Winners

Heeelt klart värt att efter denna tävling totalt suttit 13 timmar i en buss. Vann nämligen i både disco par och hiphop par vilket kändes otroligt skönt då vi fick prick i båda. Sen va det ju min första tävling i silver också. Aaaaas kul att äntligen få glittra som alla andra discobrudar haha. Slutade på en fjärdeplats vilket faktiskt kändes rätt okej med tanke på att jag både va lite sjuk och inte dansade så bra. 
Har iallafall haft en asbra helg på hotel och allt. Nästa helg är det NM, wihooo






Vad tycker ni om uppdateringen?

Jag bloggar fett mycket nu för tiden, men det är bara för att jag sitter ju liksom framför datorn hela tiden så vad annars liksom? Dagen är bra, och kort, vilket alltid är bra. köpte världens godaste frapino på förmiddagen vilket resulterade i att jag fortfarande är mätt, men det var det värt haha så jäääkla gott. Det kan man få unna sig på en fredag. Efter skolan ska jag dra till dansskolan för att paxa bra platsen i bussen, sen blir det att åka till Kalmar, nice de. Som jag sagt typ 1000 gånger, skulle inte kunna vara mer taggad! Hade egen träning och provade dräkt och busade massa igår, känns bra. Är taggad för det mesta nu faktiskt både jul och dans. Lyssnade julmusik för förmiddagen och discodunk nu på eftermiddagen. Klarar knappt av att sitta still haha. 





kan inte vänta lääängreeee

Är det bara jag som inte orkar vänta en sekund på julen längre?! Allvarligt! Vill bara sätta upp alla adventsljusstakar, julstjärnor, baka pepparkakor och dricka chailatte medans snön faller utanför. Det känns liksom heeeelt ok att frysa i sin vinterjacka och vantar när man går hem och få massa snö innan för jackan under snäbollskrig, bara det blir jul snart! Vintern har aldrig kännts så okej, haha. Och jag längtar efter att dekorera granen och äta ur Aladdin asken. Och få gosa med Axel i kylan. Och jul maaaat åååh. Seriöst julen, skynda dej orkar inte vänta mera! 
 
 

 
 


Bra dag

Ahmen precis som väntat bara flööög dagen förbi. Och grym var den också. Väldigt längesen jag var så här glad i skolan haha. Hela förmiddagen lekte vi i fotostudion. Eller de började som ett seriöst fotouppdrag som sedan spårade ur haha. Uppgifen var att ta ett porträtt som på något sett symbolicerade sig själv. Jag tänkte att det var lättare att vara hiphopig än discoig så tog på mig en keps bara. Det var iallafall jätte kul och förmiddagen gick väldigt snabbt. Sen åt jag lunch med Ellen på spice and rise och eftermiddagen gick på ett tjillivipp. Nu har jag varit hemma i några timmar men ska strax iväg och träna, ska bli kul. speciellt att kötta på discon haha. Alltså på riktigt, ingen förstår hur peppad jag är
 




Jag har swag, bröder

 


Torsdag

Jag tycker om torsdagar. Fotolektion, sluta rätt tidigt och så bara en dag kvar till fredag och helg. As nice. 
Har en känsla redan nu att dagen kommer flyga förbi och sen blir det extra träning inför tävlingen i Kalmar i helgen. Sinnessjukt taggad! Ska packa och busa massa när jag kommer hem. Men först, skola...





Godnatt.





Jag vill ha snö

Min morgon var otroligt stressig. Vaknade en kvart innan vi skulle gå till bussen. Ja, ni förstår nog hur mycket jag hann fixa mig, haha. Frukosten hoppade jag över och med äcklig skolmat idag är jag väldigt hungrig nu. Annars gick det as bra i skolan idag. Har jobbat stenhårt och fått mycket gjort. Det va bara på franskan jag va lite geggig. 
Förövrigt luktar jag brun-utan-sol vilket känns väldigt mysigt. Bli bara mer och mer taggad för lördag wihooo

Det börjar bli så juligt på stan nu, åååh vad jag vill ha snöööö 





Seg

Vill bara att dagen ska flyga förbi få jag kan få komma hem nån gång. Seriöst, har såååå mycket att göra. Massa plugg och skit, usch. Dagen är jobbig också, sjukt jobbig faktiskt. Jobbigaste engelska lektionen på länge och sen äcklig mat, låter ju lovande, visst? 
Efter skolan ska jag iallafall dansa jazz vilket ska bli kul. Så får se fram emot det.




Mysmusik

Dagen har varit lång. Lite pastahuset, frappe, shopping och dans blev det efter skolan. dansade ej men tittade på då det är sista gången nästa vecka och lär bli rejält kämpigt inför uppvisningen den 14e och 15e nu när jag inte vart med på länge.
Blev en topp och ett skal rikare efter denna måndag också. Så de var ju rätt trevligt. Imorgon ska jag dansa jazz för jag har dansabstinents  och kan inte inte dansa längre, fyy. Nu ska jag lyssna på min musik och försöka sova. Stress väntar nämligen imorgon, bläää. 




Hosthost

Min måndag går segt idag. Långa lektioner där det hela tiden känns att jag var sjuk förra veckan. Hur mycket kan man missa egentligen? Och seriöst min hals idag. Hostar och försöker undvika att prata och svälja för det gör så ont. Kan ju inte va sjuk till helgen ju...






Långa helger

Jag ÄLSKAR när helgen är fullspäckad och man gör en triljon saker och bara flänger runt hit och dit och har en massa för sig. Varför? Jo men helgen känns ju så mycket längre då! Denna helg har jag myst med Axel, åkt till Norrköping och tittat på en fyrhjuling, ätit tacos och snackat med tjejorna, tagit en hedlig natt promenad, chillat lite hemma och sedan avslutat helgen med Axel och gos igen. As nice.
Sista lediga helgen nu innan tävlingar och uppvisningar står på kö. Nice de med ju.
Nu väntar en lång och stressig vecka för denna hostiga Rebecca, sen är det tävling första gången i silver i Kalmar i helgen. Såååå taggad! 




Friday

Är det pinsamt att säga att jag bara gick till skolan idag för att köpa godis på lunchen? Lite va? haha godisråtta.
Dagen lär gå fort, slutar ju 13.20 då ska jag stanna på stan i tusen timmar och vänta på att mathilda slutar sen måste jag hem vid fem. ska då träffa axel på vår 7 månaders dag och sen imorgon blir det tjejkväll mys med världens bästa tjejor. nice helg.
 
och jag hatar att det är så mörkt på mornarna att bilderna blir alldeles pixliga... fast jag älskar vinter och jul, hihi



 
 
 


Förändring

Idag blev jag så fruktansvärt uttråkad. Var inte längre så där as sjuk så man inte orkar lämna sängen utan blev så rastlös att jag kände att jag var tvungen att göra nått. Ni vet, nu när jag har varit hemma såhär länge känner jag mig Väääldigt instängd och blir jätte lätt rastlös. Tog därför tag i mitt rum och började fixa med massa saker. Städade allt grundligt och dammade av och dammsög, tog sedan bort ramen på sängen, skruvade dit ben och organiserade alla lådor. SHIT va duktig! Känner mig riktigt stolt nu! Imorgon ska jag gå till skolan, för klarar man av att städa ett helt rum och skruva ben på en säng så är man inte så sjuk längre. Haha






.

 


Sjukling

Axel smittade mig i helgen så idag blev det att stanna hemma från både skola och dans. Har spenderat största delen med att kolla på film och sova, inte så kul att höra om? Tänkte de. 
Får se om jag går till skolan imorgon eller om det kanske är bäst att vila tills man är frisk. Har sinnessjukt ont i halsen. Usch och fy. 
 




Effektivt

Hunnit mer än man kan tro på tre dagar. Lekt med barn, födelsedags firat, ätit pannkaka, Kollat film, för första gången i mitt liv svalt en Ipren, spillt hydralolja och förstört mina skor (överdriv inte nu Rebecca), kollat lite till film, letat fett mycket fyrhjuling, och gosat massa med världens bästa pojkeeee❤️
Bloggen min står alltid still på helgen, hmm, ej okej. Förlåt mig. 

Fredags bild breee









twinssss

 


Gosar iväg till skolan



De var fett kallt i morse, jag både fryser och mår inte helt 100. Dessutom består dagen av jobbiga prov. Hur löser vi de? Jo goshalsduk till vinterjackan och whips så blev dagen lite lite bättre. Taggatagga


Kärlek till spring byxor.

Spenderade halva min dag i springbyxor. Så. Obeskrivligt. Skönt.
Nästan så jag ville fälla en tår när jag bytte till jeans efter idrotten. Faktiskt.
Nu, en äcklig skollunch, en karamell latte, och ett franska prov senare sitter jag nu på bussen påväg hem. En timma tidigare än vanligt. Sjukt Skönt! Ska bara hem, byta till gosbyxor, äta godiset jag sparat, kolla film och vänta på min Axel. Plugga lite borde jag också men det är inte prio ett. (Jo det är det) 

Bild från i fredags.





Nu tack





Chillar på grillska

Veckan går i slowmotion känner jag. Tiden verkligen kryper sig fram...
Har haft prov alla lektioner idag och det är fett mörkt ute. Väldigt trött gör det mig. Bara en timma kvar på dagen nu innan jag får sluta, chill. Jag ska då träffa mathi och sedan kila iväg till dansen. Imorgon är det onsdag och då får jag förhoppningsvis träffa Axel. Jaaaaaaa









det är mycket nu.

 
 
 


Nu känns de lite bättre

Jag var ledsen imorse när jag insåg att det var måndag och jag faktiskt var tvunget att gå till skolan och att jag faktiskt har fem prov denna vecka... Surt. Det resulterar i att jag måste hoppa över dansen lite denna vecka och bara plugga. Superkul..
Men nu för att fira nya namnet fick vi iallafall tårta på lektionen. Så det var ju najs iallafall. Nu ska jag äta upp min tårta och forsätta kämpa mig igenom dagen. Ni får hare bra!






Grattis Amie!

Har idag spenderat dagen i stockholm hos kusinerna då Amie fyller 17 idag. Grattis till henne! Har ätit palt och massa goda kakor och skrattat och bara haft det trevligt. Vi ses inte så jätte ofta så det var verkligen jätte kul att ses. Nu sitter jag i bilen påväg hem igen. Blir att träffa Axel en stund innan det är daga att tagga inför måndag. Ucsh och fy, vill inte till skolan! 




Barnvakter

Har spenderat dagen idag med mamma, Mathilda och mathildas mamma på Erikslund. Mamma dotter dubbel dejt typ, haha men det var trevligt. Köpte dock ingenting? Hahaha helt otroligt, men skönt att spara lite pengar. Ljust nu sitter jag hos grann kidsen och barnvaktar. Najs och tjäna lite extra pengar, annars är det rätt tråkigt haha. Till tolv ska jag var här innan jg äntligen får gå hem och sova. 





Wanties

 
 
Vet ni att det är 47 dagar kvar till julafton? helt sick. har faktiskt redan börjat fundera på julklappar till mina nära och kära men ju mer jag letar desto mer kommer jag på att jag vill ha själv haha så klippte ihop ett kollage med massa saker som jag önskar mig för ett tag sen, Haha. Dock kunde jag ju inte vänta utan köpte air force ändå.. Hehe. Längtar som skjutton till jul faktiskt. Det är ju så himmla mysigt! 
 
 


Tack Amandaaaaa

Tack vare Amanda slapp jag klädkris imorse. Så skönt. Vi bytte två tröjor och jag fick denna jättefina tröjan från bodelid, väldigt snällt! 
Är helt i protest mot skolan nu av nån anledning men kämpar på men no och matte idag. Tur att vi bara går till ett idag! Sen ska jag träffa Axel så fort han slutar. Härligt! 










Ge mig jul

 
 


nya nike air force

 


bra dag

min torsdag har varit betydligt bättre än min onsdag. Hittills alltså, då klockan i och försig bara är snart 11 haha. Men ändå. Gav mig själv sovmorgon vilket var sinnessjukt skönt. Fick dock stressa en massa för att hinna men det var det lätt värt. Nu har vi foto, vilket typ är roligaste lektionen på hela veckan. Sen till lunch blir det pannkaka vilket är det godaste jag vet och sen som grädde på moset glider jag runt i mina nya nike air force idag vilket bara gör mig allmänt glad, haha.
 
 
 


Älsklings Avicii








Tröttis

När man redan vill åka hem när man sätter sig i bilen på morgonen, då är det illa! Haha men jag kämpade på och nu är skoldagen snart över. Skönt! Ska ta min lilla godis påse jag köpte som tröst för jag inte åt nått godis i helgen och sätta mig på bussen hem alldeles snart, längtaaaar haha
Sen är det bara två dagar kvar till helg så det är ju nice. Vet dock redan nu att helgen kommer bli extreeeemt stressig men det blir säkert super 






Lite nytt

Hade lite tråkigt så har nu suttit och lekt lite med designen. Var fruktansvärt trött på den andra så kände verkligen för lite nytt, vad som heslt igentligen haha. Bara bort med det gamla liksom. När jag har tid nån dag ska jag dock ta lite nya frächa bilder och fixa till en ny header men tills jag har tid med det får detta duga. 
Nu ska jag kolla sista avsnittet av the vampire diaries i mina nya gosbyxor och sedan ska jag sova. Det var nästan Pinsamt så trött jag var i morse...
 
 


Flowerpower

Idag är det tisdag och jag har ett prov på eftermiddagen. Längtar ej... Men dagen har varit rätt okej hittills. Åt jusst lunch på your choise så det var ju lite extra gott. Efter skolan ska jag följa med Mathilda och klippa sig innan vi går och dansar lite jazz. 

Kom på att jag inte ens nämnde vad jag köpte i Stockholm... men den här tröjan jag har på mig idag är iallafall från Zara i Stockholm och väldigt blommig. Crazy guurrlll





Dött

Jag skämms lite över att jag inte bloggat på flera dagar men... Förlåt iallafall...
Haft en skön första morgon efter lovet. Vaknade med Axel tidigt som skjutton och sa hejdå till honom när han åkte till jobbet. Somnade sedan om i hans säng och fick skjuts hem av Viktor vid 11 kanske. Skööönt. Började 13:30 med utvecklingssamtal och nu sitter jag på mammas jobb och äter kesella innan dansen. Mummmmmss





9 timmars shopping senare

Anlände i Stockholms stad vid 9 imorse och efter massa shopping, smoothies och frappes sitter vi nu på tåget på väg hem igen. Jag fick mycket fint med mig hem så det var ju bra! Men väldigt väldigt trött i fötterna är jag nu. Herre Gud alltså. Ikväll blir det en snabb visit hos kusinen som fyller 13 och sedan iväg mot Axel för att spendera resten av helgen där. Bra avslut på lovet detta. 






Mot Stockholm