Hunters

toooorsdag
jag bloggar bara när det har hänt nått kul känns det som haha. Men det är ju bara då det är kul haha. Dessutom sen när jag blickar tillbaka om några år vill jag väl inte läsa om den veckan jag bara jobbade hela dagarna varje dag, och det vill väl inte ni heller?
men SKA försöka bli bättre för tycker ju synd om er som kikar in varje dag men inte får några inlägg haha... 
 
Nu har det iallfall hänt nått kul!! Jag beställde ÄNTLIGEN efter månder av suktande och lånande av systrarna jensens ett par egna hunters!! Ångrar mig varje gång det regnar ute att jag inte har köpt ett par haha men nu så! Det värsta jag vet är nämligen när conversen eller tomsen nu på sommaren blir blöta ända in på strumporna. USCH
 
Kolla bara va fina jag och Mathilda va i hunters på midsommar! Åååh längtar tills de kommer!! 
 
 


Måndags pepp

Måndag idag. Gillar inte måndagar alls men vem gör egentligen? Haha, har iallafall verkligen försökt tänka positivt idag och det har funkat helt okej bra! Var väldigt trött men stod och pratade med Mathilda hela förmiddagen ungefär haha så dagen gick fort! 

Just nu sitter jag och lyssnar på måndagspepp och jäääklar vad pepp man blir! Alla som vill peppa till era måndagar lite så passa på att sök på måndagspepp i podcaster appen, ni kommer fastna det lovar jag! 

Har inga bilder så här får ni en selfie från i lördags, usch vilken mysig kväll det var! 





Bröllopet i text och bild

Åh så fint bröllopet var! Det fick mig verkligen att längta till min stora dag sen. Åh vad fin jag ska och åh vad perfekt allt ska vara!! 

Bröllop festen var 10/10. Så kul verkligen! Vi dansade till fötterna bokstavligen blödde haha. Fick ta av mig barfota men det gick bara bra tills nån tappade ett glas och det var glassplitter över hela dansgolvet. Men jag var tålig, måste jag säga! Mat och dryck var också bra och ceremonin i kyrkan var också fin. Helt klart ett super första bröllop! 

Nu är jag på utflykt med systrarna Jensen. Vi har vart på hannalicious bloppis och Erikslund. Och nu blir det tacos på det, bra dag! 







Naglarna

Hallå bloggen! Idag är det äntligen fredag, herre vad skönt! Det har varit en lång vecka faktiskt haha.... Ska bli härligt att va ledig några dagar nu! 

Ett låååångt pass har jag dock kvar innan det blir helg. Har iallafall fått sova ut lite idag så förhoppningsvis är jag pigg och det går fort. Efter jobbet får vi se vad som händer. Hade planer på utgång men ju mer jag tänker på de desto sämre känns de. Vill inte ens va trött på lördag haha.... Vi får se. 

Sen måste jag iallafall busa mig och såntdär, det får jag inte glömma haha....

Bild på naglarna för tror aldrig jag la upp det?  

 




Squad

Myyycket bra dag igår! Slutade kl två och började min dag med att krama Anna och Viktor lite. Sen var det ju naglar som stod på schemat. Blev över mina förväntningar bra! Är såå nöjd. Väldigt naturliga, vilket var vad jag ville och sen lite glitter o glamor på de, peeerfekt! 

Senare på kvällen teamade jag med Mathilda, Wilma och Carlotta som är i Sverige nu. Lite spontant drog vi in till stan och tog en kvällsfika och sen crusesde vi runt med våra bilar runt om i Eskilstuna haha. Det var mys! 







Mysis

När man jobbar hela tiden så gäller de att ta vara på eftermiddagarna. Iallafall för mig. Annars pallar jag inte haha

I går tillexempel drog jag, Axel och Johan ut på sjön och latchade lite. Det var både kul och mysigt haha. Så det gör vi nog fler gånger! Älska att åka båt verkligen, de blir så mycket nostalgi från när man va liten och levde båtliv varje sommar! 

Idag efter jobbet när jag kommer hem kommer Anna och viktor vara hemma från Kanada så då ska man väl spendera lite tid med dom. Jag och Anna ska sen åka och fixa till våra naglar in för bröllopet. Hur mys ens??? Vill ha typ nude eller ljusrosa naglar men vi får se, sjukt taggad oavsätt. Ber till gudarna att dom inte ska gå av eller nått innan lördag bara haha....

Bilder från igår! 






Liseberg

Åååh så bra dag idag! Varmt, mycket folk och kö men åh så bra! 

Började dagen med hotellfrukost vilket vi ju båda redan vet ca är det bästa som finns?? Pannkaka, fukt och ägg och bacon hur gott??? 

Sen promenerade vi vidare till Liseberg och spenderade dagen där. Massa karuseller, en kyckling/curry macka och massa skratt senare avslutade vi dagen med två första försöket vinster i chokladhjuen! Hur bra får det bli? Sen åkte vi parisehjulet innan vi traskade hem igen. 

Nu på kvällen har vi kalasat på våra vinster och haft över lite vänner, mycket trevligt 










Let's make fkn albakaoz

Maaagisk kväll igår! Vi hade såååå kul verkligen, äska Albatraoz 




Nu ska vi gå på Liseberg! 









Framme!!

Äntligen framme i Götet efter dryga 5 timmar på resande fot, så härligt!! Det har gått som smort med endast en liten incident i Göteborgs innerstan seriöst EN SEKUND innan vi nådde hotellets port, så jobbigt onödigt hahahah

Men men! Nu jävlar förfestar vi ensamma på rummet innan vi ska gå till bryggeriet. Förhoppningsvis hittar vi väl några trevliga prickar på vägen och sen är det ALBATRAOZ! Spricker för jag är så taggad!! 





Albakaoz

Blir arg på mig själv när jag inte bloggar!!! 

Ville tex visa er den GUDOMLIGA våfflan vi åt på mocadeli i lördags med känns ju lite late nu va??? 
Sen ville jag säga att jag åt marshmallows igår och det va så satans mys med det är ju också för sent nu haha... En till nyhet är att jag fått ny mobil men samma där, vem bryr sig egentligen när de va 3 dagar sen nu haha??? 

De jag kan säga nu som är sprillans nya nyheter är att *trummvirvel* jag och Mathilda har spontant bokat hotel i Göteborg fredag-lördag nu i helgen för att, håll i er nu, SE ALBATRAOZ. Alltså fkn äntligen! Sen ska vi gå på Liseberg och äta hotellfrukost och ba må utav ba helvete. Satan i gatan vad härligt!! Ba på med brillorna å ralphen efter jobbet på fredag och sen drar vi! 
 
Bild från i lördags, Axel står för bilden för jag har inga eftersom jag har ny mobil






Fredag kväll o veckoslut

Såååå välbehövd fredag kväll igår!! 
Amanda och Mathilda kom och hängde med oss på Huckleberry sista timmen och sen for vi hem och åt tacos. Bara där va ju helgen komplett ungefär. Haha äääälska tacos

Sen kom Kalle och Micke och vi hängde lite innan vi drog mot stan och Harrys. Massa trevligt folk ute och inte lika svettigt som förra helgen haha. Och så dansade vi till håkan och shottade bananlikör som vanligt haha. Behövde det efter en låååång vecka faktikst. Idag ska vi äta vofflor på mocadeli och sen ikväll väntar ännu mer partaj! 






Måndags ångest

Hatarrrrrrr måndagar. Får ångest. Vill inte gå upp. Vill inte åka och jobbbbaaaaa

Min söndag va så skön. Jag bli en riktig bitch när jag inte får sova, därför är det viktigt att jag får vila dagen efter man går och lägger sig vid 3, haha. Solen stekte sönder men det blåste lite också så det var perfekt att ligga ute och sova! Vi skulle igentligen ha byggt klart en brygga vi hållt på med men det fick Axel ta hand om medans jag låg och sov bredvid. Sköööönt! 

Idag måste jag kämpa för att ta mig igenom dagen känner jag. Har noll lust att ens lämna sängen.... Så slutar jag nio också, life <3333 nä nu ska jag lyssna på måndags pepp så jag kommer igång lite 
 




Bra helg

Aaaaaah vad tråkig jag äääär
Men det är nu det vänder, jag kommer tillbaka nu, lovar 

Anyways 

Min helg har vart såååå bra verkligen! Hade ångest i fredag över att jag skulle va ledig i helgen men Mathilda var på peace & love, Axel på svensexa, familjen på powermeet osv osv vad skulle jag göra liksom?? Dock så va gudarna med mig så Axel åkte inte iväg förrän 4 och Mathilda kom hem vid fem HALLELUJAH! 

Kom till jensens vid 5, åt och chillade lite i hettan. Sen åkte jag Amanda och Mathilda till kvickan och hängde lite där, utökade gänget och drog sen vidare till Harrys. Väl där träffade vi Axel och dom andra så de va ju niceee. Det var cp svettigt, skojjar inte ens, svetten RAN. Men hade en jäääättekul kväll verkligen, 5/5! 

Snodde bilden direkt av Mathilda haha...