Gott nytt!


2012/2013


2013/2014


2014/2015

Lite TB till de senaste årens nyår. Fina tjejer 2012 ändå? Tycker ni inte?? Haha 

Jag ÄLSKAR nyår. Och peppen är precis lika stor nu som tidigare år haha. Ska bara in och jobba nu sen jävlar. Hoppas det går fort haha. Ska gå aaaall in på smink och hår ikväll eftersom min outfit blev lite tråkig. Men med allt nytt smink jag fick i julklapp ska nog det inte blir några problem. Har ju tillochmed kirrat lösögonfransar herreguuuud. 

Men gott nytt år på er! Önskar er all lycka och glädje 2016! 

















Dagens

 
 
 


liten update

 
 
Åh vilken mysdag jag haft idag!! sov länge länge och bara myste i sängen tills jag kände mig redo att åka hem haha. Väl hemma har jag hunnit super mycket. Välja en nyårsoutfit, städat, målat naglarna, packat väskan till imorgon och varit ute och fotat i vintervädret. härligt ju!!
 
Nu ska jag strax åka och hämta Axel för en årets sista myskväll. Vi ska väl inte göra något alls speciellt haha, men det blir nog mys ändå. Imorgon väntar jobb från 11 till 16:30 och sedan bär det av till familjen jensen för det årila firandet! 
 


Erikslund



En kappa/trench, fodringssockor till mina hunters och lösögonfransar till nyår, CHECK! satan va Nice! Nu behöver jag bara spika min nyårs outfit och sen är jag good to go, gött!! Hoppas för mitt liv att mina lårhöga stövlar hinner komma bara. 

Gårdagen var bra! Vi gick runt och shoppade i flera timmar, snackade och åt på Ikea. 10/10 skulle jag säga. Speciellt Ikea lunchen, ÄLSKAR Ikea mat haha, och så är jag så peppad på nyår så det är inte sant!! Också det var skönt att shoppa det sista så det blev klart! Bara en dag och 5 timmars jobb står emellan innan det är dags. Imorgon jobbar Axel också så då ska jag hem och prova kläder hela dagen. Och naglar ska målas och allt sånt också. Får bli en mysdag med mig själv helt enkelt! Tror det blir bra det här! 

Snart ska jag fara in till gymmet och möta Mathilda också. Bra avslut på 2015 ändå! Haha 








Hummerfest





Åt hummer för första gången i lördags, helvette alltså. Man tror kräftor är gott men hummer du, där snackar vi! 

Bästa va ju att man kunde äta 1 sen räckte det, alltså så mycket kött var det på den, gött ju! Inte varje lördagskväll man dricker bubbel och käkar hummer vaaaa?? 

Anledningen till varför jag suger på att blogga nu är helt enkelt för att jag vilar haha. Snart är julledigheten över och jag ska tillbaka till jobbet, faaaaan känner jag bara. Pallar inte. Vill och behöver vara hemma och VILA. Hahah har iallafall haft en heldel för mig, många paket har öppnats och mycket julmat har förtärts, precis som det ska vara. Imorgon ska jag till Erikslund med Mathilda och kika på mellandagsrean. Hoppas jag hittar en kappa så jag slipper ha dunjacka till min outfit på nyår, haha. Lite värmeskyddspray behöver jag också.










Juldagen




Tre bilder från juldagens bravader 

Åh så kul juldagen var!! Längesen jag kunde festa loss och ha kul helt obekymrad då det inte var några måste alls dagen efter, skönt! 

Vi började kvällen hos bästa Rasmus med Kalle, Mathilda och Axel. Gött häng ändå ju! Vi spelade beerpong, kort och lite sånt mys. Det var trevligt! Vid 22 ish drog vi vidare till stan och Harrys. Träffade så mycket trevligt folk och dansade och skrattade ända till kl 03! Så värt med en timme senare stängning. De va Nice! 

Idag har jag vart trött dock! Jag spenderade natten hemma hos Axel med honom eftersom hela hans släkt är här och myser. Trevligt! Vi har lekt massor och ikväll är det hummerkalas. Ska bli mycket spännande haha. Imorgon fyller mami år också så då ska vi väl hem en sväng sen får vi se vad som händer!  





God jul babes





Julstöket





Hej bloggisen, de va längden du!! 
Jag har haft så fullt upp att det är helt sjukt. Massa i skolan där innan jul och sen dess har jag jobbat vaaaarje dag. Shoppade inte julklappar förrän i förrgår för det har liksom verkligen inte hunnits med. Och När jag väl gjorde det fick det dessutom bli under en rast på jobbet för att hinna med... Ja ni förstår ju! Nu innan jul har Tuna park varit öppet till 9 också så att eee haha...

Har iallafall efter jobbet hunnit med att pynta granen hos Axel och lite sånt mys! Ah och Jusste i måndags när jag var ledig var jag barnvakt och då bakade vi peppisar och dekorerade pepparkakshus de va också lite mys! 

Och imorgon är det julafton! Åh som jag längtat!! Önskar att det fanns lite snö bara haha, men julkänslan är ändå på topp, härligt ju! 










KlockKollage från Klockkungarna



Kollage: Favoriter från Klockkungarna
 
1. Daniel Wellington | 2. Michael Kors | 3. Gant | 4. Michael Kors | 5. Daniel Wellington | 6. Michael Kors | 7. Gant
 
Hej bloggisen! Idag är det tisdag!
Har precis fått reda på mitt svenska tal jag hade förra veckan och nu är det fritt pluggande som gäller! Jag som pluggade sönder igår sitter dock och julklappsshoppar lite och lyssnar på julmusik, mysigt va?? Har två klappar klara nu iallafall, skönt! Ska kolla vidare lite mera, hörde nämligen att man bör beställa innan den 16:e om man vill vara helt 100% säker på att få hem allt innan julaftonskväll.. blev liiite stressad där faktist.
 
Ett hett juklappstips till er som har lite dålig fantasi där ute är iallafall klockor! Alla gillar väl en snygg klocka liksom? Det bästa är ju att det passar till alla! Både mamma, pappa, pojkvän, mormor, morfar, alla! Här är ett kollage på lite snyggingar som ni kan klicka hem till era nära och kära! 
 
 
Sponsrat inlägg




Helgen och gårdagen



 
Är fortfarande KÄR i våra dräkter! är kär i oss, så jävla snygga vi var!! 
 
Men vi ska inte prata om nm för det gick åt skogen haha, hade verkligen verkligen velat typ stå i final för det känns vi värda! Men de är dom där jäkla ungdomarna haha, så fort ungdom och vuxna läggs ihop så kommer alla dom före oss gamlingar haha... 
 
Aja! Hade en sån himla bra dag igår. Eller nej dagen sög, jag var så himla off, och mina kompisar tycke säkert att jag var as tråkig haha. Är så himla förkyld och hostar hela tiden så orkar typ inte ens samtala haha... Sen hade vi ju två inlämningar också som jag krigade med hela dagen lång. Efter skolan iallafall, så hämtade Axel älsklingen mig och vi åkte hem och åt mellis och spelade NHL hela kvällen. Det var det som så bra haha. Blir samma sak idag igen för är ledig från jobbet ända tills imorgon faktikst. Först ska jag bara gå en sväng på stan med mathi, trevligt!! 
 


Nordiska mästerskapen


NM helg!!! Taggaaaa
Singel på schemat idag och par imorgon, kul! 

Var så jävla kul att dansa idag verkligen. Synd att konkurrensen var så hård och jag inte tillräckligt bra bara haha. Mathilda däremot var svinbra så henne gick det bättre för. Skulle vilja skriva nån lång utläggning om dagen men det var i princip allt faktikst haha. 

Imorgon är det par och det är jag svintaggad på verkligen. Älskar att dansa par haha, det blir en helt annan pepp, även om jag och Mathilda är med varandra i princip hela tiden i singel också haha. Har nu tagit ännu mer brun-utan-sol och tvättat mitt ansikte noga pga allt smink och nu ska jag sova! Är svintrött så artar egentligen inge varför jag ligger vaken haha, godnatt hörrni! 



Update


Gårdagens mat höll jag på och säga, efterrätt menar jag såklart! Haha.
tips från coachen by the way: det är 50% på Harrys på tisdagar. Fick för, varm och efterrätt för ca 150 spänn, 150 spänn!!! Så jävla värt

Asså jag krigar, fan vad jag krigar!! Har inte vart på matten på 4 veckor... Fyra. Veckor. Det var ju då inte kul att slå upp sida 43 när sida 68 gicks igenom på tavlan haha.. Men fyfan vad jag krigar ska ni veta! Jobbade nästan 4 sidor och det tyckte jag vara bra gjort! 

Efter att vi hade slutat dagen kl 11 satte jag, Emelie och Dennis oss i ett grupprum för att bokstavligen plugga röven av oss men en minut in i det hela ringde Axel gubben, som är supersjuk. Han hade åkt hem från jobbet och satt på hemköp för att hämta ut sitt körkort. Han ville att jag skulle komma dit och köpa lite godis och annat gott och sen åka hem och mysa med honom. Men jaaaa tack kände jag. Asså är det nått jag behöver är det Jusste det. 

Så jag ditchade mina fina vänner där i grupprummet och ba drog. Säger det igen Gud var jag behövde det. Bara vara hemma mitt på dagen sådär och äta godis och kolla på film. Hann med typ 4 timmar ren kvalitetstid där innan jobbet och det var det så värt. Så mysigt. 

Nu efter jobbet har jag pluggat röven av mig istället. Har dessutom duschat och packat och planerat inför resten av veckan, ett stycke tal är också kirrat tills imorgon och så är jag busad och klar till nm i helgen, skönt! Nu blir det paradise finalen, heja Jossan och mosegose!! 




Min julönskelista

 
1. Flat Thigh High Boot HÄR / 2. Trench coat HÄR  / 3. Väska HÄR / 4. Lite olika sminkprodukter, Anastasia contour kits HÄR och HÄR, Settingspray HÄR, blush HÄR, Highlighter HÄR / 5. Plattång HÄR / 6. turtle neck stickad tröja HÄR / 7. kabelstickad svart HÄR / 8. collage tröja HÄR / 9. kabelstickad mainblå HÄR /
 
Hmmm, det var svårt att skriva önskelista i år, hahaha. Eller nej, jag vill ha ca 20000 saker som vanligt men nu när jag tjänar egna pengar så är det annorlunda. Jag köper typ allt jag vill ha när jag vill ha det om jag vill ha det. Sen känns det egentligen onödigt att be mamma om en 1500 kronors plattång när jag vet att jag inte skulle bli lyckligare av den än av en för 200 kr?? Men nu känns det helt plötsligt sååå värt med en dyrare sak eftersom jag har pengarna, förstår ni? Så då känns det ovärt att önska sig den den för 200 kr när jag kan köpa den för 1500 själv om jag verkligen vill ha den. Men då vill jag plötliglt inte ha den, för då är det mina pengar som står på spel hahah nej gud, jag vet inte, vad är det här
 
här är iallafall lite saker jag kikat på på seaste tiden och som det har kliat i fingrarna efter. Fint att jag la länkar också va?? kan man bara klicka på länken och klicka hem prylen och så behöver man inte ens fundera över det. Skönt va mamma? Skönt va Axel?? hahan nej jag driver. skulle bli glad av en banan, jag är en tacksam människa! 


Stressen





Lite pics från den gångna veckan

Livet rullar på vänner, är så sinnes stressad faktikst. Har nån inlämning eller prov i varje ämne nu, och det är väl typ därför jag inte bloggat. För där emellan allt plugg och skola ska jag hinna med ett jobb, att träna, att vara hemma med familjen och att träffa Axel och alla kompisar. Det är inte ens kul!! Måste säga nej jag kan inte till alla hela tiden känns det som och det är serri inte ens kul att behöva avstå en fika med mina vänner efter skolan för plugg eller ett härligt gympass med mathi för jobb... Nej fy faaeen

Aja! Snart är alla uppgifter inlämnade och då jävlar är det jul!! Har ju alla julklappar att köpa också men det gör ingenting för sånt älskar jag! Sen hoppas jag på mycket pepparkaksbak och knäckkokande, en vinst på NM och en fet lön sen i januari! Jag och Axel som jag inte heller riktigt får träffa så mycket nu, ska ditcha allt vad plugg och träning heter och dra ut och äta idag också. Lite vardagslyx sådär och det är nått jag verkligen behöver just nu haha..




Sacomässan och onsdagstankar



Hejsan bröder! Bra med er?? Vad har mi gjort idag? 

Själv har spenderat hela långa dagen i Stockholm på sacomässan. Det var mycket givande. Har alltid känt och känner väl fortfarande att jag inte vet vad jag vill. Jag vill bli rik, haha. Nä men det har jag alltid sagt och det kommer jag nog alltid säga. Jag vill bli framgångsrik och jag vill tjäna mycket pengar, thats it liksom. Det är planen. Ni kan ju förstå att det blev lite stelt när alla studentambassadörer från olika skolor inledde med frågan ah men vad vill du bli när du blir stor? Haha nej jag driver. Men framgångsrik ska jag bli! 

Kollade på lite olika program, städer och skolor och fastnade väl främst för civilekonomprogrammet på Jönköpings universitet. Jönköping av alla städer haha... Aja! Tror iallafall inte jag ska plugga direkt till hösten nu iallafall. Först vill jag resa lite, jobba, prova på arbetslivet och hur det är att flytta hemifrån. Sen får vi se till nästa höst hur livet ser ut då! Eller vem vet, kanske känner mig astaggad i vår och söker ändå? Eller så tar de 4 år innan jag börjar utbilda mig mot min framtid, vem vet? 

Det jag vet är iallafall att jag tar dagen och livet som det kommer. Idag vill jag bli civilekonom, men vem vet vad jag vill bli imorgon? Eller vart jag står om två månader eller hur jag känner i höst? Vi får se helt enkelt! Nej men Gud va klyschigt! Väldigt givande mässa hur som helst! 






Luleå








Haft en sååå bra helg verkligen!! Hotellet var fint, hotellfrukosten god, vi fick träffa alla Annas trevliga kompisar och åt massor av god mat och fika haha. 

Vad har vi gjort då? Jo vi kom svintidigt på fredagen men som tur var fick vi checka in redan vid 10 typ, chiiiilll. Sen tog vi en promenad och försökte hitta till staden. Åt lunch buffé på nått ställe och knallade runt lite på stan innan vi mötte Anna. På kvällen var det fest med sommartema på STUK som är nån studentförenings sak haha och de va väldigt trevligt, men väldigt kallt haha. 

På lördagen var vi också och shoppade och jag lyckades fyndade ett par nya springbyxor, från Nike såklart. Fick också med mig en badbomb från lush som jag är crazy exited för att få testa nån dag! På kvällen var vi först ute och käkade och sen drog vi till nått uteställe, all Star tror jag det hette haha. Trevligt det! På söndagen advetsfikade vi i Annas lilla lägenhet med lussebullar, pepparkakor och glögg. Det va också sjukt mysigt! 

Och det är ungefär det vi hann med. Ja det var väl det ytliga iallafall, sen var det mycket annat roligt som hände där imellan också, haha.