Inte rätt dag

Idag är ingen bra dag. Nej inte för 5öre... Höll knappt på att komma upp imorse då jag var så trött. Halv tolv nånting kom vi hem igår. Och sen kunde jag inte somna om såklart. Jag är även en såndär person som blir riktigt grinig om jag är trött. Huvudvärk dagen igenom gjorde ju såklart ingenting bättre. Nej fy! 

Nu ska jag hitta på nått kul för att få upp humöret lite. Imorgon är det ju iallafall fredag, och det känns ju bra!

Vad sägs om lite mer sommar? Ja tack! 





Bara 2 timmar kvaaaar






Ullared upplevelsen

998kr landade slutsumman för dagens shoppingtur på. Inte en krona över 1000 och de var mitt mål haha. Man vill ju inte slösa allt för mycket.

Det var sjuuukt stort. Pappa ställde sig typ i parkeringens ände, vilket också för stunden kändes som världens ände haha. Vi fick gå en bit och leta typ innan vi hittade fram. Väl inne var det massa folk även fast det var mitt i en skolvecka och ovanligt lite folk enligt rösten i högtalarna där inne. Kan inte föreställa mig hur det är när det är mycket folk. Eller ens normalmycket? Haha måste vara som en ända lång kö genom hela affären... Herre min Gud.

Liiiite besviken måste jag dock säga att jag är. Alltså det var ju inte sådär sjukt billigt som man hade föreställt sig. Vissa saker kostade minst lika mycket hemma om inte mer och inte som om jag tänker köpa en bb cream för 150 kr bara för att det är på Ullared, haha? Nonooo

Men lite schyssta saker fick jag med mig! The Sims 3 bland annat, till bra pris då! Så himmla glad haha. Jag är ett sånt där barn som aldrig fick ett the Sims spel att spela och var man hos en kompis så vet ju alla man bara fick sitta bredvid och peka. Nej nu ska jag också få spela, sådeså! 

Lite skönhetsprodukter, godis, nya ankelvikter och lite andra bra och ha saker har jag införskaffat mig idag. Och så såg vi Morgan och Ola-Conny också. Dagen fulländad! 





I bilen

Sitter jusst nu i bilen, fortfarande. Det är sjukt långt att åka haha.. Ipaden och netflix är guld dock, och det tackar vi Axel för! Hahah 

Vi stannade och åt frukost för ett tag sen, annars har vi förutom att tittat på film, mest sovit haha. Skööönt. Vi är framme om typ 1,5 timmar och det ska bli så skönt. Måste verkligen sträcka lite på benen lite snart känner jag.





you're the best I ever had

Alldeles nyduschad och nyss hemkommen är jag nu nerbäddad och redo för sängen!
Det känns som om det har varit en lååång dag. Jag har liksom hunnit med så mycket, haha. Kom hem vid tre och hann äta mat, kolla paradise och bara ta det lungt i flera timmar innan Axel sa att det var frittfram att besöka honom i traktorn. Såklart ryckte jag papi i armen och blev skjussad till Axby. Det var ett par heltrevliga timmar vi fick där i trallen. Det är faktiskt mysigare än man kan tro, haha. Världens bästa bonde har jag.
 
Imorgon är det tidig uppstigning som gäller då hela familjen styr mot ullared, gekås. Det blir premiär för oss och jag kan tänka mig att det blir en heeeldeeel shopping innan dagen är slut, härligt! 
 
 
 
 
 
 


Tisdag och höst

Nån mer än jag som inte tycker om att det blev höst så fort skolan började? Jag menar Hallååå vart är sensommaren? Det är ju för 17 fortfarande augusti Haha.. Det har i princip regnat varje dag när jag ska hem från skolan nu och idag var inget undantag. Fick iallafall gå lite tidigare för att hinna med bussen så jag är glad ändå! Nu kommer jag hem vid tre, skööönt! 

Ingen dans idag då Mathilda jobbar. Liiite onödigt och åka på parträning själv haha. Istället tänkte jag åka med Axel i traktorn. Men man vet aldrig, vi får se hur det blir med den saken 

Dagens lifesaver: Latte <3333 







Dans

Första danspasset för terminen idag dådå. Inte så jätte farligt tror jag? Vet faktiskt inte vad jag tyckte haha. Lagom typ. 

Efter skolan åkte jag till Mathildas place och chillade och kollade på finding carter, som förövrigt är en superserie, rekommenderas även om den är lite klurig att titta på haha...Sen sprang vi iallafall till bussen och vidare till dansen för gruppträning. Hann hem innan discon vilket är sååå skönt! Men annars suger verkligen dansschemat. Blir arg varje gång jag tänker på det haha... 

Kom hem vid 10 och har inte hunnit så mycket mer än att duscha och säga godnatt till Axel. Nu är det dags att sova, äntligen! 





Måndag

Idag är det måndag och som varje måndag sen flera år tillbaka står dans på schemat efter skolan. Känns som det vart ett långt uppehåll denna gång haha. Sjuuukt stel är jag, men det får väl gå som det går. Både dansschemat och skolschemat suger iår tyvärr så det blir mycket strul och vänta på stan idag men men.

Kom till skolan aldeles för tidigt idag också då lektionen helt magiskt vart fram flyttad en timme. Kul kul 







ny design

Den som är uppmärksam ser säkert att jag har bytt design nu! så himla skönt med lite nytt och fräscht, Äntligen! Dock är jag som vanligt inte nöjd men det får va ett tag nu, haha. 
 
har inte gjort så mycket annat än att redigera idag. Övningskörde in till stan och lämnade Emil och köpte kinamat, men annars har dagen varit rätt tråkig faktiskt...
Gårdagen där emot! Alltså att träffa Axel när man är ifrån varann så mycket är hur underbart som helst. Vi gjorde allt det där som är så mysigt. Sov tills vi vaknade, tog bort soffbordet och gjorde en myshög med täcken och kuddar framför tvn och åt äckligt mycket mat och godis och chips och glass. Annarsi larvade vi oss och hade tillochmed kuddkrig. Älskade pojke! Sen var vi inne i stan och köpte en rullgardin också. Har ni inte en så köp! Seriöst årets bästa köp, hur himmla underbart som helst!
 
nu är det söndag igen och 5 jobbiga dagar väntar innan det ÄNTLIGEN är helg igen, haha...
 
hahah, Jag kommer ihåg den där klippan på bilden. Där vi satt och åt räkbaguette och lyssnade på bo kaspers en kväll. efter maten gick vi en promenad över klipporna och hade det så trevligt. Ungefär vid det där gula huset stannade vi och tog kort och tittade på på utsikten från en bänk. Sen brast vi ut i as garv när vi insåg att det var ett nakenbad precis nedanför våra fötter och att vi hade perfekt utsikt över alla tanter och gubbar som badade i kvällssolen. Och ja, dom syns tydligt på alla bilder vi tog...Treeevligt! haha
 
 
 
 
 


Lysekil

 


Kolmården

 
 
 
 


Midsommar 2014

 


dator lycka

åååh nu har jag änrligen fått min dator! Hann knappt komma innanför dörren innan jag satt och redigerade sommar bilder. Har nu ett stort antal bilder jag bara väntar på att få dela med mig av! tänkte så fort jag är klar med detta, ställa in lite tidsinställda inlägg med bilder som kommer upp under helgen. trevligt va? liiiiite besviken på mig sjäkv att jag inte tog mer bilder när vi var i lysekil dock... Hade nämligen bara med mig kameran när vädret var lite halvtaskigt och då tappade jag gnistan direkt haha.. tråkigt!  
 
ikväll ska jag till Axel då han till allas förvåning är ledig imorgon igen. häääärligt! vi ska väl ha klassiskt fredagsmys precis som alla andra svennar. imorgon vet jag inte vad jag hittar på.
 
Delfinbild från kolmården så länge
 
 
 


TGIF

Åh så skönt med fredag! Inte har jag börjat än heller. Halv 12 har jag den första och ända lektionen. Liiite jobbigt att sluta 15:40 kanske men vääldigt skönt att sova länge idag. 

Vaknade av mig själv till och med, vid halv 9 och bussen gick inte förrän 11 så jag hade gott om tid på mig, seriöst hur skönt som helst. Fatta i vår när jag tar körkort också. Då slipper jag till och med cykla till bussen som då är det jobbiga med sånna hära dagar... Haha. Hur mycket man är fixar sig ser man ändå galen ut när man kommer fram, ajaa! 

Idag får vi tillbaka våra datorer också, jaaaaaa





Torsdag

Idag var det flottrace, första dagen med mat kort, och fotouppdrag. Trevligt! Eller ja chill va det ju iallafall! Haha 

Började dock dagen med historia som var rätt långtråkigt. Men annars har vi mest sprungit runt med kameror i händerna och samlat material för att sedan göra ett inlägg för skolan hem och Facebooksidag. Fotat gruppfoto för ettorna har vi också gjort, gaaanska chill ja. 

Efter skolan mötte jag upp Wilma och Mathilda och sedan Ellen för en efterlängtad fika. Gratis kaffe och cheesecake, satan så gott! Nu på kvällen har jag pratat flera timmar med Axel och ätit laxpaj till kvälls mat. Nu ska jag kolla paradise och sen sova sött, godnatti 



 



Hej skola

Gick och la mig sist och ändå uppe först (efter mamma) och är dessutom klar först utan problem, med en kvart till godo! Det förtjänar en applåd! 

Känner mig mindre taggad än nånsin för skola dock. Hoppas på att iallafall få min dator, då skulle det var rätt okej. Sen är jag lite nervös också, haha vet inte varför ens. Nämen nu ska jag köra iväg mot skolan! Vi hörs! 







Sommaren är kort

Klockan är halv tolv, det är skola imorgon och jag ligger uppe och tittar på paradise hotel. Good job Rebecca! 
Nej men jag sov nog lite för mycke idag för att vara trött nu... Haha 
Dessutom kan man ju inte missa ett ph avsnitt då alla kommer avslöja skiten annars. Aja 

Kom precis hem från en födelsedags middag på Ekbacken. Alltid lika trevligt! Och så himla mätt då maten var himmelsk. Roligt att få se Axel älskling också, såklart. Vi han hann även se lite på vår nya serie också, gos

Imorgon är det ju då skola, nån mer som tycker sommaren var alldeles för kort?! Mmmhmm
Men bara att bita i det sura äpplet och ta sig dit. 

En Lysekils bild från sommarens bästa vecka, åh vad jag saknar 






Grävmaskinist Rebecca

Hej bloggeeeen 
Jag har inte pallat brytt mig ett dugg om att blogga om jag ska vara ärlig. Men jag har inte gjort nånting speciellt så det har väl inte spelat så stor roll. 

Har försökt fördrivit tiden så gott jag kunnat nu när Axel jobbar 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Men nu börjar jag tröttna, vad mer finns det att göra? Haha. Har till och med lärt mig mina favvo låtar på piano, herregud. Han var iallafall ledig igår. En heeel dag. Jeez... Så det var kalasbra haha och vi hade det jättemys, såklart. 

Idag följde jag med pappa och jobbade. Han behövde en pinnpojke och visst ställer jag upp! Så jag började med att gå med laser och såg till att han schaktade rakt och snyggt. När vi kommit en bit och jordhögen började bli stor fick jag gräva istället, myyyycket roligare! Haha. jag flyttade jorden och liksom gjorde "grovjobbet" så fick pappa släta ut och göra snyggt och fint sen. Så jag satt och lekte där i grävmaskin och pappa åkte och drack kaffe. Det var as roligt! Kanske är nått för mig? Grävmaskinist Rebecca? Hahah





Slödag och moppemys

Idag har jag kännt mig lite småsjuk. Ont i halsen och snuvig typ. Väldans jobbigt. Har bokstavligen legat i sängen hela dagen. Och för det mesta tvingat mig själv att inte kolla mer på orange is the new black då Axel måste komma ifatt, haha.

Annars har jag ätit glass och tyckt synd om mig själv typ. 
Dock så blev kvällen så mycket bättre nyss. Skulle preciiiiis slå på det nya avsnittet av finding carter när världens bästa pojkvän ringde och typ ba "jag hämtar dig snart så får du sova hos mig." Naaw, älsklingen. Så nu har vi myst på moppen hela vägen hem (nostalgi med moppepojke Åhhhh haha) Och nu ska vi gosa ner oss i soffan och kolla serier tills vi inte orkar mera. Bästa ❤️❤️❤️

Bilden beskriver min dag rätt bra faktiskt





Hej bloggeeen

Tisdag idag och bara 8 dagar kvar till skolan börjar. Såååå surt. Vem pallar skola liksom? Inte jag iallafall...

Idag spenderar jag iallafall dagen med Anna. Vi har gått runt på Tuna park och tittat på rean. Hittade inget speciellt till mig själv men Anna köpte en present och lite tröjor till sig själv så det var ju bra. Vi åt Kina mat till lunch vilket var väldigt gott såklart!
 Igår va vi på bio också! Mycket roligt faktikst. 

Ikväll hoppas jag på att få se Axel en stund när jag ändå är här och imorgon vet jag inte var som händer. 





Trööött

Lördagen blev mycket lyckad. Dagen spenderades vid hällbygropen där vi solade och badade lite. Körde sedan vidare till Max för att testa lyxshaken, som var mycket god. Kalasade på pommes också innan vi åkte hem igen

När vi sen på kvällen satt och åt vår tacos kom Ludde förbi och gjorde sällskap. Trevligt! Vi åt och pratade innan jag och Mathilda sen gick in och fixade till oss lite för att sedan följa med till holma. Resten av kvällen cyklade vi lååååångt. Från ena festen till den andra, haha. Men det var kul! Sen landade jag, Mathilda, Ludde och Antonyo hos Mathilda vid fyra nångång och gick sen och la oss vid fem kanske. Satan vad trött jag ääääär. 





Fredagggg

Igår vid 8 nån gång körde vi och hämtade mathilda vid bussen. Vi åt sen kräftor och kallpratade med resten av sällskapet innan vi gjorde oss redo för att köra vidare hem till Mathilda. Med varsin bondelid blus, märkes väska och solbrillor insåg vi ju snabbt hur lagom töntiga vi såg ut hahah, lätt värt en drivbild och massa skratt iallafall! Haha 

Tog iallafall bilen till Ica och köpte tacogrejer, men glömde såklart köttfärs så vi får åka tillbaka idag om vi vill ha nån tacos haha. Även påse till varorna glömde vi så fick lasta allt i famnen, lagom virriga haha. 
Satt sen hela natten på köks golvet och pratade, åt chips och skrattade. Mysigt! Vi gav upp och gick och la oss nån gång vid 3 efter att ha kollat ett avsnitt av finding carter. 

Imorse gick vi upp 8 för vi har blivit yrkesskadade efter att ha gått upp toktodigt hela lovet och har nu ätit chokladflingor till frukost i flera timmar. Ikväll blir det tacos, jaaaa! 








Ni har inte missat nått alls

Har haft för jäkla tråkigt i några dagar nu. Mitt liv har i stortsätt bestått av att titta på orange is the new black och äta popcorn. Men det är ju mys. Tråkigt i längden dock. Igår lämnade jag inte ens sängen. Utan låg där bland kuddar och filtar och pratade i telefon. Heeeela dagen. Vaknade vid ett och från ett till fem pratade jag med Mathilda. Skojar inte ens. Från ett till FEM. Herre Jesus... Hade där emellan typ en kvarts paus och sen ringde Axel och var pratglad. Pratade sedan med honom tills jag somnade, så himla sjukt... Haha. 

Idag fyller Alice år och såklart väntar tårta, kakor och massa besök. Så slut på tråkigheter nu för ett tag iallafall, yeeyyy
Idag kommer också Mathilda hit. Fan va skoj! Vi ska äta kräftor och sen baxar vi bilen och åker hem till henne. Tacokväll och annat lyx väntar i helgen. Jaaaaa





Morgondagen

Får nästan dåligt samvete när jag inte bloggar.. Och ändå gör jag det inte haha.

Har för det mesta, precis som alla andra gått och klagat på värmen idag. Dööööör vad varmt det varit idaaaag. Låg inne för det var för varmt ute och var tillslut tvungen att typ rulla ur sängen, ner på golvet och kräla mig fram till poolkanten för att ta mig ett dopp. Så slöööö. Och så himla varmt när man inte ens orkar gå till poolen, Jesus Asså...haha

Imorgon ska jag göra nånting! Jaaaaa! Åka med mamma in och klippa sig, införskaffa mig skyddsplast till telefonen och även ricinolja till håret igen och sen ska vi till mormor. Där emellan ska jag övningsköra, väääldigt välbehövligt! 





Fridayyyyy

När jag kom hem från Axel imorse kände jag att nej, denna dag ska jag inte slösa på att göra ingenting. Så jag gav förslaget till mamma och Alice att åka till Erikslund och shoppa. De nappade direkt och vi var snart påväg dit. Härligt! 

Mathilda hade smsat att lager 157 hade snygga, sköna OCH billiga shorts så det var dit vi traskade först. De hade mycket kul förutom shortsen så Jaaa...det shoppades kläder för masssaaaaa hundralappar, haha. Känns riktigt bra inför skolstarten faktisk!
En blus och en stickad tröja från bondelid, ett sött linne, en kofta, ett par solglajjor, trosor, en sjal och så shorts då såklart. Hur nice?! 

Saker till mitt rum från Ikea blev det också och det är nu en trött Rebecca som ligger i sin säng efter att ha möblerat om och städat och fixat. Men bra vart det!  Nu säger jag godnatt! 

Lite av de jag fick med mig hem