134 dagar kvar

 
 
 
 
Hörrni!! min studentmössa har kommit!
 
Imorse när jag vaknade hade mamma ställt in ett paket på mitt rum. förstod direkt vad det var och slet upp det på en gång. Min studetmössa såklart! herreguuuud vad fin den äääär!! Den är från crowstudet för er som undrar och jag är helt kär verkligen. Skret i det klassiska med programsten och blablabla och körde på värdens största och finste blingbling sten haha, disco diva som jag är.

Är iallafall så nöjd och har dansat på moln hela morgonen haha! 
Nu har jag precis klarat av skoldagen och nu ska jag fika med Sandra, mys va? Blev ingen fredags träning idag men  det känns bra ändå, haha! Glad fredag på er allesammans, hoppas ni får en trevlig helg! 
 


dagens träningspass

 
behövde lite inspo en dag som denna. 
 
Gaaaah hörrni! kom till gymmet en och en halv timme innan mathilda idag. Ville verkligen gymma med henne så bestämde mig för att ställa mig på bandet och lyssna på lite poddar. En halv timme powerwalkade jag, en halvtimme sprang jag i intervaller. och ja....lband känner man att fan va najs och det bara flyter på och man krigar och så går man av och känner sig sååå bra. Idag var inte en sådan dag, haha. Jag är fortfarande trött sen i måndags. Höll liksom på att somna i skolan och när snoret rann och svetten droppade där kändes det nästan som jag skulle svimma haha. Och efter 60 minuter snurrade rummet och jag var heeeelt slut. Inte alls likt mig egentligen, men så var det, haha. Kände mig nästan sjuk så gick av och drack lite vatten så blev det bra, skönt! Sen hade jag  ju en halvtimme över också så då körde jag lite bål innan mathilda anlände. Det flöt inte heller på så bra haha. men men!
 
Det blev inte så mycket gym tillsammans när mathilda kom heller haha. Jag var ju helt färdig och båda va trötta, men lite armar fick vi gjort och sen köpte vi proteinpudding och banan att kalasa på. Känndes inte direkt som det tog idag med jag är nöjd ändå. Alla träningspass är bra träningspass. Hur lite man än tycker man gör, och hur dåligt det än går, varvar man ändå alla dom som ligger hemma i soffan. Kom ihåg det! puss på er
 
 


en annorlunda måndag.

 
 
Hej vänner! 
 
åååh guud jag är så tröötttt. Hade en hektisk dag igår kan man säga. Tåget gick 05:15 från eskilstuna och jag gick upp en timme innan det så ja, haha. Det var det. För er som inte vet så var jag och mathilda i stockholm igår för att medverka i en musikvideo. Vet inte hur mycket jag får säga. ingenting förmodligen. Så im gonna keep it safe och inte dela med mig av några detaljer. Men kul var det! verkligen en rolig upplevelse och något jag verkligen kan tänka mig att göra igen! Vi höll igång från halv åtta på morgon till fem någon gång och efter att ha dansat och traskat runt i klackar en hel dag kan jag säga att jag är skapligt trött i både fötter och ben nu. Skrattade åt mathilda igår när hon sa att hon hade träningsverk men förlåt säger jag nu. I feel you, haha. 
 
Nu är det bara att vänta på att videon släpps och låten kommer på spotify så jag kan berätta mer sen! Har den fortfarande på huvudet efter att ha hört den konstant i 10 timmar igår haha. Kan iallafall säga att den är något man absolut vill lägga till i spellistan sen!
 
och jag får kriga mig igenom dagen idag kan jag ju säga. får se om jag orkar gym på det här efter skolan. Isåfall blir det nog kondition för vill hellre köra ben eller armar med mathilda imorgon haha. 
 
 








En liten sneak peak

 
 
 
 
 Jag försöker jusst nu få ordning på mitt rum. Har bland annat gjort om mitt skrivbord, som jag aldrig använde till ett sminkbord och lite sånt. Tycker det börjar se riktigt fint ut faktiskt! Kvar nu är att skaffa ett riktigt nattduksbord och så tapetsera eller måla om. vaddå måla om tänker ni nu, väggarna är ju bara grå? men nejnejnejnej. Den väggen jag vill måla om tog jag inte ens kort på. För herre jesus vad jag inte tycker om den. Jag valde den i femman och helt ärligt så hade jag tröttnat på den redan efter ett år. Den är bara inte snygg. SÅ ska antingen måla den vit eller kolla på någon neutral tapet bara. Det blir nog bra!
 
Sen vill jag sätta upp lite mer bilder också! Axles faster och farbror har en jätte cool vägg hemma hos sig. Den är liksom full med bara massa ramar i olika storlekar. det är väl lite det jag har inspirerats av här. Men egentligen skulle jag som älskar att fota vilja ta någon bra jävla bild, skriva ut den i typ A2 och sätta upp. Har lite bilder på lager men helst vill jag ha någon ny och fräsch och inte en två år gammal. Får se om jag lyckas klicka nån i sommar! 
 
ja det här är allafall lite details på mitt rum so far


Trevlig helg och en längtan efter värmen

 
 
Tb Roddan förra året
 
Är så sugen på värme jusst nu. Vintern i all ära och snart är det Åre och allt men ojojoj vad skönt det skulle va att slippa frysa för en sekund. Mathilda och jag pratar ju resor heeela tiden och jag hoppas verkligen att nån blir av snart, haha. Jusst precis nu ligger ju kotot på minus iallafall men nu ska det sparas. Vi vill ju både åka tillbaka till london, Rhodos strax innan studenten för att bli brun, båtluffa i grekland och åka till dubai och gud vet vad. Allt kanske inte sker 2016 men nån måste bli av!! hahah
 
Från en sak till en helt annan då. Hur mår ni? Jag mår bra ändå. Har vart ledig från jobbet hela veckan så känner mig ändå extremt utvilad och så trotts grov träningsverk i magen och tränat hela veckan. Hatkärlek till träningsverk ändå. Man vill ju ha det men fy så jobbigt det är, haha. 
 
jaja, nu ska jag ta tag i mig själv och gå och duscha och fixa i ordning lite mat. Imorgon väntar jobb och likaså på söndag. Det blir dock ingen tidig läggdags för det. Om en stund ska nämligen jag och Axel åka till Mathilda och ha kul.
 
Trevlig helg på er! 


OOYD

 
Outfit of yesterday. ja asså om ni undrade vad OOYD betydde hihi
 
hahaha visst är detta en charmig bild ändå? Blir typ lite glad av den, trotts att den inte framhäver mina mest smickrande drag, haha. Det var Emelie som ba dra en pose för hon skulle fixa fokuset och detta är alltså det första som ploppar upp i mitt huvud när någon beordrar mig att "dra en pose" 

Jaja iallafall! Dagen har varit fin. Vi gjorde ca ingenting vilket har resulterat i att jag suttit och fixat och trixat med bloggisen. Vad tycks? I like it. Det är stilrent, snyggt och fräscht! Inte så orginellt kanske men vad gör det om 100 år? Efter skolan gick jag till gymmet. Skulle egentligen gymmat med Mathilda men eftersom min bil är trasig (buhuuu) var jag tvungen att åka buss hem, allra senast kl 5. Ah och nu 4 istället. Ändå ganska skönt att köra kondition själv. Kunde gröta in mig i mig själv och puscha tills svetten rann, skönt! Så gymmade från 14:45 till 16:00 ungefär och nu sitter jag på bussen på väg hem. Känns redan som fredagsmys eftersom vi har så kort dag imorgon, skönt! 


Svart och vitt

 
 
 
 
 
 


En favorit

 
 
En favorit från igår
 
Om bara den grova tränigsverken i mitt ass kunde gå bort tackkkk. I varje steg jag tar måste jag grimasera för det spänner och har sig, haha. Hade en välförtjänt vilodag igår men idag blir det back to buissness. Tror det är kondition som gäller. Det brukar ju hjälpa mot träningsverk att springa lite, så det ska bi skönt!
 
anywaaaays, igår på vår håltimme var jag och emelie och lekte i fotostudion! Extremt kul. Kanske det bästa jag vet tillochmed. Det roligaste är när man har släppt den här påtvingade poseringen med peace tecken och lipande munnar och blir lite....estetisk. Vi avslutade vår session med att fota framför den svarta väggen och visst belv det coolt? Ska bara publicera det här inlägget sen kommer resten av bilderna!
 
Hoppas ni får en fin torsdag hörrni! 
 
 
 


My nail rutin

 
 
 
Jag fixade mina naglar igår. Trotts att alla inte är jämnlånga så blev det faktiskt väldigt bra! Något jag verkligen vill tipsa er om är att införskaffa er en nail buffer! När jag och mathilda var i London snubblade vi över detta Nail kit från märket sakaré och det innehåller jusst en såndär härlig Nail buffer! Den fungerar så att den är formad som ett block och så har den olika sidor med olika steg och färger. Den från Sakaré har tre steg, och när man har buffat upp nageln med den bruna sidan och slätat ut med den svarta så polerar man med den vita sidan och resultatet är helt fantastiskt. Nageln behöver liksom inget lack över för nageln bokstavligttalat glänser! Jag är tok nöjd!! Nu kostar den här en del, men jag tycker det är helt värt det, jag verkligen dyrkar min haha. 
 
När jag fixar naglarna börjar jag alltid med att fila naglarna i någon tjusig form. Igår blev det lite spätsigare än vanligt men inte pointy, för naglarna var lite för korta för det. Efter formen är lagt går jag direkt på buffern. Man kan ha på något lack efteråt för att förstärka effekten men det går också bra att köra all natural. Jag avslutar också alltid med att ta olja på nagelbanden och smörja in händerna med krämen för bästa resultat och finish 
 
 


Tisdagen

 
 
Hej babes! Hur mår ni?
Innan ni gör något annat, snälla snälla kan ni klicka på länken här: https://sv.surveymonkey.com/r/SLL5BQ8 och fylla i en enkel liten enkät för att hjälpa oss komma vidare i vårt gymnasiearbete? snälla snälla du? Så har du gjort det nu? nice. Tack så mycket!!
 
vad har hänt idag då? Jo skolan gick bra. Jag gillar tisdagar. Religion och gymnasiearbete, roliga ämnen och så fick jag mycket gjort, skönt! Direkt efter skolan gick jag vart då? jo till gymmet såklart! haha Idag körde vi ben, STENHÅRT. Massa nya övningar från bodypumpen i fredags och så, det var kul! När mathilda gick tog jag modet till mig och sprang lite på springbandet. Körde intervaller ala 2 minuter power walka/springa. Det gick bra! blev svettig haha, och det var ju skönt! 
 
Nu sitter jag och väntar på att Axel ska komma och mysa, han ska sova här också. Lyx va? 
 


Monday

 
 
Ååååh vad jag älskar vintern. Kolla bara! Torrt och kallt det är ju det bästa och prick så var vädret i helgen. Det blåste inte och solen sken. Jag var liiiite sliten från fredagen men vi tog oss ändå ut Axel och jag. Vi promenerade på isen och så var vi och åkte pulka en sväng. Mys va? 
 
Måndagen va seg du! Usch vad lång tid det tar att vakna efter helgen sådär. Men det gick väl bra ändå haha. Efter skolan mötte jag upp Mathilda och så traskade vi direkt vidare till gymmet. 1 timmes stenhårt armpass hann jag med innan jag vart tvungen att ta bussen hem. Härligt! 
 


1000 dagar

 
Att jag har 1000 dagar tillsammans med den här stjärnan idag?? Typ första helgen när vi vart tillsammans ställde vi in "days since" datumet vi blev tillsammans på dreamdaysappen i min mobil. Sen iochmed att jag har synkroniserat min mobil varje gång jag fått en ny, så har det där hängt med. Och idag hade vi tusen dagar. Tusen dagar. Fyfan vad sjukt egentligen, för det hade jag aldrig trott när vi låg där i hans säng och knappde in det. 
 
Åh min finaste, bästaste Axel, du betyder så mycket för mig. Du är världens finaste och snällaste människa. Tack för att du har stått ut med mig i tusen dagar, hörru. Det kan inte ha vart lätt.






Bodypump

 
 
Hej och hå! Bodypump va Nice, Jajjemän! Det tog bra och man gick igenom hela kroppen, så det var riktigt riktig bra! Sen kan man ta hur låga eller höga vikter man vill och reglera "jobbigheten" själv, asbra ju! Efter ett svettigt pass tyckte vi att vi förtjänade favorit celsiusen och banan. Bästa combon ändå! 
 
Nu ligger jag här utslagen i soffan med verk i ben och armar. Lyckades deala till mig tacos till kvällsmat och sen tog mamma med sig en tårta hem från jobbet också! Bli nog en bra fredagskväll ändå! 


kappor och jackor från Nelly.com



Kollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här
 
Sponsrat inlägg




Nw

 
Godmorgon kära vänner! 
Vi körde hårt på benådades igår och idag vaknade jag upp med en härlig träningsverk. Skönt! Ska tillbaka till gymmet i eftermiddag och köra ett pass innan jag tar helg. 
 
Vi får se vad helgen har att bjuda på. Imorgon ska jag iallafall tillbaka till Ikea och Erikslund då det blev lite fel förra helgen, haha. Sen får vi se! Hoppas ni får en trevlig dag hörrni! 




Get The Look



Kollage: Malin Gramer
 
Solglasögon | Hatt | Väska | Jeans | Tröja | Jacka
 
Jag är en sån person som älskar att kolla på inspo bilder och "sno looken". När jag har tråkigt sitter jag på pintrest och we heart it och tumblr och kollar bilder och sen går jag vidare till nelly och hittar liknande eller samma plagg. Hur bra som helst när man har slut på inspiration ju! I det här kollaget kan du get the look från fantastiska Malin Gramer. En mysig look med fina detalier. Älskar jackan faktiskt, tycker det är sååå snygg! 
Sponsrat inlägg




Lugn och utvilad och glad

 
 
Från i måndags när Axel agerade skolskjuts hem.
 
Näästan hela veckan har gått, och jag är så... Glad? Haha det var sååå längesen jag var utvilad, lugn och glad i mig själv, haha. Nej men jag är alltid så stressad och mitt huvud planerar 10 dagar framåt och jag är alltid liksom påväg någonstans. 
 
Men sen igår när jag skulle åka från jobbet tänkte jag som vanligt att nu ska jag hem, plugga, packa jobbkläder för imorgon, och så ska jag göra det och det och det och sen slog det mig. Jag ska inte jobba på över en vecka? Och jag har pluggat klart och lämnat in allt nu. Men HERREGUD vad sköööönt! Idag har jag tid att göra vad jag vill, och imorgon också och hela helgen. Shit pommes nu jävlar är det jullov hörrni! 
 
Så ldag ska jag till skolan, såklart. Och efter det till gymmet. Tänkte dra ett benpass med Mathilda, de va så längesen. Och efter det ska jag hem och duscha, slänga mig i soffan och göra iiiingenting! Känns galet bra att kunna säga det faktiskt! 
 
Glad torsdag på er! 






Godmorgon


Hello babes! 
Älskar att mitt skrivbord blev till ett sminkbord. Blev svinfint Hihih. Ska ta kort och ge er en fin bild på min hörna nån gång, så ni också kan uppskatta den som jag haha.

Tisdag idag! Har massa plugg att göra vilket känns bläääää men måste göras. Så det blir väl det jag får göra i eftermiddag. Innan dess har jag religion och gymnasiearbete. Hoppas på att få gå lite tidigare också så jag kan åka med Axel hem som är inne i stan och plogar. Hoppas ni får en bra dag hörrni! 


Summerburst 2016



Fucking bokat och klart! Hallelujaaaah jag och Mathilda grät blod förra året för vi inte köpte biljetter och det var inget vi ville uppleva igen. Så nu är scandic rubinen, och festival biljetter till summerburst i Göteborg kirrat! Känns galet bra! 

Har suttit och kollat outfitsinspo på Pinterest och we heart it hela morgonen, haha. Bara 136 dagar kvar, taggggaaaaa







Helgen




Bilder från min lördagkväll

Min helg var lång och händelserik. Precis som det ska vara! Haha i fredags hade jag och Axel myskväll delux. Vi åt godis och kollade på film och sånt mys. Sen på lördagen gick vi upp relativt tidigt för en tripp till Ikea! Jag älskar Ikea och fick med mig mycket nytt till mitt rum, så de var ju Nice. 

På kvällen skjutsade Axel mig till Mathilda. Vi skulle ut och käka och ha myskväll hemma tänkte vi. Vi skulle egentligen dratt på fest med peppen dog lite när planerna blev inställda haha.. Iallafall satt vi där på Phils och käkade när Malin peppade igång oss. Så det slutade med att vi drog till henne på föris och sedan ut till Harrys, i våra myskläder haha. Älska spontanitet ändå! 

Hela söndagen gick åt till att ploga Med Axel. Det var helt ok kul. Vi sjöng och lekte lekar och tutade på folk haha. Sen fick jag sova där vilket var det absolut bästa! Mycket bra helg med andra ord! 






30 dagar kvar!!!














Torsdag


Riktig jäkla tur att jag hade mina fodringssockor, underställsbyxor under jeansen, dunjacka och vantar och mössa idag! 20 minus, jo jag tackar! 

Dagen var trotts kylan, inte så kämpig. Förutom att det är torsdag då, och trosdagar suger. Men det var varmt i skolan och lektionerna var relativt enkla. Skönt ju! Efter skolan begav jag mig till gymmet, power walkade lite på bandet och gjorde lite övningar i nån timma innan jag traskade vidare till bilen. Nu har jag precis landat hos Axel. Ska sova här inatt också. Riktig torsdagslyx! 






Vinter land



Jag är så taggad på 2016. Tycker det verkar as nice so far! Vackert väder och grejer! Idag började inte jag förrän 17 så Axel och jag har hunnit med super mycket idag. Haft sovmorgon, kollat två filmer, varit nere på isen, åkt skridskor osv. Super mysigt ju! 

Imorgon ska vi hem till mig en sväng, och "hälsa på" hahaha. Har ju för skjutton inte sovit hemma sen...? Innan jul nån gång? Nej men herregud, vad är detta haha...men det ska bli trevligt! Sen mot kvällen ska vi ut och käka med Anna och Viktor och Johan. Mys va? Jag längtar redan!! 






Nyårsafton





2016 levererar!! Huvudvärk, trötthet och 1000 naps iallafall haha. Jag och Axel jag sovit heeeela dagen. Så har inte jättemycket att berätta just för tillfället. 

Kvällen igår var mycket mycket bra! Fixade mig med Mathilda efter jobbet och så åt vi tillsammans med våra päron och Axel. Sen laddade vi upp med glowsticks och for vidare på partaj. 12 slaget firades på stan i vanlig ordning och sedan han vi med en sväng till Harrys, donken och efterfest i stålfors. Bra kväll ändå ju!! Nu är både Axel och jag superpigga så ska väl kolla lite film och spela lite NHL innan det blir sängen för våran del. Tre dagars jobb väntar nu de kommande dagarna innan jag får lite ledigt innan skolan drar igång igen 

Gott nytt 2016 på er!!