Jag glömmer okej


Gamal och jättekonstig bild?? Hahah

Jag har kommit ur mitt bloggschema eller nått?? Vaknar en morgon och inser att jag inte bloggat på 10 dagar typ? Nej men jag inser det inte själv jag ba glömmer haha, inte bra inte bra

Sen har jag å andra sidan vart så stressad senaste veckan så kanske därför jag glömt. ALLT skulle jag hinna med. Har fått nån betygshets också och pluggar sate för att få A, vart kommer det ifrån liksom?? Men nu ska jag skärpa mig och ta lov! Jobbar bara två dagar på lovet och sen ska jag göra precis vad som faller mig i smaken. Vill dra med mig mathi och gå på body balance på tidsdag och sen vill jag festa haha. Sitter nämligen jusst nu påväg till västerås där vi ska träffa Anna och Viktor och äta och sånt sen vill jag dra ut haha. Vi får se vart kvällen slutar haha annars väntar partaj på söndag, tror det kan bli jäääävligt kul faktiskt! 




Alla hjärtans dag


Godmorgon vänner! Jag har äääntligen vaknat haha. Känns som jag har gått i sömnen ända sen Åre men idag känner jag mig iallafall lite vaken igen. Så nu är jag tillbaka! Helgen var lång och jobbig för jobbade både fredag, lördag och söndag och låg redan efter i sömn sen Åre och så... men men jag tog mig igenom det och här är jag nu, ledig från jobbet i en vecka framöver, skönt! 

Igår var det alla hjärtans dag. Usch vad jag älskar alla hjärtans dag. Usch vad jag alltid har älskat alla hjärtans dag! Älskade att få ge bort och ta emot handskrivna kort i lågstadiet och när mamma kom hem med varsin liten nalle till Alice och mig när vi var små, haha.
Och igår hade jag för tredje året i rad en valentine, min älskis. I år lyxade vi faktikst till det ordentligt. Vi gick först ut och åt på grappa och sen så gick vi på bio tillsammans. Cheesy va? Men det var extreeeeemt mysigt och välbehövt. Kvalitéts tid med varandra sitter aldrig fel. Och maten var äckligt god. Vattnas i munnen när jag tänker på den där oxfilén och vitlökssmöret och sparrisen, mmmmmm. Och ja filmen var också jättebra, the 5th wave hette den. Se den! 

Nu är jag påväg till skolan. Ändå lite skönt att komma tillbaka. Har rätt mycket skolarbete som behövs bli gjort...
Men Glad måndag på er allesammans. Hoppas ni också hade en mysig alla hjärtans dag igår, det är ni värda! 




ÅRE 2015

 
 
Glöm inte att premumerera på vår youtubekanal för mer mysiga video, PUSS! 


Borta bra, hemma bäst?

 
 
 
 
 
 
 
Några fler gopie bilder, visst är dem fina?
 
Uuuusch vad jag är trött. Efter 9 timmar i bilen igår landade vi äntligen hemma runt 7 på kvällen. Vi slökollade lite på tv samtidigt som vi redigerade klart Åre filmen och sen somnade vi. skönt ändå. Axel skadade handen på vår resa så han är hemma idag. Han skulle till vårdcentralen och kolla upp det så vi sov länge och sen skjutsade han in mig till 11. mys va? 
 
Nu väntar snart veckans första lektion och sen ska jag direkt till jobbet. Jobbar heeeeela helgen så ingen vila för min del, haha. Börjar iallafall 13 så hinner få sova lite grann iallafall. Känns så kontigt att komma tillbaka till vardagen så fort. För 48 timmar sen satt jag liksom i VM8:an påväg upp till Åreskutan och nu sitter jag här på en stol i skolan. Skulle mer än gärna stannat minst en vecka till, haha. Vi blev iallafall fett pepp på skidsemester och förhoppningsvis bokar vi sälen över nyår inom en snar framtid! 
 
Lägger upp Åre filmen nu också, så ni kan se lite vad vi hållt på med
 
 


världens bästa GoPro

 
 
 
 
 
Några mina bilder från min gopro. Är helt kääär i reslutatet. Ni ska få se mer sen, det lovar jag haha


Dag 1





Dag 1 är över och ojojoj vad bra vi har det! Backarna är magiska och vädret har inte heller vart så tokigt. Dessutom har ju jag och Mathilda iår varsin gopro på huvudet och filmar allt roligt vi gör. Mathildas vurpa i funparken tillexempel då hon hoppade in i skogen lär ju vara guld att se på sen hahah. 

Nu ska vi strax ner till familjen Jensen och chilla med dem. Ska bli sååå gott med mat haha. Få se vad vi sen hittar på för kul. Imorgon ska Axel åka snowbike så då ska vi till Duved en sväng. Sen blir det väl Åre på eftermiddagen. Tror det kan bli najs de med! 










Åre


Dagens snaps

Äntligen äntligen framme! Resan gick bra trotts att den var så lång. Sov upp till Gävle och efter det kom Mathilda och Amanda in i party bilen och vi sjöng och dansade hela vägen upp, så då gick det lätt haha. De va liksom mat på Sibylla i Sundsvall, lite sång och sen var vi framme! Skönt! 

Imorgon väntar en heldag i backen och afterski på det. Lär ju bli grymt! Men först ska vi sova så vi orkar. Hoppas ni får det kul imorgon i skolan!  


Mot Åreeeee


Men förlåååååt för sämst uppdatering hörrni. Jag har inte orkat haha jag har inte det. Har jobbat, vart sjuk och pluggat och det är ungefär allt så no worries, ni har inte missat någonting alls.

Igår var jag ute och åt med jobbet på jernberghska? Heter det så? Haha god mat var det iallafall. Sjuuuukt god mat! Och jag är typ fortfarande mätt haha. 

Idag åker vi till Åre!! Jaaaa vad kul det ska bliiiii!!! Den 9 timmar långa bil resan lär ju bli ganska onajs men sen så! Tror det jag bli jävligt kul det här!