Hemgång


Nu, mot heaven! Är svin hungrig!! 



#pokalregn




Vi har ju inte vart överlyckliga över att spendera halva vår halloween helg på en buss och den andra halvan i en idrottshall men vet ni vad? Det var nästan värt det. Efter att ha taggat hela dagen och bett till pokalgudarna fick vi åter en gång stiga upp på pallen. Detta trotts att vi dansade i fel takt och Mathilda låg på golvet halva dansen, haha. Det hade vart kul och vinna och gått upp en klass men vi är nöjda!! 

Nu sitter vi på bussen påväg hem. Vi väntas anlända 02:30 till dansskolan. Taggaaaaaa 


Mot tävlingen!!


Avnjöt precis denna goding. Nu ska vi sminka oss och sen väntar 12 timmar i en träningshall, wohoooo



Happy halloween


Happy halloween hörrni!! Fin pumpa va? Tack så mycket, har gjort den själv! 

Fredag idag då. Kl är bara sex men känns som typ elva. dagen har liksom kännts så svinigt lång. Bilden här ovanför är tillexempel tagen halv 9 på morgon haha, så innan de hann jag och Axel alltså vakna, äta frukost, mysa i soffan och skära en pumpa?? Haha vad är vi ens för effektiva människor?? Gillar iallafall sånna dagar för även fast vi båda skulle va borta vid ett så kändes det som vi hade en hel dag innan typ, och det var mys! 

Jusst nu sitter jag på bussen påväg ner till Helsingborg. Där väntar en natt på hotel, hotellfrukost och sen dans tävling imorgon. Är inte taggad (än) men det beror väl mest på alla kompisar som är/ska på halloweenfest nu under helgen. Jag. Vill. Också. Serri detta är inte rättvist.
Men imorgon ska vi vinna. Och så är det bara. Annars är det bara slöseri det här att sitta på en buss i flera 1000 timmar och missa halloween och allt haha. 

Hoppas ni får en svinbra halloweenhelg iallafall! Spöka ut er för oss också! Haha 




Bara 100 dagar kvar!!!





Gårdagen och dagen


Tisdag vänner!! 
Gårdagen var mys delux. Sandra kom vid 18 sen så lagade vi tacos, åt godis, snackade gamla och nya minnen och bara myste sönder. De blev mycket skratt och kramkalas. Att vi inte ens pratat på 3 år?? Ganska sjukt ändå när vi var så jäkla tighta som små. 

Idag vaknade jag sent ännu en dag. Och sen har jag inte gjort så mycket mer än att kolla youtube videos haha. Eller jo! Var ute en sväng på stubben och fotade och kastade boll med vovvarna. De va skönt. Älskar detta svinmysiga höstväder!! bilderna kommer upp imorgon iallafall så håll utkik då! 



En bra måndag




Ååååh vad härligt det har vart med en ledig dag!! Axel älsklingen näst intill tvingade mig att inte skjutsa honom till jobbet imorse och istället sova ut. Tack så hjärtligt mycket för det säger jag bara. Shit vad skönt det var!! Låg i hans säng och degade där ända fram tills typ 12 (?) Innan jag började bege mig hemåt.

Sen har jag baaaara chillat idag, och det var jag såååå värd. Har jobbat på dag ut och dag in sen skolan började känns det som och efter det mest stressiga arbetspasset någonsin i söndags var det så härligt att bara sova och sova tills man vaknade idag. 

På eftermiddagen tog jag en prommis med hundarna och zara och Noel i öronen. Det var trevligt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Sandra hit och myser ikväll. En bra måndag med andra ord!! 




Helgens utgång



Tycker helgens utgång blev riktigt lyckad ändå faktiskt! Axels mamma var super snäll och skjutsa Axel och Johan till Årby och mig och Mathilda till stan. Vi förade nämligen på olika ställen och sen möttes vi ute på Harrys. Jag och Mathilda var hos Max och spelade kort och snackade och hade trevligt. Vid 23 drog vi vidare ner på stan och stannade även på bistro för att träffa Amanda och hennes squad samt dra med oss Kalle och Henke. 

Det var en kul kväll iallafall! Badpojken var ju tydligen där igår också men han djade mest? Inte hörde jag Guidetti låten iallafall haha. Annars var det en grymt kul kväll med mycket skönt folk! 

Idag är det lördag och jag har klarat av ett möte med jobbet och en hel dag av lek och bus med Axels små kusinbarn. Nu ska vi strax äta och sen ser jag framemot sängen haha. 

Trevlig lördag på er vänner! 


Tre nya favs


Min tre nya musikfavoriter just nu. 

Onsdag, onsdag. Vi går halvdag idag bara. Tre timmar odräglig matte och sen  slutar vi. Skööönt. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, antingen ska jag väl hem en sväng innan jag ska tillbaka in igen eller så kanske jag och Mathilda skulle luncha och gymma. Skulle behöva hem och sova en sväng haha men det behöver jag väl alltid. Eller så känns det bara så nu eftersom jag är så trött haha. Men men! 

Nu ska jag iallafall slå på lite musik och kila iväg till skolan. Vill ni ha musik tips tycker jag ni ska checka de här över!! Älskar alla tre! Lagom mysiga och sköna tycker jag haha



Skogsmullar






Marshmallows, grillspett, skog, vatten och SAMED13. Det var en bra dag ändå! Lite skvättar regn blev det men det gjorde inte så mycket faktiskt. Vi promenerade i skogen, grillade, hade lite team bilding (haha) och chillade. Det var mys!! 

När jag kom hem tänkte jag att åååh vad Nice nu har jag 20 miljoner timmar på mig att ta det lungt, äta och plugga Men nejnej, jag somnade på två röda och vaknade två timmar senare haha... Så nu har jag en halvtimme kvar. Ska kolla lite paradise och äta mellis innan dansen bara haha. Ballet och disco står på schemat och sen kommer Axel hit yeeeeey





Dumma måndag och dumma rutiner



Från min mysiga söndag. 

Nej vad jag är höstdepp. Eller tja depp och depp, jag bara hatar den här tiden då man kommer in i allt efter sommaren och allt bara rullar på, på rutin. Nej usch och fy. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, helg, repeat. Nej, jag vill ha mer mys i vardagen. Vet inte hur jag ska lösa det eller vad som skulle göra allt bättre dock haha. Längre helg mindre vecka kanske? Men samtidigt är det ju såhär livet är. Det är väl bara och bita ihop! Kan inte tiden bara gå i raketfart tills jag är framgångsrik och ekonomiskt oberoende så skulle de va Nice haha. Då jävlar ska jag gå spa, va ledig när jag vill och bara chilla veckorna i ända!! 

Men tills dess är det mycket kvar. 20 sidor i matte jag måste komma ikapp, jobb man måste gå till, kämpiga dagar man måste kriga sig igenom och många äckliga måltider man måste pina sig igenom, typ som idag då pappa hade lagat gulaschsoppa?? 

Hörs det att jag haft en dålig dag? Haha ääh det blir bättre imorgon. Då ska vi inte ens till skolan, slutar runt ett, ska ha hårdträning och sen ska Axel sova hos mig, mitt i veckan, bästa terapin. 

Hoppas ni haft en fin dag, vänner! 


Snart så!!!





Helgen



Min lördag började chill. vi sov så länge, kollade film, åt godis och bara degade hela dagen. Kl 7 sen började jag bege mig in till stan för middag med jobbet. Ni som inte vart på trädgårn så kan jag ju verkligen rekommendera det för er! Det var vääääldigt trevligt, god mat och drinkarna ska väl också ha vart väldigt goda. Jag körde så det blev pepsi för min del men dom andra var nöjda, haha. 

Idag har vi börjat vår dag med en trip in till stan. Axel har köpt ny klubba och skor till bandyn och lite så. Sen tog vi lite yoghurt på Huckleberry och nu har vi vart och handlat innan vi är på väg hem igen. Nu skulle jag behöva plugga men känner på mig att det inte kommer hända, haha. Känner ändå att jag hellre pluggar imorgon och spenderar min söndag preciiiiiis som jag vill haha. 

Trevlig söndag på er! 




#Axel18





Nääk och nimo, massa dans, en lyckad kipnappning, massa saknade vänner och en Axel som inte misstänkte ett shit, ah lördagen va bra med andra ord 




2015-10-14




Godmorgon hörrni!

Och grattis till min älskade Axel!! Som äntligen joinar klubben! Grattisgrattisgrattis

Hade världens mysigaste morgon verkligen! Smög upp tidigt för att sedan kunna komma in och sjunga för födelsedagsbarnet med hans familj. Han fick lite paket och frukost på sängen och så myste vi alla framför tvn en stund innan de va dags att bege sig till skola och arbete. Så mysigt! 

Sen så var vi liksom uppe så tidigt att man fick se solen gå upp. Även om det bara var 30 minuter tidigare än vad jag brukar gå upp så var det sååå stor skillnad verkligen! Och det var såååå fint ute!! Det var dimma, inte ett moln på himlen och solen lyste jättestarkt. kände mig bara så glad när jag sen åkte till skolan haha! 

Ikväll ska vi ut och äta, jag, Axel och resten av familjen Jonsson. Shit vad mysigt! Men först väntar en lång skoldag med 4 timmar hål där mitt på dagen. Tror jag ska sitta och plugga hela den tiden, för det kan behövas haha.... 

Hoppas ni får en bra dag hörrni! 



Mysfika


Dagens höjdpunkt, lätt


Måndag


Mitt bästa beslut idag: att ta vinterjacka i morse. Sååå himla vääärt 

Man skulle kunna tro att det är istid i korridorerna i min skola, så kallt är det. Hade vinterjackan på mig större delen av dagen men vad gör de när den är så satans snygggggg 

Dagen var mysig. Hoppade över dansen för att plugga men har tyvärr inte fått så mycket gjort. Efter skolan snackade Emelie och jag bara massa strunt istället för att plugga haha. Ångrar dock ingenting, för det var jättemysigt! Haha men nu på kvällen har det inte heller gått någe bra haha...Har liksom för mycket att göra så kan inte koncentra mig utan switchar bara hela tiden mellan allt jag måste göra och kommer verkligen ingen vart! Sååå irriterande...

Aja nu ska jag iallafall ge upp på allt det här och gå till sängen... Godnatt! 


Helgen


Helgens största besvikelse: att lockarna från i lördags inte höll över natten.... 
Fattar inte ens varför för dom höll perfekt förra helgen och då var jag ändå ute och härjade... Aja! 

Gårdagen var väldigt mysig! God mat och trevlig sällskap, soooom vanligt. Somnade sent som attans för att vara en middag haha och var väldigt trött imorse... menmen, de va bara o pallra sig upp och ta sig till jobbet för öppning. Det gick bra iallafall och nu är jag hemma hos Axel igen.

Har nu en mysig vecka framför mig. Axel fyller på onsdag och då ska vi ut och käka och såndär mys. Längtar trots att det inte är jag som fyller haha






Lördag


Nyss kommit hem från tävlingen med en pokal i handen, härligt! Nu blir det kalas för min snart 18 åriga pojkvän hela kvällen lång! 

Glad lördag på er!! 


Nu taggar viiii





Mysfredag



Från dagens selfie-session på toan

Åh vad skönt det är med fredag. Och dagen har bara bjudit på härligheter! Kände mig bara sååå glad och fräcsh när jag for in till skolan imorse. På nått magiskt sätt så kom alla min favvis låtar på radion och jag kunde skriksjunga med hela vägen in till stan. Sen blev de subway till lunch och en lektion där man bara får sitta och mysa och skapa. Sååå härlig dag verkligen!! 

Hände andra härliga saker också! Så som att jag fick ett mail med beröm från chefer och medarbetare på jobbet vilket gjorde mig sååå glad verkligen. Sen fick jag erbjudande om ett fotojobb, alltså ett riktigt sådant!! Så har mailat mitt portfolio och ska nu hoppas på det bästa! Oavsätt vad är jag superglad att jag blev kontaktad! Nu kanske min fotografkarriär kanske kan sätta fart? Nej Gud vad spännande!! 

Och nu har jag bara det bästa kvar. fredagsmys DELUX med en massa godis och så är jag och Axel själva ikväll vilket betyder att vi ska laga och äta mat aldeles själva. Jag pallar ejjjj vilken bra fredag!! 

Trevlig helg på er! 


Yey fredag


Men förlååååt mina vänner!! Vill ni veta varför jag inte bloggat?? Jag har haft 0 bilder. Det är sant, och jag vill inte ge er ett inlägg med bara text och inte heller ett inlägg med en till bild på mig och Axel hahaha men imorse var det sååå fint så då passade jag på att knäppa denna skönhet. Så nu ni!!! 

Aja Yey fredag då!! Min vecka var lång och seg. Måndag till torsdag har jag åkt dirr till dans/jobb efter skolan och kommit hem kl 9 så så spännande var det! 

Idag ska jag äta godis tills jag sprängs och kolla på film efter film, och bara chilla SÖNDER. Detta är nämligen första helgen på superlänge jag inte jobbar eller inte ska ut utan endast ska chillaaaaa 

Annars lovar jag att börja uppdatera nu hörrni, lovis 


Yey måndag


Och här är min och Axels första cheesy parbild, haha. Nu är vi äntligen med i klubben med alla andra jobbigtgulligullgulliga par, and i like it!! 

Skratta högt när jag läser inlägget jag skrev imorse. Alltså min dag... Vart ska jag börja ens... Skoldagen va lång och seg. Sista lektionen har vi en lärare som ska envisas med att släppa oss 10 minuter tidigare aka 5 minuter innan min buss går. Sprang som en maratonlöpare och när jag kommer fram till dörrarna så åker helvetet??? Sen va mamma en ängel och lät mig ta bilen men satt ändå och svor hel vägen hem för bältet skavde i halsen, det kliade under foten och mina byxor åkte ner. Åh va kul!! :)

Sen fanns det såklart inte mycket till mat hemma och jag eftersom jag envisades att äta i sängen så spillde jag såklart och tillråga på allt så höll jag på att köra på en cyklist på vägen till dansen. Yey måndag!! 

Nä fyy.. Nu ska jag tagga träning och sen när jag kommer hem ska jag duscha och ta ansiktsmask. Måste ju försöka få ett någorlunda slut på denna måndag iallafall, haha...


Måndag morgon


Tre snaps från helgen 

Godmorgon vänner! Idag SKA bli en bra dag. Det har jag bestämt. Och det kommer bli det. Dels är det första gången på länge jag inte är trött haha. Fick sova ut både igår efter jobbet och sen ordentligt inatt. Sinnes sjukt skönt och känns bara som jag mår riktig bra i kroppen idag faktist, haha. 

Dagen kommer bjuda på skola, träning och plugg. Ungefär som vanligt. Har en bok jag behöver läsa ut och ett kapitel i matte jag behöver räkna klart denna vecka så det ska jag ta tag i idag! 


Jag älskar dig




Herre jävlar vad jag älskar dig, att du alltid kan göra mig på glatt humör igen

Landade precis i min säng efter 6 timmas jobb. De va smockfullt på Tuna park men det gick bra ändå. Även om jag hellre skulle legat hemma och gosat idag med. Kändes som jag inte sett Axel på hur länge som helst, fast det var bara drygt en vecka haha. Så vi spenderade söndagen med att mysa sönder och kramas och knalla runt hand i hand på gårdsplan haha. 

Igår hade han iallafall 18 års kalas för hälften av sin släkt. Och det var supermysigt. God mat och trevligt sällskap! När de väl va sovdags slocknade vi båda direkt och sen var det inte mer med det haha.  

Nu ska jag slå på en film, gosa ner mig i sängen med täcken och filtar och sen ska jag bara chilla hela kvällen. Min familj är ute på svampplockning i Malmköping så vi får väl se när dom kommer hem. 


Fredagens utgång



Lite bilder från gårdagens utgång.

Ligger just nu och har världens mysigaste lördagsmorgon med Mathilda. Efter en låååång natt landande vi i sängen halv 6 och eftersom vi frös ihjäl tog vi på oss myskläder och fluffiga strumpor innan vi somnade så nu är vi alldeles gosiga haha. På de har vi nyss ätit tacos till frukost och lyssnar på mysmusik i Mathilda nya högtalare. En väldigt bra start på denna lördag med andra ord, och de behövdes.

Mamma hämtar mig strax och då ska jag hem och packa om och fräscha upp mig och sen ska jag till Norrby och gosa med Axel. Har inte träffat på heeeela veckan så det ska bli super myyyys



Födelsedagsmys på moccadeli



Bästa bästa Emelie, 10.000 grattis på födelsedagen!! hoppas du fick en grym dag ändå