Onsdaaaag

Typ halva lovet har passerat och inte mycket vettigt har jag gjort. Hela dagen idag har jag suttit i sängen och kollat film. Pallade inte leta nya filmer så kollade gamla godingar istället. Mean girls bland annat. Typ världens bästa film ❤️❤️❤️ 
Igår kom Amanda och Mathilda ut till mig och vi gjorde lite vettigt. Typ färgade håret. Det blir ljust nu! Jaaaa
Sen på kvällen tog vi bussen in till stan och åt på Ming Mathilda och jag. As gott som vanligt. 
Nu är jag hos Axel och imorgon blir det att dra till mathi. Som förövrigt tog sitt körkort idag, GRATTTIIISS





Kaozzz

Idag är det måndag. Och jag är fortfarande trött, och mitt hår är kaos och jag har världens största och smärtfulla finne mellan ögonen och jag har tråkigt. Så ni kan ju fråga frågor på min ask som jag skaffade en gång HahahHaha. Orkar ej. Helt onödigt då jag aldrig kollar in där. Ser inte det roliga med det. Men aah, jag kanske börjar så ja... Http://ask.fm/rebeccalindbergg
Förövrigt fick jag en iPhone 5s idag siiiick




Hiphop SM 2013





min lediga dag

alltså, ni anar inte hur skönt det var att vara ledig idag. Vaknade inte allt försent men slöade i sängen ett bra tag. Kollade på en film och tog sedan en promenad vid lunch. As najs. Efter lunch har jag kollat lite mer film, städat mitt rum, suttit vid datorn och duschat. Känner att detta verkligen vart en lyckad ledig dag! haha 
Jag har knappt gjort nånting, precis som det ska vara! 
 
 


fredag typ

har varit fett glad idag. varför? jo men det är så gott som fredag idag! imorgon har jag nämligen bara en lektion och då ska vi bara kolla på film. så ja... varför inte bara låtsas att det är lördag och vara hemma? haha
vi får se hur jag gör. skulle vara grymt skönt iallafall. 
Vi slutade tidigare idag också. men det spelade inte så stor roll haha kommer nämligen ändå inte hem för det går inga bussar, så nu sitter jag på mammas jobb och bara väntar. Snäll som hon är hade hon köpt godis till mig också. så ja, jag är glad, haha.
 
 


Onsdag

Onsdag idag, vilket betyder idrott franska och sen Axel på eftermiddagen. Precis som alla andra onsdagar. Drygt halva dagen kvar och jag längtat sååååå. Onsdagar är så himla dryga.. As jobbiga verkligen blöööö. Har inte bloggat på 1000 år men inget speciellt har hänt heller så 






Happyyyy

Vaknade och kände att detta blir en bra dag, och inte hade jag fel. God mat, rolig lektioner och ett A på mitt svenska tal, hur bra liksom? Nu ska jag spendera 4 timmar på dansskolan innan jag får åka hem och sova. Najs de med ju! 





mina fina

fredagen igår var alldeles tipptopp! mötte michis och ella på stan efter skolan en stund och var en timma hos michis innan jag och michis tog bussen hem til mig. Vi pratade och lite så och gick sedan och mötte wilma och ellen vid bussen en timma senare. Vi har pratat och pratat och pratat så jag nästan är alldeles torr i munnen haha. mycket att gå igenom efer att inte ha träffats på flera veckor.  Saknar verkligen nian jättemycket. Det var så bra när vi fick träffas varje dag och kunde ha kul tillsammans varje dag i skolan... buuhuu, haha. idag har vi spenderat hela dagen i sängen vilket har varit sjuuukt skönt. Närstan obeskrivligt hur trött jag är.
Ellen åke iallafall alldeles nyss och nu ska jag mysa med familjen. Skulle egentligen dratt till Emelie nu på kvällen men känner mig inte helt frisk så det får bli en annan gång. blir säkert en tidig kväll idag också, eftersom jag har ap ont i huvet och känner mig helt hängig... inte kul de du. ska stanna i sängen tihi.
 
 
 
 

 
 
 


nya naglaaaar

 


Jag var mysig idag

Denna sega kväll slutade inte på bästa sätt.. Jag var glad först. Typ när jag fick min älskade, efterlängtade jacka och god kvällsmat. Sen blev det bara värre och sämre tills jag tillsist nu sitter här med kilovis med plugg till ett prov som är i morgon. Ja, imorgon. Fy faaaaan. Lycka till säger jag bara.
Imorgon kommer iallafall flickorna hit, jaaaaa.
Idag var jag mycket gosig med sjal, älska. Imorgon ska jag ha vinter jacka, gos.




.

 


den där dagen innan fredag...

exakt 8 dagar kvar till lov. och precis som alla andra skolungdomar längar jag så jag tror jag spricker. ska bli obeskrivligt skönt att få vara hemma lite. sova ut, slöa runt och liksom bara göra vad jag vill.
snart är dagen slut och då jag ska promenera till mamma, äta min älskade kesella och sedan promenera vidare till dansen. sen är det så gott som fredag. heeeelg ❤️ och precis som vanligt har jag fullt upp, men jag klagar ikke! ska på film kväll hos Emelie, försöka hinna övningsköra och så Axel så klart. toppen helg skulle jag gissa
 
 
 
 
 


Seg

Man skulle ju kunna tro att jag är jättepigg nu när jag somnade direkt när jag kom hem igår. Men nej, jag är faktiskt inte det. Snarare tvärt om går allt segare idag. Ska i allafall hoppa över en av de två träningarna idag så det är ju rätt skönt! Inte för att åka hem och vila då utan för att plugga men ändå. Det är rätt skönt att komma hem tidigt. 
Slutar iallafall tidigt idag och ska kolla film sista lektionen. Najssss





Pannkaksonsdag

Jag är glad idag, för dagen har varit rätt kul. Lekte störda lekar på idrotten och skrattade högljutt innan vi fick kila iväg till matsalen och äta pannkakaaaa! ❤️❤️❤️❤️ Pannkaka kan seriöst vara bland det godaste jag vet! Fyyy skjutton vad gott det är! Åt massamassa så nu mår jag lite illa men det var det ju lätt värt! Nu är det bara franska kvar på dagen sen får vi gå hem. Ucsh så skönt!  
Sen är du ju onsdag idag också och jag ska till Axel, jaaaaa






slö

tisdag idag och jag är trött. och mitt hår är kaosigt och jag har inte tagit av mig jackan på hela dagen. fett mys. tisdagar är inte alls farliga. långa lektioner, visst, men dagen brukar alltid flyta på bra. Sitter dock jusst nu långt nersjunken på stolen och läntar tills vi slutar 15:35. Ska då kila iväg till mamma och äta innan jag går till dansen för jazzzzzz. säkert lika kul som vanligt.
har en extrem bildbrist denna tisdag och kommer säkert fortsätta ha det. men om ni vänjer er så ska jag förbättra mig.
 
 
 
 
 
 


mondayyy

har haft annat för mig och inte pallat blogga, sorriiii
Har som jag tror jag sa varit hos Axel och firat honom i förskott med hans släkt, lekt barnvakt och så. mycket mycket trevligt.
idag är det måndag och jag har faktiskt haft min kära mobil i hela två år. så iphone 5 here i cooomee!
kanske till och med väntar och tar iphone 5s? Det skulle resultera till att jag blev sjukt fattig men det kanske är värt det? hmmm, ska suga lite på den karamellen ett tag. 
Förövrigt fyller även världens bästa pojkvän år idag, så grattis till honom ❤️ 
annars är detta en vanlig måndag, förutom att jag känner att jag börjar bli lite sjuk...
 
fint med en sinnessjukt stoor egobild på mig då, men det är den ända nya jag har.. haha har slutat med att ta mycket kort... fyyyy
 
 


Växter

Har haft en bra fredag trotts allt. Lektionerna har flytit på bra och vi har haft kul. Superduper. Slutade tidigt men stannade ändå kvar på stan och åkte sedan med mamma hem. Kan inte riktigt bestämma mig om det var ett bra val då hon tvingar med mig och köper växter, jord och grejer nu innan jag får åka till Axel, haha. Jag älskade att gå och titta på blommor när jag var liten men nu vet jag inte... Tror jag har växt ifrån det höhö.







-

 


Fredag imorgon wiiieee

Känns som det ända jag gör i veckorna är att längta till helgen. Och nu är helgen äntligen här! Man blir liksom alltid så glad på torsdagskvällar då man vet att imorgon är det fredag, jaaaa.
Kom hem idag vid tre kanske. Åt lite och somnade sedan som en stock på sängen. Haha orkar inte vad trött jag är... Känns liksom som jag aldrig får sova ut. Ingen väckte mig heller, vilket resulterade i att jag missade hiphop tävlingsträningen... Bra jobbat rebecca, SM om två veckor ju... Åkte iallafall in och dansade en timme disco vid åtta. Svettig träning som vanligt som sedan avslutades med avslappning ❤️❤️❤️
Nu ska jag sova. Imorgon väntas 16 års kalas för pojken min sen spenderas nog min helg där, najs bree 





Hözzzt

Veckans jobbigaste dag blev faktiskt inte alls så jobbig. Tur de! Idrottade på förmiddagen och fick sluta typ en timme tidigare. Lunchade då med Mathilda på your choise. Gud så gott! Vi pratade, som vanligt dådå och hann även gå en sväng på stan innan jag drog tillbaka till skolan för franska. Gick för första gången i mitt liv hyfsat fort ändå, najs.
Tog bussen hem och hann lagom kliva innanför dörren innan Axel smsade och lät mig veta att dom kom och hämtade mig om en kvart. Najs de me ju! Så har nu tillbringat hela min kväll hos Axel. Bäääästa. 
Nu är jag dock i min säng och ska sova så jag inte är så fruktansvärt trött imorgon. Önska mig lycka tiiilllll






Piiiin

Hade engelska tal idag. Jag sög. Så nu behöver vi inte prata mer om det, typ så känner jag. Vi tar upp dagen guldklimpar (kan man säga så?) 
Drak jääätte god karamell latte på rasten mmmm. Ge mig en ny!! Typ så.
Införskaffade en ny dagbok då mig gamla skrivits ut.
Åt kesella innan jazzen som jag längtat efter hela dagen lång för det är sååå gott
Dansade jazz. ja bara det liksom. Det var kul.
Dagen har varit bra, faktiskt. Och imorgon är det onsdag, bästa dagen på hela veckan, för då får jag träffa Axel. Wiiieeee. Sen slipper jag ha franska själv för Emelie har bytt, mycket mycket bättre. Tack så hjärtligt mycket Emelie! Hahah 

Jag tar kort på mig själv i samma skolspegel varje dag... Pinsam.






Fortsätt simma, fortsätt simma

Dagarna fullkomligt släpar dig fram nu förtiden. Känns verkligen som om veckorna går i slowmotion och helgen snabbspolas. Tillägnar nu min engelska lektion till att klicka runt och läsa bloggar och kollar Facebook, fy Rebecca. Efter skolan ska jag springa lite på stan innan jag drar till dansen med Mathilda för jazz. Sen ska jag plugga när jag kommer hem, så jag kan vara med Axel på imorgon. På måndag fyller han 16, så helgen ska jag spendera där. Myspys och trevligt som vanligt misstänker jag. 
Hösten är fett fin föresten. Speciellt nu när det inte är så kallt. Frisk luft, perfekt temperatur och så alla fina löv
 Jag lixåååm bah måste ut å fota snart tihihi






godmorgon världen

 
 


När Mathilda tagit sitt körkort





Tröttis

Är otroligt trött idag så har bara en enda sak jag ska göra idag och det är måla om naglarna, för det är det hööög tid för! Annars ska jag bara vila, sova, äta godis, och kolla på film tills Axel kommer hem. Känner redan nu att detta kommer bli en bra söndag. Känner mig fortfarande som en vinnare.




seger

Tävlingen idag gick galet bra! Alltså vart ska jag börja? Jag fucking vann! Jag kom etta, gick upp i en klass och fick stå allra högst upp på pallen. Sinnes sjuk känsla! As kul, verkligen! Det var ju då det bästa på hela dagen. Dock var det ingen som fotade mig där på pallen... Haha men det är okej.
Sen kom vi trea i disco par och tvåa i hophop par. Så det var ju kul. Det vara bara hiphop singel det gick sämre i men det känns ändå grymt bra. Hiphop brukar det ändå alltid gå bra i annars så. 
Nu är jag iallafall äckligt trött och ska bara hem, äta, duscha och sen sova. Fy fasen vad skönt! 





Fredag kväll.

Dagen har varit sinnessjuk lång. Väldigt ovanligt då fredagar bara brukar swischa förbi. Hade matte prov som gick heeeelt ok sen satt jag höll på med datorn på mammas jobb i en evighet innan Mathilda slutade. Vi fikade med melindis och köpte sedan mascara och hårfärg innan vi drog hem. så nu är mitt hår lite lite ljusare också. Känns bra även om det inte syns så jätte mycket. Haha mycket jobb för liten förändring. Men det är okej.
Ska väl strax sova, tävling imorgon ju, pallen här kommer viiiii! 





Fredag jaaaaa

Måste bara börja med att säga att jag älskar uppdateringen av blogg.se appen. Jättejätte fin ju! Väldigt smidig och så vidare. Mycket nöjd här. 
Idag är det iallafall fredag vilket som vanligt är grymt skönt. Efter skolan blir det über tjejig kväll Mathilda. Vi ska färga hår och grejja. Om jag nu vågar. Fett nervös hahah det måste bli bra!
Kanelbullens dag idag också. Får se om jag hittar nån kanelbulle. Tror dom sålde nere i kafét idag så antar att vi kilar ner och köper i rasten. På lördag är det tävling och på söndag ger jag all min tid till Axel, så får vi se hur mycket vi lyckas vara. Haha. 




-

  


Dö skola dö

Okej, seriöst, skolan suger.
Fy för att gå upp tidigt. Fy för allt plugg. Fy för all tid jag slösar här. Usch.
Dagen igår var iallafall den bästa på hela veckan. Inte i skolan, nejnej. Men eftermiddagen ❤
Fick äntligen mysa lite med min Axel. Dock blev det bara en kortis för han skulle iväg och träna, men ändå. Bäst.
Dagen idag känns som det kommer vara låååång. Två timmar välbehövlig träning efter skolan och kommer inte hem förrän super sent. Hata. Sen blir det massa plugg, än än gång, usch och fy. Sen är det helg och som vanligt, kommer jag vara i full gång varenda minut. TAGGA TÄVLING



Jazz i stora lass

Tisdag idag, vilket betyder jazz efter skolan. Fy vad kul det är! Typ älskar jazz, det är verkligen jätteroligt! Tur det, annars hade jag nog dratt hem, är nämligen så trött att det känns som jag ska trilla ihop typ. Mamma gav mig förslaget att åka hem och vila istället för att dansa men nejdå. Inte när det är jazz nej.
Innan jazzen åt jag och Mathilda pasta huset till mat. Minnen från förra året typ. Alltid pasta house innan jazzen ❤ standard lixxx. Nej men de va gott. Nu har jag pluggat lite, behövs verkligen. Har massa massa att göra. Ser inte fram emot morgondagen, bajs dag med idrott och franska. Döööö.
 
 
 
 

 
 


Höst



När får jag sova?

Är sinnes sjukt trött. Alltså ni anar inte. Känns som jag inte sovit ut på evigheter. Fast det har jag ju iochförsej inte gjort heller... Det gör att jag tar dåliga beslut. Som att tillexempel sova en halvtimma längre istället för att gå upp och duscha. Ja, mitt hår är ju inte en prinsessas idag precis. Usch. Känner att mitt hår är väldigt kaos för tillfället. men de ä löngt. För vet ni vad? Få fredag slingar jag förmodligen ljusare. Gaaaah. Vågar jag? Haha har haft brunt/ljusbrunt så himmla länge nu så kanske blir skönt med en liten förändring!
Nu ska jag till skolan, jag vill inteeee