Torsdag

Dagen var faktiskt helt okej. Mitt glada humör från gårdagen har klistrat sej fast sol superlim så det är ju bra.
Missade kören på grund av mitt tandläkar besök. Kom bara de sista minuterna och hann precis med att sjunga highwayman i alla stämmor. Ååh vad fint det låter! Planerade sen dans på idrotten, och drack choklad milkshake på hemkunskapen. Vilken superdag skulle jag vilja säga! Efter skolan gick jag, Ellen, Axel, Richard och Ludwig en sväng på stan. Trevligt, trevligt. När grabbarna skulle äta subway drog Ellen och jag vidare och mötte sedan Mathilda. Mathilda och jag har förövrigt varit sjukt nyttiga! Gick rakt förbi de billiga äppelmunkarna och mot hyllan med kesella och keso. Ett paket vindruvor åt vi också. Duktiga tjejer!



Tandläkarn

Tog en paus mitt i skoldagen och drog till tandläkaren. För det är ju bara så himla kul! Visst? Sitter och väntar på min tur nu, taggaaaa
Efter skolan ska jag följa med mathi och ta spruta snäll som jag är! Här ställer vi alltid upp! Oavsett vad! Sen ska vi äta subway hoppas jag. Så himla sugen! Shit Asså. Det är inte klokt.
Tror vi skulle dansa på idrotten idag också, så det blir toppen.



Dansfri dag

Dagen har varit toppen! Har liksom känt mig så glad hela dagen. Så det är ju bra. Diskuterade klass tröjor och klassresa på svenskan. Känns så otroligt sorgligt att det är så sjuuuukt lite tid kvar innan vi går ut och slutar nian.. Blööööh!
Diskuterade även sommarlovet med mina kära väninnor. Om allt går som vi vill och pengarna räcker till och datumen passar bra drar vi till Tyskland en vecka i början av sommar lovet! Skulle va så himla grymt! Hoppas det går!
Nu ska jag hem och fota lite, super!

Tog massor av kort även idag haha
mest på mej och mina snyggingar till vänner. Synd att ett collage bara har 4 rutor... (Gapa är den ända min jag kan, typ)



Seg uppdatering

Har ingen speciell anledning till den sega uppdateringen faktiskt... Ber om ursäkt till ni 10 personer som ivrigt tittar in varje dag. Jag älskar er! Höhö

Dagen har varit helt okej! Var sjukt seg och trög i allmänhet men de gick. Eftermiddagen va bättre. Gick en sväng på stan med Ellen, Carlotta och Mathilda. Sen satte Mathilda jag och Ellen oss på donken och åt så nyttigt vi bara kunde. Satt där i flera timmar som vanligt och snackade om lite allt möjligt. Så det var trevligt. Vid sex gick jag och Mathilda vidare till dansen och tränade en timma.
Min mobil kamera har gått varm idag. Så sjuuuukt många bilder jag tagit. Ganska ovanligt för att vara mej faktiskt. Brukar endast ha ett tretal bilder i kamerarullen efter skoldagen. Slängde ihop ett litet fint collage med några av fototillfällena. Svartvitt som vanligt❤❤❤❤❤❤



Pluggdag

insåg när jag gick upp idag klockan ett att jag hade ganska så mycket plugg att göra...
inte det roligaste om man säger så. Trotts att jag viste precis hur mycket jag behövde göra satte jag mej och redigerade bilder från igår innan jag gjorde nått annat. Sen hann jag både med och kolla film och duscha. Det gjorde att hela min kväll har jag suttit vid köksbordet med mina böcker. Men nu är det entligen dags för sängen! ska bli så jäkla skönt! känns inte som om jag sovit alls på lovet haha. 
 
 
 


bilder från skövde!

 


Skövde!

Åkte bussen mot Skövde vid fem igår och vi kom fram typ åtta och checkade in på grymmaste hotellet! Sjukt fina rum och så hotellfrukost på morgonen, super!
Just nu sitter jag och Mathilda bara och chillar och äter lite godis. Vi ska ju inte dansa förrän om några timmar så vi får ha lite tråkigt så länge.
Lukas kom hit vid tio men har dratt nu så nu är vi ensamma igen.
Är verkligen super taggad för att dansa så det ska bli sjukt kul! Bara timmarna går fort nuuuuu



På väg hem.

Sitter just nu i bilen påväg hem från fjätervålen. Har haft en super vecka med massa skidåkning och andra roligheter! Jätte fint väder har vi också haft. Jag, mamma och Alice åkte dock hem lite tidigare än resten av sällskapet. Jag ska ju tävla på lördag och bussen går klockan 5 på fredagskvällen.
Tror gurra och Lukas skulle komma förbi och kolla lite också så de blir säkert as nice!



Ingen täckning

Tänkte bara kika in och säga att jag har absolut ingen täckning här uppe i fjällen och det är därför jag inte har uppdaterat någe under veckan. Tänkte bara säga de så ni inte tror jag dött haha. Men åker hem imorgon vid två så har snart täckning igen!


Min fredag

Var alldeles toppen! Kändes grymt att komma till vaka till skolan igen och få träffa alla. Det är läskigt hur mycket man börjar sakna dom när man är borta sådär... Herre Gud. Hur ska jag klara gymnasiet?
Efter skolan tog vi en fika och pratade lite om det jag missat under veckan, så det var härligt! Amanda kom sen också så vi satt kvar ett tag. Åkte sen hem vid typ 4 och packade för skidresan! Så om någon ska till Idre så kan dom ju skicka iväg ett sms! Kommer nog känna mig lite ensam.. Haha.



TAGGAAA

Trotsade allt vad vara sjuk innebär och tog mig till dansen idag. Inte okej Rebecca! Jag vet.. Men det var sjukt kul att se lite folk haha. Testade att dansa lite i dräkten och sådär och det gick super duper! Så himla fin! Nu blir jag bara ännu ännu mer taggad ju!

Imorgon ska jag till skolan. Har två prov jag hade tänkt att göra så det blir skönt stt få de gjort innan lovet. Sen på lördag morgon åker familjen upp och åker skidor hela lovet så de blir nog alldeles grymt kul!



Sjukstuga

När jag är så pass sjuk att jag inte ens orkar blogga, då är jag ganska så väldigt sjuk kan nu förstå. Faktum är att jag i två dygn nu spenderat all min vakna tid i soffan och hostat sönder av ansträngningen av att bara gå till köket. Jag vet knappt hur mycket snö det är utanför dörren. Det är inte bra... Tror jag är hemma imorgon också så jag blir riktigt frisk tills vi ska upp och åka skidor nästa vecka.
Imorgon är det alla hjärtans dag också! Ser verkligen fram emot att sitta här helt ensam och hosta bort den. Jajamän!

Mathilda har nästan gjort klart vår dräkter också! Sjukt taggad inför Skövde asså!
Kommer bli grymt bra.
Tog bilderna från Mathilda blogg. Har inte precis tagit några egna på sistone haha



10 kilo glass senare...

Mår sämst jusst nu... Febern är skyhög, så ont i halsen att det inte ens går att beskriva, ingen röst och ont i huvet.
Det jag lyckats få i mej är glass då det är skönt för halsen och dessutom svalkar lite. Så det är ju toppen... Även fast jag inte vill, skippar jag nog skolan imorgon. Så jag blir frisk. Skulle behöva plugga lite också men får ta tag i det imorgon.



DÖD

Tog mig upp, tog en Alvedon, pallrade mig iväg till skolan. Och överlevde!
Det gick helt okej faktiskt. Förutom lite hostattacker, att de varit jobbigt att prata och halsont. Men jag överlever. Nu är jag där emot helt död och längtar bara hem till soffan och ben & Jerry glassen jag vet står i frysen och väntar. Ska bli sjukt skönt och komma hem.

Min akrylmålning från bilden, as kul att hålla på att kladda sådär.



Ångest och grejer..

Gymnasieval - check!
Vans beställda - check!
Ny dräkt på gång - check!
Sjuk som in i helvete - check!
Feber - check!
Och massa prov den här veckan - dubbel check!

Förstår inte hur jag ska orka.. Faktiskt.
Veckan kommer bli grymt jobbig! Är så himla sjuk..
Vi får se om jag orkar gå till skolan imorgon. Tagit en Alvedon nu iallafall och vattenglas och halstabletter ligger redo bredvid sängen. Hoppas jag överlever natten... Sweet dreams!



Min lördag

Vaknade runt 10 hemma hos Carlotta imorse. Vi åt kinamat till frukost, spillde kaffe över hela golvet, dunkade musik så de va trevligt! ellen drog vid 1 så då satte jag och carlotta oss och pluggade matte tills vi låg på golvet och skrattade för vi va så trötta. 4 timmar och lite mer än 40 tal tror jag vi han med. Effektiva brudar!
Drog hem vid 5 och direkt vidare till grannarna för sushi kväll, så de va trevligt.
Imorgon blir det att beställa vansen jag kollat in hela julen och även att dra till Mathilda och fixa klart vår dräkt. Tror den kommer bli sjukt bra!



Det är dags för fredags mys!

Stannade hos carlotta med ellen för att spendera min fredags kväll här istället för hemma. Vi har precis ätit lite Kina mat och nu är det dags för fredagsmys med film och godis! Blir säkert en massa skitsnack också innan vi går och lägger oss sen, trevligt trevligt!



It's friday, friday!

Var bara o skolan och gjorde nationellt prov idag, sen slutade vi så de va ju sjukt chill! Är lite nervös över hur det gick men ja.. Det gick säkert helt okej!
Satt kvar och pratade lite innan vi drog vidare hem till Carlotta. Nu sitter vi här och chillar, härligt!

Tog på mej min galaxy tröja och svarta jeans. Ursäkta att bilden är så mörk men de får ni faktiskt leva med, haha



Facerape delux

Vill inte direkt säga att dagen var bra, men inte heller att den va dålig. Hade världens bitchigaste lärare på hemkunskapen, så dagen började ju verkligen på absolut bästa sett.
Men jag har lärt mej en hel del idag! Bråka ALDRIG med Richard Wehinger. Blev dragen i håret tills hårbottnen var alldeles öm. nypt och stucken med stift penna..men de va värt de! ända tills han fick tag på min mobil och ja..när jag väl fick tillbaka den hade jag typ 0 appar, följde 10 pers, inga kontakter, raderade konversationer, 14% batteri, och kommenterat fula randomsaker på folks bilder... Kändes otroligt bra. Eller inte! Ville bara hem och lägga mig i sängen men ja, insåg att jag hade träning och mötte Mathilda på stan. Vi käkade pasta huset och snackade. Alltid lika trevligt! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Imorgon blir de nationellt prov i svenska, tagga!

Några av de charmiga bilder jag hade i mitt kameraalbum efter denna dag.



Nu är det jul igen...

Fick pulsa till bilen imorse, shit va mycket snö det har kommit! Det kommer lixom bara mer och mer. Vintern tar aldrig slut! Haha
Hade faktiskt en bra morgon. Gick upp i tid och hann fixa färdigt mej i tid och allt, så det var ju super, haha.
Skolan idag blir säkert chill. Hemkunskap första lektionen, älska!



Istället för att plugga...

Har nu suttit och skrivit engelska i stortsätt hela kvällen! Tänker alldeles strax ge upp och ta mig till sängen, ska bli sjukt skönt! Av någon anledning är jag sjukt trött och då gick jag och la mig tidigt igår kväll. Tränade inte heller idag så borde va ganska pigg... Konstigt de där.
Imorgon blir de tävlings träning gånger 2 och sen hem och plugga. Så de blir ju härligt, aah.

Vääääldigt charmig bild på mej. Bjuder på den, faktiskt. Det är dehär jag gör när jag egentligen borde plugga... Och ja, jag går runt med keps hemma, för så cool är jag.



Nationella prov

Började denna dag med nationella prov i svenska vilket inte var så svårt som jag hade förväntat mej! Dessutom får man ju ha med sig godis vilket de flesta i klassen utnyttjade till 100% , super duper! Mitt nyttiga liv går framåt känner jag... Haha.
Provet höll på till lunch och nu har jag bara två lektioner kvar. Sen ska jag möta upp Mathilda och kolla lite tyger sen blir det hem och råplugga. Trevligt värre!



Snökaos

Upptäckte när jag vaknade imorse att det hade snöat hela natten och att marken var alldeles vit. Jag som trodde vintern i stort sätt var över, men nejdå...
Sitter just nu och äter lunch men vi är alldeles strax klara så vi ska snart bege oss till slottsskolan i snökaoset.
Efter skolan ska jag träffa Mathilda och kolla lite tyger till en ny dräkt vi funderar på så det blir trevligt!



Hård träning!

Var otroligt segt att ta sig upp imorse kan jag säga! Och min morgon blev inte bättre när jag kom till badrummet och insåg att jag hade glömt min plattång hos Wilma i lördags...
Men trots allt var min måndag helt okej! Fick till och med sluta en timme tidigare, så det var ju bra.
Just nu sitter jag i bilen på väg hem från tre timmars dans träning. Sjukt skönt men är väldigt trött nu... Känns bra att Richard skulle skriva på våran engelska så jag bara kan duscha och äta och sen hoppa rätt i säng! Ska bli skönt att sova ut efter min händelserika helg.

Ursäkta alla svartvita bilder... Har en väldig förkärlek till dom ❤



PARTEEEY

Igår hade vi överraskningsfest för michis, vilket var grymt kul!
Vi har gjort vårt bästa för att försöka hålla det hemligt och med tanke på att vi försagt oss ett antal gånger var det ändå väldigt lyckat! Även om Securitas knackade på dörren och grannarna klagade hade vi ändå väldigt kul. Ända till allt blev lite koas.. Men det löste sig och nu ligger jag ellen och Carlotta här och samlar nya krafter.
Idag blir det att plugga då jag har sjukt mycket prov och grejer de närmsta veckorna...tagggaaaaaaa