Kusin vitamin

Sitter nu i bilen på väg hem till Eskilstuna igen. Har ätit god påskmat, chillat, pratat, skrattat och gått en promenad i det fina vårvädret. Måste till och med säga att jag blev lite varm i min svarta vår jacka. Känslan är obeskrivlig! Kan inte alla dagar va så fina som denna? Värmen får skynda sig nu!
När jag kommer hem ska jag väl inte göra nått speciellt tror jag, kanske kolla lite pretty little liars och mysa med familjen.




mot huvudstaden!

Ska alldeles strax pringa ut och sätta mig i bilen för att sedan åka upp mot mina kusiner i stockholm. Ska verkligen bli jätte kul att ses igen! Vi ska äta påsk lunch och bara umgås, så det blir trevligt! 
 
 


GLAD PÅSK!

hoppas ni haft en bra påsk, bättre än mig iallafall...
Nej men.. det är inte det att själva påsken varit dålig, jag har bara haft en sån där dag när man försöker med en massa men inget riktigt funkar. Började med att leta efter en skiva med bilder som jag verkligen ville hitta. Hittade jag den? Nej. har letat på alla tänkbara ställen men nej. den är försvunnen. Sedan började jag ett projekt med att flytta in en tv i mitt rum. Det tog en jävla tid men gick jätte bra. sen upptäckte jag att den inte hade nått uttag för hdmi kabeln. Så det gick ju åt skogen. Då Gick jag ut till Alice och mitt vardagsrum besluten att få igång den tvn som stått där och väntat iu nått år. Fick jag det att funka? ikke då.
lite senare på eftermiddagen bestämde jag mej för att ta en spring tur i det fina vädret i mina nya skor. Kom utanför dörren sprang 10 m innan jag började gråta för mitt knä gjorde så fruktansvärt ont. nästan kröp hem och la mig under täcket och sov, sen tog jag en dusch och insåg att min påsk inte blev så glad. SUCK! 
Men men, jag överlevde iallafall! Nu ska jag chilla med en massa godis med min familj. sen tar jag nya tag tills imorgon då det blir påsklunch i stockholm men kusinerna! 
 
 
 
 
 
 


Långfredag

Serverade på middag alldeles uppklädd, pratade, sov, åt tårta, kollade gamla skolsaker, gamla bilder, skrattade och bara chillade. Typ det har jag gjort sen i torsdags kväll. Trevligt, trevligt!
Hela eftermiddagen idag har jag och Carlotta suttit och tittat på super gulliga bilder på klassen från 6an och 7an. Otroligt hur små alla var! Gullegull! Åkte hem vid 6 tiden och sen dess har jag bara tagit det lite lungt, ätit lite godis och så. Känns bra med påsk! Och jag fyller år om en vecka och en dag! Sweet 16, typ.




Eftermiddagen min

Min onsdags eftermiddag började med en jäkla massa städning. Usch och fy och blä. Städa är verkligen nått jag hatar! När jag va klar belönade jag mig själv med vindruvor och pretty little liars. Alldeles, alldeles perfekt! Sen när mamma kom hem tog vi båda på oss träningskläder och sprang vår lilla 4 km runda. Stannade inte en gång sprang till och med det oknuten sko sista biten, men det vare värt! Känner mej så duktig efter haha. Nu ska jag duscha och sedan belöna mej själv med ännu lite serie tittande! Älskart!



Hem.

Sitter just nu på bussen och lyssnar på musik. Ska bli skönt att komma hem, även om dagen varit sjukt bra. Har varit så grymt glad hela dagen. Även om vi haft några ämnen jag absolut hatar så har det ändå känts positivt lixom! Känns super! Fler sånna här dagar tack!
Nu sista lektionen har även jag och några av mina kära klasskamrater planerat sommarlov. Datum vi ska ses, osv. Ska bli härligt med sommarlov, faktiskt. Även om jag absolut inte har någon lust att sluta nian och lämna högstadiet bakom mej.

Tog på mej skinnjacka idag också. Kände att det var dags. Man kan ju nästan säga att det är vår nu, när det snart är påsk och allt. Och jag fyller år nästa lördag och då är det alltid vår. ALLTID.



systra mi

idag är det onsdag, veckans absolut jobbigaste dag... men jag överlever, som alltid. det gäller bara att hitta ljusglimtarna i vardagen. Oj fett djupt... men sant! haha
min morgon har varit bra. Jag hinner till och med slänga in ett snabb inlägg innan jag drar till skolan. Då kan ni förstå hur mycket extra tid jag har! haha
 
Dagens outfit typ ihihihi
 
 


Kort dag

När jag tänker tillbaka på dagen idag känns det som om den var sjukt bra! men jag vet inte riktigt varför. Men det är ju alltid kul haha. Dagen var iallafall sjukt kort, bara tre lektioner, då vi fick både börja senare och sluta tidigare. Chill! Efter skolan tog jag, Michis Calle och Richard en sväng på stan. Hittade inget speciellt och tog sedan halv tre bussen hem. Fullkommligt älskar att sluta tidigt! Har hunnit med att kolla pretty little liars ätit ben & jerry's och gått en promenad. Har dessutom hunnit med.prata ut en timme i telefon med mathilda också. det behövs när vi inte träffats på typ en vecka! Så bra att vi kan vara med varandra utan att verkligen träffas. Vi båda satt ute på altanen i solen och snackade samtidigt som vi kände våren komma även fast vi var två mil ifrån varann. Najs jaooo
 
jag gick runt med dom här kläderna idag:
 


Vofflor, det är ju najs

Min kväll har spenderats framför datorn och so plugg. Typ de bästa man kan göra, eller vad säger ni? Ångrar nu att jag inte gjorde det i helgen.. typ som alltid. Fick iallafall vofflor till kvällsmat, så det var ett plus! Nu kan jag somna mätt och belåten stolt över allt plugg jag har gjort. Men nu ska jag sova! Imorgon är det tisdag, om ni inte kan veckans dagar liksom.




Jag försöker iallafall

Skolan var okej. Okej bara. Hände inget jätte speciellt. Kom 40 minuter innan vi började. Men satt och pratade med tidiga Axel hela tiden så det var ju trevligt. Skrattade på kören, äcklig mat osv. Efter skolan tog jag och michis en sväng på stan innan vi satte oss ner och fikade lite. Asså chailatte ❤❤❤❤❤ jag älskar dej! Mmmmm
Direkt när jag kom hem snörade jag på mej springskorna och drog ut en sväng med vovvsingen i handen. Skönt faktiskt! Men då det inte fick ta allt för lång tid eftersom jag ska plugga gjorde jag en ny grej. Sprang bara en kilometer men såg till att jag verkligen sprang de fortaste jag kunde hela vägen. Det var jobbigt det med kan jag säga! Haha. Ingen träning den här veckan så det gäller att hålla tempot uppe! Hahah jag försöker iallafall



Pretty little liars

Hela dagen idag att jag suttit framför datorn. Först och fixat och trixat med min mobil och sen kollat pretty little liars. Kan inte slita mej! Det är för bra! Har bara några avsnitt på första säsongen kvar och eftersom det inte är nån dans de två kommande veckorna lär jag ha alldeles för mycket tid för att kolla. Men det är ju nice!
Har även lyssnat på musik, smsat, chillat, duschat och ätit ben & Jerry's idag. Men inte pluggat. Fy på mej!



bondefest

god mat, fint sällskap, frågesport osv osv. nä, men det var trevligt! var kvar till 2 kanske sen gick jag hem och sov. Så sjukt trött! somnade där jag satt och laddade min mobil haha. 
idag ska jag pluggaaaaa. eftersom jag inte gjorde det igår. Lovade mamma att jag skulle följa med henne ut med hundarna också, och så hade jag planerat att ladda ner lite music till min mobil då jag upptäkte att jag knappt har några bra låtar om jag nu ska börja springa. Jag är för fattig för spotify mina vänner. Sen vill jag kolla på pretty little liars men det får tyvärr prioriteras sist idag. Måste verkligen plugga...
 
 
 
gårdagens outfit. temat var 'sommrigt' och shit asså. panik. väd hände med alla sommriga kläder!? måste ta mej och köpa lite nya tror jag bestämt! 
 
 


paket!

har bloggat som en tok idag! men det är ju bra, eller vad säger ni? 
fick hem en hel massa paket igår. tror det var 6 stycken som låg där i baksätet när jag satte mig i bilen igår! Super glad blev jag såklart! trodde dock de var mina vans men nej, inte än... Dessutom fick jag bara öppna 3 av dessa paket, eftersom jag fyller år snart haha.
 
 
 
En färgad iphone laddare, alla i min familj blandar alltid ihop alla laddare och man blir tjurig om man får en trasig. Nu kan ingen ta fel. ROOOOSAAAA! 
 
röd nitkeps, en till mej, och en till min kära hiphop par kompis mikaela. Nu blir vi coolast på dansgolvet! Passa er för oss! 
 
Grå luvtjöja, sjukt stor och mysig. hade inte beställt den. Tror mamma råkade beställa fel eller något men oavsätt är den grymt skön och mysig!


vad hände?

först tog jag mej ut och tränade, sen bestämde jag mig för att städa mitt rum. Vad gick fel? 
När Rebacca blir rastlös blir det mycket gjort jajjamän! En riktigt väl utnyttjad lördag har detta varit! När jag ändå är i farten tror jag att jag ska ta fram måna läxböcker och få lite plugg gjort, så har jag vart riktigt riktigt duktig idag. fick föresten hem två paket igår, med det visar jag i ett inlägg senare
 
FÖRE
 
 
 
EFTER 
 
 


Duktig tjej!

Jag skulle inte säga att jag slöat bort min lördag idag. Nejnej! Började dagen med att Mathilda ringde och väckte mej. Kändes bara meningslöst att försöka somna om eftersom klockan var runt 10 så jag gick upp istället. Åt frukost, kollade lite pretty little liars som för övrigt är sjukt jävla cp spännande nu.
Sen bytte jag till tränings kläder och drog ut och sprang med mami. 4 km sprang vi. Så det kändes bra! Man måste ju börja nånstans. Väl inne gjorde jag 50 armhävningar 50 situps 50 rygglyft, rumpa och stretch. Shit vad duktig jag är! Och trött...
Nu ska jag in i duschen och fräscha upp mej. Ikväll blir det midsommar fest. För bönderna här i bränne firar midsommar i mars!



Fredags mys med mej själv

Ligger just nu i min säng i en komplett mjukis outfit med mysbelysning och lyssnar på musik. Härligt!
Försöker komma på planer inför morgondagen eftersom jag redan tröttnat på det här att vara ledig, haha.
Kom fram till att jag ska följa med mamma ut och springa (hahahaha) städa mitt rum och kolla klart på första säsongen av pretty little liars! Det lär jag ju hinna! Sen om jag ändå får tråkigt lovade jag mig själv att jag skulle plugga lite också. Men det lär ju inte hända precis... Haha vi får se.
Nu ska jag iallafall ta mig till badrummet och göra mig klar för sängen. Den är så mjuk att jag somnar snart.



Fredag!

Det här kommer vara den första helgen på väääääldig länge som jag inte har nått att göra, och tro det eller ej, men det ska bli fett skönt! Ska bara sova, kolla serier, äta godis och chilla! Vet att jag kommer bli rastlös efter ett tag men det får jag leva med! Haha
Dagen har varit helt okej. Hade nationella första lektionen och det gick sämst! Asså seriöst, ap dåligt! Usch! Sen Satt jag och pratade med Axel hela tvåtimmars franskan så det var inte lika tråkigt som vanligt. Det gick också super bra att redovisa vår dans och det vart ett klart A som vår idrotts lärare sa, CATJING! Efter skolan drog jag till Mathilda och vi klippte hår och åt pannkakor, gott som skjutton! Mmmm

Palla ta seriösa bilder. Fult är fint!



Inte okej

Jag är sämst på att uppdatera shalalalala!
Har ingen andledning heller... Men ska försöka bättra mej!
Idag har varit en såndär härlig skrattdag! Började dagen med sovmorgon och pannkaks frukost! Härligt! Inte super tråkiga lektioner och dans på idrotten. Imorgon blir det redovisning av vår dans. Taggad till tusen men ändå så sjukt nervös...
Sen har jag och mina klasskamrater snapchattat varandra för att få lektionerna att gå snabbare idag, det funkar kan jag säga! Haha. En väldigt rolig app dedär! Ni kan ju skicka iväg en bild om ni har tråkigt, jag heter rebeccaelisabet.



Nationella prov

Dagen jag gått väldigt fort! Mest för vi hade nationella halva dagen. Jag tyckte de va rätt svårt faktiskt.. Fast jag kanske bar är dum. Aja.
Hoppade över dansen idag bara för att dansa ännu mer. Jag och mina kära vänner har nämligen en dans att redovisa på fredag, så vi tränade hemma hos Wilma hela eftermiddagen. Väldigt kul. Vi blev i stort sätt klara också, så det var ju bra. Hann även med att kolla på charmiga gammal bilder hemma hos Wilma, av det roligaste som finns! Haha



Måndagar alltså

Idag är det måndag mina vänner! Morgonen va fin. Matte och kör mina älsklings ämnen efter varandra❤ (hör min sarkasm) skrattade dock hela dagen så det var ju bra. fick ut mitt so geografi läxförhör också och gissa vilken liten fin bokstav som stod där längst bak på pappret? jo, ett litet A. och det ser man ju inte speciellt ofta! så det var kul.
sen tillbringade jag som vanligt på måndagar 4 timmar på dansskolan. Suveränt! Kämpade järnet på fysen och kom ut svettig som en ko. Härlig känsla, luktar så himla fräscht nu, mmmm.



Super tävling!

Ända andledningen till att jag inte uppdaterat på två dagar är att min mobil inte har funkat.. Det ända jag har kunnat gjort är smsa men inga appar har fungerat och den har bara vart allmän slow... Men nu är det igång igen så tänkte ta och uppdatera lite om tävlingen igår.
Det var den bästa tävlingen på länge!
Hade en final plats i alla grenar jag tävlade i fick med mej två pokaler hem och var en utanför prick i disco singeln. Känns grymt bra! Och nu är jag dessutom super laddad till nästa tävling! Tagga!
Min söndag kommer bestå av att göra ingenting. Ska slå på datorn nu och kolla lite pretty little liars och äta lite söndags godis och bara chilla.
Hoppas ni får en bra sista dag på veckan!

 



Mot skolan!

Har haft en toppen morgon! Sov extra länge eftersom mitt alarm inte ringde men är ändå perfekt i tid! Jag är så duktig!
Idag är det fredag, den chilligaste dagen på veckan med bara tre lektioner. Och så dansar vi på idrotten, super!



dagens outfit ihihihi

Hej mina vänner! dagen har varit bra idag! alldeles toppen faktikst! Verkligen as garvade första lektionen på so:n med Richard, vilket gjorde att jag fick ett glatt humör hela dagen. så det var ju bra. de andra lektionerna flöt på bra och så behövde vi typ inte göra nånting på kören och kunde bara chilla sista timmen. 
Som grädde på moset åt vi pizza till lunch också. Dessutom kunde jag bara dra hem och sova efter skolan eftersom jag inte har någon dans idag. Har inte så där jätte många läxor den här veckan heller! ska skriva lite på min svenska resention och läsa igenom min engelska som ska redovsas imorgon, men mer än så är det inte. så det är ju skönt! tror till och med jag inner kolla några avsnitt av pretty little liars också. Är helt hooked! Helt klart bästa serien, nästa efter vampire diaries då. 
 
Detta var då min outfit idag.
 


 
 
 


Hallå vänner!

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår. Somnade direkt när jag kom hem. Så trött var jag efter träningen! Körde verkligen allt och det kändes sjuuuukt bra! Haha.
Skolan idag har varit seg faktiskt. Två läxförhör som båda inte gick så bra som förväntat... Efter skolan tog jag bussen hem till Mathilda och åt american pancakes, så grymt gott! Sen åkte vi in till stan och dansa en timme jazz innan jag åkte hem och duscha. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Orkar verkligen inte skriva mer men vi syns imorgon! Nattinatti!

Bilder från de senaste dagarna



Slödag

Haft största slödagen i dag! Inte gjort mycket alls faktiskt. Var och åt brunch på strand på förmiddagen. Sjukt vad gott det var! Våfflor, mackor, alla möjliga pålägg, ägg och bacon, tårta, fruktsallad, Caesarsallad och allt möjligt gott fanns det. Var otroligt mätt när vi åkte där ifrån kan jag säga! Resten av dagen har bestått av att hoppa studdsmatta, kolla pretty little liars, chillat och möblerat om mitt rum, helt okej söndag ändå. Nu väntar sängen. Imorgon är det måndag!



Standard lördag

Jag är inte som alla andra ungdomar i min ålder. Nej, tillbringar mina lördagskvällar i en buss med massa glada dansare. Jusst denna lördag har vi så klart på melodifestivalen på radion och sitter ivrigt och lyssnar. Danstävlingar hindrar då inte oss från att se finalen som alla andra svennar. Nejnej!
Vi har just ätit och rullar nu hemåt. Drygt tre timmar kvar. TAGGA!



Trött och Sliten

Efter att ha spenderat hela dagen i en svettig idrottshall så är jag ganska så trött kan jag säga. Resultaten blev inte de bästa heller. 5a o par och kom till semi i singeln, så nu vill jag bara hem. Ett stopp på donken blir det på hemvägen också men det ska nog gå ganska snabbt hem ändå. Lär ju sova hela vägen haha.
Mamma har lovat att vi skulle beställa lite kläder som jag tittat på också så vi får se om vi gör det ikväll. Hoppas!



Besvikelse

Kom till hotellet för ett tag sen. Eller ja, hotell och hotell, jag skulle mer säga vandrarhem. Men men. Vi överlever! Hade önskat att det var lika fräscht som i Skövde. Där var det verkligen jätte fint! Vi är 4 tjejer som delar på ett två bäddsrum med bäddsoffa typ. Och soffan är jätte obekväm också. Och inte är det speciellt fint heller... Shit vad jag klagar! Otacksamma jävel.
Vi har iallafall precis lockat klart håret och jag antar att vi ska gå och lägga oss snart. Skönt! Är så sjukt trött efter skoldagen!



I bussen!

Sitter just nu i bussen mot Söderhamn med alla taggade dansare. Ska bli sjukt kul att tävla imorgon faktiskt. Längtar nått så sjukt! Vi stannade nyss på donken och åt lite kvällsmat men jag vet inte hur lång bussresa det är kvar... Hoppas att det inte är för långt, för jag är sjukt trött och vi måste locka håret innan vi kan gå och lägga oss. Vi sover på hotell också så imorgon bitti blir det hotelfrukost. Älska!



To cool for schooool

Klockan är 10 över åtta. Nu blir det först skolan, i några timmar sen drar vi iväg mot Söderhamn för danstävling! Hoppas dagen går fort, men det gör den säkert för fredagar är rätt så chill.



Tävling i helgen

Dagen har varit superduper! Spenderade min sovmorgon hemma hos min kära vän Carlotta och åt världens godaste frukost. Nutella pannkakor med frukt, bär och chokladsås. Kan ni fatta vad gott?! Vi skulle ha redigerat vårt musik projekt med det funka inte så det tar vi en annan gång. Haha. På lunchen gick jag, Michis, Axel och Ludwig och åt kebab. Mummmmmsss va gott! En riktig gottegris har jag vart idag! Men drog och tränade 3 timmar efter skolan så det är lugnt, haha.
Taggad till tusen inför hiphop tävlingen på lördag! Ska bli så sjukt kul! Nya kläder och dans i paren också, så det blir as bra. Vi åker redan imorgon och sover på hotell eller nått så det blir säkert härligt som vanligt.

Ett fint litet collage med bilder från idag



13:37

Kom inte på någon speciellt rubrik idag, så kollade upp på klockan för att enkelt skriva tiden bara och klockan är faktiskt 13:37, på riktigt. Jag är inte bara sjukt töntig, haha.
Sitter och har franska just nu. Vi skulle kolla nån film men datorn verkar inte funka... Vi får väl se om vi får igång det eller inte.
Idag är min dansfria dag så ska bara ta bussen hem efter skolan och plugga. Så kul är min eftermiddag. Ska försöka dra med mig systeryster och fota lite också, hoppas på att hon är lika fotosugen som jag!



Jazz

Ni vet när man är sådär sjukt sugen på frukt? När man skulle kunna ge allt för ett riktigt saftigt äpple? Så har jag känt hela dagen lång idag! Hade bestämt redan i morse att jag skulle äta på stan med mathi men hade nästan lust att skippa det och köpa en stor påse frukt istället haha. Men slutade tre så han äta lite frukt innan jag mötte Mathilda, så det löste sig haha.
Vi åt på your choise och sen gick vi till dansen och hade en timmas jazz.
Nu ligger jag i min säng och chillar. Samlar kraft till att ta mig till datorn och skicka iväg mitt engelska arbete. Sen ska jag ta ännu en frukt. sen blir det sängen och det ska bli sååååå skönt!



Rebeccas måndag

Min start på veckan, var helt okej i skolan. Måndagar är nämligen inte speciellt jobbiga och med så fina vänner som jag har flyter dagen på rätt bra! Min eftermiddag har däremot varit otroligt seg. Har irriterat mej på det mesta och bara känt mej sur och lat. Känns alltid så tråkigt att inte få möta Mathilda och istället gå själv till dansskolan. Gav långt i från allt på fysen också, haha.
Ska bli skönt att komma hem!



På dansen

Sitter just nu på dansen och ska alldeles strax dansa. Så sjukt trött! Även om jag var motiverad igår kväll är jag allt annat än det nu. Skulle bara vilja dra hem och sova. Blööööh!
Sen har jag två prov som jag inte pluggt till imorgon. både no prov och syslöjdsprov. Seriöst, syslöjdsprov? Hur ska man plugga till det? Haha. Och så kommer jag hem vid nio ikväll så ja... Vi får väl se hur mycket jag hinner lära mej.

Bild från bilden tidigare idag. (Den ända bilden jag hade från idag, haha)



Tröttare än tröttast

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Satte mig i soffan och kollade lite tv innan jag gick in i duschen bara. Sen målade jag naglarna också. Fulaste jag någonsin gjort. Seriöst. Så jäkla fult! Får se om jag har kvar de eller om jag orkar göra om.. Haha
Imorgon blir det träning efter skolan, som vanligt på måndagar. Ska bli rätt skönt faktiskt! Känner mej sjukt motiverad, så det är ju bra.

Har inga speciella bilder att lägga upp så här kommer lite mer bilder från idag när vi spelade in.



Filmstjärnor

Hela dagen idag gick åt att filma vår musikvideo till musiken. Det var sjukt kul och vi skrattade verkligen massor, haha. Många omtagningar blev det på grund av att nån inte kunde hålla masken, eller att nån bara köantade sej. Men ja, som sagt, kul va det! Och nu är vi klara med all filmning så nu är det bara redigeringen kvar, härligt!
Nu ska jag hem och sova haha. Sjukt trött!



Lyckad kväll!

kom till Carlotta vid halv tretiden igår. Men vi hann inte göra så mycket innan Mathilda, Wilma och michis kom. Vi åt, snacka och började kolla på en film innan killarna messa och vi gick och mötte dom. Vi kollade på film, snackade, kollade på roliga klipp och hade det allmänt trevligt i några timmar. Vid tre tiden följde vi dom hem och sen gick vi och la oss klockan 4. lyckad kväll om jag får säga det själv!
Idag ska vi typ filma till vårt musik projekt så det blir ju kul! Haha skönt att ha det gjort iallafall.



Filmkväll

Sitter just nu i bilen på väg hem till Carlotta för att ha filmkväll min mina älskade tjejer. Har längtat jätte mycket! Det var längesen nu så det ska bli as kul! Vi ska väl snacka, skratta, kolla film och det allmänt as bra! Sen ska vi filma lite till vårt musik projekt i skolan också. Tror de kommer bli en toppen helg precis som vanligt!

Bilden är kanske inte den finaste men.. Ja, det var den bästa jag hade till hands. Haha



Bästa dagen på veckan

Idag är det freeeedaaag! Veckan har gått sjukt fort! den bara swichade förbi!
Började dagen med två timmars no följt av två timmars franska. Det absolut sämsta med denna annars så härliga dag. Ändå gick det bra. Fick mycket gjort på båda lektionerna så jag är nöjd! Sista lektionen var idrott och sportnörd som jag är tyckte jag det som vanligt va Askul! Dock planerade vi bara idag igen Men Wilma och jag stannade kvar och dansade i sällskap av killarna och hade så trevligt så! Efter skolan gjorde vi matte prov och drog sedan ner på stan och kollade min syn. Den var felfri så nu taggar vi övningskörning snart!
Min fredags kväll ska gå åt att inte göra ingenting. Vilket är skönt de med ibland! Tänkte kolla lite på pretty little liars. Hörde nämligen av systrarna Jensen att det skulle va grymt bra.