Fin fredags eftermiddag

Min eftermiddag har varit alldeles super fin. Kom hem efter en 3 km lång promenad från bussen, bytte om till bikini och la mig i solen och solade. Lite färg tror jag att jag fick så de va ju lyckat! Sen vid fyra kom Mathilda hit och vi har hunnit med en hel del. Bara chillat i solen, färgat mitt hår, haft lite vattenkrig och ätit tacos. Skjutsade nyss iväg henne till bussen och nu sitter jag här hemma igen. Imorgon blir det avskedsfest fest för min kära vän Carlotta som flyttar till Tyskland om endast 6 dagar. 6 dagar! Det är ingenting. Känns skönt att spendera hennes sista helg i Sverige med henne och hela gänget i hennes perfekt tjejkväll-hus. Ska även shoppa lite med mamma imorgon, så det blir najs!



Slösar tid i skolan

Denna dag har varit kort och onödig. Film, fika och bara fördrivit tiden har vi gjort. Men det känns ändå viktigt att vara i skolan. Viktigt att ta vara på den allra sista tiden vi har tillsammans. Djup jag var nu, haha. Värsta serious
Nej men det är sorgligt! Det var sista fredagen i skolan idag. Sista gången vi väntade utanför no salen på två timmars mördar-no, sista gången jag gick ensam till två timmars franska och sista gången jag smsade mina vänner och bad dom vänta på mig efter språket. allt vi gör nu är det absolut sista. Kan inte låta bli att tänka på hur kul vi haft! Alla gånger vi säkert irriterat hela skolan med våra höga skratt, alla gånger jag fått be Wilma låsa upp mitt skåp för jag lämnat nycklarna hemma, alla gånger vi gått till Mälarsjukhuset, alla gånger vi har flätat Ellens fina hår då hon oroar sig för att det är fult eller rufsigt, alla gånger vi lett till kameran i spegeln i musiksalen, alla äckliga måltider vi pinat i oss i matsalen, alla gånger vi hela gänget har slösat flera hundra på pizza. Alla slöjd lektioner vi kastat bort, alla gånger vi spurtat iväg till slottsskolan för dö tråkig matte och alla gånger vi kommit in blöta och skrattande efter snöbollskrig. Jag kommer sakna det. Alltihop. Jättemycket.




Seg.

Som rubriken så fint berättar, jag har varit sjukt seg idag. Har glidit runt som ett spöke, inte sagt så mycket och fått frågan hur är det? Typ tusen gånger. Vet inte varför! Det är typ såhär mina tisdagar brukar kännas, värdelösa och sega. Känns som jag försöker och försöker utan att något riktigt händer.
Nu är iallafall denna långa jobbiga dag över och jag sitter på bussen hem med musik i öronen. Ska bara in, dra på mig shorts och ta en promenad. Sen ska jag lägga mig under täcket och vänta in morgondagen. Varför är jag så seg?! Hahah fett depp typ. Haha nej men. Min fredag lär iallafall bli super. Ska shoppa lite med mammsen efter skolan sen hem och färga hår mörkare med Mathilda och sen väntar en fullspäckad helg, najsssss



Som en duktig flicka

kollade film, fick reda på att jag inte alls sänkt mig i fysik, skrattade hela dagen, boxades med Ludwig, slutade tidigare och upptäckte att min skola har ett mys rum.
Typ så har denna super braiga dag sett ut.
Efter skolan tog jag Axel med mig hem. vi har gått en sväng med hundarna, tagit det lugnt och sovit en stund, hahaha. Sjukt hur trött jag är hela tiden! Sov ytligare än stund innan maten också innan jag åt, kompletterade so och sen gick ut och sprang. Som en riktigt duktig flicka!
Nu har jag precis ätit ett äpple och jag strax gå och lägga mig igen, feeeeett sköööönt!

Charmigaste bilden från idag, synd bara att kvalitén är så kass <\3





Tisdags glad

Brukar hata tisdagar. Och då menar jag HATA. Alltså seriöst! Brukar inte vara nått bra med dom, brukar känna mig depp och seg, och så har vi slöjd på det. Ni hör ju hur de låter, värdelöst. Men denna tisdag var helt okej! Inte värdelös alls! Kollade film, åt pizza, spelade matte bingo och satt och skratta med Axel hela slöjden. Bryr mig inte längre att det står 'passiv' i mitt slöjd omdöme. Passiv är sån jag är. Skiteriiiii. Nej men ärligt. Fullkomligt hatar slöjd och det finns inget jag tänker göra åt det. Så länge jag inte varnas för F haha.
Efter skolan drog jag hem till mathi köpte mjukglass, godis och doppade fossingarna i borsöknasjön. Hur najs eftermiddag som helst! På kvällen dansade jag jazz en sväng och nu är jag hemma i min säng. Mätt och belåten kan jag konstatera att jag är ganska så väldigt tisdags glad.



Allra sista konserten

Det här är femte gången jag skriver om detta inlägg idag. Funkar det inte nu, tänker jag inte försöka mer haha. Hela långa dagen idag har jag varit ledig, eftersom vi hade vårkonsert igår. Den konserten var förövrigt vår absolut sista. Sorgligt men sant. Och ändå lite skönt faktiskt! Allt det där jobbiga har börjat kännas lite lite skönt nu. Har alltid hatat att avslutningen närmar sig och vi snart splittras men shit vad skönt det ska bli med lov. Även om jag kommer sakna ihjäl mig när jag inte får träffa mina fina vänner varje dag när jag inte får komma tillbaka till samma gamla klassrum till hösten...
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Sovit mest, men även börjar på en header med de sommriga bilderna vi tog. Den blir inte så bra haha med jag vill byta ut vinter temat i min blogg känner jag. Nu på kvälls kvisten har jag sprungit nästan 6km och nu ligger jag i sängen med värk i benen. Ska bli skönt och sova! Imorgon väntar skooolaaaaan



en såndär somrig dag

sov riktigt jäkla länge denna helg! helt sjukt! Idag är det vårkonsert så var tvungen att gå upp tidigare men jag skulle gärna sovit mycket längre! måste vara riktigt trött efter klassresan, haha.
Min dag som jag aldrig berättade om igår då? Vaknade med Axel vid min sida runt halv 11 men gick inte upp förän tolv taget. Var alldeles för trötta för att röra på oss haha. Vi han lagom upp, äta lite och fixa till oss lite innan Mathilda och amanda kom hit. Vi har haft en såndär härlig, varm sommar eftermiddag och kväll tillsammanns. Låg och chillade alla fyra på studdsmattan i solen i flera flera timmar. pratade och bara tog det lugnt. Sen efter maten släpade vi fran cyklarna och cyklade ner till kära gamla barvalappen. Soligt och fint där vid vattnet, jajjamän! Kameran hängde med också, därav de typ tiotusen vackra bilderna. Skönt med lite bra kvallite ibland va? haha. 
Kvällen avslutades med en två mils cykelrunda hem till Axel och tillbaka innan Amanda och Mathilda drog hem igen. En super trevlig dag var det minsann, ÄLSKAR värmen! shit alltså!
Nu ska jag gå och äta lite frulle med familjen och sen välja kläder till konserten. 
 
ursäkta att det är typ 50 bilder men jag kunde inte välja några få bara som jag ville spara till mobilen. Hoppas det är ok för er, haha.
 








 
 
 
 


Göteborg

Har varit sämst när det gäller att uppdatera.. Jag ursäktar!
Beror väl mestadels på att jag denna vecka varit, som ni vet, på klassresa i Göteborg. Har hunnit med så sjukt mycket! Och haft riktigt jäkla roligt!
Gått på stan och hunnit med en heldel shopping, ätit massa med fettis mat, gocart i spöregn, laserdome, svarat på en båtrelaterad frågesport, firat en månad med min Axel på Naturhistoriska riksmuseet och Liseberg, bestigit berg med brudarna, skrattat massamassa, gått nattpromenad, med mera. Orkar inte blogga om allt i detalj så här har ni massa fina bilder att titta på.
Idag har jag spenderat dagen med Axel, Mathilda och Amanda. Både på studsmattan och pakethållaren. Håller på att ladda upp bilder som vi tog med kameran nu så inlägg om det kommer snaaaart!



Klassresa

Anlände i Göteborg med tåg igår runt tolv, sen dess har vi hunnit med att göra miljontals saker, haha schemat är fullspäckat! Museem, paddan, laser dome, gocart osv osv. Idag har hela eftermiddagen spenderats på Liseberg. kan vara det roligaste jag gjort iår faktiskt. Har aldrig varit något större fan av karuseller med idag åkte vi allt. ALLT! Och kul vare! Längtar redan tills nästa gång! Sammanfattar dessa två dagar med alla dessa bilder:





Zombie

Så sjukt trött!
Vaknade, duschade och somnade om igen. Vaknade, fixade mig, åt frukost och somnade igen i soffan. Mamma väckte mig, satte mig i bilen och somnade på väg till skolan. allt detta, kommer till skolan och somnar nästan ännu en gång på axel innan första lektionen. Orkar inte! Haha är som en zombie efter SM! Trött som skjutton! Och inte fick jag sova när jag kom hem idag heller nejnej! Det var bara att sätta sig och plugga och när jag var klar, packa alla tusen saker jag ska ha med mig på klassresan till Göteborg imorgon.
Ska bli så grymt kul föresten! 07:45 ska vi samlas för att ta tåget dit! Längtar! Ska bli super roligt!



Semifinal

Inte nöjd med dagens dansande. Eller jo, dansandet var det inget fel på, jag skulle lägga skulden på domarna. Fast jag kanske bara är ego. Kom iallafall bara till semifinal så fick sitta och kolla på Eurovision istället för att dansa final. Känns så sjukt surt! Ännu surare känns det att jag vann över han som tog SM guldet förra tävlingen. Jag menar kom igen? Då är jag ju bättre. Hahahaha orkar inteeee
Nu taggar jag iallafall om till par imorgon! Får vi ingen bra placering då vet jag inte vad jag gör



krigare

avslutade kvällen på sommrigaste sättet. VATTENKRIG. nej men
det som började med att vi skulle vattna blommorna avslutades i en blöt mamma, en blöt Rebecca och en dyngsur, super lerig hund. Men det var trevligt. har precis kommit in, byttkläder och nu tänkte jag slå mig ner i soffan för en fredagsfilm, najs. Ska försöka komma i säng relativt tidigt idag iallafall eftersom imorgon väntar en heldag i västerås och disco sm! Sjukt jävla taggad, nu håller vi tummarna för grymma resultat! 
 


 


Äntligen får vi ligga. På intensiven

Bra dag idag. Har vi gjort något vettigt? Nej. Eller jo! Ett no prov hann jag med. Svin svårt. Men jag klarade det, haha. Tog inte jätte lång tid heller så kunde chilla resten av den två timmar långa lektionen. På franskan så målade jag Axel och michis skyllt till vårt spexfoto. Inte den mest briljanta idén vi hade men men, det duger. Finns ju mycket värre teman! Fotot kan ni få se när vi får bilden så slipper jag förklara om ni inte fattat med hjälp av rubriken och bilden.
Fick vänta en timma efter skolan på min buss men som tur var hade jag Wilma och Herman som sällskap. Snälla de!
Väl hemma har jag inte gjort nått alls, chillat bara och nu sitter jag framför datorn och försöker få inspiration till att skriva religion inlämnings uppgift. Går sådär... Tror jag väljer lite bilder att skriva ut och sätta upp på min vägg istället. Haha



Svintrött

Stress planerade spexfoto, hade orienterings prov, övade, åt subway, konsert och sjöng duett med Wilma.
Det var min dag de. Den har varit super faktiskt! Orkar dock inte gå in på detaljer då jag är så sinnes trött. Förstår inte ens att jag tar mig tid att skriva detta när jag egentligen borde sova. Haha Ni får njuta av de fina bilderna istället, godnatt!



Bra dag

Hade en väldigt bra dag idag måste jag säga! Var längesen jag kände mig såhär nöjd efter en skoldag faktiskt! Kommer knappt på nått negativt alls! Började inte med lektioner förrän efter lunch idag då jag hade kör repetition hela förmiddagen. Så började med franska. trevligare än man kan tro då jag kunde sitta med axel och kolla på film hela lektionen. Asså förstå känslan när man tror man ska sätta sig själv och plugga ett främmande språk i en timma men så tittar man på film istället, med sin pojkvän dessutom! Grymt! 
Sista lektionen var bara kör vilket gick super fort, sen fick jag skjuts hem också och slapp åka buss. Tacktack snälla! Haha 
Eftermiddagen har jag spenderat som en duktig tjej: pluggat massa so, städat i mitt rum och sprungit drygt 4 km! Vad hände? Haha nä men de sista dagarna innan SM nu ska jag vila och bara stretcha, så jag inte sliter ut mig. 
Nu ska jag gå och steka pannkaka till min familj, för jag kom inte på nått bättre sätt än att avsluta dagen med min favorit maträtt, pannkaka ❤
 


Superstars

Jag bloggar inte som jag ska, förlåt. Jag kan bättre haha.
Ligger just nu på scenen i ungdomenshus och övar inför konsert imorgon. Det går inte jättebra, haha. Men ja... Vi ska snart gå tillbaka till skolan för svenska, lunch, språk och kör. Känns som det kommer bli en lång dag...
Efter skolan ska jag hem och sova. Och plugga. Så det blir nice! Haha




"Ta det lugnt"

Det är en halvdöd, svintrött Rebecca som skriver sista inlägget innan hon somnar, yesyes!
"Ta det lugnt sista veckan innan SM" fan heller! Träningsvärken i benen är grooov. Orkar inte... Seriös, kan knappt gå hahah. Men jag ska inte klaga! Jag överlever! Känns bra på nått skruvat sätt.
Jag behöver plugga. Typ jätte mycket. Typ jätte fort. Kommer inte hinna allt.
Klassresa nästa vecka också, hur ska detta sluta? Nu tänker jag i alla fall sova bort problemen och drömma en stund, Godnatt vänner!





Måndag

Dagen började med att jag försov mig, spräckte mina byxor, kom en timme för tidigt till skolan och glömde nycklar, plånbok och busskort hemma.
Inte på bästa sett om man säger så. Men det ordnade upp sig med tiden! Haha, chill lektion efter chill lektion där man inte behövde anstränga sig så mycket. Så det var skönt!
nu sitter jag här på mammas jobb nöjdare än nöjdast med ett par nya fräscha svarta byxor från bikbok. precis vad jag behövde! och som grädde på moset, är resan till Tyskland i sommar färdig bokad! Känns så grymt skönt att veta helt 100% säkert att jag kommer komma i väg. Nästan så man längtar! Haha.
nu ska jag snart kila iväg till dansen där jag ska spendera fyra timmar i träningskläder innan jag äntligen får komma hem.



Ger upp.

Har försökt hela eftermiddagen med att ladda upp en dansvideo/videoblogg/video när jag och Mathilda fjantar oss från idag men det går inte! Eller jo, jag lyckas ladda upp den på videofyme men inte dela den på bloggen? Asså seriöst, nu ger jag upp. Kommer den upp i morgon så antar jag att det bara är bra annars får ni väl ha i tanken att jag ville dela den med er. Haha
Har iallafall idag hunnit med att rita, plugga litegrann, kollat på film, tränat med Mathilda och bara chillat. Nice söndag ändå! Imorgon väntar skolan och till min förvåning dans på eftermiddagen. Trodde den hade slutat nu men ikke da. Så lätt slipper jag minsann inte undan!




Soffhäng

Kvällen har varit så bra. Så mycket sommarkänsla! Haha. Åt mammas goda potatissallad till kvällsmat. Så sjukt gott! Smak av sommar där alltså! Det hela blev ju bara bättre med grillat till. Sen kom Axel runt åtta också så även han hann vara med att äta jordgubbar till efterrätt. Fattar ni vad sommrigt? Så himla gott!
Axel drog hem nyss eftersom han ska jobba imorgon så nu ligger jag ensam i soffan med lillasyster och bara slötittar på tv. Gick upp så sent idag så är inte ens trött. Men ska väl snart ta mej till sängen. Så jag orkar hård träna inför SM med Mathilda imorgon. Så sjukt taggad! Vi ska vinna, jag ska gå upp i silver och jag ska ha två fina pokaler med mig hem. Punkt slut.



Lördag kväll

Dagen har gått väldigt fort. Vet inte om det är för att jag gick upp klockan 12 eller om det är för att jag gjort så mycket, haha. Har mestadels av min lördag varit med mina kusiner eftersom både jag och Maguette har fyllt år. Riktigt kul att träffa dom eftersom vi inte träffas så jättejätte ofta. Åt tårta och satt och pratade vid vattnet och lite så.
Nu väntar grillat till middag, sommrigt värre! Och så kommer Axel hit nu på kvällen kan det bli bättre? Njaaaaaa





Bloggen prioriteras, yesyes

Har varit lite dålig med uppdateringen på sistone. Men men, man överlever! Höhö
Sitter just för tillfället i bilen på väg hem från dansuppvisning. Vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt. Låt oss bara säga att det kunde gått bättre haha.
Igår eftermiddag kom mina kära väninnor och chillade här och sov i husvagnen. Sjukt längesen vi hade en vanlig tjejkväll bara vi fyra och snackade skit om allt möjligt, så det var verkligen super trevligt! Åt lite frukt fat också, godaste. Asså seriöst, det var att dö för haha!
Nu ska jag hem och fredagsmysa med familjen och bara ta det lugnt innan sängen väntar.



Känns som fredag

Idag var en kort halvdag som inte blev så kort. Hade massa tråkiga lektioner på förmiddagen och tiden verkligen släpade sig fram. Sen efter lunch fick killarna gå hem medans vi tjejer var tvungna att stanna kvar och ha kör innan vi fick gå hem. Efter den extra timmen insåg jag att min buss inte gick för än om ytligare en timma. Men det löste sig då jag och Wilma utnyttjade tiden på bästa sett och övade lite sång för oss själva. Kvällen har gått sjukt fort! La mig på studsmattan och försökte få lite färg, åt, planerade sommar med föräldrarna mina, kollade lite hockey vm och nu är jag här, nerbäddad i min stora sköna säng. Imorgon kommer mina efterlängtade tjejer hit för tjejkväll. Det var grymt längesen så ska bli hur kul som helst att träffas och bara snacka igenom allt!

Min mobil cpar sig just för tillfället och låter mig inte ta nya bilder så svin gammal bild, skiteriiiii





En applåd till lilla Rebecca

Kom hem vid fyra typ och sen dess har jag gjort mycket mer nödvändigt än vad man kan tro faktiskt! Började med att ta en promenad med vovvsingarna i det vackra vädret, sjukt vad varmt det har blivit, alldeles perfekt faktiskt! Sen kollade jag the vampire diaries. Känns synd att jag lagt pretty little liars åt sidan lite. Inte okej! Men jag hittar nog tillbaka snart hoppas jag. Haha.
Sen nu på kvällen åt jag först lite kvällsmat innan jag drog på mig springbyxorna och sprang en sväng. Grymt jobbigt! Haha men det perfekta vädret och musiken i lurarna gjorde att jag klarade mig igenom den 5km långa rundar. Applåder tack! Nej men... Jag tyckte jag var duktig i alla fall! Imorgon väntar halvdag och sen fyra dagars ledighet. Hur skönt som helst!




Trötter

Blir rädd för mig själv ibland alltså. Jag sover för mycket! På riktigt! Kom hem från att ha jobbat med Axel hela eftermiddagen vid åtta igår kväll kanske. Hinner då lagom komma hem innan jag somnar i soffan. Seriöst? Haha vart tar all min energi vägen? Hahaha
Dagen har varit rätt så chill faktiskt. Nationella i matten, åt på stan, firade värmen med en glass, gjorde absolut ingenting på matten och sen slöjd. Härligt faktiskt! Nu ska jag hem och hitta på nått vettigt. Typ skriva på min so inlämning. Önska mig lycka till!




helgen

har varit lång och seg. Sjukade mig med Mathilda fredag till Lördag. Tror hon ligger hemma med 40 graders feber just nu. Nog för jag hostar och snorar och har mig men gud så glad jag är att jag inte har feber! spenderade min lördag med att åka runt på ärenden. Dollar store, nån möbel outlet, skjutsa hit och dit, handla osv. När jag väl kom hem satte jag på en film och åt ben & jerry's, så det var helt perfekt. Hann även med att klippa mig lite där på lördags kvällen. Blir galen så fort jag ser att nått är slitet nu för tiden! Dessutom är jag så sjukt trött på mitt hår! Vill bara göra en drastisk förändring så fort som möjligt! Men tror jag ska färga det mörkare igen så fort jag får tid. 
Idag har jag också hunnit med en hel del. Hjälpt pappa ute på tomten, rivit vår gamla träkoja, kollat en heldel vampire diaries och även övningskört en sväng! så det var kul! Det var tänkt att Axel skulle komma en stund nu på kvällen men han hade fullt upp. Bönder ni vet... Nä men det är okej. Det var nog bra, så hade jag tid att skriva klart en av tre inlämings uppgifter jag har att göra. Känns bra att det är gjort. Även om jag fortfarande har två kvar...
 
dårlig kvallite, svart vitt och emo blick. fint. hahahahaha orkar inte ladda upp en nyyyy
 
 


Ut på äventyr

Bussluffade fram och tillbaka till borsökna, åt tårta, trodde vi tog bussen till Strängnäs, gick en promenad, kom hem, hade picknick vid sjön, pratade, kollade gamla bilder och blev sjuka båda två. Ungefär så såg min och Mathildas fredags eftermiddag ut. Riktigt trevlig om jag får säga det själv! 
Idag är det lördag och vi hade tänkt att dra till dollarstore och shoppa loss lite nödvändigheter. Tror vi skulle till nån annan vettig affär också men jag minns inte namnet. Oavsett blir det säkert super. Vi hade tänkt att kolla på knowing också men vi får se om vi hinner med det haha. Annars får vi ta det en annan dag! 
 


Torsdag

Idag var en sån där bra dag igen. Började med att få äta tre sorters efterrätter på hemkunskapen. Så himla gott! Även om man inte orkade äta upp allt haha. sen chillade vi mest på de andra lektionerna. Dessutom har jag skrattat otroligt mycket idag vilket gör det hela ännu bättre haha. Kan ha vart för jag inte känner mig riktigt frisk men ändå. Det var kul. Efter skolan bestämde jag mig för att inte dansa och åt med Mathilda på stan. Runt halv åtta träffade vi på Ellen och Carlotta också så hann även med att umgås med dom innan jag åkte hem. Toppen trevlig dag om jag får säga det själv. Om jag bara vore frisk så...



Valborg

Min Valborg var så mycket bättre jämfört med förra året! Haha sjukt! Skyndade hem från skolan och var hemma till 4. Hann då lagom duscha och byta om innan Axel kom. Vi åt och jag fixade mig innan vi åkte in till stan till Mathilda. Vi chillade där ett tag innan vi drog vidare till nått bad i borsökna. Massa trevligt folk, snack och grillning blev det innan vi tog bussen vidare till hällby. Missade fyrverkerierna med några minuter och kom lagom när de flesta började dra haha men stannade där vid brasan ett tag med alla innan vi åkte hem igen nån gång där på natten. Trevligt trevligt!
Hela dagen idag har jag jobbat med Axel, för så snäll är jag! Har haft otroligt ont i halsen men annars har det vart bra. Får se om jag orkar med skolan imorgon för det är sjukt hur ont i halsen det gör! Usch för att vara sjuk!
Nu ska jag hem och äta pizza och mysa med familjen. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll alla!