Onödigt onödigt

Hade två helt onödiga lektioner idag. kör och så bild. Jag menar Hallåååå Vem bestämde att inte vi fick ledigt idag? Helt onödigt. Men det var ju nice. Slutade iallafall en timme tidigare och hade därför gott om tid för att gå en sväng på stan med Mathilda och sedan chilla lite innan dansen. Körde stenhårt på fysen och är nu riktigt trött. Ska bestämma lite inför Valborg imorgon med mina vänner sen tror jag att jag somnar. Imorgon är en ny dag med härliga lektioner så som matte och slöjd. Kan inte längta mer!





Nationella prov

Börjar denna efterlängtade måndag på bästa sätt. Med nationella prov i engelska! Kan inte vara mer taggad! Fast nej, nu ljuger jag... Har varit här ett tag eftersom det inte går senare bussar utifrån mej. Inte så kul om jag säger så. Men nu ska jag inte klaga en massa! Haha har börjat gjort det allt för mycket på senaste tiden. Aja. Efter skolan blir det att träffa Mathilda och sen träna tre timmar som vanligt på måndagar. As skönt! Faktiskt.
Blev ingen strejk idag heller så vi får väl äta skolmat som vanligt. Jag som nästan hade sett fram i mot lite annan mat haha. Menmen

Bild som inte se nått alls med inlägget att göra.



Söndag

Söndag, seg som alltid. Har iallafall varit bra väder idag så det bra ju bra! Tog en promenad med mamma på förmiddagen, super skönt faktiskt. Tror vi gick 6 km i solen. As nice! Älskar att det känns att sommaren är på väg. Imorgon är det skola också. Ska försöka plugga lite innan dagen tar slut me det är tveksamt om jag orkar haha.

Mer bilder från igåååår





Lyckad tävling

Har vart en otroligt bra tävling idag! Allra bäst i disco singel då jag kom två. Så himla skönt! Brukar alltid gå så dåligt och nu så fick jag både pokal och prick! Dagen fortsatte bara bättre med final platser i alla grenar och även en till pokal i disco par. I hiphop par kom vi 4a och i singeln 5a tror jag. Men jag är sjukt nöjd ändå. Tyckte jag presterade grymt bra iallafall. På hem vägen stannade vi på donken så tog lite extra tid att komma hem, men det gick skapligt fort ändå. Nu är pokalerna fint placerade på hyllan och jag ligger nerbäddad i sängen. Nu ska det bli skönt att sova. Ska sova riktigt länge imorrn och sen på eftermiddagen tror jag jag skulle träffa Axel en stund så det blir ju trevligt. Men nu ska jag sova. Nattinatti!

lägger upp fler bilder imorgon. Pallar inte fixa massa just nu.



God natt världen!

Min fredag har gått segt. Började dagen som vanligt med två 2 timmars lektioner efter varandra. Så himla underbart! Eller inte... På lunchen dissade jag och Michaela skolmatsfisken och drog till Mälarsjukhuset. Mycket smarrigare! På idrotten sprang jag orienterings spåret med Alice och det gick mycket bra faktiskt. Vi slutade efter med dagen kändes ändå sjuuukt lång! Men så dålig var den faktisk inte, ska inte klaga! Nu på kvälls kvisten har jag för den mesta fixat inför tävlingen imorgon och nu väntar min stora sköna säng! Godnatt!



Säljer fika och grejer

Bloggade aldrig om dagen igår heller. Börjar bli sämre och sämre på det här märker jag. Förlåt mig!
Slutet på onsdagen gick fort så det var bra. Älskar när vi får chilla bort hela körlektionen, haha. Efter skolan åkte jag moppe med Axel hem till honom och var där till kvällen. När jag kom hem gick jag och la mej. Så trött var jag. Är även sjukt trött just nu. Ligger i en fåtölj i stadshuset där vi sålt fika hela kvällen. Men det har varit rätt trevligt faktiskt! Hela dagen har varit skapligt trevlig. Chillade de mesta lektionerna och så ägde vi på orienteringen på idrotten. Härlig känsla må jag säga! Hahah!
nu väntar den 20 minuter långa bilresan hem och sen blir det sängen. As nice!



Gårdagen

Jag bloggade inte igår. Kände att jag inte orkade när appen inte fungerade och allt. Men dagen var helt vanlig. Hände inte så mycket utav det jag minns, haha. Efter skolan tog jag och Mathilda bussen hem till henne och åt nutella pannkakor innan vi skulle dansa jazz. Typ dagens höjdpunkt! Annars var det lugnt.
Dagen idag började med nationella så är som vanligt otroligt seg i huvet. Har franska och kör kvar på dagen men det ska nog gå snabbt. Hoppas jag..




Träningträningträning

Idag var en bara dag. Lång men bra. Blev hämtad av Axel på morgonen och så åkte vi moppe tillsammans in. Så det var ju trevligt! även om det var lite kallt och så, haha. Efter skolan mötte jag upp Mathilda och sedan gick vi till dansen och snackade igenom lite viktiga saker. tränade tre timmar och nu är jag på väg hem. ska vara ta det lungt de sista timmarna innan man får sova igen. Ska bli sååå skönt! Är så sjukt trött nu för tiden, haha. Börjar nästan tro det är nått fel på mej! 
Blogg.se appen funkar föresten inte så om uppdateringen är seg, är det därför! 
 


Sista dagen på veckan

Spontan som jag är drog jag hem till Axel på lördags kvällen sådär lagom trött efter tävlingen. Bonde fest stod på schemat och kul va det! Även om jag kom alldeles i slutet haha. Sov sedan kvar och spenderade hela min söndag där. Vi vaknade vid 11 kanske och åkte iväg och spelade innebandy sen vid 5. Där i mellan hann vi med att grilla korv, snacka och bara ta det allmänt lugnt. Så det var trevligt! När jag kom hem väntade 3 fina paket till mej också! det var mina sjukt efterlängtade converse, boyfriend jeans och en tröja.
Nu är jag så sinnes trött. Ska välja kläder inför morgon dagen och duscha sen blir det sängen för min del! 
 


På väg hem!

Och så har hela dagen gått och vi är på väg hem igen. Har ingen riktig koll på vilken placering vi kom men det gick inte jätte bra.. Kändes grymt men domarna hade andra åsikter... Har iallafall haft en kul dag för det mesta ute i solen. Nu ska jag hem och imorgon händer nog ingenting. Men vi får se! 


Tävlings time

Bloggade aldrig igår så gör de nu. Dagen var bra, non gick långsamt som vanligt och franskan spenderade jag i biblioteket med Axel. Idrotten svettades vi på motionspass och sen fick vi sluta tidigare. efter skolan kom mathilda och hon jag och axel satr och prata ett bra tag innan vi drog hem. Vi åt godis och gick sen och la oss tidigt. sitter just nu här på tävlingen i Lindesberg. Blir att vara här och heja på mina vänner hela dagen då jag inte ska dansa för än typ klockan nio ikväll. Men det blir kul! Får se till att äta mycket så jag har massa energi sen sådär på Kvällskvisten bara. Men nu hinner jag inte skriva mer, vi hörs ikväll! 
 
blandade bilder från gårdagen! 
 


Fredag!

Idag är det fredag mina vänner! Var uppe med tuppen idag, duschade och grejer. Råkade ställa alarmet en timma tidigare så jag var klar tidigt och hinner gott och väl med att blogga! Hoppas på att dagen går fort med alla långa lektioner. Slutar iallafall dagened idrott och det brukar faktiskt vara ganska kul! Efter skolan ska jag möta upp Mathilda och sova hos henne innan tävlingen imorgon. Taggad till tusen!



YOLO swag

Började dagen med att baka kaka på hemkunskapen! Och jag skulle ljuga om jag sa att det gick bra.. Haha jag är sämst på att baka. Jag brände smöret på spisen och Richard tappade den nygräddade kakan på golvet. Men efter många ombakningar och så vidare fick vi äntligen vår kaka i slutet av dagen. 
Hade även chill engelska, kör och idrott där vi inte behövde göra så mycket. Så det var ju najs. Efter skolan drog jag hem till mathi och drack smoothi och åt pannkaka. Nu på kvällen har jag tränat 2 timmar och nu ska jag hem och vila sista timmarna av dygnet. Skönt! 
 
 


Knäskydd och vanzzzzzzz

Har haft en helt okej dag! Ska inte alls klaga då jag bara chillat hela dagen lång! När jag tänker efter har vi inte gjort nått vettigt alls faktiskt, haha. Började med nationella i historia. Efter fick vi ledigt typ hela svenskan så vi åt och satte oss sen i solen och njöt av värmen. Franskan kollade vi film och kören planerade vi konsert.
A S C H I L L !
Sen behövde jag inte ens åka buss hem utan åkte med Axel. Snacka om härligt. Hatar att åka buss. Så det var naaajsss
Väl hemma väntade mitt super fula knäskydd. Men bara att sätta på sig och hålla käft. Verkligen längtar tills jag ska ha de hela dagen i skolan... Haha nej men det är inte så tokigt. Bara knät blir bra är jag nöjd! Har som sagt haft en super bra dag och som extra plus i kanten kom mamma hem med mina otroligt efterlängtade vans! Snacka om att jag blev glad! Och nu ligger jag här i min säng med mina vans och mitt knäskydd och lyssnar på musik. Hur najs som helst!
Najs är förövrigt mitt nya favvo ord, najzzz



Toppen Tisdag!

Har haft en super bra tisdag! Nationella halva dagen, Ming till lunch, chillmatte, och slöjd! Och som grädde på moset kom Mathilda på eftermiddagen och hälsade på. Trevligt, trevligt! Efter skolan gick vi till stan och sedan tog jag och Mathilda bussen hem till henne för att baka nutellakakor. Visst blev de lyckade men smakade inte alls som vi föreställt oss... Så det va synd. Klockan 6 åkte vi in till dansen för jazz, dansade en timma och här är jag nu. 
 
Biiiildeeeeeer
 
 
 


Chillar kant

Kan vara den töntigaste rubriken i bloggens historia. Fullkomligt H A T A R det uttrycket. Nästan lika mycket som xD smilisen. Haha! Så. Himla. Fult!
Men det beskriver min situation ganska bra just nu. Ligger nerbäddad i soffan med min favorit filt och kollar på tv. Sämsta programmet men ligger så skönt att det inte är värt att flytta på sig och byta.
Dagen har varit bra! Hände inte så mycket. Gjorde inte speciellt mycket och slutade en timme tidigare.
Imorgon blir det nationella i so, lunch på stan och sen tror jag Mathilda skulle komma och hjälpa mej med slöjden på eftermiddagen. Trevligt!



Tidig.

Mina alternativ imorse var att antingen komma till skolan en timma för tidigt eller att gå till stan i regnet. Och lat som jag är med nyduschat hår och allt så valde jag att komma till skolan tidigt. Tänkte att jag kunde plugga ifatt lite i matten... Men jag ångrar mej lite nu, och då har jag ändå 40 minuter kvar... Nice. Behövde en linjal för att jobba i matten också så de sket sig ju.... Aja ska fortsätta leka med mobilen nu och hoppas att tiden ska gå fort.

Fin bild på stökigt rum



Söndagen min

Har varit en rätt bra söndag trotts allt. Åkte in till stan för saft och bullar hos mormor på eftermiddagen så det var trevligt! Förövrigt har jag inte gjort nånting. Men det har varit sjukt skönt! Glidit runt i mjukis tröja osv. Härligt dag ändå.
Imorgon ska jag vila från dansen så att mitt knä blir bra nån gång. Fick en film med övningar för att stärka knäna av min idrotts lärare som jag har kollat på nu på Kvällskvisten också. Jag blir galen om det inte blir bra snart...

Charmig bild, jag vet. Men det är så jag sett ut idag. Mycket vacker.



Chillar så studsmattan

Vaknade och insåg att jag inte ska göra ett skit idag. Så låg kvar i sängen och chillade. Men när jag insåg hur fint väder det är förflyttade jag mej till studsmattan istället. Varm och skön och svart. Perfect! Ligger här och messar med lite folk samtidigt som jag njuter av våren. Om vi har tur så stannar den ett tag!
Ska som sagt inte göra nått speciellt alls idag. Om det inte dyker upp nått. Vi får se!



Tävling!

Blogg.se appen fungerar fortfarande inte så om jag bloggar segare än segast är det därför. Tävling idag i ellfolk. Singeln gick sämst. Jag som ville gå upp i guld.. Men ikke da... Kom iallafall 4a i paren så de kompenserade lite. Surt att komma en utanför pallen bara. Menmen! Det var en lång och kul dag men nu väntar sängen. Ska bli så himla skönt att sova! Är så sjukt trött! 
 
 


Appen laggar mina vänner

Blogg.se appen laggar sönder och det är därför jag inte bloggat idag... Har försökt flera gånger men den stängs bara ner hela tiden och vill inte alla samarbeta! Min dator funkar inte heller nå bra för tillfället, men jag räknar med att appen ska funka igen imorgon. Sjukt jobbigt att blogga från mobilen utan appen... Men ja, vi får se! Imorgon är det tävling i elfolk så blir borta hela dagen lång! Taggad till tusen och ska verkligen kämpa för bra resultat! 
 
 


Vila.

Redovisade på musiken, Sagostund på svenskan, kebab till lunch, kollade när mina vänner svettades på idrotten och nu sitter jag på bussen på väg hem. Ingen dans idag. Ska vila så mitt knä blir bättre tills på lördag. Känns segt... Jag menar, vad ska jag göra nu i flera timmar innan det blir dags att sova? Haha blir så himla lätt rastlös! Men jag hittar nog på nått. Plugga borde jag ju alltid göra så..
Varit duktig med bilder idag! Haha. Kunde till och med göra ett fyrbildscollage. Shit, Asså.



Onsdag!

Mina tankar för dagen vara alldeles perfekt rätta. Dagen var mycket bättre än gårdagen! ALLA lektioner var sjukt chill och det hela dagen gick fort, och då brukar ändå onsdagar vara den värsta dagen på hela veckan. Men inte denna onsdag, vilket länder grymt skönt. Sen fick alla mina kompisar gå hem innan lunch när jag behövde vara kvar och läsa franska.. Sööög haha men till och med det var okej då snällAxel stannade kvar och höll mig sällskap medan han väntade på skjuts. Tog bussen hem vid halv tre. Kom hem, la mig i sängen och pratade i telefon med Mathilda i flera timmar. När jag la på somnade jag, när jag vaknade åt jag och här är jag nu. Dagen har faktiskt varit super. Väääldigt chill! Nu ska jag chilla vidare! Vi hörs!



Överansträngt knä, typ

Jag vill bara spy på mitt knä. Seriöst, det gör så djävulskt ont! Jag kan inte gå fort eller länge, inte springa, det gör ont när jag dansar och när jag går i trappor och så vidare. Orkar inte. Är inne i värsta tränings perioden då jag är motiverad till att träna heeeela tiden haha. Men jag kan typ inte för det gör så ont. Inte kul för fem öre...
Dagen var jobbig, vill inte ens berätta om den, haha. Efter skolan tog jag, Ellen, Carlotta och Mathilda en liten fika innan jag och Mathilda drog vidare för en timmas jazz. Det var väl helt okej. Men nu orkar jag inte vara vaken längre, godnatt bloggen!

Charmiga bilder på lilla Rebecca



Måndag

Dagen har varit sjukt seg. Men det kanske bara är min inställning till allt. När jag vaknade hade jag absolut ingen som helst lust att gå till skolan. Men jag gjorde det ändå för jag är så duktig och klarade mej igenom dagen galant! Trotts att den var så seg..
Efter skolan hängde jag lite med michis och sedan mötte jag Mathilda. Vi har som alltid så sjukt mycket att prata igenom så när när jag senare åkte hem från dansen var mitt huvud fullt med tankar och frågor, Haha. Det gjorde det inte det minst lättare att plugga engelska verb heller så nu har jag gett upp och gått och lagt mej. Och nu ska jag sova. Godnatt folket!



Jag vill sova.

Jag vill sova, det är den enda tanken som befunnit sig i mitt huvud idag. Vaknade av sol helvettet typ klockan 8 efter att ha sovit i drygt 4 timmar. Var svin hungrig, as trött och bara allmänt seg. När senare Ellen kom ut från sitt rum gick jag, Ellen och axel ner och åt lite cupcakes från gårdagen. Smarrigt! Var kvar hos carre till halv ett kanske och bara pratade och chillade. Sen hämtade pappa mej och Axel och vi skjutsade hem Axel och sådär.
Lagom till tre fick vi besök av släkten. Det var super trevligt men jag var så sjukt trött! Fick massa fint! Men Så fort dom åkt la jag mej på sängen och lyssnade på musik. Somnade efter ett tag och vaknade nyss. Ska gå upp och fixa mej för natten och sedan ta mej tillbaka till sängen. Jag ska se till att sova många timmar inatt så jag är pigg tills imorgon. Måndagar alltså <3333 nä men nu ska jag fortsätta min skönhets sömn. Natti!



Min födelsedag!

Jag fyllde år igår! 16 år!
Vaknade tidigt som skjutton. Klockan 6! För att åka och tävla i Sollentuna. Gick inge vidare men det var kul ändå! Efter tävling drog jag direkt hem till carre för att fixa mej inför kvällen. Resten av tjejerna kom lite senare och vi chillade och fixade oss i någon timma innan killarna kom. Hade en as rolig kväll med mycket skratt osv. Vi åt även världens godaste citronkaka med tomtebloss som dekoration. Super fint faktiskt! Vi hann också med att köra sanning eller konsekvens, dekorera varandras ansikten med tuchpennor, dricka te och dansa. Jag hade en as bra 16 års dag! Den va grym!

https://cdn2.cdnme.se/4021066/6-3/pic_51615fba9606ee4b801dd58b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4021066/6-3/pic_51615fcbddf2b35666ffcca2.jpg" class="image">



Nu kör vi!



Packat och klart!

Det tog en jäkla tid men nu ligger jag äntligen i sägen och ska alldeles strax sova! Har packat allt för tävlingen och kvällen hos carre. Har även hunnit med att öppna tre för tidiga paket eftersom jag inte kommer va hemma och fira med min familj imorgon. Fick massa fint faktiskt! Massa nagellack bland annat så nu har jag super fina naglar också! Men nu ska jag sova. Godnatt kompisar!
(Jag fyller år om några minuter, säg grattis!)



Slagsta glass i stora lass

Kom till vid stan vid halv två kanske. Väntade en timma på mammas jobb innan jag mötte Wilma och vi tog bussen till slagsta glass där vi mötte Ellen och Ellen. Andra gången jag äter det i hela mitt liv. Haha men det var gott! När vi suttit där ett tag smsar Carlotta att hon precis kommit hem från Holland och världens bästa kompisar som vi är tog vi självklart bussen dit och kramade om henne! Så det va trevligt! Nu sitter jag i bilen påväg hem igen. Ska packa och ta brun utan sol inför tävlingen imorgon. Så sjukt taggad! Vill mer än gärna ha en förstaplats pokal som födelsedagspresent!




På bussen

Ställde alarm och allt idag. Brukar alltid vara sen så tänkte att det var bäst eftersom jag ska in och fika lite med tjejerna. Men jag var sjukt tidig haha! Väntade på bussen i en evighet innan den kom. Men nu är jag påväg iallafall. Härligt! Fredag och allt! Och imorgon fyller jag 16! Waaaah! Tävling på dagen och party på kvällen. Ska bli grymt kul!



Powerwalk

Vaknade runt 10 idag. Gick upp, åt lite frulle, fixa till mej, satt i solen och chillade lite innan jag gick och mötte mathi vid bussen. Vi gjorde inge speciellt. Satt och snacka i solen på altanen bara. Klockren 3 typ blev vi hungriga så vi bestämde oss för att ta bussen in till stan och käka subway innan träningen. Man måste gå drygt 3 kilometer för att komma till min busshållsplats och vi var lite sena så vi fick powerwalka haha. Väl framme upptäckte vi att bussen inte gick. Så hungriga som skjutton bestämde vi oss för att gå in till kjula och käka pizza. Vad gör man inte lixom? Haha
Nu sitter jag och målar naglarna, sen ska jag kolla efter kläder att ha på sig på lördag. Det är inte lätt de där med kläder Asså. Kan aldrig bestämma mej!



en närmare titt

vaknade vid tolv idag så sov ut riktigt ordentligt, så himla skönt! jag älskar att sova! haha. 
Har varit vaken ett tag nu och har absolut inget att göra! Hemma själv och grejer.. inte så kul som det låter, faktiskt. har inget speciellt att göra resten av veckan heller. Får se till att släpa hit nån så jag slipper ha så tråkigt! 
Ska väl försöka göra lite vettiga saker, typ som att plugga och städa men vi får se om jag orkar haha. Just nu hade jag iallafall tänkt kolla lite pretty little liars. Det är så sjukt bra! GAAAH! 
Har föresten tagit lite bättre bilder på tröjorna jag och mathilda pysslade fram. Älskar att det är både sköna, snygga, billiga och sommriga!
 
 
 

 
tog på men shorts bara för att matcha lite bättre och för att ja, jag vill ha sommar. helst typ nu! Och jag vet att jag borde klippa det lite snyggate i uringningen men det ska jag fixa, när jag känner att jag orkar. haha.


Hemma igen!

Kom nyss hem från Ellen rebellen!
När vi hade kollat på lite seconhandaffärer mötte vi michis och Amanda och snacka lite innan vi drog vidare till bussen för att åka till födelsedagsbarnet. Vi fikade, åt, kollade gamla skolkataloger, snackade, chillade och planerade lite av min och Ellens sweet 16. Typ. Så coola, haha.
Imorgon ska jag inte göra något intressant alls. Ska sova och bara ta det lugnt, men det är ju härligt det med!

Blandade bilder från de senaste dagarna.
Vi klippte tröjor i går! Blev ascoolt faktiskt. Super snyggt!



Mot stan!

Sitter just nu på bussen på väg in till stan med Mathilda. Vi hade tänkt gå och titta lite i seconhandaffärer innan vi drar vidare till Ellen för födelsedagsfika. Har vi tur hittar vi nått billigt som vi kan göra om och fixa till. Vi är så pyssliga av oss! Haha. Ikväll händer inget speciellt tror jag. Ska väl bara hem och ta det lugnt. Sen får vi se om jag hittar på någe.



Fruktstund

Drog hem till Mathilda idag vid 11 tiden och sen dess har vi hunnit med massa roligheter! Köpte flera kilo frukt på stan som vi sedan skivade upp och åt ute i solen. Så sjukt gott! Älska frukt!
Nu på kvällskvisten har vi hunnit med en av våra självklara nattpromenader och nu sitter vi bara och chillar. Imorgon blir det att dra hem till födelsedagsbarnet Ellen och gratta henne lite, så det blir trevligt!