Daaaaans

Dagen var helt okej! Förutom att mitt hår va K A O S... Hade lust att bara klippa av de under öronen.. Men ja, de gick de me.
Efter skolan drog jag och Wilma hem till michis och bakade tre tårtor eftersom michis fyller år imorgon! Wiihooo!
Drog till dansen vid halv 6 och var hemma sen halv 9.
Imorgon blir säkert en super chill dag, om man bortser från tvåtimmarsfranskan jag har där på förmiddagen..
Men nu ska jag sova så jag orkar åka till michis klockan 7.. För vi ska gö klart tårtorna. Taggaaaaa

Extreeeemt fina posare på bilden. Vi vet. Vi har hört de förr.



Segare än segast

Vet att jag varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Hoppas ni förlåter mej!
Har haft en bra dag idag faktiskt. De flöt på helt okej. Dansade jazz halv 7 och kom hem vid åtta typ. Satta mig då vid so boken och pluggade. Och det är typ de jag gjort hela kvällen... Nu väntat sängen och det ska bli sjuuuukt skönt! Godnatt folket!



På väg hem...

Nu har vi bara några timmar kvar här i stöten innan det blir att sätta sig i bilen och rulla hemåt. Tråkigt, såklart!
Imorgon ska jag inte heller till skolan eftersom jag ska gå med Calle och Ludwig och kolla bygg. Lär ju sätta mig och plugga massa matte direkt när jag kommer hem. Ligger sjukt mycket efter nu... Kul! Eller inte..
Men nu ska jag sätta fart och packa ihop, vi hörs senare kompisar!



Lördag

Just nu sitter vi i vår fina stuga här i stöten och chillar med chips och annat gott. Sista dagen med skidåkning idag eftersom vi åker hem imorgon. Känns tråkigt men ändå lite skönt faktiskt. Har ont i hela kroppen och är allmänt segt. Lär ju va mycket värre imorgon också.. Men vi har haft så kul så de gör inget! Haha



Ute och glider med snowboard och skider

Dagen har varit super! Gick upp tidigt så vi skulle hinna med riktigt mycket skidåkning. En del pauser blev det men annars spenderades det mesta av dagen i backarna, så de va grymt. Blev lite problem när vi skulle hem bara eftersom vi inte riktigt visste hur vi skulle ta oss hem, haha. Men efter massa knapplifts åkning, gående och skjutsande kom vi tillslut hem till värmen . Har inte haft täckning sen typ klockan fyra heller, vilket va sjukt seeeegt haha men nu så! Blir väl att lägga sig tidigt ikväll så vi orkar åka hela dagen imorgon också!



Huset



Äntligen framme!

Efter 7 timmar i bilen är vi äntligen framme! Vi stannade på statiol och köpte glass och även på OKQ8 och åt lite mat. Närmare Sälen stannade vi också på en stadium outlet och köpte de sista som saknades i skidoutfiten! En grön hjälm, stavar och halsduk blev det för min del, så det var ju trevligt! Nu ligger vi i våra ny bäddade sängar och dunkar hög musik. Huset vi bor i grymt fint och fräscht! Så det var ju bra. Lägger upp bilder på de senare. Nu taggar vi en full dag i backen imorgon!



NU DRAR VI!

Ska bara packa de allra allra sista sen åker vi! Så sjukt jävla taggad, kommer bli grymt kul! Mobil bloggar väl som jag gjort det senaste dagarna så ni blir uppdaterade.

(Det är stökigt i bakgrunden för det blir så när jag packar, okej?)



Studiebesök

Dagen har varit alldeles toppen! Åkte in till skolan imorse men vi gick bara på so:n innan vi drog till John Bauer och var där på besök hela dagen.
Vi kollade på frisör linjen på förmiddagen en stund. Det var jätte kul och verkade super bra! Vid lunch mötte vi upp Amanda och några sv hennes kompisar och åt med dom. Hann också med att köpa lite godis innan vi kollade på Sam media på eftermiddagen. Det verkar som en sjukt bra skola faktiskt! Snart dax att bestämma sig, gaaaah!
Vi slutade runt 2 och då gick vi till michis och sen så avslutade vi dagen med fika. Härligt!



Trötter...

Skolan. Fikade. Shoppade skidbyxor, föräldramöte, gymnasievals information, hem, plugg, duschen och nu är det äntligen dag för sängen! Shit vad jag längtat! Är så sjukt trött!
Och så är det svinkallt.. Var otroligt skönt att krypa ner mellan lakanen efter min varma dusch kan jag säga! Imorgon blir det heldags studiebesök på jb och sen i övermorgon drar vi till Sälen! Whooooop!

Lite blandade bilder jag hade i mitt kameraalbum från dagen.



Sälen på torsdag!

Mötte upp Mathilda idag efter skolan och gick sedan till dansen. Tränade dock bara 1 av 3 timmar eftersom jag kände att jag fick ont i halsen efter hiphopen... Sjukt tråkigt! Vill ju verkligen inte vara sjuk nu när vi drar till Sälen på torsdag!
Ligger i sängen nu och ska alldeles strax sova, ska bli så grymt skönt!
Imorgon åker jag och Wilma till John Bauer på besök så vi går bara halva dagen i skolan! Chill!



Dags för sängen!

Va kvar hos mathi till tio typ, vi åt pizza och spelade så ska det låta. Det blev mycket skratt, haha. De va sjukt kul faktiskt. Väl hemma åk jag lite godis framför datan, skrev dagbok och sen bäddade jag ner mig i sängen. Klädd i tjock mjukisbyxor och min hollister tröja, fryser sjukt mycket! Det är svinkallt!
Nu ska jag fortsätta ligga nerbäddad här och messa lite innan jag somnar, godnatt folket!



Ångest.

Tog oss upp halv tio imorse för att möta Wilma på stan vid 11. Vi kollade lite på stan innan vi gick på öppethus på John Bauer. Vi kollade både på frisör och Sam media och även estet media. Har så sjukt mycket ångest över vad jag ska välja! Speciellt nu när man snart ska ha bestämt sig...
Orkar inte skriva så mycket mer men ni kan ju titta på dom fina bilderna så ser ni lite vad vi har haft för oss.



Det är dags för fredagsmyyyys

Skoldagen idag var bra. Hade som vanligt bara tre lektioner så det gick fort. Slutade två och då drog jag ner på stan och mötte Mathilda. Vi gick runt på stan lite och sen klockan tre gick vi till ming och åt. Lite så där lagom på eftermiddagen. Satt kvar där och prata sjukt länge! Ändå tills de bad oss att betala, haha. Vi hick då vidare till expresso house och när de stängde klockan sju till Wayne's. Vi va hemma hos Mathilda vid typ nio och nu ligger vi här och bara tar det lugnt. Får se vad vi hittar på. Kanske kollar en film eller någe, vi får se. Ha en fortsatt bra kväll alla!



lilten julafton.

så sant som det var sakt, mamma kom hem för halvtimme sen kanske med fyra paket till mej och alice. Paketen inehöll en skidjacka till alice en ficklampa till mamma och två tröjor till mej. Precis vad jag behövde! 
 
En vit stickad tröja från Hollister och en galaxy tröja från max. 
 
 
Har dock lite blandade kännslor om galaxy tröjan. Den är ELEKTRISK. vilket är jobbigt men det ska väl gå endå! haha. Nu ska jag duscha innan jag bestämmer mej för vilken av dom nya tröjorna jag ska ha på mig imorgon! 
Jag vet inte om det är min dator som är cp, eller om jag är sådär bred.. haha men what ever, #YOLO typ.
 
 
 


Goalball

Den här torsdagen har varit bra. Skrattat så jag började gråta när mina kompisar spelade goalball på idrotten, i samma veva som jag blev skrattad åt när jag försökte spela själv. De där med att vara blind är inte så lätt inte! Hahah!

Åkte hem direkt efter skolan men bara 2% batteri kvar på mobilen.. De tackar vi Richard för. Fick sitta och lyssna på bussens motor ljud hela vägen hem...så det var trevligt. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Kanske borde sätta mig med läxorna snart eftersom jag troligen inte kommer ha någon lust att göra dom i helgen. Jaja..
Väntar just nu ivrigt på att mamma ska komma hem! Hon har nämligen hämtat ut 4 paket på posten idag och förhoppningsvis är det nått till mej!



Den där dagen före fredag..

Imorgon är det fredaaaag, veckorna går så himla fort nu!
Längtar super mycket då jag ska ha middags dejt med Mathilda och prata i genom denna galna vecka, så otroligt mycket har hänt och så träffas vi inte på hela veckan! Första gången på väääääldigt länge tror jag minsan! Haha Endel långa telefon samtal har det ju blivit men det är ju långt ifrån samma sak, haha.
Idag tänker jag mysa mej igenom dagen med mjukiströja och uggs, och det ska bli sååå skönt! Ledsen för att jag inte bloggade igår.. Vi hörs senare!



Tisdag

Insåg att jag inte bloggat alls idag och bestämde mej för att göra ett snabbt inlägg nu innan jag somnar.
Dagen har vart bra, skulle inte säga att nån dag är dålig just nu haha, livet är på topp! Hade ju iochförsej matte prov idag och jag vill inte ens tala om det.. Det kändes hur dåligt som helst! Haha jag hade ju faktiskt pluggat! Men men, life goes on, right?

Fett coolt bildcollage som sammanfattar min eftermiddag. Min älskade havregrynsgröt med allt för mycket äppelmos, hemgjord och as god wrap och film. Jag hade en toppen eftermiddag faktiskt!



PAKET

Skulle precis göra mig iordning för sängen när pappa kom in med ett paket vi fått i posten. SNACKA om att jag blev glad när jag rev upp det och insåg att det var min nya fina skidjacka av märket roxy. Shit vad taggad jag blev! sälen nästa vecka bara, kommer bli grymt kul! 
Vilket perfekt avslut på dagen, haha. upptäkte att kameran inte hade något alls batteri så laddade den i nån sekund och tog sen 3 snabba bilder, det förklarar kvalliten... 
 


Matte plugg

Haft en rätt så seg dag idag. Men vad ska man säga, det är ju faktiskt måndag.. Imorgon har jag matte prov och eftersom jag inte jobbade ett skvatt på lektionen idag blev det att plugga hela kvällen lång. Är sjuuuukt motiverad för skolan nu och satsar stenhårt på höga betyg! Kan för första gången allt man ska kunna ur kapitlet i god tid innan provet så det ska nog gå bra! Nu ska jag fixa mej för sängen och sen lägga mig.

Hade på mej det här idag, svarta jeans, vit stickad tröja, jeans väst och kängor.



Fullt upp

Gjorde så mycket saker idag att jag inte ens hann med att färga håret.. Känns trist faktiskt. Var riktigt taggad på en ny hårfärg...
Började min dag med en promenad på 5 km. skönt, trots de kalla vädret. När jag kom in åt jag och kollade på tv sen har jag målat mina naglar, och sedan målat om dom igen. Pluggat till matteprovet på tisdag och skrivit klart en uppgift till idrotten. Känner mig sjukt duktig! Men nu ska jag sova så jag orkar med en morgon prommis med vovvarna i morgon bitti! Godnatt folket!



Mathildaaaa

Mötte Mathilda på stan direkt efter skolan igår. Vi gick runt och snacka lite med michis och Carlotta innan vi tog bussen hem till henne för att sedan ta bussen hem till mej. Käkade tacos hos grannen sen va vi ensamma hemma hela kvällen. Snackade och åt godis framför tvn, härligt! Vi har också klippt hår och fotat.
Hon drog hem för kanske en timme sen och nu sitter jag här ensam och bloggar. Ska nog färga håret ikväll eller imorgon om jag hinner så det blir nice.
Nu ska jag nog måla om mina naglar sen bestämma mej vad jag ska ha på mej nästa vecka. Vi hörs!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4021066/images/2013/pic_50f1849eddf2b31617ba98bd.jpg" class="image">



tuff brud, i lyx förpackning



I skolan..

Sitter just nu i skolan och har franska, två timmars lektioner kan verkligen trötta ut mej! Hjärnan slutar fungera efter ett tag haha. Efter franskan är det lunch och jag är så himla hungrig... Tur att man har en snäll lillasyster på skolan som bjuder mej på choklad!
Efter skolan ska jag möta Mathilda så får vi se vad vi hittat på.



Dagens klädsel, fredag



Torsdag

Sitter just nu med en filt om mej och kollar på tv. Bästa som finns efter en lång dag! Började denna torsdag med egenbak på hemkunskapen. Vi bestämde oss för kladdkaka, och det skulle blivit gott om vi inte hade glömt den i ugnen haha... Den blev.. Knaprig, haha.
Gick tidigare sen från klassrådet och tog bussen hem till 4. Nu ska jag gå och ta mig en frukt sen kanske jag målar om mina naglar, vi får se.



Always fitness

Skoldagen var lång, men helt okej. Trotts många lektioner gick dagen ändå rätt så fort. Efter skolan mötte jag, Wilma och Carlotta upp Mathilda och så gick vi och gymma på always fitness. Väldigt skönt men också roligt! Tiden gick super snabbt också! Haha. Åkte hem vid halv sju och nu sitter jag här hemma i soffan. Ska snart äta kvälls mat med familjen och sen vet jag inte vad jag gör.



Details

Något jag absolut älskar, det är nagelack! Så himmla fint! Ett snyggt nagelack är en väldigt fin detalj som defenitivt kan verkligen förgylla en outfin riktigt ordentligt! Dessutom tycker jag det är extremt kul att måla och göra olika designer och liknande. Tänkte att om jag har blogg torka sådär nån gång i veckan så är det ju perfekt att lägga in olika nagellacks designer, tips och trix och liknande. Därför finns nu en ny kategori här som heter nails och där jag då och då kommer lägga upp olika designer och hur man gör och så. Hoppas ni tycker det verkar som en bra ide. 
 
 
såhär ser mina naglar ut just nu. Ett gemonskinligt baslack med guld tippar. Nagelacket köpte jag innan nyår precis och det är redan väl använt! Super snyggt och väldigt enkelt!
 
1. måla hela nageln med genomskinligt baslack.
2. måla tippen/så mycket av nageln du känner för (jag tog ungefär en tredjedel) med ett tunt lager hudfärgat nagelack. (så att det inte ska synnas igenom eftersom guldglittriga nagelack oftast är vanliga genomskinligalack med glitter i)
3. måla sedan över det hudfärgade nagelacket med ett guldglittrigt. Jag valde att blanda två olika guldglittriga nagelack för att få mer effekt. måla två lager och låt torka imellan. KLART!
 
 


Första skoldagen

Det var så otroligt svårt att vakna imorse, ska ni veta! hade tänkt hinna blogga lite innan skolan men sånt hade jag minsan inte tid för då nej. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag..
Första dagen nu efter lovet var det inget fel på! Skrattade och hade roligt dagen igenom. Dessutom är jag otroligt motiverad för att få bra slutbetyg nu i nian också. Allt med skolan känns bara alldeles super bra just nu, så det är ju härligt!  Efter skolan kom jag, Wilma och Carlotta överens om att en kaffe då och då inte räknades som onyttigt och gick och fikade. Chai latte för mej, heaven! en muffins delade vi också på men de tränar vi bort imorgon när vi ska gymma, så det är lungt, haha.
Nu ska jag gå och välja outfit för imorgon sen blir det pankaka till kvällsmat, mums! 
 
 
 


sommar, sommar och sol

Efter min lilla promenad idag insåg jag hur mycket jag saknar sommaren och värmen... 
Sommaren 2012 var lätt den bästa sommaren någonsin! Kommer inte på nått negativt alls, faktiskt! Hade bara allmänt kul hela lovet och var nästan aldrig hemma och slöade utan var ute eller med kompisar hela tiden. Saknar sommaren såååå mycket och längtar tills nästa sommarlov, Vill i och försej inte att sommaravslutningen ska komma riktigt bara, då jag inte alls vill sluta nian.. haha
 
 
 
 
 
 


Fika & tjejsnack

Tog bussen till stan så jag var där redan vid halv två. Sedan mötte jag upp mamma och vi gick och kollade på pjäxor. Hittade ett par som vi köpte så nu är jag helt redo för allt som skidåkning innebär!
Träffade sen Wilma, Michaela och Carlotta halv tre utan för Wayne's och så fikade i flera timmar som vanligt, haha. Riktigt kul att träffas och prata igenom lovet. Lika trevligt som alltid. När vi hade fikat klart gick vi lite på stan och jag köpte en hair repair spray till håret. Så det var bra.



Dagens



God morgon bloggen!

försökte ta mig upp så tidigt som möjligt idag, måste ju öva mej inför skolan imorgon! kommer bli tungt när man har sovit till tolv varenda dag... 
Idag ska jag som sakt ta mig in till stan till tre och eftersom jag bor på landet väntar nästan fyra kilometers promenad till busshålls platsen.. En av alla nakdelar med att bo så långt ifrån stan, suck! På sommaren var det i alla fall en relativt skön promenad. Speciellt när man gick där och chillde i sorts! Men inte idag, nej. Idag blir det den tjockaste stickade tröjan jag kan hitta, mössa och vinterjacka. Sen är det bara att bita ihopp och börja gå!
 
 
 
 
 


charmig tjej!

Går just nu runt med skidglasögon och mössa och bara längtar till sälen! Bara lite mer en två veckor kvar nu! Ska bli grymt kul! Sen på sportlovet ska jag också upp och åka skidor, så det blir också sjukt kul! Ska åka hem tidigare därifrån bara så jag kan vara med på alla tävlingar, och inte missar något. Tänk vad jag offrar för dansen. Äkta disco diva här asså!
Imorgon blir det att ta sig in till stan och fika med mina efterlängtade tjejer. Och sen på Tisdag börjar skolan också...Gud vad lovet gick fort! 
 


inköp

kom nyss hem efter att ha varit i stan hela eftermiddagen. Vi hittade inga skidbyxor men jag tror jag har bestämt mig för ett par i samma märke som min skidjacka. Vi får se om vi kanske beställer dom ikväll. Jeans köpte jag iallafall och även lite annat som vi hittade på rean. Två tröjor och ett par vantar, så det var en lyckad shoppingrunda. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen bara ta det lungt resten av kvällen.
 
 
 


mot stan!

hallå bloggen!
klockan är nästan två och jag har precis ätit lunch. omelett blev det, även fast jag inte är så förtjust i det...haha. Ska alldeles strax gå och fixa mej innan vi drar in till stan för lite ärenden. Vi ska kolla efter skidbyxor och jeans och så kanske jag får med mig nått annat hem. vi får se. Men nu ska jag gö mej redo för dagen, dagens outfit kommer senare, puss på er!
 
 


LÖRDAGS MYYYS

Det var ganska längesen jag var hemma en lördags kväll och bara tog det lungt med familjen hemma. Men det behövs ibland! Oftast så är jag hos mathilda eller några andra kompisar eller så är alice eller mina kompisar här, så det var lite omväxling då jag bara kan sitta själv och äta godis framför tvn. Ganska skönt faktiskt!
Imorgon händer inget speciellt...ska in till stan en sväng bara annars är det lungt. Blir väl att lägga sig tidigt så jag orkar upp till skan som börjar på tisdag. Och på måndag skulle vi försöka se till att träffas några från klassen. så det blir trevligt!
 
 
 


Nytt

Hallå kompisar! Som ni ser så har jag fixat till en header! Är inte jätte böjd men den får nog sitta ett tag nu. Hope you like it!
Kom hem från Mathilda för nån timme sen kanske. Vi fotade och spelade in video bloggar vi inte blev allt för nöjda med haha. Men vi får se. Vi hann också med att kolla på film, chilla och bara snacka, så det var trevligt. Alltid lika kul att spendera tid med den tjejen Asså! Haha.
Nu ska vi stax äta sen ska jag bara ta det lugnt med familjen.



bilder från dagen.



Påväg mot Mathilda, vi hörs imorgon!



Fredag

Vaknade faktiskt tidigt idag! Redan nio stog jag i duschen, duktig Rebecca, haha.
Bär lite ansvaret för hundarna idag då alice inte känner sig bra och mamma och pappa jobbar så ska snart gå en sväng med dom. Sedan blir det att äta lite mat och på eftermiddagen åker jag till Mathilda och spenderar helgen där, så de blir kul! Förvänta er lite mobilbloggning, haha.
Ber om ursäkt för den dåliga bilden. Som sakt så är Alice sjuk så jag fick klara mej själv och ta med själv utlösaren. Sen är ljuset idag bara tråkigt, usch! Men ville ju inte lämna er bildlösa!
 
Jag har svarta jeans från bikbok, en vit stickad tröja jag fick i julklapp, min jeansväst och uggs på mej. Super skönt, faktiskt!
 
 
 
 
 


chilldag

haft den första chilldagen på året idag och det har varit sjukt skönt! Har bara glidit runt, kollat tv, vart på datorn och inte fått nått alls gjort! Skulle ju som sagt göra en header till Mathilda idag så det är tur att det finns gott om tid för det också haha. Gimp håller på och startar nu så ska alldeles strax messa henne och fråga hur hon vill ha det. 
Imorgon var det tänkt att Gurra och Lukas från Karlsborg skulle komma hit fast jag vet inte riktigt hur det blir. Det blev lite krongel och sådär. Irriterande att dom bor så himmla långt bort! Det inte bara kostar massa pengar om vi ses utan det kronglar alltid massa, haha. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag fortsätta med det jag egentligen skulle gjort idag. Mathildas header!
 
 
 
 
 


sen frukost och ritstund

Nu under julen har jag vänt på dygnet totalt! Idag sov jag ända till halv ett! vilket inte är bra alls.. Speciellt inte med tanke på att skolan börjar på måndag också. Faktiskt tycker jag det ska bli roligt att komma tillbaka till skolan. Det är många av mina kära vänner som jag inte alls träffat på lovet som jag längtar lite efter. Alla är borta så mycket under julen så man träffas ju aldrig..
Nu på "morgonen" har jag bara ätit lite supersen frukost och även ritat lite. Nu ska jag kanske chilla lite bara innan jag sätter mig och fixar en header år Mathilda. Vi hörs!
 
 
 


lång promenad.

Ett av mina nyårslöften är att vara hälsosammare och jag måste säga att det gåt hyffsat bra faktiskt! 
även om året just har börjat haha. Just denna dag började med att hela familjen gick ut på lång promenad runt strand. Riktigt skönt att komma ut lite faktiskt. Vi kom in för ett tag sen och nu hade jag tängt sätta mig och rita lite. Fick värsta insperation efter att jag hade kollat på we heart it igår kväll, haha.
 
 


2013

nu så! har suttit och lekt med designen ett tag nu men nu ger jag mig för idag. Är inte helt nöjd men fortsätter en annan dag när jag har mer ork. Nu ska jag iallafall börja blogga här istället för min gamla blogg. Mest för att man kan byta utsenende och design och så men också för att man kan se statistiken. Det är ju alltid kul att veta om det är någon som läser, haha! jag slänger upp mitt första 'vanliga' inlägg om en stund. Vi hörs!