Mot Luleå!








The brillz


Gillar mina nya glajjor, faktiskt. Det ända är att det är sjuuuukt ovant bara haha. Känner typ att det är "skönare" att inte ha dom en så länge för palla se allt och alla så satans skarpt haha. Nej men blir typ irrterande att ha något på näsan, haha. Men jag tror jag vänjer mig.

 Just nu är det iallafall så att jag ser bra allt som är nära så det är lite jobbigt att ha dom hela tiden eftersom man kollar på mobilen och folk man pratar med nära ja ni fattar, haha. Ska iallafall bli skönt att kunna använda dom när man kör, kollar på tv och typ på tavlan och sådär till en början haha! 

Iallafaaaaall. Idag är det torsdag. Skönt! Känner mig så redo för dagen då jag hade världens chill dag igår. Föreläsning med prinsen där jag fick fota (!!!) på förmiddagen. Emelie bästi var min assistent också. Tyckte vi gjorde ett strålande jobb tillsammans! Sen efter lunch kom Axel in till stan och överraskade mig med sitt sprillans nya körkort! Den lilla jäveln hade lurat mig att det var idag så jag hade ingen aning haha. Så fick lite pussar och kramar sådär mitt på dagen vilket var mysigaste. Sen på kvällen jobbade jag och de va också chill haha. halva tiden satt Axel nämligen där och snackade med mig och andra halvan Amanda och Mathilda.

Idag ska jag först till skolan, såklart, och sen hem och packa för imorgon drar vi till Luleå! Vi ska hälsa på Anna, bo på hotell, kö tvådagars med fest och utgång och bara mysa. Tror det kan bli en fin helg faktiskt!! 


Let's do this






Tisdagsnöje








Tisdag


Aaah de va den ända bilden jag hade hahaha. 

Måndag tänkte jag säga men neeej, Tisdag!! Jag hade tänkt gå och gymma efter skolan men kom på att jag faktiskt åker till Luleå redan på fredag och jag jag har packning jag måste ta tag i. Aja! Smet 20 min tidigare för att hinna med tidiga bussen hem. Underbart! Nu kommer jag hem en hel timma tidigare och de är guld värt mina vänner! Ska städa mitt rum och packa och sånt viktigt. Skönt att få det gjort iallafall, tjohooo

Hur har er tisdag varit?? Seg som vanligt? Det har min varit. Ville bara sova hela första lektionen och sen därifrån gick väl allt utför haha. Kanske ska gå och lägga mig lite tidigare ikväll ändå. Ikväll väntar discoträning och ballet. Imorgon är det föreläsning med prins daniel hela dagen. Coolt ju! 


Trevlig lördag



Jajjemän! Dagen bjöd på en tredje plats i singel och en ovälförtjänt typ fjärde plats?? Blev ingen pall plats iallafall vilket känns helt sjukt? Hahah. Nä men seriöst, vi Ä G D E dansgolvet. Vi var bäst!! Och när de ropat upp trean och tvåan var jag helt säker på att vi skulle vinna. Men inte då. Men kanske va lika bra då det bara var tråkiga medaljer som erbjöds hahah. Det blir ju inget pokalregn på det liksom.

Just nu är jag svinigt trött, helt seriöst. Men inge sova än. Är på ett trevligt 50 års kalas atm. Väldigt god mat och tur var väl de för jag höll på att hungra ihjäl på vägen hem haha. Imorgon är det jobb... Suck hahah... 

Men trevlig lördag på er vänner! 




Dagens


Och tävlingen gick bra ja! 



det rörigaste inläggen någonsin


Okej, historian bakom bilden. Varför lägger jag upp en bild på Mathilda för??? Jo. Det var såhär. Mathilda skickade den här till mig och ba kan du redigera den här. Ah men visst kände jag och sen när jag satt där med mina appar så blev jag så sugen så sugen på Åre att det är helt sjukt. Heeeeelt sjukt. Kollade till och med på våran Åre video, som suger och som jag hatar haha och sen började jag redigera 1000 bilder. 
jag är så peppppp. 80 dagar kvar idag, taggggaaaaa 
Ah och så är det den nyaste i mitt fotoalbum. Och jag har inga andra från hela veckan hahah. 

Aja, segtorsdag idag, de-lux. Vi satt alla och degade så hårt att vår lärare ba nä vet ni vad. Vi slutar nu. Ni orkar inte mer. Helt rätt Malin, cred till dig för det. 
Nu sitter jag på bussen i min dunjacka och lyssnar på zara och Noel. Mysigt. Sen ska jag hämta axel och sen ska jag plugga med honom. Kanske inte låter så kul men torsdagar är inte kul, haha. Annars ska jag peppa inför imorgon. Vi ska spela in paradise haha, så kuuuuul. Sen är det tävling och är det kalas och sen är det jobb så ingen utgång den här helgen heller vilket är så svinigt tråkigt haha, jag tycker det, haha. Inte kul.

Men JA JAAAAA. Trevlig torsdag hörrni! 





Att rocka ett par glasögon

 
 
Idag var en stor dag i lilla Rebeccas liv kan jag säga. Tog mig ÄNTLIGEN över min egen stolthet och gick och skaffade mig ett par glasögon. Jajjemän, så äre. Om ett par veckor kommer dom. Har egentligen inget stort synfel vilket är vad som stör mig mest utav allt. Optikern säger liksom "ja det är inget stort synfel du har så du behöver bara en lite korrigering" som om jag var lite halvkonstig som ens kom dit men samtidigt så ser jag ibland inte ens vad det står på tavlan??? och ibland när jag är riktigt trött är tillochmed tvn för långt bord för att jag kan kunna läsa texten, och så vill jag ju inte ha det. Inte längre iallafall. 
 
Asså ni ska veta, att detta är riktigt jobbigt för mig, haha. Och jag vet inte varför?? Jag vill bara kunna se bra. Jag vill inte vara beroende av något för att min vardag ska fungera liksom. Det känns bara asjobbigt! Därför har jag gått och förnekat detta i ja, säkert ett år nu? lite midre kanske. Men hur dumt är inte det? jag är ju jättedum hahaha... Och jag förstår inte mig själv. jag har verkligen inget emot glasögon. Hela min familj och flera av mina vänner har det och liksom ROCKAR sönder dem. Men jag? va? jag kan ju förskjutton inte ens pull off ett par solisar? så känner jag haha. + Att mina ögonfransar håller på att slår i glaset hela jävla tiden?!! Herre Jesus hur ska detta sluta haha. Varför håller ens jag på och larvar mig? hahaha
 
Min taktik var iallafall att köpa ett par riktigt snygga, riktigt dyra, märkes glasögon för då jävlar vet jag att jag iallafall kommer gilla dom, skämt och sido haha. nej men dem jag beställde blev riktigt fina! Och jag vill också rocka dem haha. Måste väl bara vänja mig tror jag, sen jävlar! Sen får jag väl börja i små myrsteg också och ha dem ibland när jag tycker att det behövs. Är iallafall stolt över mig själv. Att jag var mogen nog att gå och fixa det här haha. Även om jag var tvungen att ta mamma med mig haha, det känndes tryggast så! 
 
 






Trevlig måndag!


Betydligt lugnare snaps från denna helg, haha. 

Har haft en jättemysig helg faktikst! Blev ingen utgång alls vilket kändes lite tråkigt först men det var faktikst rätt skönt att inte göra någonting för en gångs skull, haha. I fredags var vi lite i verkstan eftersom vi inte vart där sen i augusti, Axel hade lite abstinens haha.. Sen hade vi taco fredag och gick och la oss tidigt eftersom vi skulle skjutsa hans föräldrar till tåget tidigt på morgonen.

Lördagen var vi ju då hemma själva, trevligt! Vi var ute mycket, i verkastan typ haha, jag pluggade massa medans Axel städade bilen och skruvade på nått och lite sådär haha. Fick iallafall jättemycket gjort vilket var sååå skönt. Sen åkte vi in och handlade, asså hur mys??? Ba gå hand i hand och kolla på bananer och chipspåsar och skratta, typ. Och vi köpte frukt till smoothie och sånt mys också. De va jättetrevligt haha! Sen åkte vi hem och lagade maten och myste framför teven. CP mys lördag skulle jag säga!! 

Idag är det måndag och jag hade förberett mig så jävla bra. Packade allt igår kväll och la fram allt. Ändå kom vi sent tack vare mig (förlåt) och så glömde jag mina dansskor så måste ändå hem och hämta dom nu.....så nu har jag släpat min tunga träningsklädesväska i onödan. Kul. Pallar inte. 

Aja trevlig måndag bröder!! 



Äntligen helg!!



Bästa Emelie babe ❤️❤️❤️ 

Ååååh så bra fredagar är. Är alltid så glad för har alltid så mysiga mornar. Vaknar oftast tidigt trotts att jag börjar vid 12. Sen duschar jag, tar på mig fräscha kläder och sminkar och fixar håret i luuuugn och ro. Imorse tog jag även min älskade scrub från London och jag blev så len att det är helt sickkkk. Sen åker jag in och träffar mina kompisar vid 11 och så äter vi alltid subway, livets mat serri <3333

Sen i skolan idag har vi typ bara lekt haha. Vi ska göra tv program så vi har klätt ut oss och filmat och det är allt. Mys fredag ju! 

Nu är jag hos Axel. Vi ska bara vara hemma och ha tacofredag och mysa, precis som i the good old days haha, innan man fick börja springa på krogen och sånt hahah... Imorgon ska vi skjutsa hans föräldrar på morgonen och sen har vi inget planerat en så länge. Men på söndag ska jag jobba! Tror det kan bli en bra helg ändå!! 

Trevlig helg allihopa! 




Julmys


Årets första vinterfrapino!!! 

Dagen har vart heeelt ok. Känner fortfarande att det är ju inte London meeeen haha. Vi har typ inte gjort någonting egentligen. Hade "prov" på morgonen och andra halvan av dagen hade vi ingen lärare så det slutade med att jag krigade klart mitt PM och sen bara myste runt haha. Emelie och jag stannade svin långt efter vi slutat trotts att alla gick vid ett typ haha. Vi målade julkort över hela tavlan och bara satt och snackade skit, myssss ju! 

När klockan blev 15 tänkte vi att det var dumt att sitta i skolan så vi drog vidare till espresso house och kalasade på lite gott istället. Jag behövde ju ändå äta innan jobbet så haha inte för att jag har några som helst pengar men Emelie var gullig och bjöd, asså hur bäst??? Kan ju meddela att de bytt recept på vinterfrapinon med den var ändå lika smarrig. Julkänsla delux efter denna torsdag kan jag lova haha! 

Men nu ska jag in och arbeta några timmar, vi hörs sen! 


Lifesavers


Min nya älsklingar från London, byxorna alltså, älskar dom till döds verkligen!!! Och handkrämen också, riktiga lifesavers båda två såhär i höstmörkret

Igår när jag kom till jobbet gav Evelina mig en liten present, hur gulligt? Det var iallafall denna lilla pocketsized handkrämen i doften frosted cranberrys. Den luktar gudomligt gott och är aldeles perfekt att lägga i väskan/fickan såhär på vinterhalvåret. Jag får nämligen super torra händer nu och har spanat efter något sånt här, så det var verkligen spot on! Tackar så jättemycket för det!!

Idag är det tisdag tänkte jag säga men det är torsdag, Yeeey!! Fredag imorgon wohooo! Säger det igen: dö skönt med kort vecka verkligen! Nu ska jag först kriga vidare med min svenska uppsats och sen äta nått innan jag far till jobbet och sen ska jag åka till Axel och gosa och sen är det helg, yes!! 


Onsdag



Bilder från igår 

Att vi för för nån dag sen sprang runt på Oxford street och levde life och nu sitter man o skolan och krigar matte. Inte okej omställning. 

Gårdagen var kaos haha. Det blev finalcall på vårt plan när vi stod i kön för att få köpa frukost. Mm kul ja. Vi sprang för livet den typ kilometerlånga vägen till gaten. Asså fatta paniken. Vi vet inte ens vart gaten är, det är massa folk i vägen och flygplatsen är gigantisk. Men vi hann så det var lungt med STRESSEN, haha. Väl hemma i Sverige sen körde. vi typ fel väg hem så det tog lite extra tid haha, men men! Jag kom hem tillslut iallafall!! 

Idag är det onsdag men känns som måndag för mig, skönt med en kort vecka. Ska jobba hela tre dagar denna vecka vilket jag typ aldrig gjort haha. Tror jag kommer vara ganska så slut sen när jag jobbat klart på söndag. Känner mig liksom trött redan nu så haha... 


Borta bra hemma bäst




Lite London snaps, mer bilder från våra kameror och lite sånt kommer imorgon kanske? Yeeey 

Ah, tillbaka till vardagen nu då!! Jag skulle typ kunna gått till skolan idag, halva dagen iallafall. med känner att det är lite överjobbat, haha. Vi tog oss liksom upp vid 4 imorse och är nu helt äckliga och tröttaefter att ha rest hela förmiddagen. Och så känns det lite deprimerande haha. Jag menar imorse vaknade jag i London och så nu en halv dag senare är jag hemma?? Haha så konstig kännsla. Säger som Mathilda, vi var inte redo att åka hem, men det var verkligen våra plånböcker hahah.... 

Idag ska jag vila, duscha, packa upp och sånt där nödvändigt, det är prio ett. Prio 2 är att vila och sen ska jag plugga om jag hinner och orkar haha. Men det får jag nog lov att göra.

Imorgon väntar skolan! 



London i fler bilder








































Hej då London, vi ses snart igen!





Från ett kaos av påsar och kläder






Sneakpeak på några av mina fynd från London! Skulle ni vilja se en haul kanske? Funderar på att spela in en till er i veckan kanske hihi

Håller atm på att försöka få ordning på alla våra saker. Det är kaos i hela rummet och saker och påsar och reväskor och smutsiga strumpor överallt ungefär. Vi har två handbagage och ett incheckat bagage men är ändå lite orolig för att vi inte ska få med oss allt haha. Men det löser sig väll! Vi får klä på oss mycket haha. 

Dagen va crazy. Vi förde över lite extra cash "för säkerhetens skull" innan vi gick från hotellet men vi skulle inte köpa för dom för vi hade redan överstrigit våra budgetar big time. Aah, vi började dagen med att bli in lockade i en exklusiv tvål och hudvårds affär där vi köpte varsitt super exfoliating, hydrating, ultra amazing hud och nagelvårdenkit för 90£ haha... Aja! 

Allt jag har köpt är iallafall sådant som jag ändå skulle köpt och behövt sedan läääänge. Typ som nya jeans, herregud har bara ett par hela kvar och har haft det sen juli.. Har en lista på saker jag behöver införskaffa och nu är alla utom typ tre avceckade, skönt!! 

Nu tar snart vårt köpta internet slut och då är det bums i säng för imorgon är det hemfärd och vi ska gå upp runt 4. Sen väntar, vad jag tror, 7 timmar av helvette haha. Eftersom resan hit var så kaotisk så har jag inga ljusa tankar om hemvägen... Men vi får väl se! Wish us luck!! 



Time for pizzaaaaaaa




DAY 2









Heeej vänner!! 
Dag två och livet rullar på här i London! Fötterna blöder, plånboken gråter och jag och Mathilda går runt och är lyckligare än någonsin, precis som det ska vara! Vi landade nyss på hotellet efter att ha haft en relativt kort shoppingdag med Josh. Vi har nu checkat av allt vi "måste" köpa och imorgon ska vi bara spendera de resterade pengarna eftersom det är sista dagen då, haha. 

Dagen var bra iallafall! 
Bästaste va The Nike store. Vi väntade väl oss något liknade som the Nike store i Hamburg men nejnejnejnej. Stället hade frickin fyra våningar och masssssssaaa man bara "måste ha". Kan tänka mig att vi såg ut typ som hjärtögonemojin hela tiden där inne. De va drömmen. Vi kom ut med endast varsitt par skor dock. Yoga pants och en tröja hade redan inhandlats från PINK(!!!) 

Nu ska vi vila lite för de har vi tammefan inte gjort sen vi kom hit. Sen ska vi  bara ta något att äta, duscha, köpa internet och lite gott och sen bara mysa på hotellet hela kvällen. Härligt!! 

Hoppas ni har det bra där hemma också! 


London dag 1








The longest day of history of time är nu äntligen över!!! 

Började våran tripp kl fkn 2 imorse och vi har hållt igång ända tills nu, nästan 24 timmar senare. Sen dess har vi hunnit med att regna bort, blåsa bort, nästan mörda en busschaufför, åka fel, gå vilse, svälta ihjäl och gråta. Detta bara från det att vi anlände i London tills vi lyckades hitta hotellet, haha. Det var en MARDRÖMS resa utan dess lika kan jag säga. Tur att vi kunde väga upp det men att fylla eftermiddagen med shopping. Köpte massa smink idag, dyrt smink, ja och billigt smink men av nån anledning var ju det dyra mest intressant, haha. Köpte en tröja med snörning också (svinsnygg!!!?) och sen va vi redo för kvällen. 

Josh kom till vårt hotel och vi fixade oss och lyssnade på musik. Sen gick vi ut för att äta och ta lite drinkar, de va mys. Vi hade väl tänkt gå till nått mer ställe efter vår långa promenad genom stan men nej, det pallade vi inte! Var så trötta att vi höll på att trilla ihop där på slutet haha. Nu ligger vi ÄNTLIGEN i våra sängar och ska sova. Är sinnessjukt trött så ska bara skriva det här sen äre godnatt. 

Imorgon väntar ännu mer shopping. Vi hade tänkt gå till alla stora klädmärken och kolla lite där, längtar redan!! 
















50 shades of the sunrise











Nu drar vi!


Har äntligen anlänt på flygplatsen!! Bara några timmar kvar här sen lyfter vi mot London! Så satans tagg!! Vi får väl se hur mycket jag kan blogga, vet inte hur vi kommer ha det med internet och så, men jag lovar att försöka! 

Godmorgon föresten! 




Tacka gud för en guldvärd-torsdag!

 
satt och redigerade bilderna från stubben på förmiddagen, hade helt glömt bort dom juuu! fler kanske kommer imorgon eller så.
 
Men ÅH JESUS vad jag är glad. De va ba en stor stor tyngd som lyftes från mina axlar idag!! Fick så mycket beröm från en lärare i en kurs som jag vart asorolig över. Trodde de gick svin dåligt på provet men tydligen hade mina förrvirrade texter varit extremt bra disscussioner och jag är en riktig skriv-stjärna som med lite övning kan bli hur bra som helst. Hur nice är det inte att höra det liksom?? Sen nu har jag nyss checkat av ett låååångt och stort arbete som jag skulle behövt göra efter jobbet kl 21 ikväll. Nu kan jag bara lägga mig i soffan och sova på Axels bröst då och det, det mina vänner är guldkant på vardagen!! Fy satan vad glad jag är!!
 
Dessutom trodde jag jag började jobba kl tre men nejnej, tacka GUD för att jag faktist börjar kl 17 idag och kan sätta mig ner och bara chilla gärnet och ta det lugnt i 1 och en halv timme mellan skola och jobb. Känns som jag var jätte stressad men så nu, nyss så bara löste sig allt. Gud vilken bra torsdag! 
 


Godmorgon

 
Min motivation från början av veckan har inte svalnat alls, tvärt om är min motivation bättre än någonsin!! och då gör jag sinspocollage för det blir jag taggad av, haha
 
Holaaaaaa! Godmorgon vänner!! Hur mår ni idag?? 
 
Hörrni, ser ni mitt inspo collage här?? asså jag döööör vad mysigt det ser ut. Vill äta allt de här jusst nu, till frukost eller bruch typ haha...Vill helt seriöst bara verkligen äta sån fräsch mat om ni förstår vad jag menar?? Längtar typ ihjäl mig tills jag blir vuxen, flyttar hemifrån och själv får bestämma vad jag ska äta. Massa frächa smoothis och juicer, söta frukter och sallader. Min kök kommer iallafall vara fullt med ruccola, gröna bönor, frukt och spännande frön. Jusst nu är det ju lite svårt när mamma plannerat torsk och jag vill ha fitness-sallad (pik till dig mami, jag vet att du läser) massa frukt verkligen och smoothies vaaarje dag, shit vad gotttt! haha
 
Dagen då?? den började nyss verkligen. Har knappt kommit igång här, haha. Har väl som vanligt skola och jobb att checka av innan jag checkar ut. Borde packa också för nu jävlar är london runt hörnet. Tänker dock att jag inte packar speciellt mycket utan köper allt där, låter väl bra?? haha


Måndag morgon



Måndag vänner.
Det första jag gjorde imorse var att slå måndags pepp för att kolla om det höll samma nivå som förra året haha. Det verkar heeeelt ok iallafall. Det bästa är iallafall att det typ känns som det är vår eller sommar igen, och då blir jag glad haha. Det är det bästa med mig. Kan bara känna nån lukt typ från en parfym jag använde i somras så blir jag glad eller som nu när jag hörde deras röster och så känns det som det är sommar igen bara för att sist jag lyssnade på måndagspepp var det det, haha! 

Aja! Idag blir en bra dag! Min motivation ligger kvar och jag är precis lila peppad som igår kväll, skönt!! 


nu jävlar!!!

 
 
 
Nä hörrni, nu JÄVLAR. Jag är så fullpumpad med motivation nu så det är inte klokt! jag är såååå taggad!! jag får sånna här fitspo-moments då och då och ja, oftast tar det en vecka sen har jag glömt vad jag ens kämpade för eller vad jag höll på med men nu, nu ni. Jag skulle kunna spricka för jag är så taggad. Jag och mathilda har mysgymmat nu ett tag. Ni vet man går dit, byter om, chillar lite på springbandet och lyfter lite vikter bara. Man gäspar lite i stretch hörnan och sen går man hem. Men imorgon och i framtiden ska det bli annorlunda. För nu jävlar. När det är dags för stundeten ska jag va en hot motherfucker, vänta ni bara. Och jag ska va så fitt och vältränad och vig och bara må så satans bra. Detta kommer hända, I can feel it!! 
 
och ni ska få följa min resa, hörrni! ska hålla er uppdaterade så ni kan hänga med, lovar! 
Är ni precis som mig och har gymkort för att mysgymma, step up your game och börja kriga!! för det ska jag göra!
 
Let's goooooo
 


Sundayfunday


Sundayfunday! not so much va men det rimmade ju fin haha. Åkte buss heeeeela natten, kom hem tidigt i morse och har vart trött som ett as hela dagen tack vare de.  Degade länge innan vi kom upp imorse men det behövdes nog haha. Sen städade och tvättade vi min bil som va i extremt behov av de hela resten av förmiddagen innan vi for in till stan. Väl där kollade vi på skor till Axel och sen åkte vi vidare på kalas för min kusin som blir 15 idag. Efter några timmars fikande och grattande där for vi vidare hem till Axels innebandy, stannade och kollade och sen åkte jag hem. 

Och dagen kändes sååå kort? Typ som en förmiddag bara... Vart tog eftermiddagen vägen liksom??? Nej fy farao. Nu ligger jag iallafall fräsch som få i min nybadade säng och ska sova. Imorgon är det ny vecka nya tag! Ska bli lite kul att träffa min vänner iallafall sen på lördag drar ju jag och Mathilda till London. Längtar sönder