Grönalund

I helgen skulle vi igentligen dragit ett gäng och campat men eftersom vädret dit vi tänkte dra oss inte var så jätte roligt så bestämde vi oss lite spontant för att åka till grönalund istället. 

Det blev en riktigt rolig dag faktiskt! 
Kan stolt säga att vi åkte ALLT utan tvivel (iallafall från mitt håll haha) och det var hur kul som helst. Vi åt även massa god mat och annat gott som sockervadd och popkorn och lyssnade även på genrepet på sommarkrysset när vi åkte. Det var superkul! 

Dock blev det lite kaos med tåget hem då tiden blev knapp och vi fick springa tillbaka till stationen för att sen komma fram helt svettiga och få veta att sj did it again och ställde in vårat tåg... Tåget blev ersatt av en buss som sen skulle gå EN TIMME SENARE. Fasen vad arga vi blev haha. Men men, jag och Mathilda köpte varsin frappe på starbucks och Ellen köpte lite godis att kalasa på. Sen var det en låååång buss resa hem innan vi äntligen fick slänga oss i sängen, haha. 

Men det var iallafall en sjukt rolig dag som jag gärna gör om med detta härliga gäng. Får se vad vi hittar på här näst, haha 






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: