Helgen

Det har vart dåligt med bloggning här på senaste tiden? Im so sorryyyy
Tror starkt på att det beror på att ljuset den här tiden på året S U G E R. Man kan inte ta selfies för det är för mörkt och dåligt ljus och naturen är så tråkig att det inte finns nått kul att ta kort på.. Och blogga utan bilder, njaaaa...

Senaste tiden har mitt schema vart späckat. Fredags var det fördelsedags firande för mallan. Säger som Mathilda: det var kul stundvis. Men vi fick både chips och kladdkaka så de är lungan! 

På lördagen stod vi hela långa dagen på julmarknaden och sålde nyckelgömmorna. Det var svin kallt och hur jobbigt som helst. Det gjorde även att det kändes som en skoldag och att det är fett konstigt att jag ska gå till skolan imorgon?? Jag fick ingen helg? Hallåååååå

Idag har jag vart hos Axel och lekt med han och hans kusinbarn. Ur mysigt! Nu är jag dock cp trött och ska strax sova, skööööönt 

Helgen i pics 






Vi kommer vinna NM

Kan fortfarande inte fatta att dräkten satt som en smäck? Inte förstor, inte för liten. Inte för lång och inte för kort. Bara heeelt prefekt, hur sjukt?

Blev inte jättemycket gymmande igår pga dräkterna. Vi spenderade typ en halvtimma i omklädningsrummet med dräkten, haha. Dock så gick jag ut och sprang i 30 minuter när jag kom hem från Axel. Hur duktig ens? Det var ap läskigt dock. Trodde helatiden det skulle dyka upp aggressiva älgar, mördare eller spökflickor, haha. Och trotts att jag hade pannlampa på mig såg jag bara typ 2 m framför mig pågrund av dimman. Kul! 

Idag är det torsdag och idag hinner jag inte träna något alls. Ska nog stretcha istället, för det kan man göra samtidigt som man pluggar osv

Bild från tidigare i veckan. 





Taggad till tusen

Innan jag börjar babbla om dans och NM... Min dag idag? Tråkig.. Har varigt super trött och haft ont i huvet hela dagen. Inte så kul nej. Dagens höjdpunkt var subway till lunch men annars kändes dagen väääldigt lång och väääldigt seg...Nu till det roliga

Jag är så saaaatans taggad för NM! Alltså ni förstår inte! Kan inte vänta! Vi har köttat på posten måndag tisdag, hade mental träning igår och gymmade idag. Ikväll ska jag ut och springa och idag kom även våra dräkter. 

Och dom är så himmlans fina! Sitter bokstavligen och ler på bussen haha. Dålig bild i brist på andra men ni ser ju? Gaaaalet. Är svin lycklig 





Man lever på eftermiddagarna

Jag älskar eftermiddagar!
Hatar morgonen, hatar förmiddagen, lunchen är helt okej iochförsig med på eftermiddagen när skolan slutar, det är då jag blir människa igen!

Denna eftermiddag har varit heeelt perfekt. Mötte upp Mathilda när jag slutade strax innan två och fick skjuts till posten. Väl där gjorde vi en ny, gryyym dans. Den var as rolig att dansa och låt oss bara säga att vi nu är super taggade till NM! Nu matchar dansen nya dräkten och vi är mer redo än någonsin! 

Efter nästan två och en halv timmes dansande gick vi till Willys och köpte celsius för att sedan promenera till stan i regnet. Vid det laget kändes det som klockan var typ åtta men nejdååå! Klockan var bara fem och jag åkte vidare till älsklingsAxel och spenderade hela min kväll med honom. När jag kom hem klockan 10 hann jag tillochmed prata med Alice i nån timma innan sängen. 

Hör ni hur mycket jag hunnit med eller? Älskart, bara älskart! 

Har annars varit väldigt glad idag då jag hela tiden tittat ner och sett mina nya fina byxor. Älskar dom med, sitter som en smäck! 





Helgen

Stenborrningen i fredags gick faktikst riktigt bra! Även om vi spräckte några stenar så fick vi ändå 15 stenar redo för försäljning. Förstår att det kanske låter lite konstigt haha, ska vi sälja en sten med ett hål i? Njaa, vi ska sälja nyckelstenar. Alltså en sten som man kan gömma sin nyckel i. Coolt va? 

Helgen då? Den har kännts extra lång eftersom jag typ var ledig i fredags. Och det har ju vart jätte skönt! Kalaset i fredags var mycket trevligt med god mat och sällskap. Lördagen gjorde vi inget speciellt och idag väntas tävling. Tror det kommer gå riktigt bra faktikst! 





Skönhetssömn och natursten

Hade en grym natt inatt. Snodde med mig Axels tröja hem och sov i den hehe. Ingen förstår hur mys. allvarligt, det är typ det bästa som finns! Sov som en prinsessa. 

Idag väntar hårt arbete. Istället för att åka till skolan och ha entreprenörskap ska jag och min uf grupp åkt till Malmköping och plocka natursten. Tror det kommer bli precis lika kul som det låter haha. Sen ska vi borra hål i dom också. Så ja tufft jobb väntar, hela dagen lång! 

Ikväll ska jag på kalas hos Axel och sen sover jag där. På söndag väntas extratävling och denna gång är jag faktiskt taggad! 





Prima ballerina

 


studio session

Väldigt chill dag idag!
Mötte mathilda redan halv nio imorse då hon skulle vara model för mitt fotoprojekt idag. trevligt. Dock blev det massa strul innan vi väl kom in i studion men när vi väl var där gick det bra. Även om vi hade ett väldigt pressat tidsschema haha. 
Känner verkligen att jag förbättrat min studioljus teknik och verkligen blivit bättre på att fota i studio! Ni ska få se resultatet aldeles strax, ska bara ladda upp dom först, dont worry!
 
så vad annars då? Det behövdes även en ros i mitt foto arbete så var för förta gången i mitt liv inne i en blomsteraffär idag. Det var mys! Jag gillar blommor och jag tror faktiskt jag skulle bli glad om nån köpte mig en bukett rosor, hinthint 

Vart så inspererad av rosköpet att jag gav rosen till Axel på eftermiddagen. Han blev så glad så haha. Förutom att glädjas åt rosen så vi på vänner också och åt god mat Axel och jag. Mys.
Nu ska jag stressmåla naglarna och sen ska jag sova. Redan torsdag imorgon! satan vad skönt!
 
 


Längtan

Jag är en såndär typisk person som längtar.
Jag nästan måste gå och längta efter något för att må bra, haha. Om jag inte skulle längta efter något så skulle hela livet kännas meningslöst. Knäppt men det är så jag funkar haha. Ibland kan det vara små saker, så som att jag längtar efter att äta tacos på fredag och ibland kan det vara att jag längtar till i mars då vi ska åka till åre. 
 
Just nu längtar jag som en galning efter julen. Jul och jullov. Fy satan vad mysigt det ska bli. Verkligen tok längtar tills andventsljusstakarna och julstjärnorna ska fram. fatta vad gott med julbord? pepparkakor, lussebullar, glögg och julmust. nej fy vad jag längtar!
Min högsta önskan iår är att det ska komma riktigt mycket snö och bli riktigt riktigt kallt. Inte lite kallt så snön på torget trampas upp och det är slask på vägarna. Nej jag vill att det ska vara vitt överallt och vara så kallt att det knarrar under fötterna när man går.
kan inte vänta läääängreee
 
det är då jag sätter mig och redigerar sånna här bilder...
 
 
 
Ge mig cred om du lå


Snart jul

Alltid lika jobbigt att komma tillbaka till verkligheten efter en bra helg... Känner mig tröttare än någonsin idag och har inte nån lust alls att spendera tid i skolan.

Aja, slutar inte allt för sent idag och då ska jag gymma med Mathilda. sen väntar 2 timmar dans träning innan jag får sova. Längtar såå till helg igen haha jag behöver vara ledig..

Bara 32 dagar kvar till jullov, håll ut! 





Helgen

Kan för det första meddela att jag druckit en vinterfrapino om dagen sen i torsdags. Den är så god helt enkelt. 
Helt sjukt egentligen. Hur gott nått kan smaka! Varken kroppen eller plånkan blir väl nå glad om det ska fortsätta såhär dock...

Aja. Helgen har vart bra. Tävligen känndes bra men gav endast någelunda resultat i singeln. Paren vill man bara spy på. Men nu lägger vi det gamla bakom oss och satsar gärnet med ny dräkt och dans i vår. Tagggaaaa

Lördags kväll firade vi Axels mamma som fyllde år och idag har vi vart lite i verkstan. Dock har det gått segt. Har vart helt seg i hela skallen och as trött idag. Ska bli underbart att äntligen få sova lite. Så Natti natti

Jag på andra platsen från igår






Vinter frapino

Jag vill säga att dagen var bra men ska jag vara ärlig vet jag inte vad jag tycker. Jag har vart rätt arg idag, inte utåt såklart men innuti har känner jag bara för att bråka med nån haha. Jag är övertygad om att det är vädret. Men påriktigt! Jag blir alltid så här runt den här tiden. Mitt humör är precis som vädret, grått, trist och tråkigt. Det är helt enkelt novemberkännslan som spökar, haha

Höjdpunkten idag var iallafall vinterfrapinon som ÄNTLIGEN är tillbaka. Alltså jag skojar inte när jag säger att det är det godaste jag någonsin druckit. Satan alltså, kärlek på mugg de där! 

Nu ska jag till Axel och sova där inatt, fasen vad mysigt





Onsdag

Glömmer bloggen för ofta nu för tiden. Sry.
Hände igår då? 
Jo, både tränade och fikade efter skolan. mycket mys. och framförallt välbehövt efter en lång jobbig skoldag. Tävlingsträningen gick bra, känns dock sååå konstigt att det är tävling i helgen? den kom verkligen som en surprise och jag hade inte ens hunnit börja tagga. Tror ändå på bra resultat dock. Känns stabilt. 
Största grejen hände igår också. Mathilda och jag typ spontanköpte nya pardräker!? shit alltså vi kommer vara sååååå fina så det är galet. Så taggad tills de kommer, ni fattar inte haha 
 
När jag kom hem igår fastnade jag i Alices rum med henne och Sabbi och pratade en stund med dom innan det var dags att gå och plugga och sen sova. 
 
idag ska jag till Axel efter skolan och gud som jag har längtat. Ska bli skönt att få krama om honom efter denna dag. 
 
bild från täningen i måndags 
 
 


Hurtbullar

Vilka var taggade på måndag imorse? Nej inte jag heller. 
Var faktikst riktigt riktigt trött och pallade varken välja kläder eller fixa mitt hår, haha. Det mesta omotivationen fanns på grund av matteprovet som vi hade i eftermiddags. Vem har ens bestämt att ekvationer är en vettig sak att lära sig? Allvarligt, det finns väl viktigare saker här i världen? Haha 

Idag har jag och Mathilda iallafall varit fett duktiga. Gymmade drygt 2 timmar, gick till dansen, 30 minuters gruppträning, löpning och powerwalk nu i pausen och snart väntar 1,5 timmar disco. Var är vår applåd typ? Satan va duktiga!! 

Ska fortsätta med att försöka att inte slå alla ungar som sitter och skriker på dansen nu, hadeeeee

Bild från i helgen 






18 års kalas och Farsdag

Så himmla opepp på veckan som kommer ska ni veta. Ingen speciell andledning förutom att jaa, skolan suger.... 

Det har varit en bra helg iallafall. Axel har fått hem nya traktorn så det vart mycket tid i verkstan i helgen. Jag satt dock och pluggade massa matte, wohooo. Kan tycka jag förtjänar en redig applåd?! Satan vad svårt ekvationer är. Ger allvarligt upp.... 

Åkte iallafall från Axel vi 11 idag och nu har vi vart på 18 års kalas för kusinerna i Stockholm. Det bjöds på paltlunch och tårta så det var gott! Alltid lika trevligt att träffa släkten. Farfar och hans respektive hade med sig sin urgulliga "hundvalp" också. Dör lika mycket varje gång jag tittar på henne så söt hon är

Idag är det Farstas också så grattis till alla pappor, farfädrar och morfädrar! 




Snow

Idag har det snöat heeeela dagen. jag är faktikst glad. Jag är nämligen en av dom som tycket det är urmysigt med snö och längtar till julen. Fatta liksom snö, kallt, lussebullar, chailatte, pepparkakor, julmust och knäck. Hur mys? 

Förutom snön har dagen vart rätt meningslös haha. Vi har knappt haft några lektioner över huvudtaget så känns lite meningslöst faktikst. Sen stod vi HELA lunchrasten i kö på subway. Det är sant, vi fick våra makor 5 innan vi började. Helt sjukt hur långsamma dom är haha. Går och släpar fötterna efter sig när dom ska hämta nya muggar osv. Nej usch vad irriterad jag vart haha. 

Nu ska jag vänta på bussen i snön. Vilket ju inte är lila mysigt haha men men 





Model

Idag så skulle vi egentligen på fotoutflykt men det blev inget av det, liiiite besviken. Istället fick jag sitta model för frisörtreorna som hade nån sminkgrejs. Ja, på fotolektionen.
Jag skulle ljuga om jag sa att det var kul, hahaha. Allvarligt, två timmar satt jag där och sen var jag ju tvungen att gå med bröllopssmnikning hela dagen i skolan? Kul. Sminket är liksom så tungt att jag blir trött i nacken typ. Usch. 

Nej nu ska jag åka till Axel för tredje gången denna vecka, hur mys? sen ska jag plugga när jag kommer hem, najjjsssss





Dödens dagar

Min start på veckan har inte vart nå vidare. Hade mitt livs värsta morgon i måndags och det påverkade ju såklart hela dagen. Var trött och grinig för det mesta så det var riktigt skönt att träffa Mathilda och prata skit och gymma efter skolan. Sen som grädde på moset var dansen inställt också så jag kunde åka till Norrby och krama Axel vid 4. Min älski 

Dagen idag gick i samma spår. Hårddisken på min dator total kraschade på morgonen vilket resulterade i att ALLT jag hade på datorn nu är puts veck. Det betyder ju då att jag måste göra om uppgifter i nästintill alla ämnen. Skoj! 
Nej det var tur att jag fick åka till Axel idag med så jag slipper somna tjurig och trött på livet nu... 

Känner att det är tur att det endast är 46 dagar kvar till jullov och snö och mys. Jag menar kolla på denna bild, hur mycket kan man längta ens? 







Småland

Hej hej bloggen
Längesen jag skrev nått men hoppas det är okej ändå? Bra! 

Maskeraden i onsadags? Mycket kul. Vi gick ju somsagt som cheerleaders och va så fina så. Det var tvång på utklädnad vilket var väldigt bra då alla hade gått all in och var as snygga. 

Torsdag sov jag hos Axel för han var ledig på fredagen så det var ju mysigt. 
 Åkte sen fredag eftermiddag till Småland till Axels kusin och kusinbarn med Anna och Viktor. Väldigt kul. Vi hade det faktikst väldigt mysigt med det mesta. allsång i bilen, skogsvandring, korvgrillning och kortspel. Härligt! 
Nu på hemvägen har vi lyssnat på Westlife och lekt billekar, haha kul gäng, måste säga. Sen är det ju rätt mys att sitta med Axel i baksätet också 
Känns som en lyckad helg trotts allt