Babes 💕





Ledighet

Aaaalltid lika skönt att vara ledig! LĂ„ng helg Ă€r ju typ det bĂ€sta som finns! Och bara kĂ€nnslan att jag fĂ„r göra vad jag vill imorrn, pĂ„ en torsdag! Oslagbart! 

Spenderar min ledighet inte helt ovĂ€ntat hos Axel. Mysigt vĂ€rre. Just nu Ă€r jag dock hemma sjĂ€lv dĂ„ Axel for ivĂ€g och spelade innebandy en svĂ€ng. Men Ă€ndĂ„, mysigt Ă€ndĂ„ haha 

Imorgon kvĂ€ll kommer vĂ„ra friendos hit och grillar och har trevligt ocksĂ„. Tror det blir riktigt kul! Enda skulle ju vara om det slutade blĂ„sa sĂ„ förbaskat sĂ„ det var lite skönare ute, men men what to dooooo? Vi fĂ„r det sĂ€kert trevligt Ă€ndĂ„! 

Nu ska jag chilla vidare framför gray's anatomy, ha de! 





Inte lÄngt kvar nu

Inget hĂ€nder just nu, bokstavligen inget. I princip allt Ă€r klart i skolan sĂ„ lektionerna Ă€r vĂ€ldigt onödiga förtillfĂ€llet. SĂ„ onödiga att jag stannade hemma idag. Och shit va skönt det var! Sov ut ordentligt vilket var lĂ€ngesen och sen kollade jag mest serier, sĂ„ skönt! 

Imorgon ska jag dock till skolan igen. Vi ska spela brĂ€nnboll och sen komplettera i fotostudion och sen Ă€r det bara 2 dagar kvar pĂ„ första Ă„ret av gymnasiet. Satan sĂ„ hĂ€rligt! 





Sommar i Sverige

Det Ă€r tur att det Ă€r sĂ„ bra vĂ€der, sĂ„ jag slipper ligga och vara avundsjuk pĂ„ Mathilda i Turkiet, haha. Riktigt bra vĂ€der har det vart faktiskt! 

Har spenderat hela dagen ute i solen och det har vart riktigt skönt! 
Började dagen med att klippa grĂ€s vilket  Ă€r mycket roligare Ă€n det lĂ„ter haha, sen har vi spelat lite fotboll, paddlat bort kanoten och solat bara för att vara lite extra sommriga. Mycket mys! 





NĂ€ fyyy

Idag var det matte nationella hela dagen. Och jag var taggad, faktiskt men japp, det gick Ät skogen hahaha. Det var super svÄrt och jag chansade en heeeldel. Vilket sÄklart inte kÀnns sÄ bra... Men hey, det Àr ju fredag! SÄ inga sura miner nuuuu

Sitter just nu pÄ bastun pÄ vÀg hem. Inte bussen, bastun. Vi Àr typ 15 pers som alla lökar sönder och skriker att busschauffören ska gasa pÄ lite sÄ vi fÄr kliva av nÄn gÄng. Herre va kvavt det Àr hÀr inne alltsÄ. 30 minuter kvaaaar inga hörlurar har jag heller, buhuu

Helgen ska jag spendera hos Axel och pĂ„ söndag ska vi till Anna och Viktor i Enköping. Trevlig helg! 





AAAAAA

Okej, sĂ„ lĂ„t oss bara börja med att Ă€nnu en gĂ„ng ge en applĂ„d till vĂ€dret? herre vad skönt det Ă€r ute! Satt ute och fikade hela fotolektionen och lika sĂ„ matten nĂ€r nationella var klart. Älskart!
 
Dagen Àr vÀldans bra faktiskt och inte bara pÄ grund av det vackra vÀdret. Allt Àr bara bra, precis som jag sa! Chilliga lektioner, kort dag osv osv. matte muntliga Nationella gick som smort och jag fick Àven vÀldigt mycket beröm av fotolÀraren. Mitt slutbetyg i foto Àr högst i klassen (skrytmÄÄÄÄns) och jag fick A pÄ mitt sjÀlvportrÀtt. HUR NAJS!? Jag Àr hur nöjd som helst och gÄr runt med ett stort fett leende pÄ lÀpparna.
Dessutom har jag och Axel 13 mÄnader idag. Det kÀnns att det snart Àr sommar om man tÀnker pÄ mina kÀnnslor nu assÄÄ 
 
The winning picture
 
 
 


Sommar vÀder

NĂ„n mer Ă€n jag som bara vill pussa pĂ„ vĂ€dret? Men jaaaa sĂ„klart! 

Kom hem och la mig i solen pĂ„ dirren nĂ€r jag kom hem och skönt vare. LĂ„g dĂ€r och lyssnade pĂ„ musik och blippade pĂ„ telefonen i flera timmar, hur skönt som heeeelst! 

Imorgon ska det bli precis lika skönt enligt min vÀderapp och det gör mig sÄÄÄ glad! Ska Àven imorgon eftermiddag komma hem tidigt och ligga i solen hade jag tÀnkt. Sen lite senare tÀnkte jag dra till Axel och det kÀnns redan nu som en perfekt dag.





Onsdag

KÀnns som en mysig onsdag idag. Körde till skolan Àven imorse. Det gick vÀldigt bra och jag kÀnde mig ovanligt glad.
Satt sen ute i det fina vĂ€dret, och pluggade under idrottslektionen eftersom jag glömt klĂ€der. Oopsi... men men, fick iallafall lite arbete gjort! 
PĂ„ franskan tog jag fran puppy-eyesen och fick sluta hela 35 minuter tidigare vilket ocksĂ„ gjorde att jag hann med tidiga bussen hem, lycka! 

Förövrigt Ă€r jag sinnessjukt kissnödig just nu och lĂ€ngtar tills jag fĂ„r kliva av vĂ€ldens kvavaste buss och komma hem. Ska bara slĂ€nga av mig klĂ€derna och lĂ€gga mig pĂ„ altanen. ( efter att jag har kissat dĂ„) 










Veckans lÀngsta dag över

Klarade vĂ€ldigt bra av veckans lĂ€ngsta dag idag. Det var vĂ€rdens Ă€ckligaste lunch sĂ„ vi lyxade med glass till lunch istĂ€llet. Inte bra kanske men gott vare, och glad blev jag! Skyndade sen till bussen hem efter skolan och sedan vidare till Axel. 

Vi har haft en jÀtte mysig kvÀll. Det var ju hur bra vÀder som helst, sÄ vi satt alla ute i solen och fikade pÄ b&j och det var sÄÄÄ skönt! Sen efter att Axel och jag larvat oss pÄ grÀsmattan med lite blandade konster (ÄÄÄh var jag Àlskar grÀÀÀs) gick vi en liten prommis, hur mysigt som helst!

Sommar pĂ„ riktigt nu! 






sjÀlvportrÀtt

shooo bloggen
Vet inte riktigt hur jag ska samanfatta dagen. Tror jag sagt max 5 ord idag pÄ hela dagen och dÄ gick det ÀndÄ Ät en heldel pÄ betygsnacket. Har seriöst gÄtt runt som en zombie helt tyst och knappt svarat pÄ tilltal. Rolig tjej! Disco SM-trött eller skoltrött? not really sure faktikst...
 
PÄ eftermiddagen drog jag med mig syster ut för ett foto projekt. SjÀlportrÀtt, hmmm. Uppgiften var alltsÄ att ta ett stativ, stÀlla in vinkel och instÀllningar och sen ha nÄgon annan trycka pÄ avtryckaren. Bilden skulle Àven bÄde förmedla en kÀnnsla OCH beskriva en sjÀlv som person. Du, det var inte lÀtt!
 
tÀnkte att ja lite sagoaktig/mystisk kÀnnsla, samtidigt som jag visar lite dans och glÀdje för att beskriva mig sjÀlv. fast igentligen har jag ingen aning om vad jag gör hahah...Usch för skola just nu
insÄg ocksÄ att jag Àr vÀldigt för blek. men what everrrr
 
 


BILDER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


SM 2014

SM har stĂ„tt pĂ„ schemat hela helgen och det har vart hur grymt som helst!  har dansat rumpan av mig och kul har de vart! 
I lördags var det singel och det gick helt ok. Dansade mig till semi och slutade pĂ„ en 10 plats, vilket Ă€ndĂ„ var ganska bra. 

Idag var det par som gĂ€llde och efter lite strul och panik tog vi oss iallafall till final. Var hur nervösa som helst pĂ„ prisutdelningen men slutade pĂ„ en andra plats. SĂ„ suuurt dĂ„ vi hade laddat för att kliva upp pĂ„ första platsen hahah. Men efter att ha landat lite blev vi glada Ă€ndĂ„. 

Nu ska jag hem och ladda upp bilderna pĂ„ datorn sĂ„ förvĂ€nta er en del coola bilder ni!  





Let's goooo





Freeedag

Äntligen fredag! Himmla skönt mĂ„ste jag sĂ€ga! 
Dagen har vart bra, det gick fort vilket sĂ„klart var skönt. Pappa hĂ€mtade mig efter skolan och sen Ă„kte vi och tvĂ€ttade bilen. Efter de Ă„kte vi och köpte glass innan vi tog vĂ€gen över sundbyholm hem. Nu ska jag ut och hjĂ€lpa till hemma eftersom jag Ă€r en sĂ„ snĂ€ll dotter! 

Imorgon Ă€r det Ă€ntligen SM och jag hade planerat att vinna. Haha njaaa men final iallafall! 
TAAGGAAAA




ATM





Sommar snart

Just nu sitter jag pĂ„ bussen hem. Dagen gick vĂ€ldans bra och jag har vart oerhört flitig. Fick tvĂ„ arbeten till klara sĂ„ nu har jag Ă€nnu mindre att checka av innan avslutningen. Skönt! 
Nu ska jag hem och vĂ€nta pĂ„ att Axel slutar jobba! 

KÀnns iallafall jÀÀÀkligt bra att det Àr sommarlov om 20 dagar.





Shikling kashÀllnöttel och lis

Chinafood pÄ spice and rice blev det till lunch idag, och gott vare! Var dock tvungen och gÄ alldeles för tidigt dÄ jag redan va 40 minuter försenad till franskan pÄ grund av nationella (som förövrigt gick apdÄligt)...men jajaaaa
Efter skolan Ă„kte jag hem, utan musik, vilket var dö trist med jag överlevde och sen Ă„kte jag till pojken min. 

Imorgon blir det en förhoppningsvis lugn dag och sen ska jag precis som idag till Axel. Myssss





Amen bra

Idag glömde jag mina hörlurar.... ja men kul. JĂ€ttekul. Jag vet Ă€rligt inte vad man gör utan musik i öronen hahaha. Vi fĂ„r se hur det gĂ„r att Ă„ka buss hem i eftermiddag haha. 
Dagen Ă€r dock inte helt förstörd utan jag Ă€r fortfarande rĂ€tt glad eftersom jag ska luncha med brudarna idag, god mat och trevligt sĂ€llskap. Åh sĂ„ najs! 
Vi hörs! 

Kissesssss 





Tisdag

Helt ok dag idag! 
Körde till skolan och det gick ovĂ€ntat bra. Hade sen nationella pĂ„ engelskan vilket ocksĂ„ gick as bra. Resten av lektionen kollade jag pĂ„ en ny serie vilket sĂ„klart va vĂ€ldigt chill. Sen blev det pannkaka till lunch och vĂ€lbehövt so lektion pĂ„ eftermiddagen som Ă€ven den gick vĂ€ldigt bra! 
Mathilda hĂ€mtade mig efter skolan och sĂ„ drog vi och trĂ€nade pĂ„ posten inför SM. Senare pĂ„ kvĂ€llen blev det jazz trĂ€ning och nu ligger jag utslagen i sĂ€ngen, hur slut som helst. SĂ„ nu ska jag sova, natti! 

TvÄ pics frÄn idag







Chill-mÄndag


En vÀldigt chill dag idag mÄ jag sÀga. Hade bara en lektion innan jag tÀnkte dra hem vid 11:30. SÄ skönt!
Mötte dock Ellen pÄ vÀg till bussen och tog istÀllet en andra lunch med henne. Mycket mycket trevligt. Vi Ät Kina mat och pratade flera timmar innan jag var tvungen att dra hem vid halv 3. VÀl hemma sov jag en stund innan tvÄ timmars disco trÀning vÀntade.
SM pĂ„ lördag och Jesus vad jag Ă€r taggad! 







Söndag

Blev en kÀmpig söndag för mig idag. Jag var trött som jag vet inte vad efter tÀvlingen och Axel började skruva pÄ sig redan vid 7... Som tur Àr, Àr han vÀldigt snÀll av sig och vi drog oss till halv nio nÄngÄng, haha. Jag blir iallafall vÀldigt trög och seg nÀr jag Àr trött och fungerade dÀrför inte helt perfekt idag. Men det har gÄtt bra ÀndÄ! haha
Kom hem för ett tag sen och har sen dess suttit vid datorn. lat? yessss.
Ska bara ta det lungt resten av kvÀllen och om jag kÀnner mig riktigt motiverad plugga lite.
 
Lite bilder frÄn tÀvlingen
 
 


Bra dag

Dagen har spenderats pĂ„ danstĂ€vling i Norrköping. Och det gick bra idag faktiskt! Efter att ha chillat/trĂ€nat under hela hiphopen dansade jag och Mathilda hem en andra plats. Inte lika bra som förstaplats haha men vi Ă€r nöjda. I gruppen kom vi sexa efter en omdans, kul de med eftersom vi inte trĂ€nat sĂ„ jĂ€tte mycket. I singeln slutade jag pĂ„ en fjĂ€rde plats. 
Kameran var med hela dagen ocksĂ„ sĂ„ nĂ€r jag kommer hem pĂ„ söndag sĂ„ kanske jag slĂ€nger upp dom bilderna. Nu sitter vi i bussen pĂ„ vĂ€g hem och sen ska jag övningsköra ivĂ€g till Axel för att njuta av det sista av helgen med honom, mys! 





hej bloggen

Det har regnat och vart mulet hela veckan. Vilket sÄklart har gjort att jag gÄtt runt i mjukiströja med regnlockigt hÄr och inte orkat blogga... Men jag lever, no worries! 
Inget speciellt har vÀl hÀnt, eller alltsÄ ni har inte missat nÄgot. Kört till skolan bÄda dessa dagar, och det gÄr bara bÀttre och bÀttre. Annars har jag bara gÄtt i skolan som vanligt. TrÄkigt? jappppp
 
idag slutar jag typ ett och efter det tÀnkte jag fara ivÀg till mathilda och chilla lite med henne. Klockan fem vÀntar tvÄ timmars extra trÀning för oss inför tÀvlingen imorgon och sen ska jag hem och ha fredagsmys med Axel. hÀrligt!
 
sommarbild för det Àr allt som finns i mitt huvud jusst nu, sommaaaaaar
 
 

 
 
 
 


Vi hörs imorgon babes





En sÄndÀr dag

Idag var en sĂ„ndĂ€r dag dĂ„ allt sög. ALLT! Sprang till skolan med min trĂ€ningsvĂ€rk frĂ„n helvetet och grĂ€t nĂ€stan nĂ€r jag kom fram, för att sen fĂ„ reda pĂ„ att nej men lĂ€raren Ă€r sjuk, vi har en vikarie som inte vet vad vi ska göra och vi fĂ„r sitta och leka med datorerna, kolla pĂ„ film eller gĂ„ dĂ€rifrĂ„n. Men Jaaa. Tack skolan, tack för infon! 

SamhĂ€llslektionen var pest och lĂ€raren frĂ„gade mig tre gĂ„nger om jag hĂ€ngde med eller om det var roligt att lĂ€sa bloggar. Nej usch, vart va motivationen idag? 

Pluggade istÀllet för att dansa efter skolan och nu vill jag bara sova. Imorgon Àr det idrott och franska ocksÄ. Vet inte om jag ska skratta eller grÄta, haha. Det Àr iallafall sommarjobbs information imorgon efter skolan och det Àr jag tagg pÄ! Sen ska jag ju trÀffa Axel ocksÄ. Det blir en bra dag.





29 dagar kvar

Kommer ihÄg nÀr jag satt och lÀngtade ihjÀl mig efter jul, snö och tomtar i november. Nu Àr jag i exakt samma lÀngtar-period, bara att nu lÀngtar jag inte efter jul, sÄklart. Nej nu Àr det sommar jag vill ha. 
 
Och precis som alla andra skoltrötta ungdommar sÄ rÀknar jag ner till sommarlov. Jag Àr sÄ himmla peppppp. Jag ska göra massor. Eller ja, det ska jag vÀl egentligen inte men massa planer har jag. och jag har redan taggat med massa sommarmusik. Ska bara dra med lite vÀnner sÄ. poolparty och lata dagar pÄ sjön. Massa cykler turer, bada och roadtrip gemnom landet. Det kommer bli sÄÄÄ bra. Och sommar jobb har jag ocksÄ! Om bara tiden kunde gÄ liiiite fortare. 
 
Klippte ihop ett collage pÄ lektionen för inte kan man jobba nÀr man Àr sÄhÀr taggad? NEJ! 
skÀmt och sido, vi har ingen lÀrare sÄ vi fick göra vad vi ville, ingen anledning att oroa sig, mamma. haha 
 
 


MĂ„ndag

Orkar inte blogga faktikst, inget speciellt hĂ€nde och inget mer speciellt kommer att hĂ€nda. ska bara hem och lĂ€ngta efter sommarlov och sen ska jag trĂ€na ikvĂ€ll. Mys 

Vi hörs imorgon! Eller ikvĂ€ll, beror pĂ„ hur tagg jag Ă€r, puss 




Usch för skola

Helgen va finfin. Har som vanligt gjort massa och som vanligt orkar jag inte förklara allt, typical me.
Har typ Äkt traktor, klippt grÀs, planterat eller ja, gett axel stöd nÀr han planterat, osv osv.
Var pĂ„ 65Ă„rs kalas pĂ„ lördagen ocksĂ„ och det var ju trevligt. Sen skulle det vara extra trĂ€ning idag med det blev inget. 

Imorgon vĂ€ntar vanlig skolvecka och fyyy skutton vad jag Ă€r otaggad. Varför Ă€r helgen sĂ„ kort och skolveckan sĂ„ lĂ„ng? Blir ju deprimerad bara jag tĂ€nker tanken pĂ„ mĂ„ndag... 

Passar pĂ„ att lĂ€gga in bilder med stora leenden. sĂ„ kĂ€nner jag dock inte nu, men man kan ju lĂ„tsas  







Helg igen

Ganska förvirrande att det Àr fredag idag, men ja, sÄ Àr det! Och det Àr ju skönt, haha.
Hade en lugn dag i skolan med naturkunskap, matte och kort dag. Efter skolan mötte jag upp min favorit Mathilda för frappe dejt. Testade en ny smak och pratade om allt möjligt. Alltid lika trevligt!
Nu ska jag strax övningsköra ivĂ€g till Axel för mys delux, sen fĂ„r vi se vad helgen har att erbjuda. 





Dagen efter, eller nÄtt

Dagen har vart vÀÀÀÀldigt lÄng, tycker jag. vaknade tidigt utan att ha sovit allt för mÄnga timmar men satte pÄ en film istÀllet för att gÄ upp. Axel har vÀl inte varit pÄ topp heller sÄ han sov vidare sen hela förmiddagen. Jag dÀr emot satt och pluggade hela den tiden. SÄ nu Àr tvÄ arbeten till klara, skönt!
Åkte hem till Axel vid 4 och myste vidare dĂ€r. Att jag inte sov pĂ„ förmiddagen gjorde ju dock att jag har varit svintrött hela eftermiddagen/kvĂ€llen, och höll pĂ„ att somna hela tiden. Fortfarande jĂ€ttetrött, slocknar nĂ€r som helst.
 
HÄller för tillfÀllet pÄ att kolla pÄ film med mami och papi, och taggar skola imorgon typ. inteeeee

Lite fler fina bilder frĂ„n vĂ„r mysiga och blöta Valborg 








Valborg

En blöt men rolig och trevlig Valborg iÄr. Började med mysgrillning i börsökna och avslutades med spontan efterfest Ànda in pÄ smÄtimmarna.
Idag blir det sĂ€nglĂ€ge hela dagen, inget annat orkas med faktikst. 

Bilderna fÄr tala för sig sjÀlva