Lite update

Vad är det för dag idag?? Måndag va? Är faktikst helt lost efter Åre. Gick till skolan i fredags och trodde liksom då att det var måndag och nu har vi lov? Alltså vaaaa

Nått mer som är lite alltså vaaaaa: jag fyller fkn 18 om exakt en vecka??? Serriiii?? Har haft den 6 april i min dream days app sen det var över 600 dagar kvar och du är vi nere på 7? Det är ju helt obegripligt? Lilla jag blir 18 och snart har jag uppkörning också. Nej jag blir alldeles paff här! LÄNGTAR SOM EN GALNING!!! 

Hade tävling i lördags också. Var super missnöjda som vanligt och slängde oss som vanligt i frustration på golvet när vi kom 4a men nu såhär två dagar senare inser man ju att det är jävligt bra. Nästa gång tar vi dom 





Tack för iår!

















Sista dagen

Idag var en kul dag! Vi var väl alla något trötta på att racea ner för backarna och hinna 30 åk under en dag haha så jag, Mathilda, Amanda och Axel åkte runt och trixade på eftermiddagen. Det var fett kul! Jag och mathi har ju twintips också så gick ju prima. 

Sen hände årets händelse och Mathilda släpades hängandes i sina hängslen genom heeeela ankarliften. Alltså hahaha roligaste jag sett! Hon ba låg där med en skida och stav och släpades uppför den branta backen som ankarliften gick i. Hängslena släppte inte ens?? Och jag fick trycka på nödstopp och Axel komma med skidan hon tappade. Vi låg i snön och asgarva i typ en kvart innan vi kunde åka ner igen. Så himmla kuuul haha. 

Nu har vi hämtat oss och ligger i soffan och väntar på mat. Tacos ikväll och det ska bli sååå gott! Imorgon åker vi hem och det är lite sorgligt faktikst. Skulle gärna stannat några dagar till! 





Åre dag 2!

Dag två i Åre!
DRÖM backar idag, och strålade sol och klarblå himmel, hur bra för det bli? Åkte dessutom för första gången som första person i en helt nypistad backe, så jääävla nice. Ska gå upp vid åtta imorgon innan någon annan för det va sååå värt! Åkte typ 25 åk vilket är vääldigt mycket för att va vi. Kollade i skistarappen nyss och såg att vi åkte nästan dubbelt så många åk som förra året, shit alltså.

Nu ska jag duscha och vila så jag orkar med en dag till imorgon! 





Åre

Åre levererar som vanligt! Har åkt skidor heeeela dagen nu. Är trött i alla kroppsdelar från topp till tå och skulle typ kunna somna stående. Men Gud så kul vi har haft det! Backarna var lite sisådär men mot slutet började man komma in i det och så började solen skina på eftermiddagen också, härligt!! 

Vi försökte komma in på afterskin också men tydligen så är det 20 års gräns, 18-19 i målsmans sällskap och ungdomar mellan 14-17 är inte ens välkomna? var man 13 år var det däremot ok?? Hahah fattar ingenting. Nu ska vi iallafall ha egen afterski och kanske gå in mot staden eller nått, tror det kan bli rätt bra de me! 





Tjejkväll

Var en lång och seg dag idag. Känndes som typ onsdag och så var det fredag?? Ändå skönt haha

Gjorde väl inge speciellt, jobbade på bra bara och avlutade dagen med fika mummssss! 
Efter skolan mötte jag Mathilda och sen mamma för att få skjuts till Ellen. Där väntade massa godis, chips och cola och hur mycket mys som helst! Vi har snackat och skrattat hela kvällen och nu efter att ha kollat tre avsnitt av jordskott ska vi försöka sova haha. Får se hur de går... Godnatt!





Gårdagen

Dagen igår var så bra och känns skönt att veta att det blir samma sak idag igen! Vi var egentligen lediga igår men Philip och jag for ändå in till skolan eftersom vi hade ett fotojobb att checka av från veckans lista. Det gick as bra och var super kul faktikst! 

När det var klart mötte vi upp Emelie och Ellinor och hade en trevlig taco lunch på tågstationen. Sen mötte jag Mathilda och vi gick och köttade armar i 2 timmar. Hääärligt! Avslutade min dag med en glass i solen och sedan råmys hos Axel. Alltså hur perfekt dag??? 

Idag slutar vi 12 (!!) och då äre gym som gäller! Sen ska jag till Axel igen och sen är det bara 2 dagar kvar till Åre! TAGGAAA





Vart ska man börja??

Ja vart ska jag börja... Nu när jag tänker efter känns det otroligt dumt att jag inte bloggade igår haha, men jag var sååå trött! Helt slut var jag! Det tar på krafterna att stå 8 timmar på mässa kan jag säga! 

Men åh så kul vi hade det! Pratade flitigt och sålde in oss hos kunder i montern, kollade på andra, otroliga uf företag och åt  massvis med godis var väl det vi gjorde. Är skapligt trött i rösten nu och vill inte ha en ändå kund till som kommer och frågar "vad gör den här stenen då?"
Men det var jättekul, verkligen! Allra roligast var väl dock slutet på dagen när jag och hela min uf grupp kom 2:a i årets hantverk och 3:a i årets vara! Så himmla lycklig! Vi fick blommor, medaljer och två stora checkar på totalt 2000 kr! Satan!! Vi lyckades charma om kull juryn i de kategorierna och det känns såååå bra 

Nu såhär en dag senare är jag svintrött och går fortarande på energi som egentligen inte existerar.. Borde sova nu men ville bara kika in och uppdatera, haha men nu vet ni! Haha vi höra mer imorgon, puss och godnatt!





Uf mässa

05:00 ringde alarmet imorse. Mm kul. Jag hade dessutom två timmars tävlingsträning igår kväll och var super pigg när jag kom hem. Somnade inte förän halv 12 så är skaaaapligt trött nu faktikst. 

Uf mässan kommer pågå heeeela dagen och heeeela kvällen. 21:30 tror jag bussen skulle landa i etuna igen. Kan redan nu förutspå hur trött och tjurig jag kommer va, haha... Men det ska nog bli lyckat det här! Hoppas det iallafall 

Bild från träningen igår





Helgen

Min helg har varit mycket bra! Har av någon anledning sovit som en guuuud vilket ju alltid är uppskattat haha. En utvilad Rebecca är en bra Rebecca! 

I fredags vankades det avskedmiddag för Anna och Viktor som åker hela vägen till canada i veckan. Det va jättetrevligt! Bra sällskap och god mat var det och det brukar ju göra grejen 

På lördagen började jag och Axel måla ett av våra små målningsprojekt. Det gick bra, men när Mathilda frågade om jag ville hänka till slagstaglass kunde jag inte stå emot. Asså hur gott tänkte jag, släppte penseln och fick skjuts in till stan. Nä men det var perfekt! Sol glass och skitsnack. En lite bättre lördag med andra ord! Vi satt där på slagstaglass i några timmar och sen åkte jag och övningskörde i stan med pappa. Alltså det är läskigt nära nu, gaaaahh! 

Idag har vi målat heeeela dagen, Axel och jag. Ca halva huset är klart och vi är riktigt nöjda. Kom hem vid fem och avslutade helgen med syster och en springtur. Man måste ju passa på nu när det är vår och allt! 

Imorgon väntar skola och på tisdag är det uf mässan och jag är sååå stressad haha... Wish me luck 





Onsdag

Min motivation är i botten. För allt!! Allt är så stressigt nu så hinner inte slappna av imellan alla projekt jag har igång. Vi har uf mässa på tisdag och det är sååå mycket vi ska hinna fixa innan man kan andas ut. Efter skolan idag ska vi fara iväg och skaffa virke till våran monter, sen ska vi tillbaka till skolan och måla. Imorgon ska vi stryka allt en andra gång och sen skruva ihop allt. Allt bara går i varann och är fett stress...

Dessutom är jag ju fortfarande snuvig och blir andfådd som jag vet inte vad när jag flänger runt. Kul! Vi får se hur denna eftermiddag slutar. Var sugen på att träna men jag det går ju inte för sig. Får se om jag ens hinner åka till Axel. Hoppas hoppas! 





13 DAGAR KVAR TILL ÅRE!!!


 
 
 


Sjuk, vår och uppkörning

Orkar inte gå i skolan idag. Inte ens lite. 
Är snuvig och snorig och trött och har ont i huvet. Bra kombo! Kanske borde vart hemma idag med har en del att göra och ville inte missa skolarbete så nu fick det bli som det blev.

Imorse gick vi upp tidigare för att hinna åka till körskolan innan jag börjar. Vi bokade en sista körlektion så jag har koll på allt och sen ska vi boka uppkörningen i eftermiddag. Jag är tagg! ska bli skönt att man jobbar för ett mål, och ha ett slutdatum på detta lidande, haha.  

Vad tycker ni om solen föresten? Jag älskart! Jag slängde till och med på mig skinnjacka imorse för verkligen, I was feeling the vår. Blir så glad av solskenet och värmen som börjar smyga sig på. Dessutom känns det i luften att jag snart fyller år och det blir jag alltid lika glad över! 





Teori helvete

Alltså jag trodde inte teorin skulle bli så kämpig för mig del. Jag är nämligen rätt bra på att plugga och har relativt lätt för att lära mig. Ack så fel jag hade... Med 29 dagar kvar till 18 års dagen börjar teorin kännas rätt svettig. Är svin nervös! Det är sååå mycket. Vikter hit och dit och bromsträckor som ökar och minskar beroende på olika faktorer. Ska försöka lägga lite tid varje kväll på teorin nu. Känns viktigt att jag klarar det på första försöket och imorgon ska vi boka tid.... Shit så nervös gaaahhh

Helgen har vart seg. Varken jag eller Axel har mått någe vidare och jag jag känner mig fortfarande febrig och matt... Vi tog oss ut en stund iallafall eftersom det var så fint väder. Vi målade och gick runt lite på gården sen gick vi in till soffan igen. Soa säsong 6 har ju släpps på netflix nu så känndes inte mer än rätt haha.

Nu ska jag fortsätt med mig plugg så jag kommer i säng nån gång.





Dagen

Hej bloggen

Mår så jääävla dåligt.
Skulle gissat på att jag har feber, mitt huvud är tyngre än tyngst och kan knappt andas. Jag är super täppt i näsan och det lixom värker hela bihålorna, kul. Är typ helt slut, man blir ju matt i hela kroppen av att inte fungera normalt. Känns som rena undret att jag faktikst klarade av att tävla hela dagen idag. Mådde inte bra redan imorse och det känns att dagen har tärt på en. För nu mår jag ungefär 10 gånger sämre... Haha

Tävlingen då? Tänker inte va den som är den som skyller på att man var sjuk men jag var faktikst inte helt mig själv. Hade kunnat tagga till mer och krigat mer på golvet. I singeln tappade jag bort mig lite, slarvade och slutade på en tredjeplats (hade direkt final så bli inte impade) i paren var jag faktikst taggad, man blir ju det när man är två men det var samma situation som i singeln och vi slutade även där på en tredjeplats. 

Ska sova nu även fast jag fasar för att vakna sen. HATAR att sova när man är sjuk för det slutar aldrig bra haha....





Båtmässa

Hello peeps
Efter tisdagen ba swicha veckan förbi? Satan va nice! På onsdagseftermiddagen frågade Axel om jag ville följa med på båtmässa idag. Och jag ba ja med visst, giiivet

Det var mycket trevligt. Vi skrattade i bilen, åt på pizza hut, kollade på massa fina båtar och hälsade på Johan. Det var mycket kul och vi fick en väldigt bra dag. Skulle ju inte säga nej till lite båtliv och några av de lyxigaste båtarna skulle jag typ döda för. Sååå fina! Har dock skapligt ont i fötterna nu kan jag lova! Shit alltså, det BRINNER i fotsulorna.

Imorgon känns det som söndag möjligtvis måndag men är fredag och bara en ynka skoldag och sen BAAM heeelggggg och täääävling och vi ska vinnaaaaa woohoo





Bara tisdag

idag är det bara tisdag. Bara jag som tycker veckan går i slowmotion verkligen? Tre hela dagar till helg, kääämpaaa 

Så träningen igår gick fint. Både singel och par och vi är mer taggade än någonsin! Jävlar vad bra vi är! Idag efter skolan väntar mer gym och kanske en celsius (creavar en sååå mkt) och vi kommer vara starkare än någonsin i helgen! 

Sen ska jag till Axelpaxel och vi ska måla, är faktikst as taggad?? Woohooo







Dagens

Måndag, mittbena, gym och kvarg i solen. Det var härligt! Är det nått alla bör testa är det kvarg med nötkrämssmak. Halleluja säger jag bara! Vi har letat efter det i veckor nu och äntligen hittade vi det på Ica safiren hahah. 

Ligger jusst nu i sängen och powernapar innan 2 timmars tävlingsträning väntar. Är sinnes taggad faktikst! Tävling i helgen!! har planerat att gå upp i guld i singeln samt ta en prick till star i paren och skojar inte när jag säger att det är stor chans att det går efter planen! Härligt! 







Tyskland

Tog inte jättemycket bilder i tyskland för vi filmade allt och alla stället haha. MEN håller varenda ledig sekund på att redigera en rolig liten video och vågar vi kommer den nog upp inom en snar framtid. Här är bilderna sålänge!

 

 
 


Sorry sorry

Okej så sanningen om varför jag har struntat i att blogga är denna satans mobil verision?? What's up med den liksom? Hatar hatar hatar! Spyr på den och vill egentligen inte blogga förän jag fått bort den men jaa...here I am. 

Så jag skulle lagt upp bilderna i torsdags men hade faktikst helt glömt bort och så lovade jag Mathilda att lägga upp dom ikväll men så glömde jag bort igen. Typical mig om man säger så. Tänker iallafall inte gå bort till väska och packa upp dator nu så håll ut mathi! Dom kommer imorgon!! Om jag inte glömmer igen lol.

Och min helg har vart superduper, tackar som frågar. Har gjort massa mys och kul men inget som jag orkar berätta nu. Jag är nämligen aldeles ner bäddad i sängen och mina ögon slår igen vilken sekund som helst nu... Men vi hörs imorgon! God natt! 

Halvtaskig selfie från i fredags men deg är det enda jag har att bjuda på jusst nu.