Bildbomb och helgen

Igår dirr efter skolan gick jag och Mathilda till tågstationen för att ta oss till Stockholm. Vi fick kämpa hur länge som helst för att hitta rätt tunnelbana och hotel men till slut så! Väl framme tryckte vi en subway och gick sen för att stå i kö i 10.000 år hahah... 
 
Sen mötte vi Emelie och Ellinor och deras springkompis och teamade lite med dom. Loppet va lite av en besvikelse när man sprang vanliga colorrun i maj men det var ändå helt okej och rundan bjöd på både mänga skratt och fina bilder! 

Efter loppet mötte vi Antonyo, Dildar och deras vän för förfest på hotellrummet och sen utgång på colosseum där det var afterparty. När klockan slog midnatt fyllde Mathilda år också så vi sjöng och skålade lite för henne såklart! Det blev massa dans och skratt ända in på små timmarna så det var hur skönt som helst att gå och lägga sig på hotellet sen!! 

Idag har vi ätit en maaagisk hotellfrukost, köpt balettdräkt och vart på systemet. Nu ska vi äta lite lunch och sen ta tåget hem. Herre vilken bra helg!!

















 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: