Fotoutflykt

Haft en väääldigt chill dag idag! Började  som vanligt 8:40 fast till ovanlighetens skull med fotoutflykt i sundbyholm. Gick mycket bra faktikst och fick många fina bilder. Efter utflykten fick vi åka hem, och det var ju såklart uppskattat! Pappa hämtade mig och så spenderade jag halva dagen med att FaceTimea med Mathilda och andra hälften med att plugga tills jag somnade. Mys! 

Nu på kvällen har jag haft lite kvalitets tid med systern min och nu är jag påväg in till dansen för  1,5 timmars disco. sen ska jag åter igen hem och sova. Sköööönt!! 

Bilderna från sundbyholm samt bilder från germany kommer imorgon eller övermorgon, bra va??? 





IKEAAAA

Haft en mycket mycket bra eftermiddag/kväll. Mamma gick tidigare idag så när vi slutade vid tre åkte jag, Alice och mamma till Ikea. Och Ikea är typ det BÄSTA jag vet så jo men jag är glad. Vi skulle främst köpa en ny spis men som vanligt fick man med sig lite annat smått och gott också, haha. Vi avslutade vår tripp med att äta mat där och sen svängde vi förbi biltema innan vi åkte hem igen. 

Nu på kvällen har jag duschat jääätteeee länge och nu ska jag sova. Redan??? Kl halv nio?? Ja men faktiskt! Pallar inte vara såhär trött längre. Behöver VERKLIGEN komma in i mina normala sovvanor eller vad man ska säga haha.





Topp tre just nu

Hej vänner! 
Idag är det tisdag men känns som onsdag. Hoppade dansen igår och for hem till Axel istället. Vi myste och lekte med hans ena kusinbarn som var på besök och sen fick jag åka hem i hans tröja. Det är allvarligt det BÄSTA som finns. För då duschar jag, smörjer in mig och rakar benen och så sover jag i hans tröja och då min vänner, då sover jag som en prinsessa. Kan ju behövas då jag 1 fortfarande är zombie trött och 2 inte kommer träffa honom på hela veckan. Buhuuuu

Hade mycket stora sommar känslor imorse och tog ljusa "korta" ripped jeans och en vit tröja + converse. Sen sprutade jag på mig min sommar parfym och dansade till skolan med sommardunk i öronen. Aaaah vad livet känns bra! 
Och i eftermiddag ska jag till IKEA <3333 

Mina tre favvisar för tillfället. Lyssna, njut och längta till sommaren precis som jag 

Simon Erics - waiting for the sun
Alesso - cool 
LISTENBEE - save me 





Sliten

Hej bloggen
Jag är så fruktansvärt trött. Trött trött trött. Efter fem sena dagar med fullt ös i Tyskland och en tidig tävlingsdag går jag verkligen på övertid. Skulle så himmla gärna vilja ha en dag att bara sova ut, kolla film och ligga i sängen. För det behövs så himlans mycket nu haha. Har ca noll koncentration atm och kommer verkligen ingenstans....

Känns trots allt skönt att Mathilda är sjuk och att det inte blir någe gym eller parträning. Ska sova och plugga vilket ju då är väldigt behövligt 

Bild från tävlingen 





Hemmaaaa

Nu är vi "äntligen" hemma! Det är ju tråkigt egentligen men så skönt att äntligen vara på svensk mark efter 3 timmar på flygplatsen i Bremen och en och en halv på planet. Nu är det bara dryga timmen kvar tills man får slänga sig i sängen.

Imorgon är det tävling och jag är faktikst riktigt taggad. Känner mig fortfarande som en vinnare sen förra veckan och en till förstaplats pokal känns faktikst inte så långt bort.





Tack Tyskland för denna gång!






Sista dagen

Idag var det ju då sista dagen i Hamburg och imorgon ska vi än en gång spendera hela dagen med att resa. Det ska bli skönt att komma hem faktiskt. Få sova i sin egna säng, duscha i sin egna dusch osv osv. Känns lite stress dock att man måste packa, ta brun utan sol och platta håret och allt innan man får sova sen. Det är ju lixom tävling på lördag så ingen vila här inte!!

Idag har vi inte gjort så mycket alls. Carre var i skolan så jag, Mathilda och Ellen gick på lite ävetyr och köpte souvenirer att ta med oss hem. Sen mot kvällen när carre kom hem drack vi lite cider vi hade kvar och gick sen ut och umgicks med lite folk. Spelade fotboll några tyska killar och snackade lite bara. Sen facetimeade vi också med Wilma i nån timme inna vi gick ut och tog en sista avskeds drink. 





Dagen och kvällen

Idag var det som sagt shopping som stod på schemat igen. Kan visa allt jag köpt när jag kommer hem men jag köpte iallafall en blus på Tommy hilfiger och en tröja på abercrombie and fitch. 
Vi åt hamburgaren jag prata om också och visst det vad gott haha.

Planen ikväll var att hitta på nått kul och spela beer Pong och ciderroulette men det slutade med att Carlotta gick och la sig och vi andra smörjde in Ellen med brun utan sol och bara satt och pratade hela natten haha. Och så dansade vi till roliga 90tals hits och det var ju mys, haha. Men nu ska vi sova och tagga för vår sista riktiga dag i Tyskland imorgon. Natti natti peeps





Update

Så igår var en bra dag! 
Vi började med massa shopping i storstan. Finns ju massa affärer här som inte finns hemma så det var ju väldigt roligt. Köpte saker på både hollister, abercromie och Michel kors. Så jag är lycklig! Vi var även inne i nikeaffären är såg typ exakt ut som hjärtögonemojisarna hela tiden, najs! 

Mot kvällningen åkte vi hem till carres pappa och åt, hade modevisning i våra nya kläder, och taggade för att gå ut. Det var ju en rolig upplevelse haha. Mathilda som är ruttinerad pekade ut vad man skulle ha och vi hade det vääldigt trevligt. 

Idag ska vi shoppa igen eftersom vi inte hann gå till alla affärer vi ville haha. Och sen ska vi äta nån speciell hamburgare till lunch vilket tydligen skulle va jättegott, så det blir nog bra 








Äntligen framme!

Det var sinnes skönt att slänga sig i sängen igår efter att ha varit på resande fot heeeela dagen. Åkte hem ifrån vid nio och med lite väntade här och där på flygplatsen klev vi innanför dörren hos Carlotta vi 18 tiden. 

Det första vi gjorde var att slänga i oss lite pasta pesto för vi var svinhungriga och sen gick vi till affären och och köpte lite gott att kalasa på. Vi hann med att tömma fruktfaten, lyssna på musik, prata och umgås lite med carlottas vänner innan vi somnade vid ett kanske.

Idag väntar äventyr! Jag är sjukt taggad på shopping och hoppas verkligen på att åka till en märkes outlet utanför Hamburg idag. Annars är det ju semmeldagen idag och såklart cravear vi semlor. Nackdelen är ju bara att det inte existerar här.....






Tyskland baby

Snart så! Efter en timme i bilen, massa skratt och prat och totalt 4 korvar är vi nu redo att gå på planet. Dock är det lite mer än en timme kvar, men snart så!! 





Tyskland imorgon

Hallå bloggen. 

Dagen har varit bra. Har inte gjort så mycket. Vi var ute lite på förmiddagen, åt jättegod sallad till lunch och så hjälpte jag Axel att plugga lite. Men that's it. 

Kan fortfarande inte fatta att om sisådär 16 timmar sitter vi på planet påväg till TYSKLAND?? Gaaaalet! Har så mycket förväntningar och det pirrar i hela mig. Har packat hela kvällen för att få vikten så långt under 10 kg så möjligt haha och nu är jag entlingen redo. Tagga shoppiiiingggg haha
Och kameran är med så vänta ni bara! 

Gammal selfie







Vinnare

Såååå 
Jag vann igår?!! 
Kom etta, högst upp på pallen, fick en pokal och slog alla andra i min klass. Jag var bäst. Bäst av alla. Alltså jag. Var. Bäst. Hur sjukt? 

Ingen fattar hur glad jag är haha. Det är ju inte jätte ofta man vinner och denna gång hade jag inte ens en tanke på att lilla jag skulle få stå höst upp på pallen. Men jodåååå! 

Gruppen gick också bra. Eller ja resultaten bryr jag mig inte om, med tanke på att vi hade kört ordentligt en gång och gjorde dansen för typ en vecka sen. Men det var kul! Och vi hade kul! Nu ska vi bara se till att dansen sitter, sen jävlar!! 

Efter tävlingen tog vi en fin alla hjärtansdag middag på donken Mathilda, jag, mamma och Annica. Sen sjöng och dansade vi till jag vill vara din Margareta hela vägen hem. Härligt! 

Vid 11 när jag kom till Axel fick jag massor av pussar och kramar och till och med en hjärtformad chokladask. Skulle kalla detta en nästintill perfekt alla hjärtans dag.










Tack och godnatt














Torsdag

Idag är det torsdag och bloggen har stod ouppdaterad hela veckan. Fy skämms! 

Inget speciellt har hänt den här veckan. Har tränat både måndag, tisdag och onsdag och idag har jag groooov träningsvärk. Hejja mig! 

Det blir en bra dag idag. Fredag imorgon vilket alltid gör mig lika glad och sen behöver jag inte gå i skolan idag. Jag ska nämligen på risktvåan idag. Är sinnessjukt nervös? Vet inte ens varför men är verkligen jättenervös?? Måste komma ner på jorden känner jag. Iallafall så tog min lärare ledigt åt mig hela dagen så jag är fri idag! Tror ändå jag ska gå till skolan dock då jag har lite saker att göra. Duktig tjej! 

Bild från i måndags 





Tysklands pepp

Måndag morgon. 
Jag var sviiiiintrött igår! Tröttheten resulterade i att jag sov nån timma innan maten och sen såklart inte kunde sova på kvällen... Good job Rebecca! Var trött imorse igen och är nu halv seg, haha...

Har världens chilligaste lektion nu. Hade en diskussions uppgift första kvarten och får nu spendera min tid hur jag vill. Håller på att klippa ihop ett collage och taggar till Tyskland. Skriver pack lista och sånna viktiga saker. Är sinnes taggad! Ska bli så satans kuuuul! 





Grattis ebbaaaa

Hej kompisar! 

Efter gymmet igår spontanshoppade jag och Mathilda varitsitt par johnny bulls. Hur najs ens? Halvapriset var det också! Livet är snällt mot mig nu. 

Mot kvällen for jag in i mina nya skor till Ebbas 18 års fest. Det var mycket kul! Vi dansade på bord och på taket, träffade nytt och gammalt folk och åt massvis med chips. Låter väl som en bra kväll right? Det var det också! 

Imorse for jag tidigt med Axel till Skogstorp för att skotta snö. Nu är vi påväg hem igen och ska förhoppnings bara ta det lugnt. Jag är astrött nämligen haha






Livets liv

Nu mår man alltså. I onsdags bokade jag Ellen och Mathilda biljetter till Tyskland och Carlotta över sportlovet. Lite spontant sådär. Vi ska vara borta och leva livets liv där i 5 hela dagar. Ingen fattar hur jag längar och längtar. Carre min babe, snart ses vi!!! 

Idag gick jag och Mathilda upp tidigare för att försöka boka biljetter till the color run. Dom tog slut på TVÅ MINUTER ooooch... 25 maj kommer vi springa Stockholms coolaste lopp!! satan va lycklig jag är, vi fick tag i early bird biljetter??? Hur gick det till haha 

Sen får vi ju inte glömma att det är 44 dagar kvar då vi åker till Åre?!! Och endast 59 kvar tills jag blir 18!! 
Alltså jag svimmar, hur bra får det bli??? Gaaaaah 

Just nu sitter jag i bilen påväg in till stan. Ska träffa Mathilda och äta lunch och sen gå och gymma. Är riktigt taggad. På båda alltså haha





Livet just nu alltså





UGG

Uggs är allvarligt mina nya lifesavers. Dör för dom!!! De känns som att gå i tofflor till skolan, vilket ju är underbart?? Vem vill inte gå i tofflor till skolan? 
Det fortsätter va svinkallt så lika bra att köra vidare på samma koncept med mysoutfits right? Funkar ju så why not lixxxx

Slutade tidigare och gick vid två idag. Va massa strul för mamma va inte i stan idag så kunde inte gå till henne eller åka med henne hem och visste inte riktigt hur jag skulle lösa det men som tur var var Axel i närheten och jag kunde åka med honom i trallen hem. Mys

Väntar massa plugg i kväll så bara att ta sig i kragen och läsa. Vare sig jag vill eller inte. Najsssss







Ja, passa er





Måndag

Jag är fett stressad. Har två stora uppgifter att skriva klart under veckan och så måste jag ta tag i körkortsteorin nu när det bara är två månader kvar. Det är det viktigaste. Sen skulle jag behöva plugga ifatt i matten och sen måste man ju träna såklart, haha. Mycket på schemat jusst nu. Kanske är tur att Mathilda är sjuk så jag får lite plugg tid ikväll. Har planerat att göra bananpannkakor efter träningen också och äta när man pluggar är alltid en hit för mig! Haha så det ska nog gå bra

Det var fett kallt idag?? Tog på mig uggs, stickad tröja och halsduk för att höja mysfaktorn och så blev kallheten nästan mysig. Bra va? 
Slutade vid två och har precis gymmat en timma. Nu sitter jag på gamla goa gubbklinten bussen hem och ska bara ta det lugnt hela eftermiddagen. Det var faktikst jättelängesen så det ska bli skönt.





Snösnösnö

Jag har alltid söndagsångest. Grov söndagsångest. Alltså jag känner panik redan vid lunch att neeeej jag måste till skolan imorgon. Nu är klockan 10 och paniken har stigit nått så fruktansvärt. Vill inteee vakna tidigt imorgon, orkar inte sitta med teoriböckerna hela kvällen och pallar verkligen inte dansa två timmar och komma hem vid 10. Behöver lov nu nu nu nu. Får jag bara lite tid att komma ikapp skulle det kännas bra. Tack. 

Helgen har vart aldeles för kort. Det har ju kommit typ 1000 m äcklig snö. Jag gillar snö egentligen med känns som det ändå bara kommer försvinna i slask typ innan jag hunnit gå upp imorgon. Spenderade iallafall pga det förfärliga snöfallet heeeela lördagen och heeeeela söndagen med min snöröjarpojkvän i traktorn. Det är skitkul. Vi pratar igenom allt när vi sitter i traktorn. Allt från cp barndomsminnen till djupa funderingar eller saker man vill ha råd på. Sen skrattar vi och äter godis. Men trots att jag suttit bokstavligen 50 cm från honom i typ 12 timmar saknar jag honom haha. Kändes som om vi inte fick göra nått denna helg. Och det suger haha.

Men nej nu ska jag sova! Hoppas ni haft en bra helg kära vänner