Riskettan

Hello bloggen 
Idag slapp jag som sagt skolan vilket var mycket skönt. Sov länglänge men hann ändå med att duscha, äta, fixa mig och spela gta innan vi for iväg och hämtade Axel. Var ju as skönt väder idag!! det var till och med vårkänslor när vi gick ur bilen vid körskolan, så himmla najs! 

Riskettan gick trés bien och gick deffenitift bättre än vad jag hade förväntat mig. Skönt! Känns bra att ha det gjort.

När allt var klart såg jag fram mot att traska till stan hand i hand med Axel i "vår"solen men nejnej, då hade minsann vintern kommit tillbaka och vi fick gå ner i snöstorm. Aja.

Avslutade dagen med att köra hem traktorn och nu är vi Äääntligen hemma, redo för fredagsmys. Anna och Viktor kommer ikväll så det blir nog jättegod middag och sånt mys. 

Bild från träningen i onsdags, twinnnsssss





Gladis

Idag är det typ fredag för min del. Imorgon har jag nämligen Riskettan all day long. Eller ja, den är prick mellan 13 och 15:30 aka prick den tiden min ända lektion är, så all day long för mig iallafall. ska dessutom ha min Axel med mig vilket känns väldigt lyxigt. Tror det kommer bli asbra 

Dagen idag har gått fort. Den har en tendens att göra det när jag håller humöret uppe. Blev dock sjukt besviken för jag har tydligen helt totalt lurat mig själv och typ alla mina närmaste. För jag trodde det var semeldagen på tisdag nästa vecka. Var så jävla glad! Och sen kommer min lärare och ba nej, den är inte förrän den 17 februari. Ahmen vilken partypooper du var där då. Jag kunde lixom missat det helt och fått haft två semeldagar? Nej nu känns det dumt att fuska....

Nu ska jag hem till Axel och ha NHL turnering. Har en staaaark kännsla över att jag kommer vinna. Har nämligen en tendens att göra det och jag är såhär peppad, haha 







Älskade Nike

Har tänkt att blogga varje dag men av nånanledning blir det aldrig av?? Fy skämms Rebecca! 

Idag har jag tagit ca 1000 bilder. Nej men allvarligt. Har för många. Kände att jag måste ha någon så jag kan blogga ikväll men ja tror vi gick lite overboard där. Aja! Dagen har iallafall vart bra. Onsdagar är alltid chill. Lekte i fotostudion med Philip på foton och bara chillade på franskan. Sköööönt
Som vanligt mötte jag upp Mathilda efter skolan och kilade sedan iväg till gymmet för nästan 2 timmar ben/rumpa/mage/rygg/allmänt gos. Trevligt! 

Efter de gick vi till vårt älskade stadium och köpte varsin träningströja från älsklingmärket och sedan åkte vi hem på varsitt håll och åt. 
Mot kvällen for jag in till stan igen för dans träning i min nya tröja och hotpantsen jag fick av Axel i julklapp, hur fin? matchade med Mathilda också och det var ju såklart de bästa hahah. Träningen gick jäääävligt bra, ursäkta språket. Shit vad bra det gick! Måste vart outfiten.

Nu ska jag sussa. Godnatt! 




Fredagsmys och lördagens planer

Min fredag var mycket bra! Hade en helt onödig lektion där vi fick 0 gjort och sen mötte jag upp Mathilda för lite fredagsmys! Vi gymmade först nån timma och sen fixade vi oss och gick till grappa för middag. Myyyycket god mat och myyyycket trevligt var det. Satt där i några timmar och sen for Mathilda vidare på bowling och jag for till Axel. 

Jusst nu sitter jag i bilen på väg på 60 års kalas. Ska bli väldigt trevligt faktikst. Jag hade dock en såndär sjukt jobbig fixa sig dag haha. Varken hår, kläder eller smink blev bra och känndes som inget passade ihop typ. Men tänkte släppa de nu och låtsas att jag är svinsnygg istället. Det brukar funka, haha. 

Trevlig helg på er! 







Dålig vecka, fika och träningsverk

Obeskrivligt skönt att det "redan" är torsdag imorgon. Min vecka har inte vart den bästa måste jag säga. Mina feelings har vart upp och ner och jag känner att jag aldrig kommer hela vägen, förstår ni? Det går inte riktigt bra för mig liksom. 

Idag fikade jag iallafall med tjejerna vilket gjorde att mitt dåliga humör lades åt sidan där på eftermiddagen. Även fast jag var tvungen att gå aldeles för tidigt var det sååå skönt att träffa dem. Vi gör det alldeles för sällan?? Saknar att ha dom nära varje dag. 

Efter fikastunden åkte jag hem och åt och lite sånt tjafs och sen åkte jag tillbaka till stan för 2 timmars dans träning. Mina lår skriker så ont som det gör. Träningsverken är groooov och jag vet inte vart jag ska ta vägen typ haha. 

Nu ska jag iallafall sova. Och försöka få morgondagen till en riktigt bra torsdag 









Legday

Satan i gatan va träningsverk jag lär ha imorgon.

Dagen idag sög och lilla jag har haft humörsvängningar-delux. Oskön dag minst sagt. Omvanlade dock alla känslor till energi (eller nått) och tränade stenhårt hela eftermiddagen/kvällen. Härligt! 

De va legday för Mathilda och mig idag och de är lätt våran favvoday så de gick prima! Efter 2 timmas gym åkte vi båda hem och åt och sen tillbaka för två timmars tävlings träning. Heeeelt slut i bena nu kan jag medela! 
Men nu ska jag sova, ska bli sinnes skönt 









Sons of Anarchy






För alla er serieälskande babes där ute måste jag ju bara tipsa om denna svingrymma serie. Är helt totalt och fullkomligt fast i denna?? Det är helt sick. Jag kollar på den med Axel och vi har ju lite olika krav på vad en bra serie ska innehålla men denna faller oss båda perfekt i smaken. Den är fullproppad med action och pangpang och sånt shit men har också alla dedär starka och fina relationa. den är liksom samtidigt fylld med massa kärlek vilket jag gillar. Har till och med gråtit en skvätt på nån scen trotts allt våld haha. Rekommenderar verkligen sons of anarchy till alla som inte är rädda för att bli fast. Denna serie är hands down bland de bästa jag någonsin sett.  Älskart! Framförallt huvud personen Jax.  Jax är bäst 

Måste bara tillägga att serien är sjuuuukt våldsam. Det är noll cencur och vissa scener är riktigt obehagliga, ba satt ni vet! 


Träningen

Dagens pass idag gick väldigt bra! Började med och springa och det gick aslätt för en gångskull haha. Hatar verkligen att springa på springband för man kommer ju ingenstans? Kan det bli tråkigare lixom?? Förstår verkligen inte folk som åker till gymmet och tränar kondition. Springer hellre ute i minus och ishalka, alla dar i veckan. 
Sen körde vi iallafall armar och känner redan träningsverken komma. Sedan köttade vi rumpa också så känns riktigt mör nu, härligt! 

Avslutade passet med en celsius och har nu precis ätit hur mycket god kvällsmat som helst. De satt fint! sitter jusst nu och tittar på när Axel gamear. Tänkte passa på att stretcha lite inför dansen som börjar nästa vecka. Känns himla stel nu faktikst...





Fredaaaag

Den här veckan gick himmla fort du! Satan. 
Fredagar är så himla chill för mig. Börjar ju ett så dagen går ju lixom as fort, + att jag har hela förmiddagen på mig att fixa mig och bara ta det lugnt. Så himmla skönt! 

Sitter i bilen påväg in nu så ska bara äta och sen ha entreprenörskap. Lär ju gå fort. Slutar tjugo i fyra och sen tänkte jag och mathi köra kvällen med chins och dips istället för chips och dipp. Hur duktigt? 

Sen ska jag hem och mysa med min älskade. Vet redan nu att det kommer bli en bra kväll. 





Tandis

Dagen idag har vart en av dom bättre faktikst. Vaknade dock upp med ångest. Dels för att jag försov mig en aning men mest för att jag skulle laga ett hål på morgonkvisten. Fin morgon va? Mmm

Vill verkligen bara tydliggöra en sak. jag har alltså plast längst bak på tänderna. Jag fick det när jag hade tandställning och sen fick det vara kvar för bettets skull. Jag sköter förövrigt mina tänder väldigt bra och har aldrig haft hål MEN nu hände det så här att denna plasten spruckit lite och bakterier kommit ner. Dom går ju såklart inte att borsta bort så ja det hade bildats ett litet hål där under. Fattar ni hur surt? Det var inte ens mitt fel?? Aja

Min outfit va iallafall on point idag och det gjorde mig fett glad. Ni vet när man glider runt och själv tycker att man är supermodelsnygg. Ja det var jag idag. Tog inte en enda bild dock så här är en gamal en. 





Träning och träningsvärk

Idag har jag träningsvärk. Alla dagar har jag träningsvärk. I MÅNDAGS tränade vi armar. Jag ba aah nu är jag klar, och Mathilda ba nej!! Imorgon ska vi ha Träningvärk!!! Köttaaaaa! Kan ju medela att jag fortfarande har träningsvärk i aramar, axlar bröst och rygg. Och idag är det torsdag, härligt! 

Igår körde vi ben och rumpa och jajjamän träningsvärk idag igen! Känns så bra! Jävla taggad på träningen i allmänhet nu för tiden faktikst. Ska fortsätta kötta tre dagar i veckan och sen nästa veckan börjar dansen också 

Tagga beach 2014!! 





Värsta dagen Ever

Ni vet när man ba "det här var den värsta dagen i mitt liv" idag va den dagen för mig. Okej nej jag överdriver nog men allvarligt, INGET har gått min väg idag....

Vaknade på helt fel sida och var trött hela förmiddagen. Ville inte ens kliva ur bilen pga trötthet men var ändå tvungen att stappla hela vägen till stan som Bambi på hal is. Hade 0 arbetsmotivation och glömde mina nya fina läderkantar i skolan. Wohooo you go guurl! 

La mig nu äntligen i sängen och det var lycka som dansade genom kroppen kan jag säga. Mina ögon svider och slår igen varannan sekund så jag antar att det är dags att sova nu. Hoppas innerligt att morgondagen blir bättre, godnatt babes 





Snö och sömnlöshet

Hej bloggen
Idag kom det ääääntligen snö! Inte för att jag bryr mig så jättemycket (eftersom julen är över) men ikväll fick Axel äääääntligen åka på första snöplogningen för säsongen. Han var så gulligt taggad när han gav sig iväg att jag inte kan låta bli att bli glad jag med. 

Det gjorde ju dock att vårt lördagsmys for åt pipsvängen och att jag nu måste ligga här och försöka somna alldeles själv. Nej jag har ändå haft en jätte trevlig kväll men film och sånt mys, men nu kan jag verkligen inte somna. Träligt.... Känner mig trött men kommer ändå aldrig till ro. Vad gör man ens? Går upp? Slår på en film? Eller min favvo: blundar i timmar tills man tillslut somnar av uttråkning. 

Det får bli den sistnämnda tror jag, tvn är för långt ifrån sängen. godnatt babes





Likviditetsbudget och gamla dagböcker

Freeedaaaaag! 
Denna vecka var ju inte lång, skönt! Och idag började jag ju vid ett och hade bara en lektion så glider ju typ på en räkmacka här! Härligt! Dock var det en mycket trälig lektion idag. Likviditetsbudget och resultatbudget, jag du hör ju precis hur kul det låter. Inte jätte ju. 

Något som däremot är väääldigt kul är att läsa gamla dagböcker! Plockade fram från 2011 och läste fram tills 2013. Jag är en sådär person som skriver dagbok när jag är arg, ledsen eller orolig. Böckerna var fulla med roliga funderingar, problem och saker jag vart med om. Jag ska inte ljuga, jag var helt hjärndöd. Var jag verkligen seriös med dessa tankar? Jag vet inte?? hahaha roligt var det iallafall! 

Nått annat som är väldigt roligt är mina sprillans nya och otroligt vackra Nike air force. Blir ju lycklig bara jag tittar ner och ser dom små skönheterna





Skolan dag 1

Första dagen var inte så knepigt som jag trott faktiskt. Jag klarade det iallfall, och det är ju alltid bra? Det knepiga at the moment är att Axel är och pluggar lite i linköping och jag är fett ensam och har fett tråkigt, haha. Planen var att gymma med mathilda hela eftermiddagen och springa på kvällen. men vi gymmande väldigt intiensivt bara till fem och när jag hade ätit mat orkade jag inte röra mig en meter, haha. 
Tänkte då plugga teori men ville ha ett frächt block till de och det hade vi inte. Tar det imorgon istället...
 
Ikväll var jag assugen på att redigera film men mathilda vill inte dropboxa till mig buhuuuuu.
Får ta det imorgon det med haha
 
annars har det inte hänt så mycket, haha. Det var super kul att gymma i mina nya träningsbyxor! Och guuuud så fint vi matchade idag 



 


Slut på det roliga

Idag började Axel jobba och imorgon börjar jag skolan igen. Kul jätte kul. Jag är inte alls pepp??? Mitt lov har vart så jäkla perfekt att jag typ fäller en tår. Skolan och vardag med träning och shit känns verkligen som surströmming. Och mitt lov var liksom lax. (För det var den godaste fisk jag kom på) man vill inte ha surströmming när man nyss åt lax. Den kontrasten blir för jobbig.

Jag är fett oförberedd för skola också. Vet inte vad jag ska ha på mig och vet knappt vart datorn och blocken är. Skulle kanske packat träningsväskan kvällen innan men äääh det tar jag imorgon, trots att jag vet att varje sekund kommer vara värdefull sömn. Vad är det man säger, YOLO? 

Nej, nu borde jag sova. Men kände för att uppdatera er gullisar som jag ser flitigt kikar in varje dag. Godnatt på er 





Senaste

Gårdagen var bra faktisk. Mycket bra! 
Kom till Axel någon gång på förmiddagen efter att ha varit hos Mathilda en sväng. Vi (jag och M alltså) var vakter på party och gjorde ett strålande jobb om jag får säga det själv. Väääldigt grymma vakter! 

Jag och Axelråmyste hela dagen. Kollade på film och spelade tv-spel som vanligt. Kollade sen ut genom fönstret och såg att isen på sjön är spegelblank. Let's åka skridskor! Det var hur kul som helst faktiskt och vi ska minsann ut idag igen! 






Dagen efter & dagen efter dagen efter

Har haft två så slöa dagar att dom knappt räknas. Ingenting har vi gjort. Spelat tv spel, ätit godis och kollat på film bara. Axel släpade till och med ut en 90 säng i vardagsrummet så vi verkligen kunde ligga i sängen heeeela dagen, hahaha. 

Detta är väldigt olikt oss. Vi går nästan alltid ut, iallafall nån gång under dagen. Men nu har vi gjort ingenting inte en utan TVÅ dagar irad. både torsdag och fredag har vi bara chillat, sköööönt! 

Har hunnit blivit riktigt grym på NHL och skrattat hur mycket som helst på cuppen. Hääärligt

Nu ska vi ut och leta efter Axels kusins hund som har sprungit bort. Ikväll tror jag planen är att ta sig in till Mathilda, så det blir ju trevligt! 

Lite glada nyårs bilder 





2015

Gott nytt år peeeps
Hoppas ni hade en grym kväll igår och att er start på året var bra. 

Själv hade jag en mycket bra kväll. Började med middags fix hos Wilma. Vi lagade mat, hällde upp chips och blandade bål. De + skönt folk är ju ett givet recept för en bra kväll, ellerhur? Det var precis vad det blev också. Massa dans, prat och skratt blev det innan vi tog bussen till stan för att se fyverkerierna. Träffade massa vänner, både nya och gamla och fick sen min nyårskyss av den snyggaste pojken på hela rondellen. Efter 12 knallade vi runt med blödande fötter och träffade några kompisar som också firade nyår runt stan och sen åkte vi med mamma och pappa hem. 

Lyckad kväll med alla av mina mest omtyckta vänner. Jag är trotsallt nöjd. Speciellt med bålen vi blandade! Så himmla stolt?!!? Om det inte tagt slut så fort bara haha