Nyårsafton

Sista dagen på 2014 idag. Hur spenderas den? Stressa över kvällen haha. Sååå mycket frågetecken. Smink? Hår? Kläder? Ska man ha väska? Nej fett jobbigt. Fast jag vill ha andra skor med mig. Orkar man gå en hel kväll i klackar? Osvosvosv

Klockan 4 åker jag och Axel till stenby. Ganska mys. Hade vart astaggad redan om det inte vore för alla frågetecken och det faktum att jag fortfarande är fett sjuk. Varför världeeeeen. Kommer iallafall bli väldigt kul och längtar verkligen efter att få träffa mina fina flickor. Det händer ju tyvärr inte allt för ofta. 

Fixade nyårsnagalar på rekord tid i måndags innan vi åkte till Stockholm. Blev inte så tokigt ändå va? 






Pics från idag










Mellandagsreashopping

Idag har jag och Mathilda vart i huvudstaden för mellandagsreashopping. Det har vart hur kul som helst och jag har så många fina plagg med mig hem. Även om plånboken svider lite så är jag sjukt nöjd. 

Började dagen med att gå bananas på Nike ytan på stadium. 30% på vårt älsklings märke och man kan ju inte bli annat än lycklig. Sen köpte jag en tröja från gant, ett par efterlängtade hollister jeans och trosor från Victoria's secret. Avslutade dagen med att springa på ett par lila/vinröda Nike air force och ja jag är i himlen. Hallelujah! 

Sitter nu med värkande fötter på tåget på väg hem. Mami och papi hämtar mig där och sen åker jag till Axel. Myssss







Hallå bloggeeen

Jag hoppas ni förstår varför jag inte bloggar såhär i juletid? Fast å andra sidan är det nog inte så många som läser bloggar nu heller så haha 

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna! 5 julfiranden har jag hunnit med hittills och ett till väntar imorgon. Hur najs säger jag bara?! I söndags kom jultomten till Norrby och Axels små kusinbarn fick massa paket. Så söta så! Även jag fick två klappar av gullisarna. Julmat, tomtegröt (Axel fick mandeln ba satt ni vet) och typ där kände jag mig klar med julen haha. Men ja det var ju då bara första firandet. 

Tisdag åkte vi till mormor och morfar, fick julklappar, åt lunch och myste massor. Det var hur trevligt som helst och man kände att man saknar dom. Det var så skönt att bo i mesta då man bara kunde knalla dit efter skolan. 

Igår var det ju julafton och vi hade två firande. Ett på morgonen och ett på kvällen. Vi var hos farfar i år vilket var ovant men väldigt mysigt! Speciellt att va med våra tokiga kusiner, haha.

Imorse for jag till Axel och myste där med andra hälften av hans kusin barn, fick julklappar och åt ännu met julmat och tomtegröt. Vi bytte våra julklappar också och jag fick ett par Nike pro hotpants bla. Han känner mig väl pojken min. Även en aaascool högtalare gav han mig och gaaash vad vi lekt med den haha. Nu ska vi på bio och det ska ju såklart bli jättemysigt! 

Väldigt långt inlägg men yolo. Den som pallar får läsa. Annars kommer pics nu 






Jul

Idag är det den 20e, vilket betyder endast 4 dagar kvar till julafton! Så sinnes taggad! Jag älskar allt med julen och den mysigaste tiden är ju typ just nu när man julpyntar, slår in julklappar, bakar pepparkakor, klär julgranen och så vidare. Håller ni inte med mig? 

Igår gjorde vi precis de! Innan jag åkte till Axel igår slog jag in lite julklappar och tog sen en 50 minuter lång promenad med mamma. Väldigt mys. Väl hos Axel spenderade vi kvällen med att pynta granen och det blev sååå bra! Usch vad mysigt det är nu! 





Jullov!

Känns sinnes bra att ha jullov! Helt otroligt.

Efter julavslutningen hämtade pappa mig och vi åkte och kollade på ett jobb och sen åkte vi hem. Väl hemma somnade jag och sov till 3. Stannade i sängen till 4 och det var typ min dag. Så himmla skönt med sömn! 

Nu har jag precis landat hos Axel och stannar nog här till måndag. Tre små minijular ska jag hinna med och sen anländer Carlotta till Sverige på lördag så ska kriga för att då träffa henne innan jul också. Fullrulle hela jullovet men det är så jag vill ha de! 

Jag har seriöst slutat ta selfies??? Vad händer





Klappad och klar

Hallååå
Hade en så himlans bra eftermiddag igår att jag fortfarande är glad. Slutade vid 11 och då mötte jag Mathilda. Vi åt från halv 12 till halv 3 (!!!) och sen gick vi och gymmade. Klockan 4 åkte jag till Axel och mös. Vi pysslade julkransar och lyssnade på julmusik och dansade runt och sjöng hela eftermiddagen. Sen blev de pizza till kvällsmat och sen hade vi hardcore mys tills jag skulle hem. Underbar eftermiddag! 
Sen avslutade jag dagen på topp genom att få med min tweet i ph finalen, hur coolt?! 

Idag har det inte hänt så mycket. Det gör ju inte det såhär innan jul. Det bästa var väl att jag tillslut hittade den sista julklappen och nu är klappad och klar för julafton! Nu ska jag njuta av livet och imorgon är det jullov, wooohooooo

Från gymmen igår 





Lite bilder från NM

 
 
vet att bilderna de få bilderna jag har är både brusiga och pixliga... MEN det är inte jag som hållt i kameran som ni förstår. Min fina mamma är bra på många sätt men fota är inte hennes starkkaste sida haha 


Pepp på livet

Hej vänner! 
Just nu känns livet så bra. Såå pepp för tillfället! Tror det framför allt beror på julen som står och väntar runt hörnet. Axel och jag jul pyntade och lyssnade på julmusik igår och pepparkakor delas ut i skolan. Och på fredag är det jullov, hur kan man inte va tagg? 

Efter att ha klarat av två prov denna dag gick jag och Emelie och julklappshandlade lite och sen efter ett tag tog Alice över hennes plats. Det gjorde mig också fett glad. Hur mysigt ens? Har inga problems med att spendera pengar på det inte haha! Nu sitter jag med tre kassar med klappar på bussen påväg till Axel. Imorgon ska den allra sista julklappisen inhandlas och sen är jag... Klar? Känns hur bra som helst 

Nu ska jag bara luta mig tillbaka och vänta på tomten 



Mathilda påpekade att bilderna från NM inte hade kommit upp. Satte på tidsinställt men det kanske blev nå fel. Fixar de ikväll iallafall! 



Nordic open 2014

börjar väl som vanligt med att  be om ursäkt för uppdateringen. Hade tänkt uppdatera med bilderna från NM igår. men tappade suget totalt när jag för det första såg att mamma hade misslyckats totalt med kameran och bilderna är både brusiga och pixliga... Men också för att blogg.se vägrade ladda upp bilderna när det var föstora...Det är inte lätt när det är svårt.
Any how, när jag tänker tillbaka på NM nu så är jag enbart glad. Det gick inte kalasbra men jag måste ändå vara nöjd. I singeln gick jag vidare en gång och det var ändå grymt kul så det känns ju bra. I paren hade vi som vanligt satsat skyhögt och pallen var ett måste. Och som vanligt blev vi också väldigt besvikna när vi inte nådde dit. VI borde dock ändå vara nöjda då vi slog många danskar och ryssar och kom på 6e plats. Dessutom var vi svinsnygga i våra nya dräkter och lovar att vi psykade en heldel par bara för vi var så fruktansvärt snygga haha! 
 
Idag är det måndag och nu bara att ta nya tag. Att det är sista veckan i skolan gav mig världens push imorse och istället för att grina över veckan dansade och sjöng jag mig igenom morgonen. efter skolanm ska jag försöka få ett par julklappar inköpta, införskaffa nya ppiller och sen ska jag ta bussen till Axel. 
 
Tänkte lägga upp de misslyckade bilderna ändå, det kommer snart!
 
 
 
 
 
 
 
 


Nordiska mästerskapen 2014

Hej hej bloggeeeen
Är ni taggade för NM? Wooohoooo jag är! Sitter i bilen nu påväg till borsökna och sen far vi till till Örebro, jag säger samma sak som jag upprepat i veckor JAG ÄR SUPER TAGGAD! 

igår var jag hemma och sjuk för att vila så jag skulle orka dansa idag. Drack te, åt halstabletter och sov. Jag tror faktiskt det hjälpte också för jag känner mig definitivt pigg idag! Så det var ju bra. Mot kvällen kom Axel och vi gosade lite med hårkrusning, brun utan sol, osv. Det var trevligt! 

Men nu ska vi fortsätta tagga NM! Woohoooo 





Fortfarande hostig vad händeeeer

Börjar bli sjuuukt stressad här. Det är NM i övermorgon och jag får världens hostattack när jag går 10 meter. Känns najs va? Naeej! Lever på strepsils, zyx och te och ber till gudarna att jag efter att ha vart hemma och kurerat mig imorgon iallafall kan kötta 1,30 och inte slöa..... 

Så dagen? Den va bra faktikst! Vi började dagen med julklappsbyte vilket ju fick en på bra humör. Lyssnade lite på julmusik och öppnade våra paket. Mysigt! På eftermiddagen väntade prov och det gick...bra? Till min förvåning satt jag kvar näst sist och skrev. Kunde faktikst jättemycket.

Nu sitter jag på sundbyholmsbussen on my way to Axel. Vi ska nog kolla alla ph avsnitt vi missat så jag fattar allt alla har avslöjat för mig i veckan.

Jag är inte speciellt vacker att se på nu när jag är sjuk. Därför är det brist på selfies här, hadeeeee





Sjuk och trött

Känner just nu bara att jag vill ge upp och åka hem. Har inte tid att va borta från skolan nu så trotts att jag är sjuk och det är NM i helgen går jag upp och krigar igenom dagen. Det var hur kämpigt som helst igår så vet egentligen inte varför jag gör samma idag meeeen... 

Idag är det väl en relativt kort dag. Funderar på att belöna mig själv med choklad eller glass eller något bara för det är så jobbigt haha. 

Klockan 4 tar jag iallafall bussen till Axel och sen ska vi till Skogstorp för födelsedags middag. Blir nog trevligt!

Bild från när jag var lite fräschare  





Ska man vinna NM så ska man

Haft världens gos helg! 
Efter festen sov jag och Axel hemma hos mig. Det var 1000 år sen känns det som och mindes direkt varför. Hade mitt livs sämsta natt och fick typ 4 timmars sömn MAX. Hahah iallafall kollade vi på frost för Axel har typ aldrig sett en Disney film och den var ju lite lagom mysigt vintrig. Vi hann lagom kolla klart på den och sen for vi in till stan för julbord, det var hur gott som helst! 

På söndagen vaknade jag upp med halsontet från helvetet. Typ grät. Men tur för mig har jag världens bästa pojkvän som bäddade ner oss i soffan tog upp glass och så kollade vi på julfilmer hela eftermiddagen/kvällen. De va precis vad jag behövde! Som grädde på moset blev det tomtegröt till middag också så har verkligen haft en as mysig julhelg! 

Idag är jag ledig och står nu och väntar på bussen. Varför ska du lämna huset när du är sjuk? Kan man ju undra, jo sjuka Mathilda har nämligen gjort detsamma och nu ska vi till posten och markera dansen/stretcha för ska man vinna NM så ska man! 





Grattis i efterskott Wilma!

Hej och förlåt för dålig update. Visste inte riktigt var jag skulle skriva för att verka så oskyldig som möjligt i fredags haha. Vi hade nämligen planerat en överrasknings fest och då gäller det ju att hålla käft liksom. Wilma fyllde iallafall år i veckan så vi bestämde oss för att det var hon som förtjänade en rikig fet överraskning.

Tänk er grym musik, massa serpentiner,  tomtebloss, partypoppers, partytutor, tårtor, massa chips och popcorn och ett helt golv täckt av ballonger. De va nivån på fredagens överraskningsfest. 
Även om jag tror hon misstänkte lite och att själva suprise momentet va lite sådär tror jag hon blev super glad! Jag tycker allafall kvällen va super lyckad och jag hade askul! De va störtskönt folk där och kan bara konstatera att shit var jag saknar mina gamla klasskompisar.... 

Hoppas du hade en grym kväll Wilmis, det förtjänar du verkligen!❤️



Och ett stooort tack till Mathilda och hennes selfiestick, Asså seriöst titta på bilderna <33333


behöver julledighet

hejhej bloggen
Det är stressigt nu. Har 1000 saker jag sak göra och inget går min väg för tillfället. Behöver köpa julklappar men har inga pengar och måste plugga till alla ämnen men har ingen tid. suck. Det behövs julledighet häääär! 

igår sprang jag och mathilda till posten för att hinna dansa lite i våra dräkter. Det gick bra. dräkten sitter fortfarande som en smäck vilket känns fantastiskt. Dansen sitter också hyffsat nu och det är bara 10 dagar kvar att kötta sönder nu! taggaaaa
 
Idag ska jag fokusera på att ta mig igenom dagen utan att stressa sönder och klockan 4 tar jag bussen till Axel.
 
 
 
 


Dumma gubbar

Det har vart en jobbig dag idag... Gick hela vägen till tandläkaren vilket var fett långt och kallt. Tandläkaren hade iallafall no mercy och skrapade gladeligen bort halva mitt tandkött och fick mig att förblöda typ. När det hemska var avklarat stod Mathilda utanför dörren och vi gick hela vägen till posten vilket också är feeett långt. Väl där hade några dumma gubbar paxat gympasalen fast vi hade bokat den så då var det bara att traska tillbaka till stan igen i kylan. Usch. Vi bestämde oss då för att gymma men motivationen var som bortblåst så blev bara 40 min eller nått. Sen köpte vi celsius istället. 

Nu har jag precis tagit bussen till Axel och han gav det prefekta förslaget att ha julmys. Kolla nån julfilm och äta godsaker. Tyckte jag lät som en bra idé 









111 dagar kvar






1 december

Brrrr säger jag bara, det var kyligt imorse. Hade både halsduk och vantar och då är det bara nån ynka minusgrad ute haha. Känns bra att det går mot kallare tider iallafall. Jag vill ha snö.

Fysiskt tror jag dagen kommer bli chill, slutar lixom vid 2 och sen ska jag till ungdomsmottagningen och sen raka vägen till Axel. Men mitt psyke är inte riktig med mig idag. Huvet är liksom fortfarande hemma och sover känns de som. Engelskan har gått rätt åt skogen.. Vi får se hur det blir med matten, hahah