Fridayyy

Fredagar är ju alltid lika sköna. Kort dag,rätt chill lektioner och godis på lunchen, alltid. Och det är så nice ju, haha.
Kom hem vid tre och då la jag mig direkt i sängen med en skål chips och tjuvstartade fredags myset. Nya Disney filmen frost blev det eftersom alla tjatar över hur bra den är haha. Så vi får väl seeee 





Sisådär

Dagen var både upp och ner, blandat. Ena sekunden kändes allt toppen och sen nästa botten. Först var jag glad sen gick allt gick sämst. Borde dock inte känna att dagen varit dålig alls då jag faktiskt chillat hela dagen igenom. Från kl 8:20 till 14:00, inte ett enda ansträngande har jag gjort, bara chillat. 
Jobbade med ljussättning hela fotolektionen i princip och var blandat model och fotograf för mina klasskompisar, vilket alltid är kul. Sen bestämde jag mig för att gå i protest och inte jobba ett enda matte tal och eftersom Jonas är bäst förstår han precis. 
Nu sitter jag på bussen hem och ska slänga i mig nått gott innan Axel kommer och hämtar upp mig. Trevlig torsdag på er alla! 

 



Torsdag

Dagen igår var sååå bra och jag var sååå glad och så blir denna dag totala motsatsen... Suck.
Ont i halsen har jag också men glömde halstabletterna på bordet i hallen. Och jag vet redan nu att jag kommer komma försent till skolan och har jag nämnt att jag hatar att åka buss? 
Det finns en enda posetiv sak med denna torsdagen, jag ska kolla prison break med Axel hela kvällen lång. Så får väl längta till de. 





Precis






Hata livet

Mamma kom nyss in och talade om för mig att jag skulle ställa om klockan då jag var tvungen att åka buss imorgon. Och typ därmed försvann lusten att leva. Alltså seriöst. Bussen går då jag normalt går upp... Ber till gudarna att mitt halsont blir värre så jag får stanna hemma imorgon. Fyfaaaan
Dagen har flutit på, tja det finns inte så mycket att säga. Jag har fortfarande träningsverk men håret var inte lika kaos. Jag gjorde ett nytt försök på smoothie och denna gång smakade de riktigt bra.
Nu ska jag lägga mig i sängen kolla ph och ignorera att jag måste gå upp typ sex imorgon. Hatahatahata 





"Jag ska vara nyttig"

För ovanlighetens skull har denna tisdag gått hyfsat fort. Skönt! Vi åt american pizza till lunch också. Så det var ju lite fusk... ska får sluta tidigare också så jag hinner med bussen hem så får jag lite hemmatid innan det blir jazz träning vid halv 7.
Min träningsverk är sinnes sjuk men annars är det bra. 
Förutom att mitt hår är kaos. Och då menar jag KAOS 





Disco Divas

Dagen var väl flutit på heeeelt okej. Måndagar skulle jag alltid säga är sega. 
Efter skolan åkte jag hem och rörde ihop en smoothie. Inte god så jag tog en macka innan träningen istället haha. 
Träningen var kul idag om jag får säga det själv. Även tävlingsträningen var kul och givande så det var ju super. Visade våra nya dräkter också. Känns inte så långt kvar tills första tävlingen ändå. Sååå taggad. 




Trött på skola

Ni vet när man har söndags ångest på söndagar för man liksom ba "fuck det är måndag och skola imorgon" ja, jag har både måndags-ångest och tisdags-ångest och onsdags-ångest. 
Jag är så sinnes sjukt trött på skolan förtillfället. Haha.. Bara att krigaaaaa
Sommarlov skulle ju iallafall inte sitta fel just nu! Håller ni med mig? Värme, bad och ledighet, fy skjutton va nice! Speciellt de där med värme. 
Nä nu ska jag hem och ta mig nått att äta innan 3 timmars disco väntar ikväll. 





Fredagsfika

Skolan gick fort idag vilket den iochförsig alltid gör på fredagar.
hade ett super svårt algebra prov som sista lektion och sen gick jag med mamma och ställde in min klocka och det var ju verkligen på tiden haha.
Efter det mötte jag Ebba och Malin på stan och sedan gick vi och fikade och väntade in Mathilda. Fikade lite till när hon kom och pratade massa innan vi drog vidare för freestyle träning. De va kul men jobbigt och jag lär ha träningsverk imorgon haha. 
Ikväll sover jag hos Axel och imorgon bär det förmodligen av mot Västerås med Mathilda och mammorna. Mys.






Imorgon är det freeedag

Så glad att det är fredag imorgon. Det är så behövligt för denna vecka har vart cp lång... 
Dåligaste torsdagen på väldigt länge och inget har riktigt gått min väg. Men Axel räddade slutet på denna dag iallafall. Tur de! Annars har jag ätit massa kiwi, kollat på serier gått en prommis och pluggat inför matteprovet imorgon. Yes,





Kiwi och glee❤️❤️❤️





Snart helg

Jag bloggade inte igår, för igår var inte en sån bra dag. Inte natten heller, madrömmar hela natten... Sen vaknar jag och så är inte den här dagen heller någe bra. Nä fy. Trött är jag också. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att göra dagen bra igen, ska typ tvinga Axel att vara med mig eller något. Haha
Snart helg iallafall, det känns bra!
Igår åt jag kebab också så det var ju gott





Och så va vardagen igång

Hade glömt hur trött dansen gör en. Har 100 gånger svårare att gå upp på morgonen och jag somnar i bilen på väg hem. Haha men dans är kul! 
Fyra och en halv timmas dans har jag arbetat av hittills denna vecka och så bra det känns! Nått mer som känns bra? Jo jag har officiellt en tv i mitt rum och en fungerande hdmi sladd till och så har jag även 9 månader men älsklingsAxel imorgon. Shit vad tiden går fort när man har roligt! 





Sega tisdag

Känns redan som jag vart i skolan i typ 5 dagar fast det bara gått 2. Det är nått speciellt med tisdagar för såhär känns de banne mig varje vecka! Haha
Idag blev det iallafall pannkakor till lunch och jag åt säkert 10 stycket för det är så gott! 
Imorgon ska vi åka skridskor haha kulkul






bästa mathi

 


Så jävla pepp

Alltså vet inte vad jag ska göra av all min posetiva energi! Allt känns bara så himla bra just nu! Dansen börjar idag och jag är så jävla träningstaggad. Förstår ni min känsla? känner att jag vill bara in i danssalen och dansa arslet av mig! Och så ska jag kanske börja köra disco freestyle och har första träningen nu på fredag och jag vet inte vart jag ska ta vägen för allt känns så grymt! Haha. 
Dagen gick fort och nu ska jag hem och äta och plugga lite innan dansen innan träningskläderna ska på. Så jävla pepp för denna termin! Vafan hände? 







Gladi

Helgen har vart mycket bra förstår ni. Jag har gjort så mycket att det nästan kändes som jag hade haft lov när jag vaknade i morse, haha. Idag är det prov och nej jag har inte pluggat och nej jag är inte alls taggad. 
Efter skolan ska jag iallafall in till dansen och svettas sönder i tre timmar! Det däremot är jag så jävla taggad på. Hela denna termin är jag taggad på ska ni veta! Ska bara kötta igenom och vara totalt as grym! Nu kör vi! 

Så här glad känner jag mig idag! 





Fina flickorna

Har spenderat min lördags kväll och natt med Ellen, Wilma, Mathilda och Carlotta. Jag och Mathilda kom till Wilma vid fem tiden efter att ha umgåtts lite hos mig på eftermiddagen.
Vi började alla prata direkt såklart, ringde upp carre på Skype, öppande våran julklapp och sköt upp kvällsmaten haha.
Skrattade pratade och åt godis ett tag innan vi traskade iväg till Ica och köpte tacosaker och annat gotti. Kvällen bestod sedan av massa mer prat och gottis innan vi somnade till rosa the movie i soffan vid halv 4 haha.
Idag bör jag plugga men det brukar alltid skita sig av nån andledning.. Haha vi får se vad jag orkar 




fulisdag

idag är ingen bra dag. Eller jo, den är bra egentligen men det är bara jag som är problemet. jag är både trött, ont i huvet, träningsverk från igår och fetttt hängig. Känns liksom som om jag har feber fast än jag inte har det, seg hela kroppen igenom, från topp till tå. Iallafall bestämde jag mig redan imorse för att ignorera det, dra på myströja och bara kriga på.
Ska till dansen efter skolan också vilket känns sjuuuuk kul, haha. Har tröttnat litelite på att inte ha något att göra på eftermidagarna. I helgen har jag fullt upp, sen vill jag mer än gärna övningsköra lite men vet redan nu att det inte kommer hinnas med, haha.
 
och det var en jätte bra ide att ha mjukis kläder, toffs, vara osminkad och ha en riktig sjuk fuldag dagen då man ställer upp som model haha.
 
 
 


Avicii

Prov efter skolan borde vara olagligt. Så jobbigt och tråkigt!
När jag äntligen var klar väntade Ellen och Mathilda på mig och vi gick och köpte t-shirts och tårta för eftermiddagen. Åkte sedan mot Mathilda och åt tårtan och började sen klippa och greja. Två Avicii linnen lyckades vi skapa innan jag drog hem vid halv åtta.
På kvällskvisten har jag hjälpt Alice med läxan, tittat på paradise hotel och snappat massa massa. Älska snapchat haha
Nu ska jag sova. Godnatti! 





Det är onsdag för ofta

Kom till idrotten imorse trött som jag vet inte vad  och fick höra att vi skulle ha värsta högintensiva träningspasset... Det kändes precis lika kul som det låter. Ucsh och fy. Fick iallafall ha avslappning i slutet och ja, alltid lika skönt att få sova lite, haha.
Nu är det bara franska kvar även om det är sjukt lång haha. Sen ska jag träffa vänninor innan jag får åka hem och sova. Ska tvinga min lillasyster att titta på film med mig haha 





Veckans längsta dag

Kändes inte bra att jag inte bloggat idag haha så kör ett snabbt inlägg på rasten nu.
Vet inte om tisdag faktiskt är veckans längsta dag eller om det bara känns så. För fyyy vad länge jag vart i skolan nu haha
Tog en supersnabb frappefika med Mathilda på lunchen iallafall som verkligen behövdes för att orka denna långa dag. 
Hoppas innerligt på att få sluta tidigare idag iallafall så jag hinner med bussen hem. 





Dansadansadansa

Dagen har varit heeeelt ok! Värmde händerna på min latte under lunchen och kollade på roliga program på svenskan. Eftermiddagen har jag spenderat med min syster och snart får jag äntligen komma hem! Skönt! 
Då ska jag hem och städa, faktiskt. Och är sjukt pepp på de, Hahaha vad hände? 
Sitter jusst nu och försöker få ihop mitt dans schema och inser att alla mina danser är samtidigt... Och när vi försöker pussla får vi ihop det till 5 timmar dans i sträck på måndagar... Haha vet i fan hur detta kommer sluta..
 
tänkte även lägga upp en årsresume för 2013 föresten, för det tyckte jag lät kul. tänker inte fråga vad ni tycker för ingen kommer ändå svara haha men isåfall kommer januari upp imorgon och sen en månad per dag eller nått!
 






Måndag

Var det bara jag som kände att det vad skönt att det var kallt imorse? Såg bara fördelar med det hela! För det första kunde jag ha mina air force utan att behöva oroa mig över att dom skulle bli smutsiga och fula, sen dessutom så tyckte jag det var väldigt gosigt att ha vinterjacka och vantar och allt och ha det precis lagom varmt, as mys.
Jag har en toffs idag och det är sjukt ovant, haha annars tror jag det kommer bli en bra dag! 







Varför är helgen så kort?

Lite mera jullov hade ju absolut inte suttit fel... Helgen är väldigt kort ju.
Lite annorlunda lördag idag faktiskt. Vaknade med Axel imorse och har spenderat hela dagen här hemma hos honom, inte med honom dock. Haha. Har bytt däck, gått en promenad, kollat på film och umgåtts med Anna istället, haha. Men så är det när man har en pojkvän som måste ploga i stan när det snöar! Haha Ahja
Ikväll ska vi på födelsedags firade och sen sover jag väl här inatt, får se när Axeli kommer tillbaka bara, det vet man liksom inte, haha.







Heeeeelg

Jag var fett peppad på att träffa girlsen idag men vi sköt upp de en vecka. Lite halv tråkigt tyckte jag :((( men den som väntar på nått gott väntar aldrig för lääänge! 
Känns sinnes sjukt bra med fredag! Firade med en frappe så glad är jag haha. Annars har inte jättemycket hänt idag, effektivt skolarbete bara. Och ja, jag har vart effektiv idag, faktiskt. Så nu ska jag hem och fira med chips! 
Tänkte springa men naaah, det är ju fredag! (Och det är svinkallt ute?!) sen ska jag duscha och sen bege mig till Axeli. Fett fredags mys. Jag ska vinna på NHL också, det ser jag fram emot.

Jag var inte bra på att ta selfies imorse, dolde de lite me svart/vitt men ja...





Imorgon äre fredag

Torsdagar är alltid så bra. Shit alltså.
Trodde klockan va 4 när jag slutade men insåg att jag tillochmed skulle hinna med tidiga bussen hem, herreguud vad skööönt. Näst intill oslagbart! När jag kommer hem ska jag äta för usch vad äcklig skolmaten var idag...
Jag kollade på paradise hotel i skolan idag tihi
Och jag hittade en skojjsig foto app





Onsdag

började ju då första dagen efter lovet med den värsta dagen på hela veckan. fucking onsdagar, fyyyy.
informationsaken var vettig iallafall! träffade ju då först Ellen och Wilmis, tog en fika och snackade om allt som vanligt. höll nääästan på att glömma bussen men det löste sig. var på parken i typ en och en halv timma och blev bara mer pepp på att få jobb, haha. och det är inte ens likt mig. Jag är typ den lataste ever. men jag skojjar inte nu, jag vill jobba! Ändå som känns "tråkigt" är att det är hela sommaren då. Dom ba, jag citerar, "vet ni redan nu att ni vill ha ledigt två veckor i juli, ja men låt bli att söka jobbet". eeeehm, jag vill ha liiite sommarlov haha. Vissa jobb var även helger och ja. När ska jag då hinna åka till Carre i tyskland eller frankrike med min kära kusin? min dubbel moral är...extrem. Jag vill jobba, och jag vill vara ledig. hahaha
men jag antar att Axel ska jobba hela sommaren och ska alla mina kompisar också söka jobb, varför ska jag vara ledig då? haha nått sommarjobb ska jag iallafall ha!
 
 
 
 
 


Totalt opepp

Min morgon alltså. När alarmet gick vill jag bara slänga ut mobilen genom fönstret, typ så. Stod i duschen länge och funderade på en bra ursäkt till att få stanna hemma men insåg att det bara var att kämpa på. Vara hemma en dag extra förändrar inget. Det är bara att kriga vidare! 
Efter skolan ska jag gå med Wilma på stan och till Mathilda för att få tillbaka mitt kort och sen ska vi möta Ellen för att sen åka på informations träffas jag pratade om igår. Snart fredag, wihoo!
Julafton total eliminerade min klädkris, tack för de! 





Tisdagsångest

Jag vet att jag inte bloggar bra alls, förlåt för de. Enda bra med morgondagen är väl då att uppdateringen kommer vara hööög. En uttråkad Rebecca med skoldator framför sig dagen lång och när jag dessutom inte använt datorn på hela lovet lär jag ha mycket att leka runt på, haha. 
Sista dagarna på lovet har spenderats med Axel. Vi var hos mina kusiner i lördags och 13 dagsaftons-middag hos honom på söndagen. Sen har han vart emlig och sjuk de senaste dagarna så då har det blivit mycket slöande i sängen och framför tvn och så vilket har varit super mysigt! Spelat en heldel gta och NHL också även de har vart roligtroligt. Imorgon börjar skolan och FUCK vad trist det äääär. Ska iallafall träffa mina fina flickor och kolla sommarjobb efter, vilket jag självklart ser fram emot! Är sinnes sjukt taggad på att jobba i sommar! I need cashhhh
 


 


Myspys

Kom till Mathilda vid ett igår kanske och hann lagom äta lunch med henne och Amanda. Sen har vi gjort massa saker, yesyes. Sydde lite på min dräkt som jag förörigt tror kommer bli fett bra, och sedan drog vi en spontanare till stan eftersom vårt frappe sug gick i taket. Mycket gott var det, precis som alltid. Vi satt och pratade på Waynes innan vi drog hem, åt och kollade på film och hade de mys. Pratade sen hela natten och somnade vid fyra. Välbehövt. Idag ska jag till Stockholm, mamma hämta mig om typ 30 minuter och vi ligger och sover haha. Ääsch





Fredaaaag

Idag är det första dagen på över en vecka jag inte spenderar med Axel. Nej nu sitter jag i bilen på väg till mathipathi. Ska bli feta kul då det var längesen jag sov där. Vi har sinnes sjukt mycket att prata om så de ska bli väldigt välbehövligt. Haha. Får se vad vi mer hittar på, om vi kanske träffar lite folk eller så. 
Imorgon blir det skaplig uppstigning eftersom vi ska till våra kusiner i Stockholm för lunch och lite så. Även det ska bli väldigt trevligt! 





Gott nytt år!

Bloggade inte igår, mest för att vi utan att överdriva låg i sängen, sov och kollade på film HELA dagen lång. Båda var sjukt trötta efter gårdagen och det behövdes verkligen.
Vi åkte iväg till Herman så vi var där vid 6 och hämtade Mathilda och Ellen på vägen. Träffade "gamla" vänner som man inte ser allt för ofta längre och hade hur kul som helst. Redcups och glowsticks överallt, as nice.
Innan tolv drog vi ner på stan med bussen tittade på fyverkerierna och jag nyårspussade Axel. Min nyårsafton var grym, hoppas eran med var de!