Tränaträna

Okej jag har bestämt mig. Hela våren nu är det stenhård satsning som gäller! Kötta alla träningar som är kvar och springa dom kvällarna jag har ledigt! Det lär jag må bra (och kanske bli lite snyggare till sommaren) av? nej men ibland får jag sånna hära ryck då jag får massa motivation och bara vill kötta sönder! Det kan gälla vad som helst egentligen men just nu är det träning. Och jag ska hålla detta. Jag har ju inget att förlora? Nu lägger vi latheten på hyllan och drar ut och springer! 

Vet inte var detta kom ifrån med jag gissar på att det är allt runt omkring. Haha. Jag menar det är jättemycket nu och jag är fullproppad med tankar i huvudet känns det som. Då kan jag tycka det är asnice att ha nått helt annat att fokusera på. Och bara låta min jobbiga tonårshjärna vila och istället tänka på hur jobbigt det är att springa typ, haha. 
Ja... Vi får se hur detta går!





Redan?

Var tvungen att dubbelchecka klockan om det verkligen var dags att gå hem när jag gick till bussen idag efter skolan. Dagen har verkligen gått i superfart, vilket såklart känns super bra. Hoppas innerligt veckan går lika jättefort så det blir helg nån gång, hahah. 

Jag fyller år på söndag också! Herre Gud alltså... Tiden går så fort, haha. Jag, redan 17? Whaaat
Samtidigt känns det som 100 år sen jag fyllde 16. Som jag varit 16 år jätte länge liksom. Och också som om det är 100 år kvar tills jag fyller 18. Det ska bli kul! Haha.

Nu ska jag hem och bara ta det lugnt innan 3 timmar disco ikväll, nice. 









Vår

Jag fyller år om en vecka och dessutom är det väldigt mycket vår just nu! Guuuud så underbart! 

Vaknade jättetidigt imorse av att Axel pussade mig på pannan och sa hejdå innan han åkte iväg till jobbet. Älskling❤️ Jag låg dock kvar och sov några timmar till i hans jobbigt sköna säng. Vid halv 11 nångång åkte jag hem där städning hela dagen väntade, bläää. 
Dock var det ju väldigt fint väder så vi städade ute istället, de behövdes ju också liksom. Vi plockade skräp och så körde jag lastarn. Vilket är kulkul (säkert mycket roligare än det låter)
Sen oljade jag och papi altan en bit innan vi gick och fikade hos grannarna i vår solen. Väldigt trevligt. 

Alice och jag avslutade sen dagen med den numera obligatoriska söndags springturen och styrka. 

"Men Rebecca! Nu glömde vi ju ta en spring-bild! Vi får ta den i farten"





Sääääämst

Förlåt för att jag varit så kass på att uppdatera, det är inte meningen! 
Jag ska bli bättre, lovar! 
Idag var det tävling i Skövde som stod på schemat. Sex timmar i bilen totalt, jag är dööööd haha. Så jävla trött...
Vet inte om det gick bra eller dåligt? Vi tog oss till final iallafall, men i finalen var det svin trångt och man kunde typ inte dansa och ta ut alla rörelser så det gick hur dåligt som helst och vi kom inte på pallen, trist! Men inte vårt fel! Vi tar dom nästa gång.
Nu ska jag, trött som en jag vet inge vad, iallafall iväg på födelsedags middag. Men det ska bli mycket trevligt! Efter sover jag och Axel och sen tror jag vi skulle städa på söndagen, kulkul..





önskelista

Jag hade 0 insperation till att blogga igår, jag ber om ursäkt. haha med det hände inget speciellt typ så ingen missade något, skönt! 
 
Idag ska jag skriva en önskelista, för det har jag inte gjort än (alltså vaaaa!?) 
Så om någon vilsen mormor, morfar eller kusin kollar in och funderar på vad jag vill ha så är det som står högst upp på listan nu; HÖGTALARE! Allvarligt. jag lyssnar på musik så mycket ett bra högtalarsystem tycker jag att jag är värd. En fet jävel vill jag ha, med baslåda och shit, de skulle vara nice! Jag är faktiskt uppriktigt avundsjuk på Axel och ljudet på musiken i hans rum.
Annars vet jag inte vad jag vill ha haha. Nån märkes tröja kanske för jag är en snobb (som inte har råd).
 
blid från min förra födelsedag. Babes<3333333
Och vi blir samma glada gäng i år för tyskis kommer hem och gör oss sällskap. känns as bra att vi kommer vara samlade igen, saknas dom ju kalasmycket...
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Svartvitt

Som min lärare sa idag, nu är det nerförsbacke mot helg! Fy satan va nice! Det glädjer mig att veckan gått fort ändå, för det har den faktiskt gjort. hääärligt! Vad hände idag då? Åt lunch ute och har sen dess varit mätt som ett svin. Men gott vare! Annars har jag fått sååå mycket gjort idag. Utan att överdriva! Gjorde klart ett arbete och var flitig på franskan. Det krävs väl nästan en applåd?
Sen har vi kollat american horror story idag också. Det är bra, men så fruktansvärt läskigt att man både vill och inte vill titta. Jag som är så rädd för skräck är väldigt kluven men ja, det är bra! 

Eftermiddagen spenderade jag hos Axel och det var som alltid väldigt gos. Nu ligger jag i min säng och ska försöka klura ut vad jag ska ha på mig imorgon... Sen ska jag sova, natti! 

Är det för mycket svartvitt? Hahaha







Halva veckan över

Onsdag idag och därmed var halva veckan över, skön tanke ändå.
Tror dagen kommer gå relativt fort idag, eller jag hoppas det iallafall haha. Tror vi skulle äta ute idag också så det lär ju bli gott iallafall.
Annars har jag en sjuuuk träningsvärk som inte vill gå över, och väääldigt ont i benhinnorna efter att ha rusat runt i vans hela dagen igår. Men nu ska vi inte klaga det kunde vart värre, det kunde vart tisdag, haha.

Och jag har lockigt hår idag vilket känns lite gos 





Ursäkta alla stavfel





Äckliga tisdag

Hur mycket jag än inte vill, så blir det tyvärr ändå tisdag varje vecka. Och denna tisadag skulle jag säga var värdelösare än någonsin... Vi har nämligen inget internet på skolan vilket gör att skolundervisningen inte fungerar över huvudtaget och vi sitter praktisktaget och bara stirrar rätt ut i luften. Det suger. Man skulle ju liksom lika gärna kunnat vara hemma. Men neeeej. Så vi bara sitter här och väntar på att vi ska sluta, för ingenting funkar utan internetuppkoppling här.
 
Jag hatar när man redan när man vaknar på morgonen vet att dagen kommer suga. För så är det faktiskt varje tisdag och det är en riktigt pissig känsla. Jag längtar tills imorgon, för då får jag åka hem tidigt, chilla med livet hela eftermiddagen och sen spendera hela kvällen hos pojken min, de är niceeeee.
Annars längtar jag just nu till att få äta. och tills jag får komma hem och sova, så interessant är mitt liv.
 
Och glad voffeldag föresten! hoppas ni får äta mycket vofflor!
 
 


Bara kriga

Träningen idag var kul faktikst! Eller kul va den ju inte, men det kändes bra och det var ju kul! 
Jag blir bara mer och mer taggad på att tävla. Ännu mer taggad är jag till att bara kötta sönder. Träna alltså, hela tiden! Och bli fett fit. Nu när det är så skönt väder är ju en springtur (nästan) alltid bara skönt? Det tycker jag iallafall. 
Nu ska jag hem och äta, duscha och sova. Känns skönt att jag avklarat ännu en måndag. Bara att tagga tisdag nu dåååå.

Från våran smarriga fika. Usch vad gott det var! Känns så inspo att jag bloggar om träning och lägger upp bild på mat hahaha men alltså äta bör man, annars dör man...





Hemlängtan

Just nu längtar jag hem. Hem till min säng, tvn och all mat i kylen typ. Men tyvääääärr så kommer jag inte hem förän typ klockan 10 ikväll. Det faktumet krossar mitt hjärta typ haha...
Och där imellan väntar tre timmars disco träning. Alltså neeeej.
Alltså jag vill träna, haha men komma hem skulle vara så nice... Usch nä, denna veckan är inge bra.
Får se det positivt och tänkta på fikan i eftermiddag istället för träningen. Haha 

Fint vår väder idag iallafall, tjohoooo
Och lägg märke till att jag fyller år nästnästa söndag, shiiiit 





Gaaaaahh






Vår

Riktigt solig väder i helgen! Vad tycker vi om de? GRYMT! 

Har varit ute mycket i helgen vilket såklart har varit asmys med tanke på vädret. Var flitig publik när Jonssons svetsade vältar i solen blandannat. Dock om jag ska vara ärlig satt jag nog mest och värmde ansiktet mot solen, så nån bra publik var jag nog inte. Allafall var det super gos, och jag måste än en gång säga att jag längtar ihjäl mig till sommar och sol. Fyfan...

Idag när jag kom hem motiverade jag lillasyster och sen drog vi ut och sprang. Avslutade dagen med att ta i hand på att vi bannemig skulle springa varje söndag. Punkt slut liksom. Får se hur länge det håller haha...





but first, let me take a selfie

Dagen var bra. Det är ju fredag liksom! Dessutom var det ju soligt idag så hur har dagen inte kunnat vart bra? Haha. 
Efter skolan var pappa dagens ängel och skjutsade hem mig så jag kom hem super tidigt, vilket var as nice! Fick reda på vårt nya projektarbete vid namn operation selfie idag också, hahaha. Det går ut på att man ska ta en selfie på sig själv med duckface. Alla i hela skolan alltså. jag lär ju inte ha några problem med det iallafall! Hahah.
Annars har jag hunnit med att äta så mycket godis att jag mår illa, och läst en bok jag som hatar att läsa (kors i taket).

Fredags selfie 






Fredag imorgon, jaaaa

Bara jag som tycker denna veckan verkligen har krypit sig fram? Äntligen fredag imorgon liksom, herre vilken tid det tog! 
Dagen har vart bra, för så blir dagarna när dom går fort, bra. Kebaben var utsökt som vanligt även om jag fortfarande är spymätt.
Nu ska jag hem och göra klart ett fotoarbete innan jag får dra iväg till Axel. Trevligt trevligt 





Äckliga snö

Jag vill inte ha något annat än värme nu. Vår och sol skulle jag seriöst typ döda för jusst nu. På riktigt. Och så så bestämmer all snö som skulle kommit i december sig för att komma nu. Alltså nej. Höll på att snöa bort när jag gick hem. Uuusch! 
Men det har inte hänt nått speciellt idag. Dagen gick, precis som jag trodde, asfort, skööööönt! 
Imorgon ska jag på kebab-dejt med Mathilda och kan lätt ska att det helt klart är veckans höjdpunkt, haha. 

Nu håller vi alla tummarna för bättre väder imorgon 







Onsdag

Idag är det onsdag och jag måste säga att det faktiskt inte känns så farligt. Har mer eller mindre helt ändrat uppfattning om onsdagar. De är faktiskt inte så farliga haha. Isåfall är tisdagar jobbigare och lucky me, den dagen är över.
Idag känns faktikst bra. Tror dagen går fort, då vi ska kolla film hela idrotten så det lär ju bli skönt! 

Bild på mina naglar, för det är jag ä da jag har just nu haha 





sommar och sol

idag fick jag en sån sjuk sommar kännsla! nej, inte för att det var varm och soligt. Nej, det var bara det att idag tog jag på mig min gamla parfym. Jag köpte ju nya vs i september typ och sen dess har jag bara använt dom. Men sen imorse kände jag att nämen gud vad kul med aqua kiss och splacha på lite. Och den parfymen alltså. Den luktade sommar! 
Eftersom jag hade den hela sommaren så fick jag värsta deja vu och flashbacks och hela köret från sommaren. Sen när jag satte lurarna i öronen och bara shuffla musiken. Vilken låt startar? Albatraoz! alltså åååh <3333333 Sommarens absoluta favvis och jag ville bara dansa mot skolan. 
Kan ju inte bara vara jag som just nu längtar ihjäl mig till bruna ben, shorts och sena sommarnätter. fyfan vad härligt det ska bli med sommar och sommarlov.
 
pallar ej skolan...
 
 
 


Träningen

Jag skulle beskriva dagens träningen som cp-jobbig. Vet inte om det var för jag vart sjuk men halsen blev helt torr och det var typ jobbigt att andas, haha. Dålig kondis? Neeeeejdåååå...
Var iallafall död efter och dansade vidare som en zombie. Men det gick ju bra det med! 
Vad som var skönt var att tävlingsträningen var så chill den kunde bli. Lekte typ hela timmen, så skönt! Haha. Nu ska jag hem och äta sen ska jag tagga för morgondagen.
Idag var jag tjurig, imorgon ska jag vara glad. (Trotts att det är tisdag) 





Stockholm

Min helg var bra, vilket alltid gör det segare att komma tillbaka till skolan. Idag ska vi dock till Stockholm så det blir ju chill. Sen efter skolan ska jag träna som alltid och känner mig inte det minsta taggad... Vi får hoppas det ändras under dagen, haha.
Annars händer inget speciellt denna vecka. Hörde att det skulle bli vinter igen med snöstorm och shit, och det låter ju inte så skoj 







Första plats

Tävlingen igår gick bra. Vill säga att det gick as bra eftersom vi vann och gick upp i guld men ska jag va ärlig så gick både gruppen och speciellt singel dåligt... Haha singeln var bara förvirrade och jag kunde inte riktigt kötta eftersom jag var osäker på dansen, och gruppen gjorde väl alla fel på lite här och där... Aja, skönt att avsluta dagen med par så man fick stå högst upp på pallen och låta den där känslan av att man är bäst sitta kvar helgen ut. Känner mig nämligen fortfarande som en vinnare, haha 





Guldklass nästaaaa






Skolveckan

Idag är det fredag, väldigt skönt med bara en skoldag denna vecka. Dessutom slutade vi tidigare idag. Redan 11:40, så det var ju chill!
Dock måste ju jag vänta på stan till fyra då vi har träning. Sen äre träning som gäller ända fram till 19 innan det blir fredagsmys och tagg inför tävlingen imorgon med Axeli. 

Insåg när vi var i Åre att Eskilstuna haft vår nu när vi vart borta. Och eftersom det tydligen ska bli vinter nästa vecka igen passade jag på att damma av skinnjackan. Så mys! Matchade min vår outfit med en mittbena och det ärsjuuuukt ovant haha. kommer nog inte hända igen på ett tag.. Haha 





sista dagen

Idag var sista dagen här i åre och jag har typ börjar sakna allt redan. haha nej men ärligt så har vi haft jätte kul och det känns riktigt sorgligt att åka hem. Dock sööög backarna idag och fötterna typ blöder så helt super sorgligt känns det kanske inte. hälften av alla liftarna var avstängda idag så i princip hela åre åkte i samma backe hela dagen. Detta gjorde att tösnön blev as grötig och skidorna typ fastnade och det tog tvärstopp ibland. Dessutom drar ju alla då upp blötsnön i vallar så man typ måste åka i spår och backen liknade västa puckelpisten. Nej det var inte jättekul idag. Speciellt inte på eftermiddagen då hela backen var totalförstörd haha. Får glädjas åt att det var helt bra på förmiddagen innan alla kom ut iallfall. Innan vi gled hem tog vi lite afterski och sedan blev det pizza till kvällsmat, mummsigt!
 
 
 


Tisdag

Tisdag, som brukar vara veckans jobbigaste dag blev helt plötsligt as nice! Konstigt va? Haha njaaa 
Idag var vi en bit bort och åkte. Vi försökte hitta Amanda, Annica och Mathilda i typ tusen år haha men tillslut så. Sen åkte vi till toppen, eller aah, så högt vi kunde komma idag och där var det inte alls skönt eftersom det blåste som jag vet inte vad. nålar i ansiktet typ, det var vidrigt. Men ändå helt ok väder idag med. Vi trodde det skulle regna men det snöade istället vilket ju inte gjorde så mycket. Nu har vi precis ätit lunch och sen ska vi ge oss it i backarna igen, härligt! 





Bilder från dagen





Åre

Det fanns tyvärr ingen ork för bloggning igår men jag tror ingen blev alltför ledsen, haha.
Satt ju iallfall i bilen hela dagen lång vilket för det första var ap jobbigt. Men lekte med datorn, läste bok och sov om vart annat så det gick bra ändå. Väl framme packade vi upp och bäddade, åt mat och umgicks. Sen avslutade jag kvällen med att gå en promenad och prata med Axel i telefon. tevligt trevligt.
Idag var vi uppe med tuppen (såklart) och åkte skidor så tidigt som möjligt. Vi har haft as bra väder idag också vilket var as kul då det regnade hela dagen igår. Dock så stängde dom av liften vid halv 11 för det blåste för mycket så nu har vi paus och ska äta lite lunch.
 
Hoppas ni alla har det nice i skolan!
 
 


 


Partaj, dagen efter och Åre

I fredags var det ju då 18års partaj för hela slanten. Jag och Mathilda åt tacos och fixade hos hemma hos henne innan vi knallade dit med Wilma och Ellen. Träffade massa trevligt folk och hade en jättekul kväll. Åkte hem vid halv 4 och var sviiiiin trött dagen efter. På lördagen sov jag typ till 12 (såklart) och sen gick jag ut plockade in lite ved och tvättade lastarn med papi. Vid 16 åkte jag till Axel och hade en mega mys och gos kväll med honom sista kvällen innan Åre. Så välbehövt mina vänner, shit alltså det bästa som finns ❤️❤️ 
Nu sitter jag i bilen upp mot åreeeee och det ska bli så nice! 

Hoppas ni haft en grym helg! 





Fredag

Idag var en så sjukt onödig dag. Hade matte i två timmar bara och sen fick vi sluta för dagen 10:50. Och som ni vet bor ju jag på landet och en bonus på det är kassa busstider. Idag går bussen hem 14:30 så nu har jag suttit på mammas jobb i flera tusen timmar. Nej jag ska inte överdriva haha vi har haft det bra och vi lunchade och så så det var ju lite mys hihi. Allafall går ju bussen hem snart och hemma ska jag packa en väska och byta om typ innan jag far till baka in till stan för att förbereda mig för partaj med fina flickorna. Usch så kul det ska bli! 

Såhär ledsen var jag när det regnade imorse. 







drog ut på promenad

När jag kommer hem om dagarna, när jag väl åker hem alltså, kör jag samma rutin, everyday.
Slår på en film och äter nutella direkt ur burken typ. Och ja, det är ju mys men idag pausade jag faktiskt filmen efter en halv timma och kände att näää, inte idag.
För jag är en såndär jobbig jävel som typ får kortslutning när jag inte har nått att göra. och idag känndes det så himmla tråkigt att bara sitta och glo. Speciellt när jag inte skulle till Axel direkt idag heller, för jag brukar bara hinna titta ett lagom tag innan dom hämtar upp mig. Men inte idag och därför mina vänner satte jag lite skön musik i öronen och drog ut med hundarna på en sväng. och faktiskt, de uppskattade både dom och jag. Jag brukar aldrig gilla att bara gå ut och promenera sådär men idag så, idag var det riktigt nice. Solen lyste och det var liksom vår i luften, as skönt! Kanske värt att testa fler gånger haha.
 
Ser ni mina byxer också? fy så glad man blir! hihi
 
 
 
 


Bara glad

idag har vart en såååå glad dag och jag vet inte ens varför. Det har bara vart så bra allt, skönt va? Vi slutade tidigare åt subway till lunch, fick reda på att vi får lunchkort till hösten och vi ska till Åre på söndag! Och på fredag blir det partaj vilket jag också måste slänga in känns väldigt kul. Så bra dag idag alltså. Dock blev jag typ lack på livet då min outfit va riktigt tjusig idag och så kunde jag knappt ta kort på den. Eller ja, klart jag kan ta kort men det syns liksom inte... Haha. Men jag ääälskar mina nya byxor iallafall. dom är tajta som satan och går knappt att ta av eller på (vilket är posetivt) och blåa. Jag blir så glad när jag tittar ner och ser dom haha. Dom är iallafall från dr. Denim och är super fina. 
 
Man ser inte ens... Haha men dom är liksom klarblå-spräckliga. Ja, jag älskar det! 









Taggaaaaa





Fettisdagen

Idag är det fettisdagen och Gud vad fett jag har varit. Semla till lunch och fika efter träningen. Jag hade dock hellre fettat mig med godis eller chips då jag mår rätt illa av för mycket bakverk, haha. Dessutom bli det såklart semelmys med familjen efter maten haha, herregud....
Inget plugg står på kvällens schema iallafall så det var ju trevligt. ska nog packa lite till Åre istället med det är ju bara kul. Känns att det börjar närma sig nu, och det ska bli såååå kul! 







Åre nästa veckaaaa

Dagen har gått relativt fort och bra måste jag säga. Och då är det ändå måndag och allt. 
Ritat serier och pratat propaganda är typ det jag gjort idag. Och nu sitter jag på bussen på väg hem. Har ca 3 timmar på mig att bestämma om jag ska åka och träna eller inte. Svårt val faktiskt hahah. Asså jag vill ju och har ändå en träning jag måste gå på men har ju ont i halsen och det kanske inte är jätte bra att bli sjuk när jag ska till Åre nästa vecka men... Ja.. Haha.

Påminnelse att det är semeldagen imorgon så ingen missar chansen att äta en semla. 





Rebeccas lördag

Min lördag var otroligt lång om ni förstår vad jag menar. Jag hann med typ 10.000 saker. Vilket såklart är jättebra då det värsta jag vet är att bara sitta och glo på helgen.
Började dagen med att först vakna hos Ellen, eftersom jag sov där efter konserten. Vi åt frulle, kollade film och fixade lite med hennes blogg innan mami hämtade mig. Vi drog och handlade i mjukisbyxor och ful toffs. Lika kul som det låter, haha. sen åkte vi hem, jag duschade, åt lite lördagsgodis och så innan vi än en gång satte oss i bilen. Vi for till mediamarkt och köpte en kamera till mig som jag kollat in nu ett tag. Typ alla mina sparpengar rök men känns bra endå! Och nu kommer jag kunna filma och fota i superformat, jaaaa! Fick även med oss en ny laddare och minneskort, feta nice!
Sen åkte vi till mathi och här spenderade jag hela min kväll med massa skratt. alltid lika trevligt! Nu har vi gått upp klockan 7 för vi har träning vid 8. Krigaaaa 





händerna i luften för AVICII

Avicii, var så sjukt jävla cp bäst. Asså ursäkta språket men HELVETE va kul det var!
 
Badass som vi är kom vi ju in på golvet även fast vi var under 18 och spenderade större delen av konserten med att trängas längst fram. Vi hoppade och skrek, blev matade med vattenflaska, tog massa bilder och försökte att inte tappa bort mobilen, träffade folk, smugglade in wilma och Isabell på golvet och bara hade det stört kul. Vi var feeeeett nervösa innan att vi inte skulle komma in men, vafan yolo! haha nä men det gick bra.
och trotts ömma fötter, ryggont och ett borttappat bankomatkort måste jag säga att ja, kvällen var GALET lyckad!
 
 
 
 
 
 
 


Satan va grymt