Min söndag i text

Som ni ser prövade jag nått helt nytt idag. Videoblogga, varför inte liksom! Nej men haha
Spenderade iallafall som ni såg förmiddagen med att cykla till folkesta och shoppa pennyboards, vilket kändes riktigt lyckat då dom är hur roliga som helst att åka på! Lätt, smidigt och super fina är dom också. Så det blir nog många timmar vi glider runt på dom nu i sommar, haha. Har i stort sätt åkt hela eftermiddagen så är lite trött i fötterna nu haha men det är det lätt värt! Nu ska jag ta det lite lugnt i soffan med mamma.
Förhoppningsvis blir det camping typ i slutet på nästa vecka också, hoppashoppas!




Söndag



Senaste

Senaste dagarna har jag knappt spenderat nån tid hemma. Fredagen hände inte så mycket mer än att jag åkte till Axel på kvällen. Vi åkte båt, pratade, tog det lugnt och så vidare. Var kvar där till 4 idag då jag skulle åka till min morbror på födelsedagsfika. Efter det blev jag skjutsad till Mathilda och här är jag nu. Vi har åkt skateboard haha coola som vi är. Blandat drinkar och gått en lång nattlig promenad. Mötte även lite folk ute på vårt äventyr så det var ju trevligt. Nu väntar sängen och det ska bli sååå skönt! Vi hörs imorgon vänner, godnatt!



Brownie in a mug

Måste bara dela med mig av detta fina lilla enkla recept. Asså det är busenkelt! Och alldeles perfekt, för mig iallafall! För jag är verkligen värdelös i köket. Seriöst, jag duger inte till någonting, men detta kan tillochmed jag klara av. Och det går både väldigt fort och är super gott!

Så hur gör man då? Joo...

1. Ta fram en kopp, sked, mjöl, socker, rapsolja, kakao, salt, vatten och glass
2. Blada ner alla torra ingredienser. Dvs 1/4 dl socker, 1/4 dl mjöl, 2 msk kakao och en nypa salt och blanda ihop.
3. Tillsätt sedan 2 msk rapsolja och 3 msk vatten och rör om ordentligt.
4. Stoppa in i micron i 1 minut och 35 sekunder.
5. Toppa med lite glass
6. KLART!

Och så enkelt var det! Gott också?



Blött hår

Har nog inte vart 100% torr sen fyra tiden i eftermiddags faktiskt...
Axel kom vid 7 kanske. Vi tog det lugnt i mitt rum en stund innan vi vart tvungna att gå ut och titta på de nymonterade lamporna i poolen. Mycket Tjusiga om jag får säga de själv! Faktiskt, det blev fint!
Vi hängde kvar där ute ett tag och tittade på när emil badade. Sen, efter mycket balansgång på kanten skvättande och retsamma kommentarer blev de förstås krig ala systrarna Lindberg vilket slutade med att jag hamnade i poolen. Med kläderna på. Shit vad hon ska få. Aldrig mer kommer hon kunna visa sig på altanen utan att bli blöt, Hahah. Blöt och kall var det bara att gå in, byta till mjukis kläder och mysa ner sig i sängen. Men ja suck it up Rebecca. Det var inte så tokigt ändå haha. Såklart! Vid 11 var jag tvungen att slita mig från Axel och låta han åka hem och nu ligger jag här ensam. Ska sova nu faktiskt. Imorgon väntar en ny dag, med nya äventyr!





Tjurpuppa

Dagen var extremt lång igår, jag var väldig tjurig haha speciellt på kvällen och när jag vaknat på fel sida och allt kände jag inte för att smitta av mig massa negativ energi på bloggen. Så då vet ni! Haha
Dagen idag har iallafall varit så himla mycket bättre än igår. Pigg och allt är jag. Tog en promenad i duggregnet på förmiddagen och det var riktigt trevligt faktiskt! Luften var liksom så frisk, om ni förstår vad jag menar. När jag kom in bakade jag en kaka i en kaffemugg. I micron. Ja ni hörde rätt! As smidigt och Väääldigt gott! Sen har jag mest badat idag, och dunkat musik på altanen med Alice och Emil. Inte för att det är speciellt varmt eller så men ändå skönt haha. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en filt. För jag fryser faktiskt.




Gröna Lund

Hela långa dagen har spenderats på Gröna Lund med mathilda, ebba och malin, och kul har det vart! Åkte allt utom det jag verkligen ville åka, nya eclipse... Den var det tekniskt fel på och avstängd större delen av dagen, tyvärr... Men ja, vi hade kul ändå! Åt ben & Jerry's, sprang fram och tillbaka mellan alla karusellerna och vann massa choklad, på allra första försöket också. Duktigta tjejor! Mobilen dog efter typ halva dagen så hann inte med att ta överdrivet många bilder. Dessutom var typ minnet fullt också så ja... Haha men lite har jag ändå! Dagen har iallafall vart hur bra som helst men nu ska jag sova. Fö jag är sjuuukt trött! Godnatt!



Måndag

Känns bra att inte hata måndagar så hårt nu när det är sommarlov. Gick upp sent som vanligt, åt lite, bytte om till bikini och la mig i solen. Har typ glidit runt i bikini hela dagen. Plaskat med fötterna i poolen och chillat i solstolen. ändå blir jag inte speciellt brun. antar att just jag har väldigt otur med generna. bleka förfäder typ. jaaa... kollade på film på eftermiddgen och stod även lite på händer på gräsmattan haha. Bara för att jag tycket det är skoj.
Vid sex hämtade Axel mig och vi åkte moppe hem till honom. Hur bäst dom helst. Pappa hämtade vid halv 11 och nu ligger jag här i min säng. Har sen jag kom hem klurat på vad jag ska ha på mig imorrn. Kom inte fram till nått vettigt så blir att gå upp tidigt imorgon och försöka hitta nått bra. Men shit vad kul det ska bli med grönan. Ah maj gaaaad hahaha



2 månader

Åkte till Axel igår vid nio tiden för att ha lite film kväll och bara allmänt mysigt. Kollade på en grymt bra film också, hade hört att den var bra och shit alltså, verkligen! Haha. När filmen var slut pratade vi lite och sen så utklassade jag Axel på NHL. Yesbox mina vänner ni hörde rätt! Och inte en utan TVÅ gånger. Sinnes så bra jag är haha
Nu idag sov vi ganska länge. Väääldigt skönt då jag är ganska så trött efter helgen... Haha. Nej men ja.
Sen åkte vi båt också. Väldigt blött och väldigt roligt. Tänk dej typ Colorado på Liseberg mixad med flumeride gånger 10 typ så blöt blev man, haha nej men de var kul! Haha
Imorgon väntar en relativt lugn dag och sedan på tisdag blir de grönalund, sjukt kul, jajamän!

Typ ända bilden jag har, och det tackar vi Axel för!





när man rensar datorn.

rensade min dator på gamla bilder här om kvällen. Kan inte komma ifrån att skratta åt de då så fina bilderna som togs för tre år sedan. tänk så mycket man förendrats på några år. eller är det bara jag som tycker jag ser så sjukt liten ut? värsta mini haha.
jag bjuder verkligen på det här.. kommer troligen ta bort inlägget om ett tag men just nu kan jag bara tänka på att jag mer än gjärna vill spara bilderna till mobilen! hahahaha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


bilderna från igår!

 


Slöa

Idag är en sådan dag då jag sov till halv två, åt lunch i stället för frukost, och skulle mer än gärna vilja ligga i en solstol i solen och sova. Men eftersom vädret inte tillåter det så blir det nog att hänga i soffan och kolla på film hela dagen. Är så där jobbig seg och minsta rörelse känns väldigt uttröttande. Hahaha. As jobbigt! Verkligen.
Får se om jag hittar på nått idag eller om jag slöar bort hela dagen.

Ännu en midsommar bild



Ända in på småtimmarna, eller?

Haft en väldigt bra midsommarafton med väldigt trevligt sällskap!
Gick upp, städade, duschade och fixade mig innan Amanda och Mathilda kom.
Vi tog lite kort (som jag lägger upp imorgon för nu är jag alldeles för trött haha) och sen åkte vi björkrisdekorerat flak efter fyrhjuling ner till idö. Väldigt fint hahah. Vi åt lunch, fikade, tittade på små grodorna, gjorde kransar och ägde på tipspromenad innan vi drog tillbaka hem. Där väntade grillat och jordgubbar med glass. Jordgubbar alltså ❤❤❤❤❤ typ de bästa som finns! Haha
Efter ett tags dansande, badande, skratt och vinprovning hemma på altanen, cyklade vi tillbaka ner till idö för festen som skulle vara där. Fest ja... hahaha njaaaa.
Slutade med att vi själva gled runt på våra cyklar glada i midsommarnatten. Roligare än de låter haha. Har trotts allt haft en väldigt lyckad kväll och ligger nu i sängen och ska sova. Så sinnes trött! Godnatt alla party people!





Midsommar



Dagen före midsommarafton

Har verkligen haft en fullspäckad dag idag, vilket har varit skönt för omväxlingens skull! Gick upp väldigt tidigt tillsammans med Axel som skulle jobba. Åt lite frukost och så där. Vid halv 10 kanske fick jag skjuts hem och hann då byta om och äta någon blandning mellan lunch och en extra frukost innan pappa skjutsade vidare mig in till stan. Satt hos mamma på jobbet ett tag innan jag gick och mötte Mathilda. Vi satt och fika och prata i några timmar och sen gick vi lite på stan. Mycket trevligt! Skrev ut bilder till mitt rum och köpte även ett linne att ha imorgon. Redan midsommar och allt. Sjukt hur fort tiden går...
Jag kom iallafall hem runt halv fem och satte då upp bilderna, blev inte ett dugg nöjd och somnade i min mjuka säng. svin trött. där fick jag för jag var så pigg imorse, haha.
Just nu har lite grannar kommit över och så, men jag är för trött för att va social. Tror jag snart ska gå och lägga mig istället, så jag är pigg och glad tills imorgon.



Fin dag

Dagen har känts typ dubbelt så lång som dom andra den här veckan. Kanske för att jag gick upp halv 9 och har gjort massa saker sen dess? Det tror jag iallafall! Städat och sopat av altanen var de vi gick upp så tidigt för att göra. Haha vi trodde de skulle ta fett lång tid och jag ville hinna sola lite också. Med det gick snabbt och jag hann med att gå den dagliga promenaden, måla naglarna, äta melon, kolla lite tv och sova en stund i solen innan axel smsade att han var på väg hem. Så nu sitter jag i bilen på väg hem till honom. Skulle egentligen ha cyklat men mamma tyckte lite synd om mej haha. Imorgon blir det att ta sig in till stan och träffa min efter längtade Mathilda! Som jag saknat henne!





Sommarsommarsommar

Inte nått av de jag skulle, har jag gjort idag, men det känns ändå så najs. Gick en promenad med syster och hundarna, badade, solade och tittade lite på tv innan Axel kom en stund på Kvällskvisten. Alltid lika trevligt! Senare på kvällen övningskörde jag, igen. Det är aldrig fel tillfälle för det, nejnej, haha. Gick riktigt bra idag måste jag säga!
Sen satt jag även en stund vid poolen. Plaskade med fötterna och filosoferade innan jag gick in för att kolla på film med min far. Mycket bra film också, så det var ju bra.
Men ska snart dra mig mot mitt rum. Måste välja ut bilder att skriva ut på torsdag då jag nog inte kommer hinna det imorgon. Sen ska jag sova, och det ska bli såååå skönt! Godnatt mina vänner!



Poolhäng

Nån sa att jag aldrig bloggade, så nu ska jag minsann bevisa motsatsen!
Igår innan jag gick och la mig insåg jag att jag inte skulle ha något att gör denna tisdag. så jag gjorde en liten lista med vettiga grejer och kom på att jag faktiskt har en del att göra! Men... Jag fastnade totalt vid poolen. Badat, dykt och solat är typ det jag gjort hittills idag. Helt underbart må jag säga! Men ska snart ta mig in och städa mitt rum, för det behövs verkligen! Haha och äta något, för jag är fett hungriiiiig.



Tjejkvällllll

Tjejkvällen hos Ellen skulle jag säga var väldigt lyckad. Den hade allt dedär som en tjejkväll ska ha. Massa godis, chips och grejer, skitsnack, och sova alla tillsammans i en säng. Haha det ända som saknades vad Carlotta. Kändes helatiden som om nått saknades, som om alla inte hade kommit än liksom. Tur att Skype finns och vi kunde prata som vanligt, eller ja, så gott de gick! Har varit svin trött hela dagen idag. Sov även några timmar i soffan när jag kom hem så antar det är därför jag fortfarande är vaken. Men ska sova alldeles strax! Ska bara kolla instagram en sista gång, om det nu vill funka. känns som hela min mobil går segt nu...aja.
Hoppas starkt på fint väder imorgon då värmen i poolen har passerat 20 graders sträcket och jag inte badat än. Annars blir det nog en helt vanlig lugn dag. Längtar som en tok till min Mathilda kommer hem. Inte långt kvar nu. Vi har så sjukt mycket att tala igenom så jag ser verkligen fram emot då jag ska träffa henne på torsdag!

Även min mobil kamera funkar lite halv segt så har lite bildbrist... Men var snabb på att spara den här fina. Tycker det stämmer väldigt bra nämligen.



Hej, det var längesen!

Vet egentligen inte varför jag inte bloggat, så ska inte komma här med nån långtradig ursäkt. Utan tack bara ni som inte gett upp hoppet och fortsatt titta in varje dag!
Helgen då? Jo. Den spenderades hemma hos Axel. Hans syster tog studenten i fredags så det var mycket fix inför det student mottagandet som var sen på lördags kvällen. Mycket trevligt. Yesyes. God mat osv.
Sen idag har vi passat barn. Lite så. Kastat boll, fiskat, spelat NHL. Så det har varit kul!
Sitter just för tillfället i bilen på väg hem till Ellen för tjejkväll. Sommarens första och visst känns se najs! Vi får säkert de lika kul som vanligt! Kommer kännas tomt utan Carlotta bara Nu kan man ju tro att jag har 10.000 bilder från dessa dagar jag struntat i bloggningen men nej. Det har jag inte! Haha bara två ynka bilder. Och skulle aldrig blogga blidlös, så... Ja. Charmigt





Torsdag

Just denna dag kändes väldigt kort tyckter jag. Gick upp vid halv 11 någonting och hann då gå en promenad i spöregn, äta, titta på cheer perfection och byta om innan Axel kom. Vi tog de mest lugnt. Gick en sväng med hundarna, läste lite gamla brev och lite sådär. Efter han hade åkt ställde jag mig och gräddade pannkakor åt mig själv och sedan övningskörde jag en sväng. Fett me skoj dedär alltså. Haha. Nu till helgen väntas student firade och sånt festligt. Ska bli alldeles för roligt att komma ut ur mitt hus och göra något haha. Det är det där dumma brännsåret som har stoppat mig! Men nu har jag tagit de värsta seriöst med brännsårsplåstetsak och fet kräm. Känns väldigt bra faktiskt.



Vore jag lugnare skulle jag dö.

Dagen har varit precis lika lugn som alla dom andra dagarna den här veckan. Med ett litet undantag, såret läker och jag kan gå igen! Wohooo
En promenad hann jag tillochmed med idag. Tänkte sola lite, gick upp skapligt tidigt och allt men det blåste rätt så mycket och jag gillar inte att frysa.
Nu på kvällen har jag övningskört och druckit smoothi, så det var ju trevligt. Speciellt de där med att köra. Väldigt roligt faktiskt, haha. Nu ska jag hjälpa min lillasyster med hennes nya mobil och sedan fundera på om jag själv ska byta mobil nu eller vänta lite.



KOM HEEEEEEM DÅÅ

 


Jag har en pool nu.

Yes, det är officiellt! Jag ligger här på min lila solstol och solar bredvid poolen. Vet ni hur skönt det är att kunna säga det? Haha. Flera år och nu är den äntligen klar. Även om duken är för stor så det ser förjävligt ut haha så älskar jag den ändå. Fett mycket.
Nu ska jag sola vidare, lyssna på vannski och vara glad över att brännsåret läker alldeles som det ska. Ikväll kommer Axel hit så även det blir as najsssss




Jag vill göra saker.

Rubriken beskriver mina tankar rätt bra. Jag vill göra saker. Men jag kan inte. Tänkte gå en promenad men nej, jag kan inte gå. Tänkte cykla till bussen för att åka till stan men nej, jag kan inte cykla. Inte ens byxor kan jag ha på mig och allt för de där dumma brännsåret. Usch och fyyyyyy.
Istället la jag mig i solen och lyssnade på musik. Och det är typ allt jag har gjort idag! Hahahaha loser.
Nu ska jag sova, för när jag ligger ner så här gör det inte ont. Wohooooo



Slödag

Idag har jag gjort absolut ingenting. Och då överdriver jag inte, INGENTING har jag gjort!
Hade lite saker som skulle göras men jag har fetaste brännsåret på innerlåret så kan knappt gå, värsta handikapp, haha. Axel åkte hem vid 11 kanske och så kollade jag lite på film och åt frukt eftersom jag inte kunde hjälpa till med poolen då brännsåret inte får bli blött och jag inte kunde gå knappt och blahblahbla. Filmen var inte alls så bra som jag väntade mig och jag blev irriterad på att jag inte kunde göra nått för såret så jag gick och la mig och sov i några timmar. skönt eftersom jag sov så lite inatt. inte lätt att sova gott bredvid en febersjuk Axel inte. haha. men det är okej. det värsta är bara det där dumma brännsåret! seriöst! Det gör ont när jag står, när jag sitter, när jag ligger, står still, alltid! + att det varar och har lite blåsor (men ew Rebecca, du är så äcklig!) och då får man tydligen inte göra nått åt det.. Men jag överlever! Typ.
Nu ska jag äta grillat till middag, mumms!



Kompis

Min dag har varit bra bra, alltså!
Gick upp tidigare än någonsin på en ledig dag, halv nio blev jag väckt. Rekord för en sjusovare som mig! Har iallafall hunnit med att sätta duk i poolen och fylla litelite innan Axel kom och vi tog moppen till sundbyholm. Där bjöds de på grillkorv, marshmallows och mjukglass med större delen av M9B. Värsta mysigt. Efter tog vi moppen tillbaka hem igen.
Just nu ligger jag här med en sovande sjuk pojkvän, och kommer säkert göra ett tag till!





M9B 2013

kan inte fatta att det är slut. Inte en enda mer gång i mitt liv kommer jag ha en lektion på Djurgårdsskolan. Ingen mer konsert, ingenting. Och framför allt kommer aldrig mer ha en lektion med min fina klass. Ska jag vara ärlig har jag inte insett det än. Kommer inte sätta min fot där på skolgården igen. Tänkte först att men joooo såklart! Carlotta bor ju där i odlarn så då kan vi ju bara gå en av våra välkända nattpromenader ner till skolan. Men nej. Inte ens det!  För vet ni vad? Carlotta, en av mina närmsta vänner, hon flyttade till tyskland idag. så himla sorgligt! kommer sakna henne massvis! 
Jag har iallafall haft ett grymt sista år i grundskolan även om tiden bara flög förbi och året gick svin fort...
 

 
 
 
 


Inga ursäkter

Det har varit två hektiska dagar sen i tisdags må jag säga. Nej men ärligt! Fullrulle och schemat var späckat! Niornas middag efter skolan i tisdags. Hur trevligt som helst! God mat, rolig underhållning, fina vänner osvosv. Det var en toppen kväll. Efter drog vi till skolan för att, enligt tradition skriva dit våra namn på skolgården. Fint blev det! Jag glömde min mobil i axels ficka så det är därför jag inte bloggat sen dess! Efter vi dekorerat klart skolgården åkte vi raka vägen hem till Ellen och bräde skolböcker. Större upplevelse än man kan tro! Haha. På morgonen fixade vi oss och kom stiliga till skolavslutningen tillsammans. Sen, efter, när avslutningen var över tog vi masssaaaa kort hela klassen innan vi åkte hem till Axel. Där blev det grillat, bad, moppeåkning, turer med gräsklipparn, prat och helt enkelt festa in sommarlovet! Hur kul kul helst! Även idg har vi hunnit med en hel del. typ åkt båt, chillat, städat, diskat och så vidare.
Vi försökte bestämma nya datum under sommaren och jag hoppas verkligen vi alla håller ihop nu! Kommer sakna alla så himla mycket annars! Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket. Om ni ens orkat läsa. Annars kan ni ju titta på alla bilder.

https://cdn3.cdnme.se/4021066/6-3/pic_51b0be189606ee1d9633fd5d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4021066/6-3/pic_51b0be29e087c326bed2876f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4021066/6-3/pic_51b0be2eddf2b34037fc7f88.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4021066/6-3/pic_51b0be349606ee1d71a8633d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4021066/6-3/pic_51b0be35e087c32643bea8d9.jpg" class="image">



En dag kvar

Idag var sista dagen på djurgårdsskolan. Shit, vad tiden har gått fort! Kan inte fatta det... Imorgon har vi vår sista avslutning i grundskolan och kommer aldrig mera ha en enda lektion till på Djurgårsskolan. Sorgligt... Jag har inte insett det än. Att allt är slut nu... Herregud alltså.
Nej men seriöst, as trist ju! Men jag ska sluta gråta nu, lite skönt med sommarlov ska det faktiskt bli.
Ikväll blir det fin middag med alla niorna i klänning och klackar. Så ska skynda mig hem och fixa i ordning mig och packa en massa eftersom vi sover hos Ellen efter. Så det blir ju trevligt!





Stekhett

Dagen kan beskrivas i ett enstaka ord. Stekhett. Har bränt mig i både ansikte, på lår och på armar. Så himla najs! Det svider..
Spenderade iallafall hela min förmiddag på fotbollsplanen och hejade på vårt fotbollslag. Jag och Wilma var trogna cheerleaders och hejade varenda minut. Inte ens lunch gick vi iväg och åt och när de andra drog hem var vi givetvis kvar och klappade händerna. Det slutade med att vår klass vann hela allt ihoppa och gick där ifrån som segrare. Underbart.
Eftermiddagen/kvällen har spenderats med Axel hemma hos honom. Perfekt avslut på dagen, yes! Vi har tagit de lugnt mest. Pratat och lite så.
Pappa hämtade mig vid 10 och nu ligger jag i min säng. Ska bli lite skönt och sova faktiskt! Imorgon väntar middag med alla niorna och sedan tjejkväll hos Ellen så vi kan fixa oss tillsammans innan avslutningen. Sommarlov snaaaart!



Döm oss inte

Det här har varit carlottas sista helg i Sverige. Förstår ni vad sorgligt?! Sjukt!
Som tur var gjorde vi det absolut bästa av den. Åt MASSVIS med godis och gottis, tog en drygt 3 timmar lång promenad, skapade massvis med minnen, gjorde oförglömliga saker, sprang, vart livrädda, blev äggade, ramlade och skrattade. Jag kan inget annat säga än jag älskar mina vänner och jag kommer sakna Carlotta så det gör ont! Tur att vi åker dit och hälsar på i juli!





Rensar tankarna.

Ligger just nu på en rutten brygga mitt ute i ingenstans. Blir uppäten av myggor men jag bryr mig inte. Det är så fint och fridfullt här! Sprang 3 km ut mot ingenting, in och genom en kohage, svinrädd för alla kossor. ut genom staketet och till den här gamla badplatsen, som alla verkar ha glömt. Mitt i skogen, väl isolerat från allt. Bryggan är genomrutten och en planka gick till och med sönder när jag gick ut. Men jag bryr mig inte. Jag ville rensa tankarna och det här är verkligen den perfekta platsen. Knäpptyst. Bara plasket av mina fötter i vattnet hörs. Kunde inte hittat ett bättre ställe. Jag vill aldrig springa hem igen. 
 


Tjejkväll

Haft en väldigt fin lördag hittills. Gick upp inte allt för sent och åt frukost ute i solen, sen for vi till tunapark för shopping. En avslutningsklänning, en bikini och ett par shorts fick jag med mig. Så nu är jag redo för sommarlov!
Nu ska jag snart sätt mig i bilen för att åka till Carlotta för tjejkväll. Så det bli trevligt. Sista helgen nu.... Blääää