Skolfoto

Dagen har varit lång och seg, måndag och allt. Vi hade illustraitor prov på förmiddagen gick helt okej dådå. Sen hade vi deg näst tråkigaste ämnet på hela veckan, svenska. Vi ska hålla ett personligt tal och det går inte speciellt bra haha talet ska vara färdigt nästa lektion och jag har inte ens valt ämne.. Snälla nån, hjälp miiig! Haha orkar inte. Kommer sitta sista kvällen och damp skriva haha. Efter skolan var det direkt till dansen och nu sitter jag i bilen på väg hem. Ont i huvet har jag också. Sjukt. Bläää på det.
Förövrigt hade skolfotot kommit idag så det var ju trevligt. Kan inte annat än skratta när man ser det. Vi är så fååå! Haha as söta



photoshop är bäst.

har på senaste tiden suttit och lekt lite med lite av bilderna jag hade på minneskortet för tillfället. Hur kul som helst ju när resultatet blir lyckat. Dock är ju jag bara nybörjare än så länge så längtar verkligen tills jag blir expert haha
 
 
 
 
 


bästa på hela kvällen

 


Bra helg

Som jag nog nämnde var det tävling igår. Tre timmar satt vi i bilen för att komma dit. Långt som tusan. Tävlingen gick sådär. Men det var roligt iallafall. Den slutade redan sent och vi som skulle till Ellen sen också haha. Ingen aning om när vi kom dit men det var väl nån gång där på kvällen. Och så va ju Lotthiii där. Vår tysk, de va längesen! Lite senare kom killarna också och vi hade det trevligt tillsammans hela kvällen lång. Idag är jag sinnes sjukt trött och orkar typ inte röra mig haha. Har därför gosat ner mig i sängen och ska kolla på film. Myspys. Tänkte gå ut och fota lite också men vi får se om jag pallar det haha. Skulle inte tro det iallafall haha.




man kan ändra sig

måste säg att jag alltid HATAT hösten. Skolan börjar, sommaren slutar, det blir kallt, det börjar regna och man kan inte längre vara ute utan att frysa ihjäl. Dock har jag ändrat mig lite iår. Fick gå de 3 kilometerna hem från bussen idag och när det väl slutade regna så var det ju skönt ju! Luften är otroligt frisk och löven så fina så. Sen när jag kom in bytte jag om till mjukisar och tjocktröja och insåg att även kylan är rätt mysig. 
Dagen har gått sjukt fort. Kollade på världens absolut tråkigaste film på naturkunskapen. Den handlade om växthuseffekten och såndärnt. usch! haha ur tråkigt. Matten skrattades det på, som vanligt och sen slutade vi ju tidigt också. Nu har jag kollat massa tv i mina myskläder och väntar just nu på att Axel ska komma. gooooos.
 
bild både tagen och damp redigerad by meeeee. svin kul att leka och bara dampa sönder i photoshop haha jajjamän
 
 


Fredag imorgon!

Himlans skönt med helg imorgon! Även om veckan har varit väldigt chill så ska det bli nice, faktiskt.
Var ute i kylan, bastade med alla kläder på och snurrade flaskan innan vi somnade typ vid halv tre igår kväll. Vi kom hem tidigt idag och klockan 11 satt jag här hemma i soffan och kollade film. När filmen var slut sov jag ända till det var dags att åka till träningen, haha trött tjej. träningen var mycket givande och nu känns allt bra inför lördag och jag är feta taggad! Wihoo
Imorgon kommer Axel på kvällen, jaaaaaa. Helgen är fullspäckad med massa massa kul så det blir ju super.



#kickoffstenfasta

Så himlans skönt att bara veta att man slapp franskan idag. Jag menar, ledig två dagar från skolarbetet liksom, asnice! Idag har vi tävlat och självklart så vann vårt lag. Man skulle göra olika uppdrag som paddla kanot och bygga torn och sedan ta kort och lägga upp på instagram. Kulkul. Vi vann iallafall marshmallows och kex min grupp. Mummsmumms. Nu har vi nyss ätit tacos och sitter nu och spelar guitarhero. Det händer väl inget mer förutom att vi åker hem imorgon.
Tävling i helgen också, taggaaaad!




Trött på skolan

Det ända som underlättar nu är att jag inte behöver gå till skolan imorgon och slipper därmed den jobbigaste dagen på hela veckan. Sinnes sjukt skönt! Vi ska åka ut nånstans i Strängnäs och bo i stuga och lite sådär. Det ska väl bli trevligt, Visst. Bloggade aldrig igår men det hände inget jätte speciellt. Träffade på michis och Ella efter skolan och satt och pratade med dom en stund. sen dansade jag i tre timmar innan jag åkte hem och sov. Obeskrivligt trött åt jag lite gröt och gick sen och la mig i sängen och pratade med Axel. Han kommer förhoppningsvis to me på fredag också. Hoppashoppas!
Idag väntar skola, såklart, sen ska jag och Mathilda försöka hitta en hiphop tröja innan jazzen.
Nu ska jag gråta över att vi börjar om 10 minuter. Usch för skola. Döööö





Helgen

Kände att det var dags att blogga nu när jag inte gjort det sen i fredags... Har iallafall haft en lugn helg. åkte till axel i fredags och stannade där ända till söndag eftermiddag. Väldigt trevligt. Vi gjorde en heldel. Kollade film, spelade massa gta, blästrade och bakade kladdkaka på söndagen. Alltså det var nog den mest lyckade kladdkakan jag ätit. Perfekt kladdig enligt mig! Nästa helg blir det fullfart med terminens första danstävling för min del. Redan supertaggad! Wiieeeee
Idag blir det som vanligt dans efter skolan och jag är sjukt trött. Precis som vanligt.



Ääääntligen

Fredag idaaaag! Yäää
Har bara matte kvar på dagen sen slutar jag 20 över ett, as nice! Efter skolan ska jag ta bussen hem och fixa lite innan jag åker hem till Axel. annars händer det inte så mycket idag förutom att det är heeeelg! Sinnes sjukt sköönt!



Onsdagar suger.

Det finns en bra sak med onsdagar. Och det är att jag får träffa Axel, om jag har tur haha. Annars är allt med onsdagar bara skitjobbigt! Började dagen med idrott, så det var bara att ta bussen till vilsta och hinna ha typ super lite idrott innan man tog bussen tillbaka. Eftermiddagen bestod av franska. En enda lång franskalektion och alltså, jag vill inte göra bloggen tjatig meeeen. JAG HATAR FRANSKA! Nämner det säkert minst två gånger per vecka. Haha jag ska sluta tjata nu. Men fyfan alltså...
Iochförsej blev det god mat idag så det var ju ett plus. Nu ska jag ta bussen hem med min Alovera dryck och sedan spendera min kväll med Axel. Jaaaa




Godmorgon!

Jaaaa onsdag dag! Haha
Två lektioner idag dådå. En av dom är franska... Vet inte om jag orkar. Men ja. Förövrigt åker jag buss just nu. Ska göra det imorgon också sen ska jag verkligen kämpa för att aldrig behöva åka igen hahaha. Gick upp as tidigt verkligen och är supertrött nu! Sinnes tråkigt också, men men bara att bita ihop, haha. Måste verkligen tacka Axel till 10000 för att jag få låna hans spotify. Bäst❤

Världens finaste himmel igår




Hur duktig?

Hur effektiv har inte lilla Rebecca varit nu på Kvällskvisten då? Bytt sängkläder, duschat, ätit, gjort brownie in a cup, pluggat massa, pratat med Axel och även fått ordning på alla skolsaker. En applåd tack?! Typ så. Har ju också glidit runt i mina super fina och sköna mjukisar hela kvällen också. Kan vara ett av de absolut bästa plaggen i min garderob just nu haha. Grymma är dom!
Nu ska jag dock sova då jag ska upp mycket tidigare än vanligt imorgon. jag måste nämligen åka buss imorrn... Kom inte ens ihåg när jag gjorde det sist, typ 5an? Hahah den går så jääääkla tidigt! Prisa Gud för att jag kan åka med mami på morgnarna!
Ja, men nu ska jag sova! Godnatt vänner!



Bara två dagar kvar till fredag

Tisdag idag vilket betyder långa lektioner och jazz på eftermiddagen. Dock kollade vi typ bara film idag så det var ju chill! Efter skolan mötte jag mathi på stan. Vi chillade lite på carlings och gick sedan till dansen där vi åt mellis innan vi dansade en och en halvtomma jazz dåråååå. Nu sitter jag i bilen påväg hem. As taggad då jag vet att jag har ett par nya mjukisbyxor som väntar på mig! Wiiieeee. Kände att detta blev ett väldigt tråkigt inlägg men aja. Det blir bättre imorrn haha. Vi hörs!




Måndag

Jag har lust att ba stanna hemma idag! Är sinnessjukt trött! Trots att jag sovit så mycket i helgen... Hahaha kan aldrig få för mycket sömn! Nu väntar en super jobbig dag med mördarsvenska på eftermiddagen. Det ända jag längtar efter är att få träffa mathi och prata igenom fredagen! Haha

Leka med fotoappar i bilen påväg in till skolan är standard



Gos

Övningskörde hem till axel igår eftermiddag och sov där tills idag. Hela dagen idag har varit såå gosig. Verkligen! Vaknade väl skapligt, men låg och kollade film efter film ända tills eftermiddagen typ. Hur härligt som helst! Pannkaka åt vi också, as nice ju! Sen har vi verkligen bara myst och haft de gosigt. Längtar redan efter en till såhär dag! Imorgon väntar måndag och skola igen. Usch! känns as tråkigt efter en sånhär bra helg... Aja bara att kämpa på!

Har ingen bild från idag direkt så här är ännu en bild från i fredags på mig och finaste Ellen.



Partyyy

Igår kväll skulle vi inte alls på bio moahaha. Det var nämligen bara nått vi sa för att vi sedan skulle kunna överraska Mathilda och Emelie med fest hos hebbe. Otroligt mycke planering och försägelser men det verkade ändå som dom blev riktigt överraskade!
Vi hade iallafall alla en jättekul kväll med både gammalt och nytt folk, chips och även ett skrapat ansikte...As nice, givet! Bjuder på två så sjukt vackra bilder då jag inte riktig vet vad jag ska skriva mer. Men ja, det var iallafall en grymkväll!




Mathi min mathi

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Mathildas födelsedag wiiihoooo!
Hela 18 år blir flickan! Sinnes sjukt!
Tänkte iallafall börja inlägget med att hälsa grattis då jag känner att jag inte gjort de tillräckligt idag... Pinsamt av mig höhö. Tur att jag träffar henne imorgon också då då det blir biomys med henne och lite tjejor, trevligt trevligt!
Idag har jag och fem andra jb klasser VANDRAT. Ja. Vi åkte buss till hållsta och gick tillbaka. GICK! Det var svin långt och jag är så in i helvete trött nu. Ursäkta mitt grova språk men faaaaan vad tråkigt och jobbigt det var! Hahah inget för mig dedär! Hahah efter skolan drog jag hem en snabbis innan jag drog tillbaka till stan för 2 timmars dans. Nu ska jag sova! Snart iallafall...God natt!

Och grattis än en gång till mathiiiii



shooooo

kom hem från skolan med halv fyra bussen på onsdagar. nice som vanligt, yesyes! 
har pratat i telefon och chillat runt i huset ända sen jag kom hem. klagar ikke. imorgon ska jag nog gå till dansen iallafall om jag inte känner mig dålig dådå men ja, vi får se. jag är iallafall inte i toppform jusst nu.
vart överlycklig nyss när mamma kom hem för trodde nämligen hon hade med sig mina nya mjukisbyxor från hollister, men nej...haha. inte för att jag blev ledsen då jag istället fick ett par fräsha dr. martens! så nu är jag helt klart redo för höst/vinter! vi har två till paket att hämta ut imorrn så har jag tur får jag mina mjukisar imorrn iallafall! hooooppas
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Onsdags eftermiddagar suger

Idag insåg vi att det var kebabens dag och drog till Phoenix på lunchen. Hur gott som hälst! Satt där och pratade ett tag innan vi tog oss tillbaka till skolan igen. Och ja...Rubriken förklarar allt. Seriööööst hahah franska, själv, i TRE TIMMAR! Nu vill jag bara att lektionen ska ta slut så jag kan få komma hem nån gång! Haha. Ååh det ska bli så nice! ba komma hem och tare löööngt liksom. Ska kolla film hade jag tänkt, as mysigt ju! Ganska taggad på att städa mitt rum också. Ja ni hörde rätt.,. Men faktiskt! Kanske möblerar om eller nått! Haha
Vi får seee... Nu ska jag gå in på lektionen igen då rasten är slut. Hörs vänner!




Naglarna mina

jaaa, som sagt var det ju då skolfoto idag... man måste bara älska vår mysiga lillaklass! haha 9 pers, såg ju försjutton ut som ett kompisfoto haha. men det är ju charmigt! känns bra att klassen är så tajt liksom! jag var skeptisk till det lilla antalet klasskompisar men nu är jag totally inlove, hur skönt som helst ju! och när människorna är sköna att vara med också blir ju allt bara perfect liksom, haha. Såg ju då inte bilden men det kändes inte speciellt bra haha. kände mig otroligt sjuk och hängig sådär på morgonen och såg säkert precis ut som jag kände mig... men ja. annars har vi haft engelska och samhällskunspap, och det har väl flytigt på bra. nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. vi höööörs!

mina fina naglar jag fixade till igår. Mycket mycket nöjd!

 

 



Skolfoto idag



Krigar

Dagen har varit ovanligt chill faktiskt. Lekte i illustrator när vi hade digitalt skapande och hade två korta svenska pass istället för ett jättelångt. Otroligt skönt och man hann inte bli lika trött. Sen lyxade vi till det genom att äta pizza till lunch, alltid lika gott! Efter skolan åkte jag hem istället för till dansen då jag har både ont i halsen och är snuvig. As jobbigt! Sov några timmar när jag kom hem och vaknade vid åtta. Ändå är jag sjukt trött nu. Vill verkligen inte bli sjukare nu när vi har skolfoto och allt imorrn...





söndagsångest

Det är minsann inte så mycket som hänt idag nej. Söndagsångest, chips, godis och serietittade nerbäddad i sängen. Men visst, det är nice det med! Vid fem tiden fick jag nog och tvingade med mig papi ut och övningskörde. Blev en sväng till strängnäs där vi köpte pizza till kvällsmat. När jag satt och körde fick jag även sms från Axel att han slutade tidigt idag. Hur glad tror ni jag blev? Ni kan ju fråga pappa, haha. tror jag körde både okoncentrerat och fort hem igen haha. Har iallfall spenderat min kväll där vilket alltid är lika roligt. Vi kollade lite tv och bara njöt av den lilla tiden vi får tillsammans per vecka. haha... 
lämnade han sovande i sin säng vid tio, tröttis som han är. Älskling 
Nu ligger jag i min säng och lyssnar på mysmusik. ska alldeles strax sova då det som varje måndag blir massa skola och dans. Får se om jag pallar dagen, haha just nu känns de tungt.. Söndagsångest gånger 1000.
 
har inte direkt tagit några bilder idag men här är två filmer från igår. båda är tagna från mathildas instagram, som ni ser. visste ni att man kunde bläddra in filmer såhär? inte jag heller! haha
 
 


Rallybrudar

Gick upp extra tidigt idag, allt för att dansa en timma på posten med systrarna Jensen. Väldigt roligt, självklart. Dansen känns iallafall super bra och snart är vi väl redo att vinna första tävlingen! Efter vi hade dansat drog jag hem och duschade och sedan kom familjen Jensen hit. Större delen av kvällen nu har vi raceat på åkern med bilen, vi tre. Hur grymt som helst! Trodde aldrig jag skulle tycka det var så kul! Haha jag och Mathilda sladdade runt som galningar och även Amanda som aldrig kört förut körde en del. Satan va kul alltså! Haha nu ska vi äta lite mat och sen ut på åkern igen. Senare ikväll kommer förhoppningsvis Axel hit och sover här. Hur bra? Liksom





Vi blir bättre



Fredagsmys i min ensamhet

chacha nu ska jag vara en riktig bloggare och lägga upp high definition bilder på mitt fredagsmys. nej men seriöst, det är inte alls lika bra som det ser ut (och inte är det bra kvallite heller...) haha jag har, helt ärligt, haft världens segaste fredags kväll. Timmarna har verkligen släpat sig fram. Har försökt fördriva tiden så gott jag kan med att titta lite fotboll med fadern min och även skrattat lite med mamma och lillasyster i köket. Det var sjuuuukt längesen jag spenderade en fredagskväll hemma med familjen så här. Brukar nästan alltid spendera kvällen antingen med Axel eller Mathilda. Aldrig själv såhär. Förlåt familjen, meeeeen. det är sååå tråkigt! FETT ENSAMT! hahahaha. Sällskapssjuka jävel.
nä men nu ska jag klä av mig och krypa ner i sängen. Ska kolla film och äta lite godis och bara fredagsmysa med mig själv. Längtar ihjäl mig efter imorgon då jag får träffa folk igen haha. Träning med mathi på förmiddagen och Axel på kvällen. Gryyyymt.
 
 
 
 


stressigt

 
 
Dagen har varit skön, men mest för att det är fredag. Jag menar, allt känns 10 gånger lättare om man vet att det är fredag, right? Naturkunskap och matte stod på schemat idag och det är ju inte de roligaste ämnena om man säger så... Dock så tittade vi på film nästan hela naturkunskapen och fredagsfikade på matten. Niiceeeeee.
Sen jag kom hem har jag knappt gjort nått alls och kommer troligen fortsätta min kväll så. trevlig fredag allesammans!
 
 
 
 
 
 


Lyckliga

Sitter just nu på bussen påväg hem. Skööönt. Inte för att dagen på nått sätt vart jobbig, verkligen inte! Foto första lektionen. Jobbade med gatufotografering vilket var sjukt kul och vi fotade massor. Sen innan lunch precis så fick vi äntligen vår datorer. Alla vart överlyckliga, minst sagt och sen blev inte ens matten tråkig eftersom vi knappade på datorerna hela tiden. Grymt! Nu ska jag hem och äta, gå en promenad och lite så innan jag ska tillbaka in till stan och tillbringa tre timmar på dansskolan. Trevlans



Jag luktar jättegott

Kom hem igår vid fyra, åt lite kladdkaka och sen kom Axel. Bara det gjorde ju onsdagen asbra om man säger så. Meeeen de blev bättre, mamma kommer in genom dörren med våra victoria's secret saker! Wooohoo! Så just nu sitter både Alice och jag och luktar jättegott här i baksätet. Känns bra haha. Idag är det torsdag och bara två dagar kvar på denna långa vecka även de känns ju väldigt nice. Får vi våra datorer idag också, då skulle allt känns perfect, hahaha.





Ensam

Tretimmars lektioner är faktiskt helt okej, om man inte är själv. Trodde aldrig franskan skulle ta slut! Haha. Så fruktansvärt tråkigt haha men nu sitter jag äntligen på bussen på väg hem. Onsdagar är min dansfriadag då jag får komma hem och göra precis vad jag vill, vilket jag älskar! Alltså jag tycker jätte mycket om att dansa men att få komma hem och slänga sig på soffan efter en lång skoldag. det är näst intill oslagbart!






Chilldag

Har haft en väldigt bra tisdag om jag får säga det själv. Kollade film och ritade superhjältar på engelskan och gjorde ingenting på samhällslektionen. Sen så lyxade vi även till det på lunchrasten och köpte frapino på expressohouse. As nice ju! Vi har även idag skrattat en del vid fotbollsspelet, så det var ju kul, haha.
Sen har jag också stött på och pratat lite med både Ellen och Richard. Alltid lika trevligt!
Efter skolan har jag ätit subway med mathi, haft privatlektion och ska alldeles strax dansa jazz.



Varför är jag så ful jahaja

Idag var det måndag...Palla skolan, lite så känner jag. Igentligen vet jag inte varför för första lektionen på måndagar är typ den bästa på hela veckan. Digitalt skapande, så himla kuuuul. Och läraren är grym, Verkligen! Sen har vi iochförsig tre timmars svenska på eftermiddagen vilket man bara vill dö om man tänker på. Men dagens höjdpunkt var dock 20 minuters rasten där mitt i svenskan. Jag och Philip mötte Josse och Max i fotbollsspel. Tror aldrig vi skrattat så mycket. Riktiga tävlings människor hela bunten också så det blev tre svettiga matcher haha! Självklart var jag i det vinnande laget också, vad annars? Haha
Efter skolan spenderade jag fem timmar på dansskolan innan jag ÄNTLIGEN fick åka hem. Nu ska jag längta lite efter Axel innan jag somnar och hålla tummsarna för att han kommer hit imorgon. Godnatt people!

Inte en enda fin bild på mig själv har jag från idag. Bara fula. Helt ärligt.



Han var lat.

Idag har jag hängt hos jensens, övningskört, beställt påfyllning på min vs bodymist, pratat 3 timmar med axel i telefon och sprungit en sväng med bossis. Det där med att springa med hund... Kanske inte nämnt det men han är inte vuxen ännu. Nejnej, Mycket mer valp! han ville bara leka! Bita i kopplet, hoppa och skutta. Detta var då i början. Resten av tiden fick jag nästan dra honom då han ville springa långt bakom mig hela tiden. Knasis. Haha vi tog oss iallafall hem och jag körde styrka och stretch innan jag gick in och duschade och åt nektarin. Nu ska jag sova. Imorgon väntar skolan igen. När fan äre höstlov?!!



MAAAAAT

Vid tio igår kväll tog jag och mathi bussen mot stan och macdonalds för att köpa cheesburgare. Knasbollar. Inte kollade vi film heller utan satte oss ute och pratade och åt i flera timmar. Hahaha. Men som alla vet så är ju även det rätt trevligt. Stannade ute och gungade och pratade tills vi blev kissnödiga och gick då hem och sov. Nu har vi precis vaknat och ska äta frukost. Ska inte göra nått speciellt alls idag så vi får väl se vad som händer.