London baby!

 
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna! Prick innan jag somnade igår ringde nämligen Mathilda och vi spontanbokade en shopping resa till London! Hur Nice? Hahah vi gymmade efter skolan och kom då på denna underbara idé. Fem timmar senare var det bokat och klart! Fy vad härligt!! Vi ska bara shoppa LOSS, gå och se alla sevärdheter, mysa på hotellet, gå ut och träffa våra brittiskaboys. Tror det blir en grym weekend ochjag längtar jusst nu IHJÄL MIG!!
 
 
 


Ny dag nya möjligheter


Jag är heeeelt slut. Helt slut. Precis som jag sa var helgen oroligt stressig och timmarna jag varit still och sovit är lätträknade. Tävlingen va iallafall grymt lyckad. 5 i singeln vilket var helt förståeligt då jag sög i finalen haha och i paren fick vi äntligen utdelning på hur grymma vi faktist är och VANN! Det var vi så värda!

E och Es pinkparty var också trevlans. Besökte ju Adam och Harrys också innan kvällen var slut. Kl halv 3 slocknade jag och kl 8 var jag uppe och redo att åka till jobbet. När jag sen kom till Axel vid 7 var jag sååå trött. Somnade på soffan medans han gick igenom sitt plugg och var skapligt gnällig och surig. Tur att han förstår mig och vet hur han ska hantera mig haha. 
Att gå upp imorse ska vi inge ens tala om haha... 

Aja! Ny dag nya möjligheter. Har ett psykologi prov, flera timmars träning och läxor att göra innan den här dagen är över och jag får sova igen. Kriga kriga!! 


VI FKN VANNN





Helgen som kommer



Fredag mina vänner!! Fyfan vad härligt! 
Och vad mer? jo LÖNING! Unnade mig ett par nya mysisbyxor och en fika med mina girlies för att fira. Så himmlans najs. Det behövde jag nu när jag fick spendera hela kvällen med jobb. Kan ju föresten meddela att det tog 30 minuter att åka till Tuna park idag. TRETTIO MINUTER. Brukar gå på 10 men inte idag. Herregud, höll på att få panne där i alla bilköer....

Anywaaaays, nu börjar min livs mest späckade helg ungefär, började ikväll med jobb, imorgon är det uppstigning kl 06:30 för tävling. Dirr efter tävlingen är det party för Emelie och Ellinor som nu joinar klubben och blir 18! Wihoooo 
Jag ska dock ta det luuuungt för på söndag väntar ett möte kl nio och sen jobb 12-stängning. Resterade tid, (om det nu finns nån resterande tid) ska läggas på allt plugg inför nästa vecka. Prov eller läxor varje dag utom fredag... Herregud hur ska detta gå...? Hahaha




Balettbrudar



Ååååh vad trött jag är!! Det går liksom inte över haha. Ganska skönt att jag bara jobbar en dag den här veckan iallafall så jag hinner vila upp min lite de två kommande dagarna nu, för det känns som det kan behövas haha. Speciellt inför helgen då den kommer va allt annat än lugn... Haha, 

Dagen idag var bra. Unnade mig lite choklad efter lunchen och känner verkligen att mitt sötsug är 100% åtgärdat haha. Efter skolan gick jag och Mathilda och gymmade för första gången på väldigt väldigt länge. Så det var ju bra! Känns som vi kanske är påväg tillbaka nu, härligt!! Träningen gick också bra. Baletten gick fort och discon va superrolig! 

Nu ska jag hem och äta och  duscha och sen ska jag somna till paradise hotel! Hoppas ni haft en bra dag hörrni! 


Johnny bulls



Premiär för mina älskade bulls idag!

Åh vad jag älskar kängor! Så himlans snyggt ju!! Så till dagens outfit fick det faktiskt bli mina saknade Johnny bulls. Helt sjukt egentligen hur slitna de faktiskt blivit av bara en säsong... Men då har jag bokstavligen bott i dom hela förra hösten/vintern. Hade dom varje dag verkligen. Men Axel som kan det där och har haft läderskor i år och dar, har lovat att hjälpa mig och ha lite skovård på mina älsklingar i veckan, så får hoppas att de blir något fräschare då! För dom kostar ju ändå en heldel så vill att dom ska hålla sig lääänge haha. Dock så tycker jag egentligen inte det gör så jättemycket att de är lite slitna. Det tillför kanske nästan mer än de förstör till och med? Hmm 

Tips från coachen för maximerat höst mys är iallafall att köpa ett par sånna där lite ulligare fast ändå tunna strumpor (jag tror ni förstår vad jag menar) och ha i. Det blir såååå himla gosigt för fötterna! Både varmt och tight eftersom kängor utan dragkedjor sådär lätt kan bli lite "lösa". 

Ja dagen var bra iallafall! Nu sitter jag på dansen. Utan hörlurar vilket är det VÄRSTA som finns. Att inte ha hörlurar alltså. Men snart är Mathilda klar och då ska vi gå och köpa proteinpudding. Mmmm så gott!!  




Disco SM 2015

 
Efter 4 månader lyckade jag äntligen få upp den, filmen från Disco SM 2015!
 
Går efter mottot "bättre sent än aldrig" nu haha. Kan ju faktiskt va kul att se kanske? både för er dansare som vill tagga i gång nya terminen och ni som kanske är lite nyfikna på vad discodans är för något? 
 
Nu är dessa filmer mest roliga för mig och mahilda kanske hahah, men youtube funkar faktikst även superbra som en "sparningsplats" där filmen inte kommer komma bort utan sparas för alltid haha. Tycker ni dock sånt här är kul att se så får ni gärna premunurera på oss så ska vi fortsätta med det!


Helgen


Min outfit på helgens kräftskiva

Min helg har vart extremt mysig och lugn. Efter att ha gått ut båda dagarna, varje helg i flera månader ungefär, tog jag och Mathilda en paus den här helgen. What? Hur gör man? Vad gör man? Typ så kände jag haha. Kändes så konstigt att vakna själv, pigg och kry i lördags morse?? Ångrar mig nästan lite att vi inte drog ut ändå! 

Så vad har jag gjort då? Jo i lördags kväll var jag och Axel iallafall på kräftskiva hos Axels farfar. Det var mysigt. Sen var det ju as bra väder igår så vi var ute lite och så hjälpte jag Axel med hans plugg och sen så åkte vi på en liten utflykt och handlade, så mysigt! 

Men nu är det måndag igen! Träning och plugg står på schemat efter skolan, kämpa kämpa!! 


Work work


Nej fy vad jag är trött. Och hungrig. Skulle verkligen verkligen vilja åka raka vägen hem till Axel som slutar tidigt idag men nej, gudarna har andra planer för mig. Innan jag får den minsta bit mat, eller sömn eller gos måste jag jobba 5 timmar. Kom igen nu Rebecca, kämpa kämpa!!! 

Skolan tar på en kan jag säga. Jobba en eftermiddag under sommarlovet var ju en baggis men åka hit på dirren efter att ha vart vaken sen kl 7 och dessutom arbetat och använt hjärnan hela dagen... Jag är seg nu kan jag säga!! Men man kommer väl in i det.

Dagen va seg så in i hvete också. Torsdagar kan vara den värsta dagen på hela veckan faktiskt. Och eftermiddagslektionen var ett helvette tyckte jag, såå lång och såååå tråkig. Nä usch! Men men nu är det som det är. Ska byta om och försöka få kontroll på mitt hår sen kör viiiii


Förlåt babes



Från idag, lyxshake <333

Tre inlägg i går och ett idag? Vad är detta!!! Har inte ens nån bra ursäkt för vi hade till och med tre timmar hål då jag kunde bloggat med nädå! Hahaha, jag ursäktar för de! 

Onsdagar är ca de chilligaste dagarna ever. vi slutar 11:20 och är sen lediga till 15 nån gång då vi har en mini lektion på 40 min typ sen slutar vi. Sååå jävla onödigt rent ut sagt men ändå. Det är ju ingen jobbig dag haha.

Idag efter morgon lektionen spenderade vi hålet med att fira Ellinors körkort lite. Vi drog till Västerleden och åt och pratade och sen köpte vi lyxshake, GAAAAH så satans gott det vatnas i munnen nu bara jag skriver om det haha. Med de var mys. Sen när jag kom hem hann jag bara byta till myskläder ungefär och sen åkte jag och hälsade på min käraste i traktorn. De va också mys. Och ca det ända som hänt idag? Hahah. Detta blev ett tråkigt inlägg men så blir det ibland, nu måste jag sova om jag ska ha nån chans att orka upp imorgon haha... 

Godnatt hörrni! 


Dagen


Lite tisdagslyx för att klara eftermiddagen.

Hallå vänner! Hur har er dag varit?? Min var bra, tackar som frågar! Har fått massa som bokat studentkryssningen via min kod så tusentusen tack för de och massa pussar till er!! (Ni som fortfarande inte har bokat och vill göra det via mig är koden fortfarande RELIES16) Det gjorde mig iallafall sååå glad och jag tror vi alla i lilla SAMED13 har vart lika glada som jag idag faktist. Det smittar liksom lite, är någon glad och skrattig blir ofta resten också det. På eftermiddagen satt vi på periscope och hade kul haha. Extremt rolig app!! Både att kolla på andra och själv sitta och snacka. Rebeccalindberg heter jag där om ni vill följa, lovar att följa tillbaka! Haha

Dansen gick också bra! Svin skumt att ha balettdräkt på baletten haha, gillar det inte alls, och håret måste va i knut och så måste man ha små tossor på fötterna... njaaaa..Men antar att de gör mycket för den övriga dansen så jag ska stå ut!! 

Nu ska jag faktist skita i både paradise och matteläxan och SOVA. Ska bli så himla skönt! 


Min sommar 2015

Jag har sett lite bloggar här omkring som gjort en såndär sammanfattning av sommaren/sommarlovet 2015 och tänkte att det vill jag också göra! Mathilda och jag pratade faktiskt om sommaren ganska nyss. Och vi hade liiite blandade åsikter faktiskt. Hon menade att när man tänker tillbaka så har ju sommaren faktikst vart grym medans jag fortsätte tycka att sommaren vart heeeelt värdelös. Det gjorde jag ända till igår då jag började skriva det här inlägget. Jag började gå tillbaka i mitt fotoalbum och så insåg jag att men hallååå jag har faktikskt gjort hur mycket kul som helst!! 
 
 
 
 
Juni. hade nyss kommit hem från rhodos, haft skolavsluning och gått på Amies student. jag var arbetslös och hade all tid i världen för att leva. Jag minns att jag och Mathilda tog i hand på att vi skulle hitta på såååå mycket och ta vara på varje helg. Vi hade en dagsfest på tingsgården, macca deli middagar, myskvällar och utgångar på schemat. Mathilda jobbade ju dock så jag chillade mycket i sängen och i solstolen, hämtade Axel varje dag och sov där typ varje kväll. Dock var det ju inte överdrivet varmt och vi hade inte ens fyllt poolen än. Midsommar sen var BÄST. världsbäst. lätt den bästa i mitt liv. Vi hade den mest idylliska midsommaren, helt seriöst. Vi åt midsommarlunch och jordgubbar, gick tipsprommenad och hade dans runt stången nere på idö gård, vi gick och plockade blommor och björkris i våra vita klänningar och gjorde stora, fylliga, vackra kransar att ha under kvällen. efter middagen åkte vi till Kalle i kvicksund och festade och dansade hela natten lång. Avslutade sen kvällen med att åka hem med Axel och sedan somna med hans armar omkring mig i hans säng. Hur perfekt ens? ja jag säger ju de!  I-D-Y-L-L-I-S-K-T
  
 
 
 
Juli får tala mer i bilder än i text. Jag började jobba i juli och spenderade måndag-fredag på jobbet. Innan jag började och efter jag slutade hann jag inte mycket mer än att sova, haha. Därför känns det som jag inte gjorde någonting men det är från juli som jag har mest bilder. Såg faktiskt till att ta vara på varje sekund och ha så kul som bara möjligt all ledig tid. Vi var på Oscar och Neieyas fina bröllop, på hannalicious bloppis i västerås, hade tacomys, myste på mocca deli och gick ut minst en gång varje helg haha. Det bästa var ändå när Mathilda spontant en tisdag ba Albatroaz spelar i göteborg på fredag ska vi inte dra dit då, gå ut på bryggeriet och se dom, bo på hotel, shoppa och gå på liseberg? och jag ba JO! och så tog vi bilen och drog dit tre dagar senare. Det var BÄSTA helgen! Vi sjöng och dansade i bilen hela vägen ner, gick på en no-budget shoppingrunda, åt bästa hotelfrukost, festade med boysen i albatroaz och skaffade massor med nya vänner.
 
 
Augusti. Utgångarna varje helg avtog lite under augusti för min del. I Augustischemat jobbade jag nämligen mycket helg och hade inte riktigt tid. Hela auguti känns faktiskt som ett stort svart hål bara haha... Fortsatte dock att ta vara på all ledig tid. Nu började ju även vädret för en gångsskull bli lite varmare så man kunde göra lite mer. Man kunde ha shorts, linne och söta outfits och vi åt mycket ute, gick och badade och solade massor. Augustis höjdpunkt var dock vår kräftskiva. Jag, Amanda och Mathilda bestämde typ i juni att vi skulle ha kräftskiva i augusti sen och jojjomensan. Sagt och gjort. Vi hade sån jäääkla tur men vädret. Alla bilder har ett härligt gul/orange ljus över sig och det är för att lagom till alla kom började solen sakta gå ner och sen när vi satt och år var det solnedgång. hur perfekt? 
 
sommaren va kort och det mesta regnade bort men seriöst, med allt kul jag haft för mig och hur jag tarit vara på tiden så var sommaren faktiskt grym! nu taggar vi höst och vinter hörrni och sen är det snart sommar igen!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ripped jeans

 
Nedre delen av gårdagens outfit. Både systrarna Lindberg gled runt i sneakers och ripped jeans
 
Godmorgon allihoppa! 
Idag är det studenkryssningsbokning dags hörrni!! vill bara börja med att säga det till er alla för blijetterna har varit släppta i typ 10 timmar och vissa hytter är redan slut! Så skynda och boka boka boka!! koden är ju såklart RELIES16
 
Idag regnar det, asså SPÖ regnar. Oturligt nog reflekterade jag inte över det imorse och tog på mig mina kritvita nya airforce haha... Bra jobbat Rebecca! aja gillar att känna mig fin på fula dagar och min outfit känns iallafall on fleek idag. Har äntligen på mig min skjorta jag köpte i göteborg som bara hängt i garderoben med prislappen kvar, haha. Jag är en riktig färgklick idag och det är ju alltid kul haha
 
Idag efter skolan är det dansdags. Stångklass och disco. Ber till gudarna att min hals är med mig och jag inte måste hosta mig igenom discolektionen sen. 
 
 


3 Favoriter

 
Mina 3 musikfavoriter jusst nu
 
Det är dessa tre låtar jag jusst nu helst sätter på när jag lyssnar på musik. ÄLSKAR zaras nya. Har typ aldrig lyssnat på mnek innan (?) men kanske ska börja med det nu för herre vilken skön röst, älskar sånna där sköna sång/rap låtar. Det blir liksom det bästa av två världar haha! Sugar är också en sån låt jag blir sjukt glad av. Den är så mys bara. imorse när jag gick till skolan shufflade jag bara min lista och så kom sugar och så blev jag så glad och tänkte det här måste jag tipsa någon om!! Biebers what do you mean och också verkligen mitt i prick. Så där har ni lite tips för en glad tisdag imorgon hörrni!
 
Idag var en bra dag. skoldagen gick relativt fort, pannkaka till lunch och så en såndär mysig bara sitta och redigera och lyssna på musik lektion på eftermiddagen innan vi fick gå hem. Sen var det ju studentkryssnigsboknings dags för oss kontaktpersoner idag så nu är min hytt bokad och klar! känns så jävla bra. Detta är ju liksom första steget inför studenten och herre jesus vad jag längtar! Kommer bli så jävla fett!! 
 
Är det någon som undrar får ni andra boka från och med inatt kl 00:01 och bokningskoden jag tycker ni ska använda är ju såklart RELIES16 hihi
 
 
 
 


Sliten tjej



Några av helgens snaps

Helgen har satt sina spår känns det som. Har ont i benhinnorna, skoskav, ett blåmärke jag hela tiden kommer åt och en mystisk träningsvärk i ena underarmen (?) hahah 

Dessutom är jag fortfarande sjuk. Eller ja sjuk och sjuk. Jag snorar och hostar men mår ändå så pass bra att det är nemas att gå till skolan. Frågan är ju om man ska utmana ödet och gå och träna efter skolan? Måste iallafall ändå gå till dansskolan för att hämta en newbodykattalog och skriva in mig så vi får väl se! 

Godmorgon förresten! 




Mathilda 20 år





Gårdagen var så bra verkligen! Man har ju en hatkärlek till när kvällen går i raketfart. Samtidigt som det känns som vart ute i 30 minuter så vet man ju iallafall att man haft svinkul. För 7 timmar känns ju inte som 30 minuter om man inte har sjukligt kul!!

Vi började kvällen hos Simon i stålfors med lite trevligt kortspel, popcorn, födelsedagssång för födelsedagsbarnet och massa snack och skratt. Senare traskade vi över till Micke på andra sidan gatan och sen mot stan och Harrys. Träffade massa homies ute, dansade och drack Corona som vanligt. Det var Corona party på Harrys igår så fick varsitt par snygga brillor också! Haha 

Idag har jag spenderat hela dagen i sängen och bara myst med mig själv haha. Ska snart gå och ta något att äta och sen ikväll ska jag till Axel tror jag! 

Har också äntligen tagit tag i mitt liv och fixat till designen här!! Vad tycker ni om headern och alla smådetaljer jag suttit och hållt på med i 100 år (som ingen troligen bryr sig om ändå hahah) 
Sen vet jag inte om jag ska ha bilderna före texten såhär, vi får se om jag gillart!




 


Bildbomb och helgen

Igår dirr efter skolan gick jag och Mathilda till tågstationen för att ta oss till Stockholm. Vi fick kämpa hur länge som helst för att hitta rätt tunnelbana och hotel men till slut så! Väl framme tryckte vi en subway och gick sen för att stå i kö i 10.000 år hahah... 
 
Sen mötte vi Emelie och Ellinor och deras springkompis och teamade lite med dom. Loppet va lite av en besvikelse när man sprang vanliga colorrun i maj men det var ändå helt okej och rundan bjöd på både mänga skratt och fina bilder! 

Efter loppet mötte vi Antonyo, Dildar och deras vän för förfest på hotellrummet och sen utgång på colosseum där det var afterparty. När klockan slog midnatt fyllde Mathilda år också så vi sjöng och skålade lite för henne såklart! Det blev massa dans och skratt ända in på små timmarna så det var hur skönt som helst att gå och lägga sig på hotellet sen!! 

Idag har vi ätit en maaagisk hotellfrukost, köpt balettdräkt och vart på systemet. Nu ska vi äta lite lunch och sen ta tåget hem. Herre vilken bra helg!!

















 


Mot huvudstaden!





Imorgon!!!






Krigar på

Heeeeejsan vänner! Jag har faktiskt gått och blivit sjukt... Hatar det av hela mitt hjärta men så är det. Va hemma i tisdags, idag gick jag halvdag och imorgon satsar jag väl på att klara en hel. Man kan ju inte direkt vara hemma när man har tretimmars lektioner. Man hänger ju inte med för 5 öre sen... Så jag krigar!! 

Det har ju iallafall inte blivit någon träning den här veckan, vilket känns sjukt tråkigt eftersom jag blivit så pepp. Men men! Lite jobb klarade jag (nästan) av idag iallafall annars har jag bara legat och degat i sängen de här dagarna. Nu ska jag iallafall få lite välförtjänt sömn för imorgon väntar ju som sagt mer skola, och mer jobb. Sen på kvällen ska jag ÄNTLIGEN få träffa Axel igen och på fredag börjar min och mathildas party helg med THE COLOR RUN NIGHT utgång, mathildas födelsedag, hotelfrulle och ännu mer utgång! Woohooo 



De e mycket svart vitt nu hahaha



Mår verkligen förfärligt, vi hörs imorgon istället





GRATTIS CALLEEEE

Igår När vi kom hem från tävlingen var det bara och äta och sminka sig innan vi var påväg igen haha. Det vankades nämligen födelsedagskalas för nyblivna 18 åringen Calle! Självklart ställer man upp och cyklar dit i kylan trots feber och grejs haha. Nejdå. Det va grymt kul! Jag, Mathilda och 20 Goa gubbar haha, mycket trevligt! Efter 12 slaget när Calle fyllt drog vi till Harrys och sen festade vi loss där hela natten.

Idag mår jag helt okej igen faktiskt, efter att ha tryckt i mig en hel påse chips och druckit 1000 glas vatten ungefär. Usch vad ont i halsen jag har! Har så där slemmigt ont att det gör ont i hela magen... Tror det kan bero på att vi cyklade till Calle, gick en kvart till bussen sen och sen stod ute i regnet när Harrys stängde... Ja och att vi skrek och dansade som aldrig förr på slagergolvet haha. Fast kan lätt säga att det var värt det!

Jag har bara super drägliga bilder haha så tag dom minst värsta och lägger dom i svart/vitt lol 


Sååå fina vänner



Tävling nr 1 för terminen

Har spenderat hela min dag i Täby på terminens första danstävling. Inte för att jag själv skulle dansa utan för att peppa Mathilda! Det gick bra för na också, hon va grym! 

Nu är vi påväg hem och ikväll blir det utgång. Är riktigt taggad faktiskt. Det var längesen jag hade en helt ledig helg och kunde gå ut utan att behöva oroa sig över hur man när dagen efter. Har dessutom flera kompisar som ska ut så laddar för en riktigt bra kväll! 






Dagens köp









Phils burger och livets jacka

Jag bara sprider pengar omkring mig, känns de som haha...
Hade hela 4 timmar hål idag så tog vara på tiden och gick för lunch och shoppingrunda med Mathilda. En riktig kalasmåltid började vi med att köpa oss. Det var iallafall värt varenda krona för HERRE vad gott det var! Om någon söker lunch/middags tips så kan jag starkt rekommendera Phils burger! Så himla gott verkligen! 

Mätta och belåtna traskade vi vidare och råkade snubbla över livets jacka. Det verkligen stod Rebecca med stora bokstäver över hela den så kände mig nästan tvingad. Nej med min gamla vinterjacka gick sönder i slutet av förra säsongen så det var faktiskt välbehövt! Och trots att jag skulle spara hela lönen börjar den nu sakta sina hahah. Nej nu måste jag börja hålla i pengarna!! 

Nu har jag precis landat hemma efter lite jobb och ska göra mig redo och krypa ner i sängen för paradise hotel. Imorgon är det torsdag och bara en dag till fredag och heeeelg 



 




Hårdträning

Träningen idag var sååååå bra verkligen. Svinkul va det! Och nu har jag precis kommit hem svettig och jävlig, helt slut och det var knappt så benen pallade med att köra hem men herregud så kul det var! Älskar när det verkligen känns som träningen bidrar med något och så kändes det verkligen idag. Känner mig så stolt över mig och Mathilda haha. Först gym sen Stångklass sen sallad och sen stenhård discoträning. Hur duktiga??  

Imorgon lär jag ju ha skaplig träningsverk. Men det gör inte så mycket för ska bara gå en lektion och sen ha hål i 4 timmar. Skööönt

Nu ska jag kolla paradise och sen sova! Godnatt!