Bilder från grönan





Grönalund

I helgen skulle vi igentligen dragit ett gäng och campat men eftersom vädret dit vi tänkte dra oss inte var så jätte roligt så bestämde vi oss lite spontant för att åka till grönalund istället. 

Det blev en riktigt rolig dag faktiskt! 
Kan stolt säga att vi åkte ALLT utan tvivel (iallafall från mitt håll haha) och det var hur kul som helst. Vi åt även massa god mat och annat gott som sockervadd och popkorn och lyssnade även på genrepet på sommarkrysset när vi åkte. Det var superkul! 

Dock blev det lite kaos med tåget hem då tiden blev knapp och vi fick springa tillbaka till stationen för att sen komma fram helt svettiga och få veta att sj did it again och ställde in vårat tåg... Tåget blev ersatt av en buss som sen skulle gå EN TIMME SENARE. Fasen vad arga vi blev haha. Men men, jag och Mathilda köpte varsin frappe på starbucks och Ellen köpte lite godis att kalasa på. Sen var det en låååång buss resa hem innan vi äntligen fick slänga oss i sängen, haha. 

Men det var iallafall en sjukt rolig dag som jag gärna gör om med detta härliga gäng. Får se vad vi hittar på här näst, haha 





Låååång dag

Dagen var både lång och kämpig. Inget ville gå min väg och jag ville typ aldrig mer vakna när jag la mig i sängen när jag kom hem. Nä nu överdrev jag men en riktig kämpig dag har det varit.. Haha. Huvudvärk och zoombiemode var det hela dagen lång och timmarna verkligen släpade sig fram, nä usch! 

Kvällen har iallafall vart bra!
När jag fick sova lite så blev jag lite gladare haha. Pratade med mamma och slog stolp med pappa. Riktigt mys att få umgås lite med päronen faktiskt, haha. Sen nu på kvällen dammade jag av pennyboarden och åkte på promenad med mami. Mycket trevligt!

Nu har jag precis duschat och ska strax krypa ner i sängen. 
Skönt med 6 timmars pass imorgon och sen är det heeeelg! 





Trött och sliten

Det var en hård midsommarhelg för min del. Har inte fått sova ut, utan har inte blivit väckt senare än typ åtta varje dag, haha. Vi har nämligen tagit hand om Axels små kusinbarn hela helgen. Inget jag ångrar dock, vi hade jättekul! Spelade tv-spel, fotboll, ritade och gosade, det var jätte mys! 

Idag är det måndag och det är en låååång arbetsvecka framför mig. Dock har ju halva min sommarjobbstid gått på onsdag så det har ju gått väldigt fort ändå. Efter jobbet idag ska jag fara till Axel och pussa och krama honom hejdå då han åker till Skåne i två dagar sen.
Sen ska jag hem och sova, och jag längtar redan! Haha

Ännu en midsommarbild, har nämligen inget annat att erbjuda, haha


 


Mer bilder från midsommar





Midsommarafton

Min midsommarafton igår var jätte mysig. Stressade det första jag gjorde till Elgiganten i Strängnäs för att köpa en iPad haha. Erbjudandet gällde bara till idag så vi slog till, haha. Kändes asbra, faktiskt! Kul att ha något att göra nu när man inte har någon dator, haha.

Vid ett kom Amanda och Mathilda och vi åkte direkt till idö gård för midsommar lunch med massa folk och grannar. Gick även tipspromenad och åt kladdkaka innan vi åkte hem. Kvällen va också bra. Vi åt god mat, jordgubbar, kollade lite film och hade det allmänt trevligt. 

Senare på kvällen åkte vi mot stan och partaj. Blev lite kaos men en kul kväll/natt tillslut. Kom hem seeeent och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var seg idag. Haha men en kul midsommar var det iallafall! 





Glad midsommar





Sommarmys

Igår på eftermiddagen åkte jag hem och sov och det var typ det skönaste någonsin, haha 

Lekte sen hela familjen (-pappa) med vovvarna på gräsmattan och det var så mys! Boss bara älskar vatten så vi spruta med vattenslangen och han tyckte det var hur kul som helst haha, gosvovven ❤️❤️
Sen satt vi alla ute vid poolen medans Emil badade. Insåg att det faktikst är sommar nu när vi hade en sån skön sommarkväll, haha. 

En mycket bra dag även idag. Vi har fått pigelin, jordgubbar och glass och tårta på dagis idag. Mummaaa
Efter jobbet idag ska jag till Axel och sen imorgon är det redan midsommar, herreguuuud vad tiden går fort... 





Vardags motion eller nått

Asså bara för att skryta lite grann... Jag cyklade över 2 mil igår! 
TVÅ MIL! Fatta vad långt hahah blev ju chockad själv. Cyklade först hem från dagiset, gick med hundarna i 20 minuter upp på cykeln igen och vidare mot Axel. Och fort gick det också haha, men det gör det ju de när man har bra musik i lurarna haha

Nu är det bästa tiden på dagen igen, rast! Eftermiddagarna är alltid jobbigast och det tar emot att gå tillbaka haha. Men men! Tog en prommenad på min rast idag. Gick ner till kjulakiosken och köpte en glass och satte mig i solen innan jag traskade tillbaka igen, mys!  





Hallååå bloggen

Tisdag idag och jag är inte säker om veckan går fortare eller långsammare för jag har nått att göra? Hmmmm 

Dag 2 som dagisfröken idag iallafall, känns bra. Iallafall att få lite cash sen, det känns bra! Haha. Har en hel timmes rast nu och sen ska jag tillbaka och leka lite till innan jag får gå hem 15:30. 

Och vet ni? Jo jag cyklar hem haha. Cyklar överallt nu förtiden. Måste bli flera mil om dagen. Duktig ändå ju, haha

Har 0 bilder så här är en gammal bild från typ, början av juni eller nått





Sommarjobb imorgon

Varken hinner eller orkar blogga så mycket nu haha. Eller hinner hinner jag väl men ska upp tidigt imorgon och det är verkligen inte min starka sida... Speciellt inte när man är van att få sova länge haha. 

Helgen har vart toppen, både studentmotagningen och studentfesten var mycket trevliga och roliga haha. Kom hem skapligt iallafall vilket var skönt! 

Idag har jag klippt massa gräs eftersom jag är pro på de, och sen har jag vart med Axel och svetsat. Mot kvällen var vi på födelsedagsmiddag också, så det var ju mys! 

Men nu måååste jag sova om jag ska orka med första dagen på jobbet imorgon, haha. Godnatt hörrni! 





Lördag

Det var en väldigt lugn och tråkig fredag igår kan man ju säga... Haha att inte ha någon dator funkar inte riktigt. Speciellt inte när det regnar och är dåligt väder haha för man har liksom inget alls att göra då. Funderar på att införskaffa mig en iPad eller något så man har nått att leka med, men vi får se! Har suktat efter en ett tag så det kanske är dags nu? Ja, vi får se!

Idag är det lördag och vi är på väg till Enköping för att fira Viktor som tagit studenten. Vi blir nog kvar tills kvällen men det brukar ju vara trevligt så det blir nog kul! 





Dagen

Är så taggad på att sova ut imorgonbitti. Verkligen känner hur hela min kropp och själ skriker efter sömn, haha

Studenten var väldigt lyckad tycker jag. Maten var en klockren 10. Vet inte om det var för jag höll på att hungra ihjäl haha men jag tog iallafall två rejäla portioner och håller nu på att sprängas av mätthet haha. Till efterrätt bjöds de på rabarberpaj. Åååh älskade rabarberpaj. 
Och som grädde på moset kom Axel på kvällskvisten. 

Imorgon ville jag sola och bada hela dagen med det ser inte lovande ut enligt min väderapp, tyvärr.. Vi får se! Annars vet jag inte vad jag ska göra haha. Har ju inte precis en dator längre... Mot kvällen ska jag iallafall dra mig mot Axel och sen tagga den sista studenten på lördag, trevligt





Student 2/3

Idag är det student nummer 2 av 3 denna sommar. Kusinen min ska ta studenten även han såklart!

Imorse totalstressade jag för att hinna fixa klart mig i tid haha. Inte typiskt mig denna gång faktikst. Nej, ingen väckte mig så jag fick ungefär 45 minuter på mig att duscha, äta och åka. Suuuck 

Men vi kom iväg iallafall och har nu spenderat nån timme i Arboga där Calle sprang ut. Nu åker väl han flak och vi är påväg hem till studentmotagningen. Hoppas på god mat då jag ju knappt fick någon frulle imorse.. Men det blir det nog garanterat så! Haha





Kebaaaaab

Gårdagen var braaaaa. Kom en stund innan alla andra så hann sitta och prata, platta håret och umgås lite innan. Vilket såklart alltid är trevligt! Hade sen en ypperligt kul kväll och natt med massa roligt folk (även om det blev lite halvkaos haha) 

Vaknade tidigare än man kan tro imorse och tog sedan bussen 20 över 11 mot stan efter att ha hängt lite hos Herman. 
Väl på stan köpte vi med oss Phoenix och satt i värmen på altan hos Mathilda och kalasade på det, svin gott, såklart! 

Gick sen och badade i borsökna sjön vilket var mycket skönare än väntat, tills det började regna..haha
Jusst nu sitter vi och kollar på senaste pretty little liars avsnittet och även om jag inte fattar nånting är det helt okej bra haha 





Gårdagen i pics





Måndag/tisdag

Min första sommarlovsvecka har hittills vart toppen! 
Vaknade hos Axel igår morse och planen var då att sätta sig på cykeln och trampa hem för att sedan slänga sig i solstolen och hänga vid poolen hela dagen. Mina planer rubbades dock när jag började cykla och hjulet sa pooff och gick sönder. Jävla cykel jääävel

Blev dock en bra dag trotts allt. Stannade hos Axel hela dagen och låg och solade där vid sjön innan jag åkte med hans pappa och hämtade han vid halv 5. Spenderade sedan ännu en natt på Norrby vilket jag inte alls klagar på, haha

Mina måndags planer blev flyttade tills idag vilket inte heller gjorde så mycket. Har idag legat och solat och badat hela dagen lång. Sååå härligt! Och skönt i var de vattnet också! 

Ikväll väntar sommarlovets första fest (om man inte räknar den på avslutningen dårååå) och jag är sinnes taggad! Det ska bli sååå kul, framför allt att träffa flickorna. Hopps ni får en lika bra tisdag som mig! Ciaaaoooo














Överraskningsfest

Visst har jag vart duktig på att blogga i helgen? Hyfsat iallafall! 

Det har vart en bra söndag tycker jag. Vi har mest hållt på ute. Vart i verkstan och Axel har svetsat lite, duktig som han är. Vi tog även en sväng på moppen efter att ha meckat lite med den. Det var gosigt faktiskt! Ger lite flashbacks från högstadiet då vi myste hem på den efter skolan, haha. 

Nu på kvällen har vi vart på överraskningsfest/middag med mycket god mat och tårta och grejer, så det har vart trevligt! Nu sitter jag och tittar på när grabbarna spelar lite Xbox. Pangpang spel som mormor brukar säga haha. Det är nog nån pojk sak för jag tycker inge att det är så värst spännande. Boys will be Boys vet ni

Samma outfit som på studenten för att va lite tråkig haha

jeans från bikbok | singoalla topp från Gina tricot | skor (som jag såklart inte hade inomhus) från converse



 


Lördag

Idag är det pingstafton, visste ni det? Haha kan ju va kul att veta.

Dagen lär väl bli relativt lugn. Gick och la oss vid halv ett igår efter att ha tittat på en film och ätit lite godis, bra avslut på dagen minsann! 
Sov sedan länge för att vara oss idag och sen for vi iväg till Axel. Vi ska på överrasknings fest på söndag men annars händer inget mer denna helg. 
Och nu är det ju sommarlov! Så hur mycket ledig tid för mig som helst nu, woohooo

Bilder från, när bli det nu, torsdags? Haha 





Mathildas student

Idag var det ju då Mathildas student. väldigt kul allt, förutom att jag är för liten för att få stå med henne på flaket eller ens föja med på fest efteråt hahah... Nä men det var trevligt! 
Sov ganska länge då vi va ute och firade skolavslutning med våra vänner igår. Även det var trevligt såklart haha dock lite väl mycket oro av civilpoliser haha men allt går bara man vill! 
 
fixade oss iallafall till ett nångång då vi drog in till stan för att se mathilda springa ut vid två. 
Spenderade sedan kommande två timmar med att försöka jaga Mathildas flak runt stan för att få bra bilder haha. gick sådär men kul att få se lite glada studenter iallafall! 
 
Åkte sen vidare mot studentmotagning och hängde med massa kul folk, åt god mat och bara hade trevligt hela kvällen innan vi tillslut drog hem vid halv 10 typ. Mycket mycket bra dag! 
 
OCH GRATTIS MATHILDA! BÄST ÄR DUUUUU
 
Lite av dom bilderna jag knäppte idag. Resten tänkte jag redigera på måndag så jag har nått att göra på mitt lov, haha.
 
 
 


Fyfan vad du är bra!!





Första dagen

Hallååå bloggen! 
Denna dag har vart så lång! Inte på ett dåligt sätt dock. Vaknade ju så tidigt som halv 7. Sov nämligen med min älskade Axel och som vanligt ska han ju upp och arbeta. Kände då för att kliva upp jag med och krama han hejdå ordentligt innan han åkte. Så ända sen halv 7 har jag vart uppe! 

Cyklade hem vid halv nio kanske och har sedan spenderat dagen med att städa mitt rum. Tyckte det var dags att skruva upp hyllan jag fick när jag fyllde när jag ändå höll på också haha, så det satt jag och fixade med hela morgonen. Sen har jag tatt en prommis också och nu ska jag strax hoppa in i duschen och vänta på kväller. Vid 7-taget ska nämligen jag, Axel och Mathilda till lite kompisar och fira sommarlov. Lär ju bli najs






Äntligen!

Känns inte det minsta som sommarlov faktiskt, haha. Men Gud som jag längtat! Och massa skoj har jag framför mig också

Tre studenter, varav en är mathildas och ärligt talat tror jag att jag är mer taggad än henne, haha. kan inte fatta att hon tar studenteeeen! Skulle vilja vara med henne där på flaket haha.
Sen massa sommar fester, och midsommar och camping och SOMMARJOBB! Satan vad jag är taggad på jobb haha. 
Ja det ska bli väldans mys med sommar faktiskt!

Skolavslutnings outfit
Byxor från dr. Demin | skjorta från abercromie & fitch | skor från converse







Sommarlov här kommer jaaaag





Japp





Brännboll

Jag har vart sååå trött idag. Somnar nästan ståendes.
Dagen idag var den sista på första året på gymnasiet. Och som ni säkert kan gissa, var den också heeelt onödig! Haha

Spelade två matcher brännboll i det blöta gräsen, men gjorde inte så jätte mycket nytta. Mina nya älskade converse åkte på idag och det var ingen super kombination med det blöta gräset... Haha 

Nu sitter jag iallafall på bussen hem efter att ha suttit på stan i en och en halv timma. Hääärligt! Köpte en glass med lillasyster innan bussen också, mumsigt värre!
Nu väntar bara tre km pw hem, sen ska jag sova haha 





Aj typ

Var så sjukt taggad på att cykla till Axel nu i eftermiddag att jag bara låg och väntade på att få dra iväg haha. Kom i väg vid 10 över fyra och cyklade sen den fina vägen på 40 minuter i det fina vädret, så mys! 
Tills jag ramlade dårå... Asså hahahah 

Tro det eller ej, men pedalen eller trampan eller vad man säger, GICK AV! den lossnade helt och all kraft som var tänkt skulle hamna på pedalen for med mig rätt ner i backen. Aj säger jag bara... Haha fick gå/trampa med en fot resten av vägen. Men jag kom fram till slut! 

Efter att Axel hade tvingat mig att tvätta såret och bytt mina trasiga byxor mot ett par av hans shorts (ja jag såg helt knäpp ut.) trampade vi iväg till en granne för att klippa gräs. Och tog en cola på bryggan innan vi trampade hem igen, mysig dag, jajjamän! 





Måndag

Jag fullkomligt hatar dessa små dagar innan avslutningen. Seriöst! För man vaknar tidigt, fixar sig, tar sig hela vägen in till stan för att sen inte behöva stanna i mer än 2 timmar. Sinnes onödigt! Speciellt för mig som bor så långt ut. Jag kommer ju inte hem när vi slutar vid 11. Nej fy skolan fyyyy

Nu har jag iallafall tröttnat på att sitta på stan så tänkte ta halv 1 bussen hem och gå de sista 3 km. Sen ska jag chilla lite hemma innan jag cyklar till Axel. Haha ja, cykla! Kände bara att cykla, shit va mys! Och så långt är det ju inte? Alltså åh, längtar nästan haha  

Bild från helgen, syrener <33333






Långhelgen

Åh vilken bra helg det har varit! Sånna här långhelger brukar ju bara swicha förbi men denna gång har den kännts riktigt lång och skön, härligt! 

Hängde ju med gänget i torsdags vilket var mys. Grillade och lite så, och det var såklart mycket trevligt. Alltid lika kul att träffa alla! I lördags var vi hos mormor och Morfar och firade deras födelsedagar. Det var också väldigt trevligt faktikst!
Annars har vi hållt på mycket ute, organiserat verkstan och lite sånt. Mycket duktiga! Märkte massor av lådor och lekte sen med märkpennan, haha. Kulkul
Nu är ju dock helgen slut och det är bara att ladda om för skola imorgon... Usch, jag skulle hellre stannat hemma. Aja bara att stå ut de två sista dagarna nu, sen är det ju faktikst sommarlov!