Städa

Vaknade hur tidigt som helst imorse av att snickaren började hammra och ha sig utanför mitt fönster... Hur nice? Lyckades iallafall somna om igen, sån talang som jag har, haha. Vaknade igen vid halv 12 tiden efter lite extra sömn. Kände mig då väldigt motiverad och ställde mig och stekte american panncakes. Hade tyvärr inga bär eller så att lägga på, vilket jag var sjukt sugen på, men med lönnsirap smakade det himmelskt ändå! Mmm.
Sen gick resten av dagen åt åt att städa. Rensade hela min garderob och slängde en hel soppsäck med kläder, Sen organiserade jag även mitt skrivbord innan jag gav upp för dagen.
Imorgon ska jag in till stan. Handla med mamma, gå en sväng på Tuna park och köpa tuggummi till Axel är det som är planerat. Sen får vi se!




Bara tråk

Hej mina vänner, jag bloggar som en död fågel. Jag vet. Ska veeeerkligen försöka bättra mig!
Hur som helst har ni inte missat något alls. Har jobbat mest. uuuuh så vuxet de lät, haha nej men typ målat eller burit ved. Eller sovit, eller vart med Axel. Då han inte jobbar dårå... Typ det gamla vanliga. Imorgon väntar en sån där göra absolut ingenting dag. Synd bara att även Mathilda har ett jobb att gå till, annars kände jag verkligen för att spendera tid med henne. Men nej... Hatar jobb. Dom kommer alltid i vägen! Haha
Nu ska jag sova och ignorera höst depp känslan som smyger sig på. Fucking regn. Hatar dig.



Man ska inte klaga på värmen

Dagen idag har spenderats i malmköping på marknaden där. Varmt och svettigt men åh så trevligt. Köpte högtalare, åt munk med alldeles för höga förväntningar, drack massa läsk, övervägde att hoppa i hoppborgen och köpte tillslut obeytröjan jag spanat in hela dagen. Lyssnade även på Kalle Moreus så det var ju nice.
När jag kom hem staplade jag ved och vattnade 10.000 blommor, för jag är en duktig dotter. Inte för att mamma och pappa tjatade eller så.
Sen drog jag iväg till Axel. Vi kollade på film och bara hade det sådär mys.
Nu ligger jag i min nybäddade säng och ska sova. Imorgon blir det upp så tidigt jag bara orkar för att måla klart det allra sista. Tagggaaaaaa





Mathi, De va längesen!

Har spenderat min dag idag tillsammans med Mathilda, för ovanlighetens skull, haha. Har iallafall haft väldig trevligt även fast vi nästan svettats bort i värmen. Tog det halvdumma beslutet att cykla till kjula och köpa pizza. Med en cykel och en pennyboard. jag fick dra. schysst. nej med det gick bra faktikst! Flöt i och för sig fram efter mindre än halva vägen men shit va gott de va med mat sen! Haha sen hade vi bara problemet att ta oss hem. stannade i skuggan i kjulan i flera timmar innan vi vågade oss på att cykla hem igen. Skrattade hela vägen hem där vi dök rätt ner i poolen och svalkade oss. Sinnes skönt kan jag säga! Haha nu sitter vi nere vid barva lappen där de är beachparty. För höga förväntningar skulle jag säga men ja, helt ok.



slöaste dagen i sommarens historia

vaknade vid nio typ så det var ju ganska tidigt ändå, men låt ändå kvar och drog mig ändå till 12. 12!? bara det var ju sjukt. och sen dess har jag knappt gjort nått vettigt alls. hela min familj har bara legat utspritt i huset och sovit och slöat typ, haha. Jag själv kollade på serier eller lyssnade på musik. Ända tills jag kända att shit detta funkar inte längre och gick ut och försökte socialisera lite grann. Släpade med mig syster ut och knäppte lite kort bara så jag kunde ha nått fult att redigera. tja, resultaten ser ni ju lite längre ner on ni är interesserade. 
nu ska jag fortsätta med det jag håll på med och vänta in Axel. wihoo
 
 


vi bah fick värsta rycket

 
 
 


5100R

Chacha bloggen
Skrev aldrig nått igår, väl medveten om de. Sorry vänner! Gjorde väl inget speciellt, typ klöv lite ved, städade, fixade, donade, gjorde absolut ingenting och träffade Axel på kvällen, badade med kläderna på och kollade fotboll på tvn. De va en nice kväll med jag hade ingen lust alls att blogga innan jag somnade. Inte mitt fel okok.
Idag har också vart en fin dag. Inte ett dugg har jag gjort! Bara sovit och chillat. Haha det har varit så sinnes varmt att jag blivit helt lat! Inte så bra, faktiskt. Nu på kvällen har jag som vanligt umgåtts med min pojkvän dårå. Helt underbart. Ätit både tacos och glass och dessutom fått åka med i nya traktorn, uuuuh svårslaget! inte sant?
Väldigt fin traktor dedär, och väldigt fin traktor förare. Vet inte om det kan bli så mycket bättre. Förstår att ni är avundsjuka.





Gofika

Gick upp ganska tidigt idag ändå och hann med några timmars effektiv målning innan jag gick in, duschade och begav mig mot stan. Där träffade jag mathi och fikade med henne på Wayne's. Mycket mysigt och väldigt gott med frappe, jajamän! Vi satt och prata i några timmar där innan vi begav oss vidare mot krekolas där Mathilda hade en körlektion att passa. Jag drog dock vidare till Axel och där har jag spenderat hela min kväll. Hur najs? Knappt så det går att beskriva vaa? Nu är jag iallafall hemma igen och ska sova. Natti mina vänner!








Måndagar behöver inte vara tråkiga

Idag har jag varit rätt effektiv och då gick jag ändå upp fett sent! Hann med att kolla grey's anatomy, äta pasta sallad, måla och bada i poolen innan Axel kom. Vi har ätit vattenmelon hoppat studsmatta, skrattat och bara myst lixåååm, nej men nu är jag fett trött och ska sova. Imorgon blir det att gå upp tidigt för att måla sen träffa mathi för fika på stan och så vidare mot Axel på kvällen, såklart! Haha känner redan nu att det kommer bli en bra dag!





poolparty

mer eller mindre stressade hem för att hinna träffa amanda och mathilda innan de åkte hem. lyckades bra och hann vara med dom ett bra tag innan de nyligen begav sig hemmåt. vi gick en promenad, badade och bläddrade lite i spexfotokatalogen, mycket trevligt! nu ska jag äta mat sen bara ta det lungt. om jag inte kommer på nått annat dådå.
 
 
 
 


helgen min

Sen i fredags har jag gjort än hel del, och allt med Axel. Har faktiskt spenderat all min tid sen jag kom tillbaka från Tyskland med honom haha. Mycket nice vänner, har saknat han såå. Så nu är det bara Mathilda jag fortfarnade längtar lite efter. Hon är förövrigt hemma hos mig nu så vi får väl se om jag hinner träffa henne innan hon åker hem. 

 

 

 

 



Hemma igen!

Gick aldrig och la oss, det kändes så onödigt! Haha när vi ä då skulle åka ifrån Carlotta typ vid 5. Så nu på morgonen har jag och Ellen tagit oss till flygplatsen och flugit hem från Tyskland, och här är jag nu, nästan hemma och det ska bli feeett skönt. Nu ska jag T en dusch, äta mat vilket jag inte gjort än och byta om, sen får vi se om jag orkar hålla mig vaken längre. Haha
Bilder från våra dagar i Hamburg



Sista dagen bulgur

Idag var sista dagen här i Hamburg för Ellen och mig och man kan ju lugnt sagt säga att vi utnyttjat den till 100% ! Haha känns så klart tråkig men Gud så kul vi haft! Haha idag var vi en sväng på stan kollade lite på rean och köpte varsitt plagg på a&f. Inte varje dag liksom haha. Sedan tog vi kafferast på starbucks innan vi traskade hem igen. Där var det bara att börja packa och försöka få våra väskor i den godkänd vikten, vilket var svårt men ja, det gick haha. Nu på kvällen har firat vår vänskap skulle man väl kunna säga hahaha och ja, bara tagit vara på den sista tiden innan vi åker hem nu snart, klockan 05:50.. Najssss




Beautiful giiirls

Idag har vi promenerat runt lite i Hamburg, typ till stranden och så. Kan ni tänka er att Hamburg har en strand? Inte jag heller, haha men så är det! Där åt vi iallafall lite glass och kände på vattnet innan vi traskade vidare och satte oss vid en bänk och pratade om livet. Trevligt trevligt! Nu har vi ätit lite, spelat in video till mathi, målat naglarna och trixat med flygbiljetter. Vi flyger nämligen hem i övermorgon buuuhuuu.




Dagens shopping!

Vita shorts - new yorker
Blått linne - hollister
Blåa byxor - pim kie
Svart tub linne - new yorker



Starbucks och grejer

Dagen idag har varit alldeles super! Vi gick upp vid 12 taget, åt lite frukost och sen drog vi iväg till stan. Där har vi gått runt och shoppat hela dagen så det har ju vart trevligt! Fick med mig massa fint hem också så får hoppas allt går ner i resväskan haha. Vi tog också ett stopp och vilade fötterna på starbucks, sinnes gott måste jag säga.
Nu sitter vi i carlottas rum och ska titta lite film och äta citronkaka, lär ju bli nice. Carlottas citronkaka är nämligen de godaste som finns!




På tysk mark

Efter många timmar i bilen kom jag tillslut fram till carlottas hem vid halv 12 tiden. Vi spillde ingen tid utan ellen och jag satte oss direkt ner och pratade igenom de viktigaste händelserna i våra lov medans Carlotta hade lektion. Efter det pratade vi lite till och gick sedan en sväng och tittade i affärer, tog ut pengar och åt glass. Mycket trevligt! Just nu ligger vi nerbäddade i sängen och kollar How i met your mother. Känns bra att få en relativt tidig kväll då jag är sjukt trött efter att ha varit vaken sen klockan tre.



Inte ens trött

Gick upp klockan tre, släpade mig till bilen, gav oss iväg och här är jag nu!
Woohooo i Tyskland om exakt 488 km!
Börjar bli lite halv trött nu men har hållt mig skapligt pigg hittills faktiskt. Inte sovit än iallafall. Smsar just nu lite men morgon pigga Mathilda som har första jobbdagen idag. Känner att jag inte är ett dugg avundsjuk haha fatta vad jobbigt att börja kl 7... Nej men lycka till till henne!
Nu ska jag fortsätta samtala med min pappa och hoppas på att tiden går relativt fort ändå!



Snart smäller det!

Idag har varit min sista dag här i husvagnen, för inatt bär det av mot tysklaaaand! Ska bli så sinnes kul! Känns som det var evigheter sen jag sist såg både Ellen och Carlotta, sjukt!
Idag har vi vart för det mesta inne i stan eftersom det varit lite halv dåligt väder. Vi gick runt på vadstenaslott och tittade och friskade upp minnet om gammal kungar och sådant onödigt man lärde sig om i mellanstadiet haha. Sen kollade vi också lite på klostret här och så var vi även på traktor museum och såg massa gamla traktorer. Väldigt trevligt! Nu blir det tidig kväll för mig och pappa så ligger redan nerbäddad i sängen. Ska bli skönt och sova faktiskt. Mindre skönt att gå upp klockan tre... Aja
Bilder från de här dagarna i Vadstena.



Svettas bort

Hann knappt vakna och äta frukost idag innan min familj talade om för mig att vi skulle gå in till stan. men det var trevligt! kollade lite i butiker, handlade, tittade på vattnet och åt glass. hur fin stad som helst också!
Har varit så varmt idag så jag, sen vi kom in från vår stadsvandring, gått runt i bikini. Solat, badat osv. Shit så skönt väder det är! Sinnes!



Vadå vi skulle till Skåne?

Har det redan toppen här i Motala! Jag vet vad ni tänker.. Ja jag trodde också vi skulle till Skåne. Platsen ändrades, ingen pratade med mig.. Haha nej men det är lungan. Feta bra camping ändå! Super fint och fräscht! Nästan så man inte vill åka på måndag. Bara mathi som saknas annars hade dom följande campingdagarna varit kompletta. Super synd att hon inte är här... Men kommer troligen campa lite till innan sommaren är slut så det är lugnt! Haha
Sen vi kom hit har vi hunnit med en del faktiskt! Badat, gått en promenad, bmxat och cruisat, diskat och kastat boll med vår bollgalna vovve.
Utan att låta otacksam hoppas jag dock veckan går relativt fort. Känner att jag redan saknar min Axel redan. Faktiskt. Shiiieeeet





På vägen

Sitter just nu i bilen påväg för några dagars camping innan vi drar vidare mot Carlotta och Ellen i Tyskland. Ska bli så grymt kul! Som jag längtat!
Har väl suttit i bilen ett tag nu men har fördrivit tiden bra med the vampire diaries. Shit så bra det äääär. Gaaah! Feta spännande! Men nu är batteriet nere på 19% så ska ladda lite innan jag fortsätter titta.
Vi stannade nyss och åt lite donken, standard på långa bil resor ni vet haha. Har väl inte super långt kvar nu heller så det är ju najs



Duktig flicka

Dagen idag har varit sjukt lång och Väääldigt händelserik må jag säga!
Åkte ju då till Axel igår kväll nån gång och hade det trevligt. vi åt jordgubbar, kände lite på vattnet, kollade tv och tog det bara allmänt lugnt. Vi kommer ikke ses på en vecka och en dag nu och det känns feta långt faktiskt. Hur långt som helst typ.
Vaknade iallafall där runt halv åtta kanske så vi myste kvar i sängen en timma innan jag var tvungen att dra hem och han dra i väg mot Lysekil.
Sen jag kom hem har jag typ packat hela dagen. Skrivit packlista, prövat outfits, kollat resväska. Ja ni vet. Har även hunnit med att städa garaget åt pappa och tvättat husvagnen med Alice och Emil. Bara såndärnt nödvändigt skit har jag gjort. Sen har jag även underhållit Axel med bondefrågesport då han suttit i bilen halva dagen för tjaa, jag är världens bästa flickvän, haha. Nej men typ så.
Morgondagen lär bli minst lika hektisk då jag ska packa det sista, städa huset, fixa mig själv och kanske måla lite innan vi åker iväg neråt i Sverige! Ska bli kul ändå!

Har förövrigt inte en enda vettig bild från idag så här är en gammal egobild från tidigare detta lov.




En sväng på stan

Min morgon bestod av att stressvälja kläder och skrubba bort färg från mina armar. För har nämligen vart in till stan idag och träffat Wilma och michis en sväng. Alltid lika trevligt! Nu sitter jag i bilen på väg hem. Ska bara slänga mig i duschen och försöka få bort all färg på benen och sen dra vidare mot axel.
På fredag åker jag ner mot Skåne och på söndag vidare mot Tyskland! Wooohoo!



Död

Orkar inte med mig själv, orkar inte med någonting. Hahah är så sinnes trött! Sov knappt nått inatt och så kommer man hem trött som jag vet inte vad och inser att man måste ställa sig och måla. Suck. Jag är allafall en duktig flicka så jag gick och hämtade penseln och färg och målade framsidan med Emil och Alice. Just nu går jag på övertid och måste verkligen sova. Känner mig helt virrig och blir arg och gråter för minsta sak typ. Så trött är jag. Då kanske ni förstår hur lite jag sovit. Nu ska jag försöka vila upp mig så jag är pigg tills imorgon då jag ska in till stan på dagen! Vi hörs!



Endless summer nights

Har haft en mycket bra måndagskväll. Mycket bättre än söndagen om man säger så haha. Spenderade dagen med att bada, spela kort, lyssna på musik, glida till Ica med mera. Precis som en perfekt sommardag ska vara ni vet! Underbart!
Efter vi hade spillt typ en halv liter cola på mig och min perfekta nachotallrik (som för övrigt var svin god) mötte vi lite vänner från förra året vi var här. Mycket trevligt. Vi pratade, spelade kort, grillade marsmallows, klättrade över staket och var lite sådär lagom kriminella hahaha nej men det var trevligt! Nu är klockan alldeles för mycket och det är dags för mig och Mathilda att krypa ner i våra sovsäckar och sova så gott vi kan. För imorgon är det sista dagen här i Hallsta vilket betyder massa packande. Inte så najs va? Näääää
Resan har iallafall vart helt okej! Mycket bättre än väntat skulle jag säga, super!

Bildeeeeer




Mumsar

Hade en inte alltför dålig natt inatt. Frös lite och hade inte super mycket plats men det gick bra! Nu på morgonen har vi gjort misslyckade american pancakes med blåbär från skogen där vi bor. Fin frulle minsann! Haha
Sen rullade vi iväg mot Ica och köpte kvällsmat till ikväll. Tacos blir det om vi nu lyckas... Fick även med oss en burk nutella så nu mumsar vi förfullt! Ska väl äta lite nudelunch nu innan vi drar mot badet och simmar lite senare vet jag inte vad vi hittar på! Förhoppningsvis blir vi lämnade ifred och kan chilla utan publik ikväll hahah



Hallsta day 1

Har bara varit i denna stad i 8 timmar men redan hunnit med en hel del! Vi slog upp tältet på rekord tid och sedan begav vi oss till Ica. Dröjde inte länge innan vi träffade på några pratglada hallstahammriska tonåringar faktiakt, jag som trodde detta var en ganska tom stad ändå? hahah
Efter massa cruisande, skratt, kubb, tråkfilm, snack, pizza, musik, chips och caprisonne ligger jag och Mathilda nu inne i vår enkla boning redo för sängen.
Ska bli skönt att sova nu. Sinnes trött! Fortfarande! Det går aldrig över! Hade svårt att somna inatt och allt. Att det ska vara så svårt! Haha känns ju inte så lovande när jag sovit dålig i min egna säng att nu såga i en sovsäck... Haha men det ska nog gå bra!
Imorgon väntar bad i skantzö badet och massa annat skoj!

Typ en triljon bilder, najs va?



Mot campingen!



Shopaholic

Så vad köpte jag nu då? Joooo
Från powermeet fick jag med mig hem en lila vans off the wall keps, ett vitt obey linne, ett brunt läder skärp, mobilskal, en blå bandana och en brun mobilficka utav läder. Är super nöjd med allt då jag letat efter allt i affärerna hemma. Dom hade massa snygga linnen där på marknaden faktiskt. Synd att jag är så fattig bara... Haha
Sen drog vi ju då vidare till dollarstore där jag också köpte lite stuff.
En hårspray, deodorant, cleansing pads, body scrub och ett torr schampo. Super nöjd då allt var ytterst nödvändigt! Haha




En såndär bra dag

Dagen idag har varit toppen. Kom till Västerås vid halv tolv och åkte därifrån vid halv tre. Vi tittade och handlade och svettades sönder under gassande sol. Köpte en del grejer men visar det i ett inlägg lite senare hade jag tänkt så blir det riktigt mycket bloggning idag! Woohooo!
På hemvägen stannade vi på dollarstore och köpte en heldel nödvändiga saker där, alltid lika kul! Hela vägen hem hade vi vinden i håret och sjöng högt till låtarna på radion, as nice! Haha riktig sommar är det nu! Varmt och grejer. Vi badade bort svetten när vi kom hem och så låg jag i solen och värmde mig i någon timme innan jag gick in igen. Nu avslutas dagen på absolut bästa sätt, TACOS!
Och sen senare kommer Axel. Shit va nice!



Powermeet

Sitter just nu och åker nercabbat på väg till poweermeet med mamma, Alice och Emil. Vi ska väl gå där en stund, titta på bilar och gå på marknaden för Alice och Emil ville dit. Sen åker vi vidare mot dollarstore och kanske även erikslund om jag har tur.
Ikväll kommer förhoppningsvis Axel också. Jag åker ju snart och campar och sen till Tyskland så känner verkligen att jag vill träffa han så mycket det bara går nu! Haha kan knappt fatta vad tiden gått fort, bara en vecka kvar till Tyskland... Shit alltså. Halva sommarn har redan passerat...



I borsökna

Vart lite dålig på att blogga nu sista tiden, jag vet! Har iallafall spenderat den senaste dagen med Mathilda i borsökna som ni nog förstått! Igår cruisa vi hela vägen till folkesta vilket var sjuuukt jobbigt, shit va träningsvärk jag har nu alltså! Typ i hälsenan, haha fråga inte varför..
Efter kvällsmaten drog vi ut och cruisa lite till även om vi var svin trötta i fötterna. satt och tittade ut över vattnet, snackade och åt chips. Senare under natten träffade vi också lite folk och lite sådär, så det var ju trevligt, typ haha.
Nu idag har vi inspirerats av massa youtube videos så får se om vi gör nått med den inspirationen senare annars har vi inte planerat att göra nått speciellt idag.



Massa fula klipp från idag



Torsdag.

 
 
 
 
 


Innan jag somnar

Känner mig så himla vettig. Kan man säga så? Haha. Har bara gjort massa duktiga, välbehövligt bra saker idag! Typ måla halva huset, skruvat ner en parabol, övningskört, varit ute en timma med mamma och hundarna och städat mitt rum lite. Så himla duktig! Haha
Men större delen av dagen har jag stått på stegen med penseln i hand. Med musik och trevligt sällskap går det väldigt fort och lätt faktiskt. Detta är mycket enklare än jag trodde! Höhö
Men nu ska jag sova så jag orkar upp tidigt imorgon! Natti!




Alltså, jag är en målare nu.

Glömde helt bort att blogga igår kväll. Typ somnade direkt när jag la mig i sängen, haha. Är nämligen sen igår målare och inte visste jag att målaryrket var så här utmattande hahah! Skämmigt.
Blev väckt av mamma imorse innan hon åkte till jobbet. Drog mig lite innan jag gick upp och åt lite frukost och typ sen dess har vi varit ute och målat. Det är helt okej faktiskt, ganska kul ändå! Tog lunchpaus vid 12 någonting så nu ska bara hundarna rastas och sen fortsätter vi kladda. Najsssss