ny dag nya tag

Som jag sa vad dagen super igår. Och det bästa av allt fika med världens bästa tjejer. Pratade massor och hade jättekul som vanligt men var tyvärr tvungen att gå vid 5 nån gång, vilket sög såklart. Saknar dom massormassor verkligen... :(((((
Mamma skulle på kvällen på målarkurs och jag skulle hänka men det var fullt så jag fick åka hem och göra ingeeenting istället. och kvällen var inte minsta bra faktisk men vet ni va? Ny dag nya tag!  och idag är det AVICII! alltså jag vet inte om ni hörde? A V I C I I. Fy i helvete va niceeeee. jag läntar som skjutton och det ska bli så kul! Efter skolan ska jag möta Ellen och vi ska shoppa outfits innan vi går till michis och blir stylade innan vi drar vid halv 4. Lär ju bli grymt! Ja, helgen bli bääääst,för det har jag bestämt.
 
 
 
 
 


Bra dag, igen.

Idag är det torsdag och jag är fortfarande glad. Bra va? 
Och dagen blir bara bättre för efter skolan ska jag nämligen och fika med mina bästa brudar. Ääääntligen! Så tråkigt att vi inte ses så ofta längre.
Efter de ska jag kaaanske till Axel om jag hinner eftersom jag typ inte kommer träffa han på typ 2 veckor annars. Bäst att passa på känner jag. Annars ska jag bara hem och dra på mig mjukisar och chilla gaaaalet. Mys oavsett.





i lands problems

Jag läsar ungefär 10.000 bloggar om dagen och INGEN uppdaterar ordentligt så jag alltid har något nytt att läsa. Tror helt ärligt jag har utvecklat nått beroende. För jag har min lilla blogg runda då jag kikar igenom alla bloggar jag läser asså säkert 100 gånger per dag. Så fort jag tar upp min mobil och säkert 50 gånger bara på en lektion. Såååååå jobbigt när ingen uppdaterar, haha :((((( Nej men vill du ha en FLITIG läsare? ja men släng in en kommentar då så kan jag lägga till dig i min dagliga rutin och garatera dig massa sidovisningar iallfall. Så nu vet ni, alla mina vänner, varför ni har trippelt så många sidovisningar som unika besökare. Det är jag.
 
Dagen var iallafall superb. Jag var mer än glad hela dagen och hörrni, det är onsdag idag. förstår ni undret? 
Min kväll har jag spenderat med min Axeli, vilket (som alltid) var grädden på moset och gjorde dagen komplett. 
 
hahaha jag har inga bilder igen...
 
 
 


onyttigt

Idag vaknade jag upp och ba: shit vilken sugig dag. Engelska glosor och samhällssnack. kände bara NEJ och bestämde mig för att unna mig något gott så jag inte skulle vara så ledsen.
Denna tanke är en mycket farlig tanke. Iallafall i mitt huvud. För denna tanke gör att sånt som jag normalt skulle försöka avstå och säga nej tack till, plötsligt känns heeelt ok. Alltså bara för jag tänkte för mig själv imorse att "Idag får du äta lite gott, bara för att dagen suger." så vräker jag i mig massa gott. Ja, en stor frapino drack vi girls på rasten och två bullar åt jag och mathilda innan jazzen. Nej vad jag skämms nu. Jag ska ju för skjutton vara nyttig i veckorna.... Pin. 
 
Imorgon är det onsdag och vi ska bada isvak (utan is) och japp, jag ska skolka. hihihi
 
 
 
 
 


Veckans sämsta dag

Ja det är sant, idag är det veckans sämsta dag. Och som vanligt, är det bara att kriga. Finns inget att göra utom att kämpa. Woohoooo
Efter skolan blir det att bokatavligen springa till dansen då jag börjar 10 minuter efter jag har slutat sen typ flera timmars paus innan vi ska dansa lite jazz. Trevligt trevligt! 

Förövrigt åkte jag buss till skolan imorse vilket såklart resulterar i att jag är svin trött nu, hata att gå upp tidigt... 





Vilda Mathilda

Jag fotade ju då Mathi efter skolan idag och har nu spenderat tiden innan sängen med att redigera de alla bilderna. Mycket mycket skratt blev de även om hon ser gravallverlig ut på bilderna haha. Men det är viktigt dedär, att förmedla en kännsla alltså. Gravalvarlighet, typ.
 
Nej men jag blev nöjd, och det tror jag hon med blev. så det var ju bra! Sånna här läxor är roliga, och roligt skolarbete är ju alltid bäst. Mycket kul det här med photo och photoshop mina vänner
 
Förbered er på massa bilder nu vaaaa
 
 


Måndaaaaaag

Idag var det måndag ja, kulkul att komma tillbaka till skolan eller vad säger ni? Njaaaa kanske inte..
Dagen var rätt okej ändå, de flöt på bra. Efter skolan fotade jag med Mathilda (och ja bilderna kommer snaaaart)
Sen blev de rusch hem och byta till tränings kläder och äta och skynda till dansskolan och träna 3 timmar. Fullrulle minsan! Imorgon äre tisdag och på fredag, då ni då äre AVICII! 





Jappppp




50års kalas

Idag var det fullrulle tills kvällskvisten.
Hann knappt vakna innan vi var uppe och kollade på herrarnas skidor. Det gick ju inget vidare för dom så det var ju tråkigt haha. Sen åt vi frukost och myste en stund innan familjen hämtade upp mig och vi for i väg till kusinerna i stockholm.
 
Fick masssssaaaa god mat och pratade och hade det så trevligt så. när jag var så mätt att jag trodde jag skulle sprängas fick vi dock en svin god cupcake på typ 2 kg och även nån slags mini kladdkaka med hallon på. Såklart tackar min inte nej till det och nu spyr jag nog om jag får i mig minsta smula till. Så himlans mätt! Men så är det väl alltid. Att man inte kan se vart gränsen går för en efteråt, typiskt.
 
Kom i allafall hem runt halv sju kanske och har sen dess bara tatt det lugnt, proppmätt fortfarande. Kanske tur att det väntar 3 timmar träning imorgon...
 


 
 
 


Mot huvudstaden!





Sista lovdagen

Idag är det marabou oreo som har förgyllt min dag. De och hockeyn var dagens höjdpunkt typ. Så god! Tänkte att den skulle va rätt överskattad när alla lägger upp och så men alltså, den var apgod. Verkligen att rekommendera! Mumms Asså. 
Efter hokeyn hoppade jag in i duschen och spenderade tiden innan jag drog till Axel med att försöka locka mitt hår. Det gick åt skogen... Varför blev det så jättefint när michis gjorde? Jag måste vara talanglös eller nått. Sen ritade jag lite också. Bara för jag hade tråkigt. Och för att känna att jag iallafall var halvbra på nått.
Aja... Imorgon blir det 20 års kalas och på söndag 50 års kalas. Sen fyller min papi år imorgon också. Grattis, grattis, grattis.







Ben & Jerry

dålig dag blev till bra kväll. Det beskriver min torsdag bra faktiskt.
 
Inte mycket har jag fått gjort idag, har mest gått och tjurat på lillasyster som inte gav mig mat, haha. Ni som känner mig vet att jag är KASS på allt som har med matlagning att göra. Nudlar och panpizza, typ så långt sträcker sig mina kunskaper. skulle göra chokladbollar engång och lyckades ha i 11 och en halv dl. ja, 11. (det står ju 1 1/2 liksom...) och mamma blir väl skapligt nervös bara jag visar mig i köket, haha. nej jag fattar ingenting och är värdelös och idag vägrade Alice laga mat åt mig så jag tjurade ihopp totalt och vägrade äta. Rebecca 4 år typ. Men sån är jag! Stackars syster...
 
Åkte iallfall med mitt lockiga hår till Axel vid halv 5 och spenderade hela min kväll där, vilken stjärna han är. Blev på galtt humör direkt, min finaste. Åt min allahjärtansdag B&J och tittade på hockey också. Och pratade massa, det gjorde mig gladi.
 
 


tråkiga dagar

idag har jag inte gjort ett skit och det kommer jag iförmodligen fortsätta med dagen ut. Det finns liksom inget att göra, Ingenting! Det är snö ute så dit har man ju ingen lust att gå, glo film känns mer än värdelöst, rummet är städat och naglarna fixades ju igår. Förstår ni mitt dilemma? Jag har total slut på ider. Jag gjorde allt i måndags när jag inte hade nått att göra. tråkigt. Ikväll tänker jag fly till Axel iallfall. Och äta Ben & Jerrys, shit längtar massor. 
 
bild som jag redigerade på förmiddagen. Som ni kanske förstår har jag zeroooo bilder.
 
 


Onsdag

Halva lovet har passerat och idag var första dagen jag riktigt gjorde något. Värsta projektet med att gå upp tidigt och åka buss till Västerås med Michaela och Ella för att sedan va model i deras skola. Mycket trevligt! Jag blev sminkad och fick håret lockat på förmiddagen och sen på eftermiddagen gelé naglar. Så det är en mycket tjusig Rebecca som nu sitter på mammas jobb och väntar på att få åka hem. 
Imorgon blir det Erikslund och photosession med systrarna Jensen, najs med lov! 





Att bo på landet

Det värsta med att bo på landet är lov. Seriöst, man kommer liksom ingenstans. Idag har jag träning i stan kl 2 och ja min resa började redan tvp timmar innan... Haha har just avklarat en 4km lång prommis ner till bussen och nu väntar 30 min med buss för att komma till stan och sedan ännu en prommis till dansen. Tänk vad mycket motion jag får nu när jag ska träna en timma också! Haha efter träningen ska jag spatsera till bussen igen, hem, duscha och sen far jag till Axeli. Så det är verkligen full rulle idag! Imorgon ska jag hänga lite i Västerås med michis. Ska va model eller försökskanin eller någe för smink och naglar, Så det ska bli kul! 
 
 


sommar kom hiiit

jag har lekt masssssoooor i photoshop idag. Har liksom insett att man kan fömedla så sjukt olika kännslor och få heeelt annan stämning i bilden bara man ändrar lite ljuset och sånt. Fett kul tycker jag. Det bästa är att se före och efter resultatet sen när man har kämpat ett tag. För mig är det alltid så att jag tycker bilderna är jättefina innan jag börjar redigera men sen när jag väl är klar blir dom alltid typ 100 gånger bättre. 
Hur kul som helst ju! 
 
Kom fram till att sommarbilder var dom roligaste att redigera. men satan vad man börjat sakna sommaren... 
 
 


vår eller vinter?

Min dag har varit väldigt chill, precis som lov ska vara!
Har spenderat massa tid i sängen med film tittande och godis ätande men också gjort lite vettigt som typ fixat i rummet, gått en prommis med hundarna och kameran, fotat och lekt i photoshop. Drog nyss igång värsta projektet med att flytta bilder från min stenåldersdator till min nya. Kan va det jobbigaste jag gjort i år alltså. Va glada över att ni slapp det...
 
Nån mer än jag som funderat över om det är vår eller vinter nu? haha Jag kan liksom inte bestämma mig om det är dags att kolla på vår jacka och tagga för att fylla 17 eller om jag ska vänta med att lägga undan vantarna, förstår ni mig? Jag ska ju åka och åka skidor om 20 dagar, men nu känns det som jag har påsklov istället för sportlov haha. Det var ju till och med riktigt mysigt när alice och jag var ute med vovvarna. Även om det blåste så var det vår liksom. Snön har ju smält. haha
 
 
 
 


Helgen

Jag vet inte vad jag ska göra för att inte glömma bort att blogga på helgen, faktiskt... Förlåt så mycket 
Min alla hjärtans dag var iallafall super. Vi gjorde inget jätteallvarligt men hade det mysigt ändå, förstår ni. Fick typ jordens godaste choklad som jag nu försöööker spara på så den ska räcka länge men det funkar inte riktigt... Och ben & Jerry ❤️❤️❤️ Herre alltså, mumssss. Och massa pussar och kramar såklart. Min finaste❤️
Sen har vi sladdat vägen också. eller ja, vi och vi, jag sitter mest och sjunger och pratar på passagerare sätet då men iallafall...ändå pro på vägsladdning.
Sen har vi umgåtts lite med Axels kusiner och kusin barn och kollat lite på OS och sånt. Mysigtmysigt





bra dag

idag har varit en bra dag, precis som jag sa! Förutom att vi höll på att bli bortglömda och inte få nått godis av kuratorn.. haha. Annars var dagen perfa. Jobbade ovanligt effktiv på både naturkunskapen och matten, åt subway till lunch och hade sen chattroulette på storskärm på projektorn hela lunchrasten. alltså, hahahah. Det var kul ja. Jonas, var med på ett hörn också haha. kulkul. 
Sen efter skolan fick jag skjuts hem så jag kom hem suuuuper tidigt. Så himmla skönt. 
 
nu ska jag hitta på nått att göra innan jag ska åka till Axel så fort han slutar jobba. Hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag kompisar!
 
 
 

 


Allahjärtansdag

Idag är det en bra daaaaaaag. Fredag och lov nästa vecka, så satans nice, eller vad säger ni?
Sen veckan efter lovet är det Avicii, och veckan efter det drar vi till åre, DET kallar jag nice! 
 
Sen är det ju allahjärtansdag idag, och snälla alla ba lugna er. hahah blir galen på hysterin folk drar igång och köper nallar och choklad för flera 1000 kr typ. Ta't lungt. haha. 
 
Massa god saker idag, dagen till ära. Sen slutar jag tidigt idag och då ska jag få skjuts hem för en gångs skull. Sen ikväll ska jag till Axel. Dagen bli bra, tro mig! 
 
 
 
 


latte <33333333

 
dagen börjar bra, foto lekton och latte.
Tro mig, vi jobbade faktiskt seriöst första delen av lektionen, men vi är väl mer eller mindre klara nu så leka med kameran blev som vanligt en trevlig underhållning, haha.
Idag efter skolan ska jag baka kladdkaka med min syster yster så denna dag blir nog bara bättre, vilket så klart känns bra. Stax dax för lunch och sen matte en timma innan vi slutar, tordagar är för cill!
 
 
 
 
 


Badhuset

Idag hade jag den sämsta morgonen på länge. Allt var kaos och jag bara sprang runt och vi vart sena. 
Sen var första lektionen i badhuset också. Och vad tycker vi om de? ILLA. 

Eller det finns två typer när man är i badhuset med klassen
de som blir som överexalterade 10 åringar så fort man nämner badhuset.
Och så sånna som jag som bara vill göra det vi ska och sedan åka hem så fort som möjligt. Helst utan att ha behövt doppat håret. 
Det var väl jag och josse som typ grät när Magnus sa att vi var tvunga att dyka till botten... Haha. Vi var iallafall i badhuset heeeela förmiddagen och livräddande varann och sen typ hela lunchen och försökte få oss fina igen. Haha dagen sög menmen, what to do? 

Nu ska jag till Axel och ha en bra eftermiddag istället! Puss och kram 





Tisdag

Känns bra att det redan är onsdag imorgon. För på riktigt så brukar det mer eller mindre kännas som tiden stannar mellan måndag och tisdag och början av veckan verkligen tar 1000 år innan den är över. Men inte denna vecka inte! Vet inte varför men bra känns de! 
Har iallafall tränat 2,5 timmar idag efter skolan vilket inte alls kändes lika givande som igår men all motion är bra motion, right? 
Imorgon ska vi till badhuset och jag längtar INTE. 





Svett

Träningen igår gick riktigt bra! Det värkte i benen när jag kom hem. Om det var för att Jonte pressat ner oss i splitt eller för själva träningen är dock oklart haha. Skön känsla iallafall. På tävlingsträningen finslipade vi paren till perfektion, vilket också var asbra. Somnade tidigt uttröttad som man blir av 3 timmars svettande och tur var väl de då jag var tvungen att åka in tidigt till stan med mami imorse. Börjar inte för än nio så tog en promenad runt stan nu på morgonkvisten. Haha Trevligt! 





Just do it





Måndagslyx

Jag hatar måndagar så det gäller att hitta guldkanten på vardagen. Nej men seriöst så gör en bra eftermiddag en dålig dag bättre. Fattar ni? Hahah 
Mumms mellis och the vampire diaries får mig alltid på bra humör, sådeså! 
Ska strax ta en promenad med vovvarna och senare ikväll blir det tretimmarsdisco i min nya lysgula tränings tröja från Nike! 





Wanties

 
 
 
Jag fyller år i början av April och nu har vi kommit in i den tiden då alla nära och kära börjar fråga vad man önskar sig. och jaduuu...
Iår fyller jag 17 och det är inget med åldern som känns speciellt. Man är ett år närmare 18 bara, that's it. Därför vet jag inte om jag längtar ens, haha. Och som grädde på moset önskar jag mig inte ens något speciellt heller. Jo det skulle vara en ny kamera, annars får jag klura ordentligt.
 
men vita dr denim har jag suktat efter länge nu och en ny väska skulle ju inte sitte fel. (Den på bilden skulle jag ju typ skrika om jag fick) Annars var gosiga uggs eller en DW klocka det ända jag kom fram till. 
Ahja, typ två månader var så.
 
 


Godmorgon solstrålar

Nu försöker vi tvinga bort ångesten över att det är måndag idag och göra detta till en bra dag.
Pratade i telefon längelänge igår och det kändes imorse kan jag säga. Jag är väääldigt trött faktiskt. Annars sov jag väldigt bra. Möblerade om mitt rum igår så nu har jag min säng på det gamla vanliga sättet igen, och det känns sååå bra





Vad sägs om sommar?

Seriöst, är det bara jag som skulle död för lite sommar nu? Framför allt ledighet men tänk dig värme. FY skjutton vad härligt. Tycker alltid det känns som sommaren varar hälften så länge som vintern... 
 
Helgen har föresten varit hur tokgosig som helst. men har varken bilder eller något jätte vettigt att skriva. Har typ tittat på OS, myst och chillat runt med Axel. Känns som vi gjort rätt mycket men nu när jag tänker efter kommer jag inte på något speciellt... haha. 
 
finfina sommar bilder nu dåååå
 
 
 
Jag önskar mig en ny kamera när jag fyller och får jag den inte ska jag köpa en själv i vår, sen faaaan ska det  tas bilder! längtar så himmla mycket efter blå himmel och gröna löv!
 
 
 
 


tjatja

dagen har rullat på bra. Köpte choklad på lunchrasten och det var typ nirvana där alltså. Hallelujah moment typ. Har varit sugen på choklad hur länge som hest utan att faktisk tagit mig en bit, men nu så! och jag tog som vanligt det dåliga beslutet att äta tills jag mådde illa, typical meeeee.
Övervägde staaarkt att stanna på stan och frappinofika med mathilda men efter att ha väntat en timma nånting tog jag bussen hem istället.
Nu känner jag bara fuck beach 2014, jag tänker äta en skål chips. sådeså! Sen ikväll ska jag till Axel och sen får vi se vad helgen har att erbjuda helt enkelt. Glad fredag vänner! 
 
Bildbrist förstår ni.
 
 


Pannkakas torsdag

Vaknade värsta frustrerad imorse av gårdagens paradise hotel. Haha Spoiler aleeeert 
Men, JEPPE ÄR JU DUM I HUVET! Fy va ful han är! Och shit va arg jag var! Har hejat på Aina ända från början och så vann hon och allt, men så kollar man lite till och så får hon inga vinst pengar? För Jeppe den jäveln är störd! Varför inte hållt i kuljävlen till slutet, gett Aina, som faktiskt vann, resterades pengarna och även få 50.000 mer än vad han fick nu? Hahaha orkar inte 

Jamen, Dagen är bra. Jag är friskus och ingen klädkris och bra lektioner, ooooch vi fick pannkaka till lunch. Shit alltså, denna dag är bra. Och imorgon är det fredag! Ännu bättre! 





Men imorgon så

Vaknade imorse och kände mig inte helt kry och kände då att äääh fan, jag stannar hemma. Har inte gjort alls mycket och blivit så rastlös att jag ska gå till skolan imorgon, oavsett hur jag mår. Usch vad trött jag är på att ligga hemma! 
Åkte iallafall såhär på kvällskvisten hem till min kära Axel och spenderade kvällen med mys hos honom. Mycket trevligare! När jag kom hem drack jag en kopp chai och försöker nu få igång paradise på tv3play. Går åt skogen. Men ska kämpa vidare nu, final idag juu! 





sjuk

Bloggen har stått still nu sen i lördags och det är helt och hållet för att jag har vart sjuk. Har därför inte haft några bilder och inget att skriva om haha. Nej men ni förstår.
Har spenderat både måndag och tisdag med att chilla i sängen, tittat serier och ätit typ. Imorgon ska jag iallafall till skolan ingen och då väntas vinter promenad på förmiddagen och sen språk innan man får dra sig hemmåt igen. Nu ska jag fortsätta göra ingenting och sen när mamma kommer hem hjälpa henne att laga pannkaka. Bästa som finns.
 
Ja, och bilden är från fotolektionen i torsdags. Som jag sa har jag inte direkt tagit några bilder de senaste dagarna.
 
 


fy i helvete vad jag saknar nian.

 


New in från helgen





Shoppiiiing

Är nu placerad i bilen igen på väg hem. Har vart en super dag i Västerås med massa shopping, Ikealunch, frapinos och dollarstore med Mathilda och våra mamis. Köpte jätte jätte mycket faktiskt hahah.. Men det känns bra! Lär inte lida av klädkris nästa vecka iallafall! Ska hem till Axel nu på kvällen också så det blir ju trevligt! 





Mot Västerås!