Tisdags glad

Min tisdag var glad, men mest för att vi alla visste att imorgon är vi lediga. Och att det var pannkaka. Mummaaa
Hade även lätta lektioner med engelska nationella på förmiddagen och det ända vi gjorde på samhällskunskapen var att göra ett test för att se vilka vi borde rösta på typ, chill! 

Efter skolan var det dans och sen övningskörde jag hem och raka vägen ner i sängen typ, skönt de med! 
Tror jag ska kolla på nån film och sen sova, mycket och länge hade jag tänkt, är ju ändå ledig imorrn, woohoo







Måndag morgon

Det är alltid så deprimerande med måndag. Tycker ni inte? Måndag morgon liksom man vill ju sova bara man hör ordet, haha.
Idag är det iallafall tragiskt nog måndag. Men inte så farligt ändå. Vi går ju bara måndag tisdag sen är vi ju lediga två dagar, skönt! 
Idag väntar inte allt för farliga lektioner och sen träning på kvällen. Jag vill redan åka hem.. Hahah 

Jag struntade i att platta håret idag. En god gärning för håret liksom, och det är inte så tokigt ändå. Borde göra detta oftare. 





Sommar och sol

Dagen har varit mycket fin, eller vad säger ni? Typ alla har ju varit ute och njutit av solen idag, härligt! Även vi dådå. Jag och Axel drog ut på sjön och fiskade idag. Jätte roligt och as skönt! Jag har aldrig fiskat förut, iallafall inte med kastspö. Men Axel lärde mig och det var verkligen kul haha. Solade fiskade och chillade om vart annat i några timmar innan vi åkte hem och åt lunch ute. Sov ute på gräsmattan gjorde vi också, asmys ju! Sommaaaaaar

Hörde att det skulle bli sämst väder på Valborg och 1 maj dock. Kul att ha dåligt väder på sina lediga dagar, absolut... Aja, vi får leva i nuet, haha





Fota för panzi

Idag gör jag årets goda gärning, typ. Hela skolan har ett välgörenhets event och jag och min klass fotar barn där alla pengar går direkt till panzisjukhuset i Kongo. Det är både kul och tråkigt haha. Tråkigt när det är som nu och man bara sitter och väntar men kul när det kommer kunder haha. Jag har inte valt fel linje iallafall, det är verkligen as kul att fota såhär!  Speciellt när resultatet blir bra och dom köper många bilder. 
Ska spendera hela dagen här och ikväll ska jag bort. Sen på onsdag är det Valborg också! Det betyder chill skolvecka och sen patry och träffa flickorna, trevligt! 






Frapinofredag

Sitter just nu på bussen påväg hem för heeeelg! Även om veckan var både kort ock skön så är det alltid lika nice med helg. Ledighet alltså<3333

Stannade med tjejerna i skolan och jobbade matte idag. Duktig! Kom en bra bit på vägen iallafall så nu har jag lite mindre plugg framför mig, skönt! 
Dagens höjdpunkt idag? Frapinoooo
Esspressohouse har fått massa nya smaker så vi var där på rasten och prövade, alla va super goda så far dit ni med! Vit mocha eller kola & kokos var godast, mmmmm.

Nu ska jag hem och duscha sen ska jag till Axel och ikväll blir det födelsedags firande, mys.





Gosan





Shoooo

Himla skönt med fredag imorgon, eller vad säger ni?
Dagen gick fort och bra, precis som jag sa. Kom hem typ vid 6 och sen dess har jag pratat med Mathilda i telefon. Välbehövligt eftersom hon inte närvarade på fikapratet hahah. Övningskörde hem också, vilket gick asbra för en gångs skull, haha. Brukar alltid bli as arg och frustrerad för jag inte är pro än men idag gick det bara bra, skönt! Har inte satt igång med plugget än men ska väl göra det snart, men först ska jag göra ingenting, mycket skönare! Haha

Solisar behövdes idag! Och ser ni vad svarta mina nya jeans är? Haha älskart! 





Solen lyser himlen är blå

Ännu en fin dag idag, känns sååå bra! Väldigt chill och "onödig" dag är det också. Gjorde ingenting på fotolektionen eftersom det inte finns något att göra och det kommer säkert bli precis bli lika chill på matten. Matten brukar vara chill. Efter skolan idag ska vi fika, vi tjejor, och det är typ det jag går och väntar på jusst nu, haha. Annars händer väl ingenting, har fortfarande massa plugg att göra. Uschhhh





Onsdag

Äntligen på väg hem! Dagen har vart lång, känns som jag vart vaken i evigheter.. Haha
men ska inte säga att skoldagen vart dålig för det har den inte. Gick en promenad på idrotten med Emilie och Ellinor i det fina vädret och satt sedan på en bänk i solen och pratade. Jag hade nämligen glömt mina idrottskläder. Opsidaisy, så typiskt mig...
Avslutade dagen med franska som var rätt så chill för en gångs skull och nu sitter jag på bussen hem där 10 ton plugg väntar, om jag orkar, haha. 





Mot skolan

Denna dag kommer vara lång tror jag. Det känns nämligen redan som om den hållit på i evigheter, eftersom jag vaknade med Axel klockan 6 imorse, haha. 

Åkte till Axel efter skolan igår, såklart, och hade myspys på ettårsdagen. Vi bakade tårta, eftersom min käraste hade lovat mig det. Hahah det kan ha vart det roligaste jag någonsin gjort. Vi två ska bara inte vara i köket. Vi bakade fel och bakade om, slösade massor med ingridienser och tid på dendär tårtjäveln men fick vi nån tårta tillslut? Nej hahah den blev totalt misslyckad och gick inte att äta. Axel var jätte irriterad och jag kunde inte sluta skratta typ. Vi slängde iallafall tårtan och åt ben & jerrys och påskgodis istället. Haha knasi. Det var iallafall en väldigt rolig och bra ettårsdag haha 

Nu har jag precis åkt från Axels hem eftersom jag sov kvar där. Idag väntar en förhoppningsvis snabb och solig dag, sen ska jag hem och plugga! 





Sommar typ

Idag har det varit vääääldigt varmt och skönt! Vaknade vid lunch hemma hos Mathilda och gick typ direkt upp och åt påskmat, mummsi. 
Sen bar det av ut till mig med hela familjen Jensen och vi har spenderat dagen här på altanen i solen, mycket skönt. Vi har även tagit en sväng och dunkat musik med bilen och hämtat Alice och Emil. Trevlig dag, yes yes. 
Nu ska jag till Axel och avsluta denna super-helg på bästa sätt! 





Påskafton

Övningskörde iväg mot Mathilda vid sex tiden igår. Vi snackade skit medans vi fixade till oss och gick sedan iväg till bussen. Åkte buss/gick/fick skjuts till hällby där partyt väntade. Träffade kul folk och hade det trevligt. Vi var dock bara där en liten stund innan holma och gänget svängde förbi och vi åkte med dom. Drog vidare in till stan till Olle och Adam där det också var party. Hängde där och pratade med dom i några timmar och Sen swichade förbi donken och fick lite pommes i magen innan vi for vidare till Ludde, där vi sen hängde ändå in på småtimmarna. Mycket lyckad kväll med trevligt sällskap, skulle jag säga! 




Hallåååå

Nämen vart har Rebecca varit hela lovet? Jo hos Axel, vilket råkar betyda både 0 teckning och ingen blogglust, sryyyy
Nej men jag har haft det bra bara, och när jag väl känt för att blogga så har jag inte haft en enda bild och då har det inte ens känts värt. 

Idag är det påskafton! Glad påsk hörrni! Påskgodis, påskmiddag och allt vad det är står såklart på schemat också, gott! Ikväll, eller ja, om nån timma eller så ska jag fara iväg mot stan på partaj också, på påskafton. Herre min Gud... Haha 
Sen sover jag väl hos Mathilda och vi brukar ju alltid få det kul så, det blir nog en bra lördag det här haha.





Tisdagen

Min tisdag var lugn, vilket var skönt! Sov, kollade film, gick en promenad, lagade mat med Alice och bara hade en lugn dag. Skönt ändå, även om det kanske blir tråkigt i längden, haha
Spenderade kvällen och natten precis som igår, hos Axel och precis som igår ska han jobba idag och jag ligger kvar här i hans säng ensam. Mamma kommer snart och då ska jag hem och sen väntar nog en dag som liknar gårdagen. Får så om det är lika skönt idag haha 

Fint väder är det allafall, hääärligt! 





Glass i stora lass

Första dagen på lovet var mycket riktig toppen! Väldigt fint väder så det var som jag sa, helt rätt dag att glass dejta på. Nästan så ett par solglasögon skulle vart fint. Satt iallafall på slagstaglass och snackade skit i flera timmar innan det blev lite kallt och vi begav oss vidare mot stan. Spenderade då lite tid på Waynes innan det var dags att åka hem.
Åkte med mamma som skjutsade mig direkt till Axel. Även där åt vi lite till glass, som om jag inte fått nog haha. Nä men vem säger nej till b&j liksom? Haha 
Sov sedan där och har precis kommit hem. Få se var jag hittar på idag.





Svettas

Idag är det varmt minsann! Väääldigt glad att jag tackade ja till en slagstaglass-dejt! Haha 

Vaknade skapligt och hann ha lite obligatoriskt lovchill innan jag cyklade iväg till bussen. Kom alldeles för tidigt och nu får jag stå här och vänta i solskenet. inget att klaga på dock, det är ju jätteskönt! Nästan så man svettas. Tror det blir en väldigt bra dag, slagstaglass och allt, sen mot kvällen drar jag mig nog mot Axel, ingen tokig måndag ändå! 





fina flickorna

är fortfarande hur trött som helst, orkar inte ens röra mig... haha
Har spenderat det som vart kvar av helgen hos Axel och det har såklart vart as gos. mycket filmtittande och myspys, helt perfekt! Har egentligen inget speciellt att skriva utan ville bara lägga upp dessa bilder från i fredags. 
Stör mig såååå mycket på att vi aldrig tog en bild på oss alla tillsammans... när dessa bilder togs var mathilda och carlotta nämligen och hämtade folk vid bussen, så typiskt...
 
 
 


Partyyyy

För att fira att Ellen och jag nyligen blev 17 år så bjöd vi i fredags över lite härligt folk. Vi hade jättekul och det var mycket trevligt! Carlotta hade ju kommit på besök också så extra kul att hela tjejgänget var samlat.
Hela lördagen gick åt att städa och sova typ. Städade hela morgonen och sov hela eftermiddagen. Känner mig fortfarande as trött och lov känns riktigt, riktigt skönt nu. 

Alltså använde knappt min mobil alls haha så det är väldigt ont om bilder





Heeemmmn

Jag blir alltid så glad när jag är påväg hem haha. Ba snart får jag komma hem och lägga mig i sängen och äta hur mycket godis jag vill typ. 
Ska dock städa idag när jag kommer hem, men ändå! 

Dagen har gått relativt fort ändå, vilket är skönt! Och imorgon får jag träffa alla mina tjejer även Carlotta, vilket ska bli sååå kul. Saknar dem alla även om vi svenskisar ser varann lite då och då. 



 


Godmorgon

Har inte bloggat normalt på evigheter känns det som, så tänkte slänga in ett inlägg nu på morgonkvisten.
Idag är det torsdag och jag är taggad på livet typ. Så jäkla glad och peppad. Och imorgon får man träffa saknade Carlotta också, säg nått som inte är bra jusst nu? Haha 

Godmorgon föresten! 







Så gott som fredag

Det ända som kändes jobbigt idag var att det väntade 3,5 timmar träning efter skolan, men nu är det över och denna tisdag har ändå varit helt ok. Och nu ligger jag i sängen och bara är apglad, varför? Jo för vi är lediga imorgon. Väääldigt skönt! Ska spendera dagen med att framförallt sova. Är så sjukt trött i kroppen efter gårdagens mördarträning så det behövs verkligen. Mina lår är super spända och har träningsverk i varenda muskel känns det som, haha. Bra eller dålig kännsla? Inte riktigt säker du... Nu vill jag bara sova och det är precis vad jag ska göra också. Det glädjer mig att jag får sova precis hur länge jag vill imorgon också.  






nu är jag stor

Bloggade inte igår eftersom jag fyllde år då. Nej men jag hade bokstavligen fullt upp från stunden jag vaknade tills det att jag gick och la mig igen, vilket ju bara var kul haha. 
 
Min födelsedag var iallfall toppen! Fick massa paket, sång och chokladpuddig till frukost på morgonen. Efter frukost och paket öppning städade jag rummet eftersom vi skulle få massa gäster, sen fixade jag till mig lite och efter det kom släkten. Fick så mycket fint att det är galet. Vi får se om jag visar det i eftermiddag kanske. 
Vi åt min favvo blåbärs tårta, och den tog slut på ett tjillivipp så fick inte tårta till frukost imorse :( haha.
På kvällen kom äääntligen Axel som grädde på moset och han fick världens bamse kram eftersom jag inte sett han på över en vecka, bästa! Vi gosade massamassa såklart och jag fick gelenagelacksak ni vet. Asså herre vad jag ska leka med naglar nu, längtar tills jag får tid, haha. 
 
Jag valde såklart asgod middag sen åt vi upp sista tårtbiten innan vi somnade i min säng. Axel åkte dock vid halv 11 typ och jag sov vidare själv.
Idag är det Måndag och jag är 17år och en dag gammal, känns bra. Bara 364 dagar kvar till 18!
 
 
Älskar inslagningen hahaha vi hade inget inslagningspapper hemma
 
 
 
 
 
 
 


Birthday girl





Övningskörning

Drog ut en sväng på eftermiddagen nu med pappa och nya bilen. Den är as nice, älskar'n! 
Gick sådär dock, haha. Känner verkligen att jag glömt allt jag kunnat om bilkörning under vintern och att jag var räääätt så värdelös.. Menmen, det är bara att träna! 

Annars har jag spenderat kvällen med att städa och äta godis typ, mumsigt! Även en ny pokal hylla har jag skruvat upp, vilket kan behövas efter alla pokalen vi kommer vinna, mahaa
Nu ska jag försöka sova så det blir morgon snabbare, snart 17 shalalallala





Roadtrip

Imorse gick jag upp tidigt. Eller ja, tidigt och tidigt, klockan kanske var halv 9 nånting. Fixade iallafall till mig och sen mötte jag Mathilda vid bussen. Vi tog bilen och drog direkt mot folkesta och hämtade Ellen innan vi åkte vidare mot Västerås och dollarstore. Vi shoppade loss och åkte sedan hemåt igen. Nu på eftermiddagen har jag och Mathilda kört för fort på flygrakan, ätit pizza och dunkat musik. Gosigt. Nu håller vi på att totalförändra mitt hår och det är både kort och snart blont. 

En liten reminder att jag fyller år imorgon, gaaaahhh 





Glad fredag

Känns veeeerkligen inte som fredag idag eftersom vi var lediga igår. Känns as knas att det redan är helg imorgon haha, men det är ju bara skönt. 
Slutade 13:20 idag men har spenderat min eftermiddag på stan med Mathilda på jakt efter lite kläder. Hittade en tröja iallafall så nu känns de bra, haha. Fick även med mig en foundation från makeup store vilket verkligen var på tiden. Vet inte hur länge jag gått utan en bra foundation...Så det kändes ju bra! Imorgon ska jag spendera lite mer tid med min mathi och på söndag blir jag 17! Woohooo







Ledig

Idag är vi på grillskagymnasiet lediga. Eller ja, vi har utvecklingssamtal men annars är vi lediga, skönt! Jag tog god tid på mig att vakna, åt frukost och kollade serier i sängen innan jag tog mig upp och fixade till mig. Kan inte alla mornar vara såhär?
Nu sitter jag i bilen på väg in till utvecklingssamtalet. Efter de ska jag direkt hem och sen ska jag försöka komma på nått att göra så min eftermiddag inte blir allt för tråkig, haha. En springtur kanske? 





Jappppp





nedförsbacke till helg

Hörde ett så bra uttryck i går, "imorgon är det onsdag, då är det ju nedförsbacke till helg!" 
Det är så sant ju! Iallfall för mig. Jag känner alltid att måndag tisdag är så jäääkla jobbiga, som värsta uppförsbacken. Sen är onsdag toppen på backen och från och med nu är det nerförsbacke till helg. Är inte det en jätteskön tanke? 
 
Nån som blev aprillad igår? jag försökte tänka kritiskt hela dagen om höll mig olurad näst intill hela dagen. Och inte lurades jag heller, vilket jag alltid brukar göra. Tråkigt kanske, men jag tyckte det var rätt skönt haha. 
Idag är det iallfall slut på lurandes vilket känns lite skönt. Tror det blir en rätt jobbig dag ändå iochförsig. Jag glömde nämligen mina hörlurar idag och är det nått jag är beroende av så är det mina hörlurar. Lyssnar seriöst på musik från sekunden jag går till skolan till det att jag kommer innanför dörren hemma på eftermiddagen. Hur ska jag kunna jobba på lektionen om jag inte kan lyssna på musik.. buhuuuu
 
 




Godnatt